Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
barca?Egy Barca-Milan-Shity-Dortmund csoport bebaszna 😀Duffpicsába, nyert az Arsenal, így mi olasz bajnokként csak 2. kalapba fogunk kerülni.. kurva jó, a Realt kapjuk meg megint, tutira, szokásosStezUnited, Milan, Benfica, Apoeldavemayer
első kalapbol tedd bele a leggyengébbet és télleg halácsoprt lesz, ahol nem lehet megjósolni semmitsem. ha barca benne van akkor első hely adott
több mint 14 éve
DDR megkapta az általa kért 5,5 milliós fizetést. 5 évre ír alá. 😊Mindenesetre az a vicces, hogy az utóbbi 1-2 napban megint minden olasz portál előszedte, hogy a Milannál megint De Rossi lehet a nagy, utolsó célpont, annak nagyon örülnék. 😊 Hát nem lenne olcsó az tuti, de nem tartom mozdíthatatlannak, ha megfizetjük. Talán... Reménykedem. 😊Stezsztem ha megy valahova az a City lesz. Mancini megkezdte udvarló hadműveletét. Olaszba nem menne máshova, erre sok-sok pénzt mernék tenni, a City meg úgyis túlfizet bárkit.
Viszont ha DDR megy (amire halvány esélyt én is látok) akkor Casemiro mindenképpen kell.Habi
A City 9 milliót ajánlott neki éves szinten

JT Daniels fan
több mint 14 éve
nana,nehogy elkezdj álmodozni 😀én már cahillért mekka felé fordulnék 😀Chevyjobb is, hogy kihagytad az 1. félidőt...pedig már olyan cikkek is lejöttek,hogy Wenger az összes rendelkezésre álló pénzt elkölti,ami nem kevesebb,mint 90 millió font 😂Newman
amúgy meg, úgyse jön ide senki, ne legyél már ilyen naív 😀Chevy
de am szörnyű a valóság 😕 mégiscsak kéne valaki (igazából több ember is kéne) :/
több mint 14 éve
Egy Barca-Milan-Shity-Dortmund csoport bebaszna 😀picsába, nyert az Arsenal, így mi olasz bajnokként csak 2. kalapba fogunk kerülni.. kurva jó, a Realt kapjuk meg megint, tutira, szokásosStezUnited, Milan, Benfica, Apoeldavemayer
több mint 14 éve
én már cahillért mekka felé fordulnék 😀pedig már olyan cikkek is lejöttek,hogy Wenger az összes rendelkezésre álló pénzt elkölti,ami nem kevesebb,mint 90 millió font 😂NewmanFélidőben kapcsolódtam be,szvsz miattam nyertük meg 😀jobb is, hogy kihagytad az 1. félidőt...
Szczęsny am nagy játékos és akkor mi lesz még :rolleyes:
Most,hogy bejutottunk,akár elkezdhetnénk igazolni is valahára.....Newman
több mint 14 éve
pedig már olyan cikkek is lejöttek,hogy Wenger az összes rendelkezésre álló pénzt elkölti,ami nem kevesebb,mint 90 millió font 😂jobb is, hogy kihagytad az 1. félidőt...Na, Szczęsnyből még tényleg frencsájz kapus lesz 😀Félidőben kapcsolódtam be,szvsz miattam nyertük meg 😀
Azért idegeskedtem eleget, de csak bent vagyunk.Chevy
több mint 14 éve
picsába, nyert az Arsenal, így mi olasz bajnokként csak 2. kalapba fogunk kerülni.. kurva jó, a Realt kapjuk meg megint, tutira, szokásosStezUnited, Milan, Benfica, Apoel
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
picsába, nyert az Arsenal, így mi olasz bajnokként csak 2. kalapba fogunk kerülni.. kurva jó, a Realt kapjuk meg megint, tutira, szokásos
több mint 14 éve
jobb is, hogy kihagytad az 1. félidőt...Na, Szczęsnyből még tényleg frencsájz kapus lesz 😀Félidőben kapcsolódtam be,szvsz miattam nyertük meg 😀
amúgy meg, úgyse jön ide senki, ne legyél már ilyen naív 😀
több mint 14 éve
Na, Szczęsnyből még tényleg frencsájz kapus lesz 😀Félidőben kapcsolódtam be,szvsz miattam nyertük meg 😀
Most,hogy bejutottunk,akár elkezdhetnénk igazolni is valahára.....
több mint 14 éve
Na, Szczęsnyből még tényleg frencsájz kapus lesz 😀 Azért idegeskedtem eleget, de csak bent vagyunk.
több mint 14 éve
Mindenesetre az a vicces, hogy az utóbbi 1-2 napban megint minden olasz portál előszedte, hogy a Milannál megint De Rossi lehet a nagy, utolsó célpont, annak nagyon örülnék. 😊 Hát nem lenne olcsó az tuti, de nem tartom mozdíthatatlannak, ha megfizetjük. Talán... Reménykedem. 😊Stezsztem ha megy valahova az a City lesz. Mancini megkezdte udvarló hadműveletét. Olaszba nem menne máshova, erre sok-sok pénzt mernék tenni, a City meg úgyis túlfizet bárkit.
Viszont ha DDR megy (amire halvány esélyt én is látok) akkor Casemiro mindenképpen kell.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szcz"ę"snySchleckIlyen billentyűzet nekem is kell 😀
több mint 14 éve
Sturm - BATEHoppá! Azért azt nem mondom, hogy az arcoskodó Szabicsot annyira nagyon sajnálom. 😀
0 - 2Höri
Szczęsny ma is megmutatta, hogy mit tud, kár hogy az Arsenalban van. 😊
több mint 14 éve
A szezon egyik legfontosabb meccse behúzva. Nehéz meccs volt, ezt mutatja az első félidő is, ahol 2 kapufája is volt az Udinese-nek. A meccs fordulópontja egyértelműen a 11-es volt, Szczesny nélkül lehet hogy az Udinese lenne bent a BL-ben. Ramsey játszott szerintem a legrosszabbul, teljesen súlytalan volt, elférne a csapatba egy Cesc féle játékos, mert Ramsey lassú és nem tud olyan passzokat adni, mint Fab és sajnos nem ez az első ilyen meccse... Remélem ez a meccs önbizalmat ad a játékosoknak, és igen balszerencsés Arsenal szempontból, hogy most játszanak a United ellen, mert sajnos idén túl nagy a különbség a két csapat között...
több mint 14 éve
Walcott, 2-1 ide3 gólt kéne rúgnia az Udinesenek,hogy tovább menjenek.
több mint 14 éve
Szczęsny óriási 😀de,hogy miért kaptak 11-est,az rejtély
több mint 14 éve
Handanovic top5-10 kapus
több mint 14 éve
b*zd meg,undorító fos Udinese,Song hozzá sem ért a játékoshozerre kap egy sárgát
ez komoly? 😂 Udinese, 5 perce nézem a meccset,már felbasztak 😀
több mint 14 éve
Sírhatnékom van attól a látványtól, hogy a 35 millió fontos Carroll egy League One csapat védelmével sem tud mit kezdeni.szerk.: UEFA reveal that Trabzonspor have replaced Fenerbahce in the Champions League group stage
huh de jó...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Hát igen, egyetértek! Jó lenne már kb 10 év után valami értelmes, normális tulajdonos. Nem várna senki kánaánt, meg milliárdokat, de biztos, tiszta viszonyokat igen, ahol lehetne nyugodtan dolgozni, tervezni, nem állandóan sunnyogni, hogy most mikor nem fizettünk, kit kell eladnunk, kinek tartozunk stb.Szerintem huszadrangú kérdés jelenleg Újpesten a játékosállomány. Amíg a tulajdonosi kör nincs rendben, amíg ilyen fejetlen döntések születnek, amiket másnap visszavonnak, amíg az Újpesten két ízben is sikeresnek mondható, elfogadott edző beperli volt csapatát, addig szerintem tök mindegy, hogy ki a jobb bekk vagy ki a bal. Fejben nincsenek ott a pályán a játékosok, amit a diók elleni meccs is mutatott.SzokolKevés játékost gyűlölök nála jobban. Egy undorító, hálátlan hurkás kis köcsög. Szerencsére porcelánból van és nem tudta kihasználni azt a tehetséget, amit a jóistentől kapott érdemtelenül. Legalábbis ilyen jellem lófaszt érdemelne a seggébe, nem tálentumot.SzokolÉn sem szeretem hidd el.
Csak azt nem értem,hogy miért pont most.
Az utóbbi két meccsen kezdő volt és nem volt rosszabb a többinél.
Amíg egy Üveges szintű (már ha azt szintnek lehet nevezni) játékos játszhat az Újpestben addig bárki játszhat.Bazzani
több mint 14 éve
Walcott se fejlődött semmit az elmúlt 4 évben. Talán még hülyült is.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/szerb-utanpotlas-valogatott-kapus-erkezett-a-vidihez-2091890Nem tudom, de remélem nem szorítja ki az ősmagyar Bozovicot és a másik árpád kori magyar ősökkel rendelkező Tujvelt, mert még a végén emiatt is megszólnak.
Na ez most minek?Bazzani
Egyébként meg 18 éves, nagy csapatban még nem is védett, gondolom vagy idén vagy jövőre eladjuk Bozsót, Tujvel meg azért nem életbiztosítás. Gondolom nem is került kb. semmibe, nem is nagyon fog még játszani, nem szorít ki csodálatos magyarokat, a fizetése sem hinném, hogy csillagászati, ha nem válik be se túl nagy kockázat szerintem. Ha meg esetleg mégis, az nem egy rossz dolog. Nyilván sok szükség nem volt rá, de azért nem egy akkora biznisz ez, hogy érdemi visszhangja legyen sztem.