Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/szerb-utanpotlas-valogatott-kapus-erkezett-a-vidihez-2091890

Na ez most minek?Bazzani
Nem tudom, de remélem nem szorítja ki az ősmagyar Bozovicot és a másik árpád kori magyar ősökkel rendelkező Tujvelt, mert még a végén emiatt is megszólnak.

Egyébként meg 18 éves, nagy csapatban még nem is védett, gondolom vagy idén vagy jövőre eladjuk Bozsót, Tujvel meg azért nem életbiztosítás. Gondolom nem is került kb. semmibe, nem is nagyon fog még játszani, nem szorít ki csodálatos magyarokat, a fizetése sem hinném, hogy csillagászati, ha nem válik be se túl nagy kockázat szerintem. Ha meg esetleg mégis, az nem egy rossz dolog. Nyilván sok szükség nem volt rá, de azért nem egy akkora biznisz ez, hogy érdemi visszhangja legyen sztem.
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 811 — Whoops, looks like something went wrong.
Az Olympiakosz Voloszt a görög negyedosztályba sorolták, a Fenerbahcét pedig visszaléptette a BL-től a török szövetség.vassadi
...és állítólag a Fener helyére a Liverpool is esélyes másik 4 csapat mellett. Hát qrvára nem örülnék, ha mégis kéne BL-t játszani.Mikey
én sem, tutira összekerülnénk veletek 😀

több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Az Olympiakosz Voloszt a görög negyedosztályba sorolták, a Fenerbahcét pedig visszaléptette a BL-től a török szövetség.vassadi
...és állítólag a Fener helyére a Liverpool is esélyes másik 4 csapat mellett. Hát qrvára nem örülnék, ha mégis kéne BL-t játszani.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Na, hát Aquilani akkor a miénk, zseniális. Segget azt törölhetünk vele
Kaká fog jönni valszeg, ha Pérez nem tudja eladni pénzért, akkor jön kölcsönbe.Stez
Kár, hogy Aquilani üvegből van, de remélem jó lesz, még ha Milan player is lett.
Casemiro tegnap előtt kijelentette, hogy élete álma a Rómában játszani, tegnap meg hosszabbított a Sao Pauloval és 30ról 50re nőtt a kivásárlási ára...15 millión úgy tűnt megállapodunk a brazilokkal a szerződés aláírása előtt, most már 24 felett kérnek...majd elviszi vmelyik arab csapat.
Helyette rámegyünk Montolivora 😊 ha már ti helyette Albertot favorizáltátok 😊
Fernando a Porto bitang középpályása is érkezik, 11 millió euróért. Mellette még Osvaldo és Kjaer leigazolását holnap jelentjük be, míg Nilmarért is teszünk egy utolsó 20 milliós ajánlatot a napokban. Ez a csapat bitang lesz. Idén még nem feltétlen várok sokat, de ki tudja 😊Habi
Montolivo a Milanba akar jönni. Én remélem, hogy nem megy el a Rómába. Elméletileg azt is mondja mindenki, hogy kivár ő is, hogy vagy a télen olcsóért, vagy pedig a jövő nyáron jöhessen hozzánk ingyen, mivel most sokat kér érte a Fio, holott már csak egy éve van a szerződéséből.
Nem örülnék, ha a Rómába menne, sőőt... Jöjjön csak hozzánk, még ha nem is most az utolsó napokban. Mindenesetre az a vicces, hogy az utóbbi 1-2 napban megint minden olasz portál előszedte, hogy a Milannál megint De Rossi lehet a nagy, utolsó célpont, annak nagyon örülnék. 😊 Hát nem lenne olcsó az tuti, de nem tartom mozdíthatatlannak, ha megfizetjük. Talán... Reménykedem. 😊

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Az Olympiakosz Voloszt a görög negyedosztályba sorolták, a Fenerbahcét pedig visszaléptette a BL-től a török szövetség.
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
Köteles az ünneplésről: " itt Belgiumban hoznak pár sört az ember meg megissza..." 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Na, hát Aquilani akkor a miénk, zseniális. Segget azt törölhetünk vele
Kaká fog jönni valszeg, ha Pérez nem tudja eladni pénzért, akkor jön kölcsönbe.Stez
Kár, hogy Aquilani üvegből van, de remélem jó lesz, még ha Milan player is lett.
Casemiro tegnap előtt kijelentette, hogy élete álma a Rómában játszani, tegnap meg hosszabbított a Sao Pauloval és 30ról 50re nőtt a kivásárlási ára...15 millión úgy tűnt megállapodunk a brazilokkal a szerződés aláírása előtt, most már 24 felett kérnek...majd elviszi vmelyik arab csapat.
Helyette rámegyünk Montolivora 😊 ha már ti helyette Albertot favorizáltátok 😊
Fernando a Porto bitang középpályása is érkezik, 11 millió euróért. Mellette még Osvaldo és Kjaer leigazolását holnap jelentjük be, míg Nilmarért is teszünk egy utolsó 20 milliós ajánlatot a napokban. Ez a csapat bitang lesz. Idén még nem feltétlen várok sokat, de ki tudja 😊

JT Daniels fan
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Mata pedig hivatalosan is a Chelsea-é:
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2430847,00.html
26 millió fontba került, Lukaku 20, Courtois 8, plusz a brazil gyerek és a Barca B-ből szerződtetett Romeu, ők ketten együtt kb. 11 millióba kerültek. Modric ebből már nem lesz, sőt, gyakorlatilag borítékolható, hogy valaki(k)től megválnak a támadószekcióból.

Aquilani selejt, nagyon remélem, hogy Gallianiék még hoznak valakit.
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 013 — Axel Foley
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/szerb-utanpotlas-valogatott-kapus-erkezett-a-vidihez-2091890

Na ez most minek?

több mint 14 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Újpest: Böőr Zoltánnal szerződést bontottak a Megyeri úton

Valakinek nagyon elgurult a gyógyszere.
Nem egy nagy spíler,de ilyen alapon az egész csapatot el kellene küldeni.
Dolgozik a Leo-Bartha álomduó.Bazzani
Kevés játékost gyűlölök nála jobban. Egy undorító, hálátlan hurkás kis köcsög. Szerencsére porcelánból van és nem tudta kihasználni azt a tehetséget, amit a jóistentől kapott érdemtelenül. Legalábbis ilyen jellem lófaszt érdemelne a seggébe, nem tálentumot.Szokol
Én sem szeretem hidd el.
Csak azt nem értem,hogy miért pont most.
Az utóbbi két meccsen kezdő volt és nem volt rosszabb a többinél.
Amíg egy Üveges szintű (már ha azt szintnek lehet nevezni) játékos játszhat az Újpestben addig bárki játszhat.Bazzani
Szerintem huszadrangú kérdés jelenleg Újpesten a játékosállomány. Amíg a tulajdonosi kör nincs rendben, amíg ilyen fejetlen döntések születnek, amiket másnap visszavonnak, amíg az Újpesten két ízben is sikeresnek mondható, elfogadott edző beperli volt csapatát, addig szerintem tök mindegy, hogy ki a jobb bekk vagy ki a bal. Fejben nincsenek ott a pályán a játékosok, amit a diók elleni meccs is mutatott.
több mint 14 éve
Na, hát Aquilani akkor a miénk, zseniális. Segget azt törölhetünk vele.

Galliani meg vicces, az átigazolás után rögtön:
" A Milan számára véget ért az átigazolási szezon, és ez biztos, mint a halál..."

Az imént:
" Minőségi igazolást hajtottunk végre, ám a Milan számára még nem ért véget az átigazolási szezon, de remélhetőleg hamar az utolsó fázishoz érkezünk.."

😂 😂

Kaká fog jönni valszeg, ha Pérez nem tudja eladni pénzért, akkor jön kölcsönbe.

több mint 14 éve

Kevés játékost gyűlölök nála jobban. Egy undorító, hálátlan hurkás kis köcsög. Szerencsére porcelánból van és nem tudta kihasználni azt a tehetséget, amit a jóistentől kapott érdemtelenül. Legalábbis ilyen jellem lófaszt érdemelne a seggébe, nem tálentumot.Szokol
Én sem szeretem hidd el.
Csak azt nem értem,hogy miért pont most.
Az utóbbi két meccsen kezdő volt és nem volt rosszabb a többinél.
Amíg egy Üveges szintű (már ha azt szintnek lehet nevezni) játékos játszhat az Újpestben addig bárki játszhat.

több mint 14 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan

Kevés játékost gyűlölök nála jobban. Egy undorító, hálátlan hurkás kis köcsög. Szerencsére porcelánból van és nem tudta kihasználni azt a tehetséget, amit a jóistentől kapott érdemtelenül. Legalábbis ilyen jellem lófaszt érdemelne a seggébe, nem tálentumot.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Adebayort sem értem, hogy olyan csapatba megy, ahol tutira kezdő sem lesz..Stez
Ebben nem lennék annyira biztos.vassadi
Én meg de.
Egyértelműen Defoe és Crouch fognak kezdeni, ha két csatárral játszanak.
Keane is azért ment el, mert kiszorult a kezdőből. Abban az esetben nem hülyeség Londonba mennie, ha Crouch elmegy, mivel nála azért pletykálják, hogy még a Milan is érdeklődik iránta, Ibra helyetteseként. De amúgy hülyeségnek tartom ezt Adebayortól.Stez
Nem nagyon látom azt, hogy egy jó formában lévő Adebayornál mivel tudna sokkal többet Crouch. Ez az Adebayor-Defoe nekem jó kis párosnak tűnne.

több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 445 — Amerikai sportok rajongója

Tenyleg nem tudom mar mit lehet erre mondani. 😐
több mint 14 éve
ingyen jöhet, abban az esetben, ha csak mélyülünk vele és nem ő lesz a pazar Mr.X-ünk, akire annyira vártunk, mint a megváltó

több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Aqulani már orvosin. Tehát 99%, h pirosfekete lesz. De miafasznak jött az a gyökér?
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
a kulcs az, hogy 30 éves
azért ritkán dobálóznak már ilyen pénzekkel 30 éves játékosokértStez
de akkor aza fasz nem mondja, h elutasíthatatlan ajánlat miatt megy el...ez max csak Samunak volt az...bár ki tudja mi hova csurrant cseppent még... 😀

szerk: én se vettem meg Samut,mert iet télleg nem lehet nem aláírni...amúgy már szezon végén megmondta, h nem akar maradni az Interben, úgy meg fölös is itt tartani...de ettől függetlenül akkor is futballqrva lett 😀

|
több mint 14 éve

Dolgozik a Leo-Bartha álomduó.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Vadócznak is fizetne az Osasuna, hogy lelépjen... van ennél lejjebb? 😀
több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 255 — #neverpunt
hát az már jó pár éve volt.. manapság szerintem ilyen 27-30 milliókkal sem dobálóznak a 30 éves csatárokért..
de Sevcsenkónál mondjuk az is eléggé közrejátszott, hogy Abramovics egyenesen szerelmes volt belé, amit Berlusconi tudott is és jól feltornászta az árátStez
ezért írtam hogy más volt a helyzet, bár a válság előtt se sűrűn adtak játékosért 30 milliót a 3. X-en túl. Akkor az ukránért egy nem őrült milliárdos reális körülmények között is adott volna legalább negyvenet. Ennyit Eto is érhetett volna valakinek, más kérdés hogy pont oda akart-e volna menni, továbbá ekkora transzfernél a játékos korábbi fizetése is tényező mindig. Ha jól tudom Eto bére a top3-ban volt az olasz bajokságban. Akárki vette volna meg, még azt a fizut is emelni kellett volna.atapapa
szerintem Eto'o nem akart volna menni alapesetben, de ilyen brutális éves fizetésre már nem akart nemet mondani így 30 évesen, amikor ő tulajdonképpen klubszinten már mindent megnyert.. szerintem jól döntött, okosan.Stez
a pénzen kívül nem volt oka elmenni.
De ez nem csak az ő döntése. illetve neki is alá kell írnia az új csapatnál a szerződését, vagyis rajta is áll. de ha látja, hogy az Inter nem ragaszkodik hozzá és eladja mondjuk a B.Münchennek 40-ért (na és természetesen nagyobb fizetésért), akkor szvsz rajta nem múlt volna az üzlet.

több mint 14 éve
Persze más volt kicsit a szitu, de pont Sevcsenkót annak idején több mint kétszer ennyiért vitték el, szintén 30 évesen.atapapa
hát az már jó pár éve volt.. manapság szerintem ilyen 27-30 milliókkal sem dobálóznak a 30 éves csatárokért..
de Sevcsenkónál mondjuk az is eléggé közrejátszott, hogy Abramovics egyenesen szerelmes volt belé, amit Berlusconi tudott is és jól feltornászta az árátStez
ezért írtam hogy más volt a helyzet, bár a válság előtt se sűrűn adtak játékosért 30 milliót a 3. X-en túl. Akkor az ukránért egy nem őrült milliárdos reális körülmények között is adott volna legalább negyvenet. Ennyit Eto is érhetett volna valakinek, más kérdés hogy pont oda akart-e volna menni, továbbá ekkora transzfernél a játékos korábbi fizetése is tényező mindig. Ha jól tudom Eto bére a top3-ban volt az olasz bajokságban. Akárki vette volna meg, még azt a fizut is emelni kellett volna.atapapa
szerintem Eto'o nem akart volna menni alapesetben, de ilyen brutális éves fizetésre már nem akart nemet mondani így 30 évesen, amikor ő tulajdonképpen klubszinten már mindent megnyert.. szerintem jól döntött, okosan.

több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 255 — #neverpunt
a kulcs az, hogy 30 éves
azért ritkán dobálóznak már ilyen pénzekkel 30 éves játékosokértStez
Persze más volt kicsit a szitu, de pont Sevcsenkót annak idején több mint kétszer ennyiért vitték el, szintén 30 évesen.atapapa
ezért írtam hogy más volt a helyzet, bár a válság előtt se sűrűn adtak játékosért 30 milliót a 3. X-en túl. Akkor az ukránért egy nem őrült milliárdos reális körülmények között is adott volna legalább negyvenet. Ennyit Eto is érhetett volna valakinek, más kérdés hogy pont oda akart-e volna menni, továbbá ekkora transzfernél a játékos korábbi fizetése is tényező mindig. Ha jól tudom Eto bére a top3-ban volt az olasz bajokságban. Akárki vette volna meg, még azt a fizut is emelni kellett volna.

több mint 14 éve
Pálca Minnesota Vikings Kansas Jayhawks 332 — Vikings fan
Adebayort sem értem, hogy olyan csapatba megy, ahol tutira kezdő sem lesz..Stez
Ebben nem lennék annyira biztos.vassadi
Én meg de.
Egyértelműen Defoe és Crouch fognak kezdeni, ha két csatárral játszanak.
Keane is azért ment el, mert kiszorult a kezdőből. Abban az esetben nem hülyeség Londonba mennie, ha Crouch elmegy, mivel nála azért pletykálják, hogy még a Milan is érdeklődik iránta, Ibra helyetteseként. De amúgy hülyeségnek tartom ezt Adebayortól.Stez
Defoe és Crouch 8db gólt lőttek ketten együtt a PL-ben tavaly. A csapatban max az tarthatja benn őket, hogy Harry kedvencei. Mivel, ha VdV nem sérült, akkor 4-4-1-1-t játszanak, ezért szerintem Adebayor tökéletes lesz előre, de még nincs hivatalos bejelentés, addig meg minden csak feltételezés.
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 445 — Amerikai sportok rajongója
maradjunk annyiban, hogy bár 1-2 éve úgy tűnt, a hagyományosan erős kapusposzton is adódnak majd gondjaink, e téren talán megnyugodhatunk, és a Bogdán-Gulácsi-Köteles triónak sok ideig automatikusan mehet majd a meghívó a válogatottbaJJ
Azert en egyiknel se vagyok ennyire nyugodt. Gulacsit ide-oda dobaljak evek ota nem ved rendszeresen elso osztalyban, Koteles eddig sehol nem volt, Bogdan csere nagyreszt eddig.zavi27
Idén ebből Gulácsi 1. számú kapus lesz a Championshipben, Kötél védeni fog a Genkben, Bogdán előtt meg az igencsak leépülő félben lévő Jääskeläinen véd...empty taxi
Hat meglatjuk, remeljuk.