NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
20
10
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
csak azt mondtam, hogy én inkább a védelemre koncentrálnék elsősorban.fetomyés a védelembe tudsz olyan játékosokat igazolni, akikre az egész világ felkapja a fejét?
én örülök az igazolásnak, mert legalább kicsit legitimálja dzsudzsák döntését, és csak alátámasztja, hogy mennyire értelmetlen és kontrollálatlan a mai labdarúgás

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Ezért írtam, hogy "ne azon múljon hogy 0-2 vagy 0-6 hogy az ellenfél csatárai milyen kedvvel fociznak". Nem vizsgáltam meg a tabellát, csak néztem a meccset, és azt láttam, hogy szarabb a védelmük, mint egy nb1 középcsapatnak. Más kérdés, hogy a többiek ezek szerint nem rendelkeznek húdenagy csatárokkal, viszont a jobb csapatoktól könnyedén ki tudnak kapni. Csak a szpartak lőhetett volna nekik vagy 6 gólt, végül megúszták 3-al. De nem mondom, hogy Eto'o-val nincsenek előrébb, hisz nyilván előrébb vannak, csak azt mondtam, hogy én inkább a védelemre koncentrálnék elsősorban.
több mint 14 éve
Láttam meccsüket - hála prizma televizsön - és a legkevesbé Eto'o hiányzott nekik.fetomyAz első 8 között holtversenyben a 3. legkevesebb gólt kapták eddig, viszont a 8. legkevesebbet rúgták...
több mint 14 éve
Hát, az EL-t érő 4-6. helyre odaérhetnek végülis. Okosan építkeznek amúgy, hiszen a bal szélre van 3 jó emberük, egy normálisabb csapat meg úgy szórja meg őket ahogy nem szégyellik. Láttam meccsüket - hála prizma televizsön - és a legkevesbé Eto'o hiányzott nekik. Mondjuk 1-2 védő vagy kapus nem ártana, hogy ne azon múljon hogy 0-2 vagy 0-6 hogy az ellenfél csatárai milyen kedvvel fociznak. Gondolom Florentino Perez lehet a tulaj, azért hiszik, hogy védekezni nem kell, a sztárok majd lövik a gólokat, amivel nincs baj, mert ruszkiába meg lehet mákkal a BL-t érő 2. hely -bár már ezt is erősen kétlem-, de hogy utána első körben zúgnak ki a BL-ből így, az is biztos.Eto'o-->Macskahalacska.DivatA hülye Dzsudzsák.atapapa
több mint 14 éve
nem hüjjék, csak van aza pénz=futballqrvák...Eto'o-->Macskahalacska.DivatA hülye Dzsudzsák.atapapa
|
több mint 14 éve
Eto'o-->Macskahalacska...nagyon remélem, h abból a pénzből legalább 2 klasszist igazolunk!!!
|
több mint 14 éve
A múlt fordulóban kétszeri vezetésről döntetleneztünk a Chivas USA ellen:http://denversports.blog.hu/2011/08/23/rapids_csak_egy_pont_a_kulonleges_mezben
Ma éjjel következik a második meccs a BL-ben, a hondurasi Real Espana-hoz látogatunk, biztosan nehéz lesz, főleg hogy gyakorlatilag a tartalékokkal fogunk játszani. Tartok tőle, hogy alaposan megégetjük magunkat. :/
több mint 14 éve
most találtam,ez tényleg csodálatos,még emlékszem is erre...megnyugodtam,hogy legalább Nasri marad"Képzeljék el a legrosszabb esetet. Ha elveszítjük Fabregast és Nasrit, hogyan győzhetnénk meg bárkit is, hogy ambíciózus csapat vagyunk?"
Arséne Wenger, az Arsenal vezetőedzője augusztus 9-én.
több mint 14 éve
én azt hiszem értem wengert, csak azt nem, hogy miért a city-t tömi játékosokkal, akikkel a 6 pontos meccseket fogják játszani. mondjuk sztem kurvára overrated nasri, de akkoris.mindenesetre amíg mancini az edző, addig én nem aggódok.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
gsn
3 548
@Fourth_Official: Liverpool and Nacional have agreed a fee for defender Sebastian Coates.A Copa America legjobb fiatal játékosának választották idén, uruguayi középhátvéd.
Ez meg ki?Mikey
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Marceloék 1 meccses eltiltást kaptak. 😂 😂 😂 Ezek a Blatterék komolyan tolják.
több mint 14 éve
Na közben fejlemény:Ez nem túl merész vállalás, előbb sérül le Alberto, minthogy 20 meccset játsszon.
A Pool rábólintott a Milan ajánlatára Aquilanért: Kölcsönbe jön az a majom egy évre, 7 milliós opciós joggal aztán. Állítólag lesz egy olyan kitétel, miszerint ha Aquilani 20 meccsen pályára lép nálunk, akkor kötelezően meg kell vennünk 7 milláért.Stez
- - -
@Fourth_Official: Liverpool and Nacional have agreed a fee for defender Sebastian Coates.
Ez meg ki?
Továbbá pedzegetik, hogy ha Ngog megy a Boltonba, akkor Bellamy visszatérhet. Hát ennek qrvára örülnék!!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Nasri is megérdemli,amit kap,mostantól pénzben fürödhet,ilyen játékosokra nincs szükség,nekem nem fog hiányozni.Vele se voltunk sokkal előrébb...
több mint 14 éve
Marha jó nevek alkotják ezt a Cityt. Remélem a közösség romboló játékosok még sokáig ott maradnak. 😀Szerintem meg. Na bumm.
Felőlem bárki nyerhet PLt, ha a City előtt marad a ManU elégedett leszek. Undorító egy brigád.tüsi91
több mint 14 éve
a jó öreg football manageres taktika. megveszed az ellen játékosát, aki hozzád nem fér be, de legalább ő gyengül. Ők tudják. Jövőre jön Messi meg CR 😀Nasri->CityValószínű épp ezért 😀fetomy
várható volt, de még mindig nem tudom minek kell a Citynek Nasri. így a középpálya még gyengébb lett az Arsenalnál, már egy normális kezdőt se képesek kiállítani. Eddigi hírek szerint 20 fölött fizettek érte, amennyit nem ér a Citynek Nasri.kisvanek4
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Marha jó nevek alkotják ezt a Cityt. Remélem a közösség romboló játékosok még sokáig ott maradnak. 😀Felőlem bárki nyerhet PLt, ha a City előtt marad a ManU elégedett leszek. Undorító egy brigád.
több mint 14 éve
Több fronton is helyt akarnak állni, a PL meg lemorzsolja a játékosokat, így elképesztően vastag lesz a pad, olyannyira, hogy akár egy BL-ben, de akár egy PL meccsen akár több sérült esetén is komolyan esélyesek tudjanak maradni. A Citynél meg azért főleg a középpályán elég sérülékenyek a játékosok, a kulcsjátékosok.. Johnson, Barry, Silva.
több mint 14 éve
Nasri->CityValószínű épp ezért 😀
várható volt, de még mindig nem tudom minek kell a Citynek Nasri. így a középpálya még gyengébb lett az Arsenalnál, már egy normális kezdőt se képesek kiállítani. Eddigi hírek szerint 20 fölött fizettek érte, amennyit nem ér a Citynek Nasri.kisvanek4
több mint 14 éve
Nasri a City-é, hivatalos. Még éppen időben ahhoz, hogy ne játszhasson ellenünk a hétvégén.
több mint 14 éve
Nasri->Cityvárható volt, de még mindig nem tudom minek kell a Citynek Nasri. így a középpálya még gyengébb lett az Arsenalnál, már egy normális kezdőt se képesek kiállítani. Eddigi hírek szerint 20 fölött fizettek érte, amennyit nem ér a Citynek Nasri.
több mint 14 éve
ha ő a Mr X akkor az nagyon gáz. kevés nagyobb alibi focista van.
több mint 14 éve
Leginkább annak örülök a MU-nál a mutatott játékon kívül, hogy "visszabritesedtek".
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Na közben fejlemény:Signore Xaquilani! 😛
A Pool rábólintott a Milan ajánlatára Aquilanért: Kölcsönbe jön az a majom egy évre, 7 milliós opciós joggal aztán. Állítólag lesz egy olyan kitétel, miszerint ha Aquilani 20 meccsen pályára lép nálunk, akkor kötelezően meg kell vennünk 7 milláért.
Hát remélem, hogy nem ő lesz a Mr.X, elkeserítő lenne.
Aztán állítólag már valami bennfentes azt mondta, hogy Aquilanit ha megvesszük, mert az is lehet, akkor rögtön továbbadjuk Montolivoért, illetve a Milannews.it szerint még De Rossi is képben van, mint a lehetséges Mr.X. Neki tudnék örülni, nagyon is!Stez

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Na közben fejlemény:A Pool rábólintott a Milan ajánlatára Aquilanért: Kölcsönbe jön az a majom egy évre, 7 milliós opciós joggal aztán. Állítólag lesz egy olyan kitétel, miszerint ha Aquilani 20 meccsen pályára lép nálunk, akkor kötelezően meg kell vennünk 7 milláért.
Hát remélem, hogy nem ő lesz a Mr.X, elkeserítő lenne.
Aztán állítólag már valami bennfentes azt mondta, hogy Aquilanit ha megvesszük, mert az is lehet, akkor rögtön továbbadjuk Montolivoért, illetve a Milannews.it szerint még De Rossi is képben van, mint a lehetséges Mr.X. Neki tudnék örülni, nagyon is!