NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
11
6
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Nem.Kakát meg figyeljétek majd meg, fasza lesz ismét. 😉Néhány héttel ezelőtt, amikor először kezdték híresztelni, hogy Mourinho nem tart rá igényt, és én erre azt mondtam, hozzánk bármikor jöhet, arra még úgy reagáltál, hogy nem kell nekünk, túlságosan sérülékeny, már soha nem lesz a régi... 😊vassadi
Nagyon nagyon nagyon sok van még benne, csak ne sérüljön. Felépült és bizonyítani akar, nagyon. Alig várom, hogy ismét piros-feketében lássam.Stez
Azt írtam, hogy ha választanom kell, akkor inkább hoznék egy fiatalt, mint Hamsíkot, mert Kaká nem mai gyerek és ráadásul sérülékeny is. És hogy akkor örülnék, ha jönne, hogy ha még jönne egy Montolivo is mondjuk, vagy megfelelő alternatíva az ő sérülése után, vagy esetleg rotálás lenne.
Hát Aquilanival és Kakával nem vagyok elégedett így, mint a hatalmas Mr.X-ek, mert számomra egyik sem az. De miután baszunk a többi, régen emlegetett targeteinkre, így be kell érnem velük. Hát ez van, nem pont erre számítottam, de hát azért a semminél jobb és én úgy gondolom, hogy Kaká azért jó pár meccsen remekül jön majd nekünk és javítja a játékminőséget, mert nagyon akar. A Real előkészületi meccsein is láttam és ott is nagyon akart, jól is játszott nagyon, tehát ha nem sérül, akkor benne még sok lehet. Csak hát baromira rizikós. Ha sérül, akkor ennyit az egész támadójátékunkról, baszhatjuk. Ezért és a kor miatt is választottam volna inkább egy Hamsíkot a posztra.
empty: igen, Lassnak örülnék én is, nagyon is!
De nem hinném, hogy nagyon érdekelne minket, annyit nem fizetünk, amit a Madrid kér. De hátha elhozzuk Kakával őt is, most előjöhet a kérdés nagyon, hogy Flamini lesérült.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát azért kömény kijelentés egy edzőre, akinek ha jól emlékszem olyan 10% körüli a vereségaránya (10-ből 1 meccsen veszít), és valami 70%-os a győzelem, hogy nem jó edző 😊 Lehet, hogy paraszt, köcsög, akármi lehet, de hogy nem jó edző az szerintem elég meredek. (Ja, plusz hazai pályán karrierje során 4 darab vereséget szenvedett el a csapata, ami megint nem azt mutatja, hogy de szar lenne.)fetomyNem azt mondtam, hogy szar, és nem is a statisztikákkal jöttem, de ha már itt vagyunk, nem hiszem, hogy egy AS Monaco-val ilyen eredményeket érne el vagy ilyen f@sza mutatókkal rendelkezne.
több mint 14 éve
Keringtek olyan nevek akiknek jobban örültem volna de tény h Kaká amikor beszáll mostanába a Madridba elég hatékony, kérdés megy-e neki a 90 perc. Ha már Madrid José mester nem tart igényt Lassra, ő kifejezetten jól jönne nekünk most h Flamini sérült. Továbbá bennem még él a gyanú h ha a 7végefelé is még Wolfsburg játékos lesz Diego akk a kopasz biznyákol ott is vmit.Kakát meg figyeljétek majd meg, fasza lesz ismét. 😉Néhány héttel ezelőtt, amikor először kezdték híresztelni, hogy Mourinho nem tart rá igényt, és én erre azt mondtam, hozzánk bármikor jöhet, arra még úgy reagáltál, hogy nem kell nekünk, túlságosan sérülékeny, már soha nem lesz a régi... 😊vassadi
Nagyon nagyon nagyon sok van még benne, csak ne sérüljön. Felépült és bizonyítani akar, nagyon. Alig várom, hogy ismét piros-feketében lássam.Stez

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Hát azért kömény kijelentés egy edzőre, akinek ha jól emlékszem olyan 10% körüli a vereségaránya (10-ből 1 meccsen veszít), és valami 70%-os a győzelem, hogy nem jó edző 😊 Lehet, hogy paraszt, köcsög, akármi lehet, de hogy nem jó edző az szerintem elég meredek. (Ja, plusz hazai pályán karrierje során 4 darab vereséget szenvedett el a csapata, ami megint nem azt mutatja, hogy de szar lenne.)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Most látszik meg igazán, hogy Mou nem jó edző. Aki nem tart igényt egy Kakára, az magára vessen. Remélem összejön majd idővel a Milan - Real derbi és akkor visszavág Ricky.
több mint 14 éve
Kakát meg figyeljétek majd meg, fasza lesz ismét. 😉Néhány héttel ezelőtt, amikor először kezdték híresztelni, hogy Mourinho nem tart rá igényt, és én erre azt mondtam, hozzánk bármikor jöhet, arra még úgy reagáltál, hogy nem kell nekünk, túlságosan sérülékeny, már soha nem lesz a régi... 😊
több mint 14 éve
Felőlem jöhet egy Arsenal is, a kicsik közül meg az Ajax.Nekem a lényeg, hogy lendületes, fáradhatatlan csapatok ellen játsszunk, hogy ne laposodjunk el és végig maximális lángon kelljen égnünk.
Kakát meg figyeljétek majd meg, fasza lesz ismét. 😉
Nagyon nagyon nagyon sok van még benne, csak ne sérüljön. Felépült és bizonyítani akar, nagyon. Alig várom, hogy ismét piros-feketében lássam.
több mint 14 éve
Én tolnám a Cityvel szívesen, azért nem ártana egy kis erőfelmérő már rögtön a csoportkörben nekünk, miután mi nagyon hajlamosak vagyunk leereszteni. Inkább egy nehéz, közepesen nehéz csoportot választanék, mint egy hót könnyűt.A Porto mellé még elférne a City, de ha mondjuk a Barca vagy a Real jönne az első kalapból... Inkább kihagynám. Legyen akkor az Ajax a harmadik kalapból, vagy a Dortmund a negyedikből, ha már annyira nem akarsz sima továbbjutást. 😊
A Barca-Real duót kerüljük el, az a lényeg. Bár a Realtól abszolút nem félek, simán leikszelnénk velük, vagy partíban lennénk, csak baromira unalmas már, hogy minden évben őket kapjuk, nem árt a változatosság. 😀Stez
A Realról ugyanezt gondolom, szép volt az a két évvel ezelőtti 3-2 Madridban, de kell a változatosság.
több mint 14 éve
Az MU-Milan párosításnak itt, a csoportkörben örülnék, bár a Unitednak én egy Villarreal, Lille, Dortmund hármast tippelek.vassadiNeeeee. Villarrealt ne. Nem akarok 0-0okat 😀. Lille ellen is szokásos szenvedés. Dortmunddal viszont jó meccseket tolnánk.
Bár most ahogy írtad erős érzéseim vannak, hogy Villarreal-Lille duóból egy látogat. 4. kalapból tippel a ciprusi csapat.
több mint 14 éve
Sírhatnékom van attól a látványtól, hogy a 35 millió fontos Carroll egy League One csapat védelmével sem tud mit kezdeni.ennek azért örülhetsz:
szerk.: UEFA reveal that Trabzonspor have replaced Fenerbahce in the Champions League group stage
huh de jó...Mikey
Uruguay star Sebastian Coates claims Luis Suarez helped convince him to join Liverpool ahead of Manchester City. Coates is expected on Merseyside before the weekend, after his Uruguayan club Nacional accepted Liverpool’s £7million offer. (Daily Mirror)
Kakára már azt mondják, hogy 100%, hogy jön vissza, állítólag kölcsönbe. A fizetését 40%-ban a Milan, 40%-ban a Real állná, 20%-ról pedig lemond, hogy visszajöhessen és nálunk játszhasson.StezArsenal have had a loan bid rejected for Real Madrid midfielder Kaka. Manager Arsene Wenger tried to act quickly to appease fans in the wake of Samir Nasri’s move to Manchester City, which followed Cesc Fabregas’s switch to Barcelona. But his bid for the Brazilian former World Player of the Year on a season-long loan was dismissed. Real want to get his £153,000-a-week salary off the books. They will want at least £17.5million.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Én tolnám a Cityvel szívesen, azért nem ártana egy kis erőfelmérő már rögtön a csoportkörben nekünk, miután mi nagyon hajlamosak vagyunk leereszteni. Inkább egy nehéz, közepesen nehéz csoportot választanék, mint egy hót könnyűt.picsába, nyert az Arsenal, így mi olasz bajnokként csak 2. kalapba fogunk kerülni.. kurva jó, a Realt kapjuk meg megint, tutira, szokásosStezCsak a Realt ne, már nagyon unalmas. De kifoghatjuk a Portót vagy az Arsenalt is, legalább végre csoportelsők lehetnénk. A harmadik kalapból viszont a City-t mindenképpen el kellene kerülni. Az MU-Milan párosításnak itt, a csoportkörben örülnék, bár a Unitednak én egy Villarreal, Lille, Dortmund hármast tippelek.vassadi
A Barca-Real duót kerüljük el, az a lényeg. Bár a Realtól abszolút nem félek, simán leikszelnénk velük, vagy partíban lennénk, csak baromira unalmas már, hogy minden évben őket kapjuk, nem árt a változatosság. 😀
Kakára már azt mondják, hogy 100%, hogy jön vissza, állítólag kölcsönbe. A fizetését 40%-ban a Milan, 40%-ban a Real állná, 20%-ról pedig lemond, hogy visszajöhessen és nálunk játszhasson.
Remélem azért vele sem zárul be az átigazolási szezon, én ezt még mindig soványkának érzem... Még mindig Hamsíknak tudnék rettentően örülni, de a védelembe kéne Lugano is, akiről most nincs hír. Remélem jönni fog. 😊
több mint 14 éve
picsába, nyert az Arsenal, így mi olasz bajnokként csak 2. kalapba fogunk kerülni.. kurva jó, a Realt kapjuk meg megint, tutira, szokásosStezCsak a Realt ne, már nagyon unalmas. De kifoghatjuk a Portót vagy az Arsenalt is, legalább végre csoportelsők lehetnénk. A harmadik kalapból viszont a City-t mindenképpen el kellene kerülni. Az MU-Milan párosításnak itt, a csoportkörben örülnék, bár a Unitednak én egy Villarreal, Lille, Dortmund hármast tippelek.
több mint 14 éve
Fior elnök közölte h ebben az átigazolási időszakban már csak külföldre hajlandó elengedni.Montolivo a Milanba akar jönni. Én remélem, hogy nem megy el a Rómába. Elméletileg azt is mondja mindenki, hogy kivár ő is, hogy vagy a télen olcsóért, vagy pedig a jövő nyáron jöhessen hozzánk ingyen, mivel most sokat kér érte a Fio, holott már csak egy éve van a szerződéséből.Na, hát Aquilani akkor a miénk, zseniális. Segget azt törölhetünk veleKár, hogy Aquilani üvegből van, de remélem jó lesz, még ha Milan player is lett.
Kaká fog jönni valszeg, ha Pérez nem tudja eladni pénzért, akkor jön kölcsönbe.Stez
Casemiro tegnap előtt kijelentette, hogy élete álma a Rómában játszani, tegnap meg hosszabbított a Sao Pauloval és 30ról 50re nőtt a kivásárlási ára...15 millión úgy tűnt megállapodunk a brazilokkal a szerződés aláírása előtt, most már 24 felett kérnek...majd elviszi vmelyik arab csapat.
Helyette rámegyünk Montolivora 😊 ha már ti helyette Albertot favorizáltátok 😊
Fernando a Porto bitang középpályása is érkezik, 11 millió euróért. Mellette még Osvaldo és Kjaer leigazolását holnap jelentjük be, míg Nilmarért is teszünk egy utolsó 20 milliós ajánlatot a napokban. Ez a csapat bitang lesz. Idén még nem feltétlen várok sokat, de ki tudja 😊Habi
Nem örülnék, ha a Rómába menne, sőőt... Jöjjön csak hozzánk, még ha nem is most az utolsó napokban. Mindenesetre az a vicces, hogy az utóbbi 1-2 napban megint minden olasz portál előszedte, hogy a Milannál megint De Rossi lehet a nagy, utolsó célpont, annak nagyon örülnék. 😊 Hát nem lenne olcsó az tuti, de nem tartom mozdíthatatlannak, ha megfizetjük. Talán... Reménykedem. 😊Stez

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
A transfermarkt.de árai alapján a Sneijder, Cahill, Baines hármas 70 millió € lenne. De Wenger úgyse vesz senkit...nana,nehogy elkezdj álmodozni 😀pedig már olyan cikkek is lejöttek,hogy Wenger az összes rendelkezésre álló pénzt elkölti,ami nem kevesebb,mint 90 millió font 😂Newmanén már cahillért mekka felé fordulnék 😀Chevy
de am szörnyű a valóság 😕 mégiscsak kéne valaki (igazából több ember is kéne) :/Newman
több mint 14 éve
barca?Egy Barca-Milan-Shity-Dortmund csoport bebaszna 😀Duffpicsába, nyert az Arsenal, így mi olasz bajnokként csak 2. kalapba fogunk kerülni.. kurva jó, a Realt kapjuk meg megint, tutira, szokásosStezUnited, Milan, Benfica, Apoeldavemayer
első kalapbol tedd bele a leggyengébbet és télleg halácsoprt lesz, ahol nem lehet megjósolni semmitsem. ha barca benne van akkor első hely adott
több mint 14 éve
DDR megkapta az általa kért 5,5 milliós fizetést. 5 évre ír alá. 😊Mindenesetre az a vicces, hogy az utóbbi 1-2 napban megint minden olasz portál előszedte, hogy a Milannál megint De Rossi lehet a nagy, utolsó célpont, annak nagyon örülnék. 😊 Hát nem lenne olcsó az tuti, de nem tartom mozdíthatatlannak, ha megfizetjük. Talán... Reménykedem. 😊Stezsztem ha megy valahova az a City lesz. Mancini megkezdte udvarló hadműveletét. Olaszba nem menne máshova, erre sok-sok pénzt mernék tenni, a City meg úgyis túlfizet bárkit.
Viszont ha DDR megy (amire halvány esélyt én is látok) akkor Casemiro mindenképpen kell.Habi
A City 9 milliót ajánlott neki éves szinten

JT Daniels fan
több mint 14 éve
nana,nehogy elkezdj álmodozni 😀én már cahillért mekka felé fordulnék 😀Chevyjobb is, hogy kihagytad az 1. félidőt...pedig már olyan cikkek is lejöttek,hogy Wenger az összes rendelkezésre álló pénzt elkölti,ami nem kevesebb,mint 90 millió font 😂Newman
amúgy meg, úgyse jön ide senki, ne legyél már ilyen naív 😀Chevy
de am szörnyű a valóság 😕 mégiscsak kéne valaki (igazából több ember is kéne) :/
több mint 14 éve
Egy Barca-Milan-Shity-Dortmund csoport bebaszna 😀picsába, nyert az Arsenal, így mi olasz bajnokként csak 2. kalapba fogunk kerülni.. kurva jó, a Realt kapjuk meg megint, tutira, szokásosStezUnited, Milan, Benfica, Apoeldavemayer
több mint 14 éve
én már cahillért mekka felé fordulnék 😀pedig már olyan cikkek is lejöttek,hogy Wenger az összes rendelkezésre álló pénzt elkölti,ami nem kevesebb,mint 90 millió font 😂NewmanFélidőben kapcsolódtam be,szvsz miattam nyertük meg 😀jobb is, hogy kihagytad az 1. félidőt...
Szczęsny am nagy játékos és akkor mi lesz még :rolleyes:
Most,hogy bejutottunk,akár elkezdhetnénk igazolni is valahára.....Newman
több mint 14 éve
pedig már olyan cikkek is lejöttek,hogy Wenger az összes rendelkezésre álló pénzt elkölti,ami nem kevesebb,mint 90 millió font 😂jobb is, hogy kihagytad az 1. félidőt...Na, Szczęsnyből még tényleg frencsájz kapus lesz 😀Félidőben kapcsolódtam be,szvsz miattam nyertük meg 😀
Azért idegeskedtem eleget, de csak bent vagyunk.Chevy
több mint 14 éve
picsába, nyert az Arsenal, így mi olasz bajnokként csak 2. kalapba fogunk kerülni.. kurva jó, a Realt kapjuk meg megint, tutira, szokásosStezUnited, Milan, Benfica, Apoel
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
picsába, nyert az Arsenal, így mi olasz bajnokként csak 2. kalapba fogunk kerülni.. kurva jó, a Realt kapjuk meg megint, tutira, szokásos
több mint 14 éve
jobb is, hogy kihagytad az 1. félidőt...Na, Szczęsnyből még tényleg frencsájz kapus lesz 😀Félidőben kapcsolódtam be,szvsz miattam nyertük meg 😀
amúgy meg, úgyse jön ide senki, ne legyél már ilyen naív 😀
több mint 14 éve
Na, Szczęsnyből még tényleg frencsájz kapus lesz 😀Félidőben kapcsolódtam be,szvsz miattam nyertük meg 😀
Most,hogy bejutottunk,akár elkezdhetnénk igazolni is valahára.....
több mint 14 éve
Na, Szczęsnyből még tényleg frencsájz kapus lesz 😀 Azért idegeskedtem eleget, de csak bent vagyunk.