NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 245 — no es importante
csak azt mondtam, hogy én inkább a védelemre koncentrálnék elsősorban.fetomy
és a védelembe tudsz olyan játékosokat igazolni, akikre az egész világ felkapja a fejét?
én örülök az igazolásnak, mert legalább kicsit legitimálja dzsudzsák döntését, és csak alátámasztja, hogy mennyire értelmetlen és kontrollálatlan a mai labdarúgás

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ezért írtam, hogy "ne azon múljon hogy 0-2 vagy 0-6 hogy az ellenfél csatárai milyen kedvvel fociznak". Nem vizsgáltam meg a tabellát, csak néztem a meccset, és azt láttam, hogy szarabb a védelmük, mint egy nb1 középcsapatnak. Más kérdés, hogy a többiek ezek szerint nem rendelkeznek húdenagy csatárokkal, viszont a jobb csapatoktól könnyedén ki tudnak kapni. Csak a szpartak lőhetett volna nekik vagy 6 gólt, végül megúszták 3-al. De nem mondom, hogy Eto'o-val nincsenek előrébb, hisz nyilván előrébb vannak, csak azt mondtam, hogy én inkább a védelemre koncentrálnék elsősorban.
több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 255 — #neverpunt
Láttam meccsüket - hála prizma televizsön - és a legkevesbé Eto'o hiányzott nekik.fetomy
Az első 8 között holtversenyben a 3. legkevesebb gólt kapták eddig, viszont a 8. legkevesebbet rúgták...

több mint 14 éve
Eto'o-->Macskahalacska.Divat
A hülye Dzsudzsák.atapapa
Hát, az EL-t érő 4-6. helyre odaérhetnek végülis. Okosan építkeznek amúgy, hiszen a bal szélre van 3 jó emberük, egy normálisabb csapat meg úgy szórja meg őket ahogy nem szégyellik. Láttam meccsüket - hála prizma televizsön - és a legkevesbé Eto'o hiányzott nekik. Mondjuk 1-2 védő vagy kapus nem ártana, hogy ne azon múljon hogy 0-2 vagy 0-6 hogy az ellenfél csatárai milyen kedvvel fociznak. Gondolom Florentino Perez lehet a tulaj, azért hiszik, hogy védekezni nem kell, a sztárok majd lövik a gólokat, amivel nincs baj, mert ruszkiába meg lehet mákkal a BL-t érő 2. hely -bár már ezt is erősen kétlem-, de hogy utána első körben zúgnak ki a BL-ből így, az is biztos.
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
A hülye Dzsudzsák.atapapa
nem hüjjék, csak van aza pénz=futballqrvák...

|
több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 255 — #neverpunt
A hülye Dzsudzsák.

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Eto'o-->Macskahalacska...nagyon remélem, h abból a pénzből legalább 2 klasszist igazolunk!!!

|
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
A múlt fordulóban kétszeri vezetésről döntetleneztünk a Chivas USA ellen:

http://denversports.blog.hu/2011/08/23/rapids_csak_egy_pont_a_kulonleges_mezben

Ma éjjel következik a második meccs a BL-ben, a hondurasi Real Espana-hoz látogatunk, biztosan nehéz lesz, főleg hogy gyakorlatilag a tartalékokkal fogunk játszani. Tartok tőle, hogy alaposan megégetjük magunkat. :/

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
most találtam,ez tényleg csodálatos,még emlékszem is erre...megnyugodtam,hogy legalább Nasri marad

"Képzeljék el a legrosszabb esetet. Ha elveszítjük Fabregast és Nasrit, hogyan győzhetnénk meg bárkit is, hogy ambíciózus csapat vagyunk?"

Arséne Wenger, az Arsenal vezetőedzője augusztus 9-én.

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
én azt hiszem értem wengert, csak azt nem, hogy miért a city-t tömi játékosokkal, akikkel a 6 pontos meccseket fogják játszani. mondjuk sztem kurvára overrated nasri, de akkoris.

mindenesetre amíg mancini az edző, addig én nem aggódok.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
gsn 3 548
@Fourth_Official: Liverpool and Nacional have agreed a fee for defender Sebastian Coates.

Ez meg ki?Mikey
A Copa America legjobb fiatal játékosának választották idén, uruguayi középhátvéd.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 812 — Whoops, looks like something went wrong.
Marceloék 1 meccses eltiltást kaptak. 😂 😂 😂
Ezek a Blatterék komolyan tolják.

több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Na közben fejlemény:
A Pool rábólintott a Milan ajánlatára Aquilanért: Kölcsönbe jön az a majom egy évre, 7 milliós opciós joggal aztán. Állítólag lesz egy olyan kitétel, miszerint ha Aquilani 20 meccsen pályára lép nálunk, akkor kötelezően meg kell vennünk 7 milláért.Stez
Ez nem túl merész vállalás, előbb sérül le Alberto, minthogy 20 meccset játsszon.

- - -

@Fourth_Official: Liverpool and Nacional have agreed a fee for defender Sebastian Coates.

Ez meg ki?

Továbbá pedzegetik, hogy ha Ngog megy a Boltonba, akkor Bellamy visszatérhet. Hát ennek qrvára örülnék!!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Nasri is megérdemli,amit kap,mostantól pénzben fürödhet,ilyen játékosokra nincs szükség,nekem nem fog hiányozni.Vele se voltunk sokkal előrébb...

több mint 14 éve
Marha jó nevek alkotják ezt a Cityt. Remélem a közösség romboló játékosok még sokáig ott maradnak. 😀
Felőlem bárki nyerhet PLt, ha a City előtt marad a ManU elégedett leszek. Undorító egy brigád.tüsi91
Szerintem meg. Na bumm.

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Nasri->City
várható volt, de még mindig nem tudom minek kell a Citynek Nasri. így a középpálya még gyengébb lett az Arsenalnál, már egy normális kezdőt se képesek kiállítani. Eddigi hírek szerint 20 fölött fizettek érte, amennyit nem ér a Citynek Nasri.kisvanek4
Valószínű épp ezért 😀fetomy
a jó öreg football manageres taktika. megveszed az ellen játékosát, aki hozzád nem fér be, de legalább ő gyengül. Ők tudják. Jövőre jön Messi meg CR 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Marha jó nevek alkotják ezt a Cityt. Remélem a közösség romboló játékosok még sokáig ott maradnak. 😀
Felőlem bárki nyerhet PLt, ha a City előtt marad a ManU elégedett leszek. Undorító egy brigád.
több mint 14 éve
Több fronton is helyt akarnak állni, a PL meg lemorzsolja a játékosokat, így elképesztően vastag lesz a pad, olyannyira, hogy akár egy BL-ben, de akár egy PL meccsen akár több sérült esetén is komolyan esélyesek tudjanak maradni. A Citynél meg azért főleg a középpályán elég sérülékenyek a játékosok, a kulcsjátékosok.. Johnson, Barry, Silva.

több mint 14 éve
Nasri->City
várható volt, de még mindig nem tudom minek kell a Citynek Nasri. így a középpálya még gyengébb lett az Arsenalnál, már egy normális kezdőt se képesek kiállítani. Eddigi hírek szerint 20 fölött fizettek érte, amennyit nem ér a Citynek Nasri.kisvanek4
Valószínű épp ezért 😀
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Nasri a City-é, hivatalos. Még éppen időben ahhoz, hogy ne játszhasson ellenünk a hétvégén.
több mint 14 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
Nasri->City
várható volt, de még mindig nem tudom minek kell a Citynek Nasri. így a középpálya még gyengébb lett az Arsenalnál, már egy normális kezdőt se képesek kiállítani. Eddigi hírek szerint 20 fölött fizettek érte, amennyit nem ér a Citynek Nasri.
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
ha ő a Mr X akkor az nagyon gáz. kevés nagyobb alibi focista van.
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Leginkább annak örülök a MU-nál a mutatott játékon kívül, hogy "visszabritesedtek".

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Na közben fejlemény:
A Pool rábólintott a Milan ajánlatára Aquilanért: Kölcsönbe jön az a majom egy évre, 7 milliós opciós joggal aztán. Állítólag lesz egy olyan kitétel, miszerint ha Aquilani 20 meccsen pályára lép nálunk, akkor kötelezően meg kell vennünk 7 milláért.
Hát remélem, hogy nem ő lesz a Mr.X, elkeserítő lenne.
Aztán állítólag már valami bennfentes azt mondta, hogy Aquilanit ha megvesszük, mert az is lehet, akkor rögtön továbbadjuk Montolivoért, illetve a Milannews.it szerint még De Rossi is képben van, mint a lehetséges Mr.X. Neki tudnék örülni, nagyon is!Stez
Signore Xaquilani! 😛

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Na közben fejlemény:
A Pool rábólintott a Milan ajánlatára Aquilanért: Kölcsönbe jön az a majom egy évre, 7 milliós opciós joggal aztán. Állítólag lesz egy olyan kitétel, miszerint ha Aquilani 20 meccsen pályára lép nálunk, akkor kötelezően meg kell vennünk 7 milláért.
Hát remélem, hogy nem ő lesz a Mr.X, elkeserítő lenne.
Aztán állítólag már valami bennfentes azt mondta, hogy Aquilanit ha megvesszük, mert az is lehet, akkor rögtön továbbadjuk Montolivoért, illetve a Milannews.it szerint még De Rossi is képben van, mint a lehetséges Mr.X. Neki tudnék örülni, nagyon is!