Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 646 — Volt egy kis zápor
Már pont írni akartam,hogy mekkora egy kutyaütő ez a Welbeck,erre man of the match 😀
Bale labdába sem ért az egész második félidőben,mint ahogy kb a többi társa sem sokkal többet,nem hiába jöttek elő ilyen 76-24es labdabirtoklások.Jövő hétre már Chicharito is 100%os lesz 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tiszta szégyen olyan MU-tól kikapni, ahol se Carrick, se Vidic, de még Borsóka sincs ott... szép volt fiúk...
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ez a De Gea iszonyúan irritál..

De sajna a MU amúgy idén kurva jó lesz, sokkal jobbnak tűnnek, mint tvaly és az is elég volt.

több mint 14 éve
bogjosi New England Patriots 1 912
csikócsapat! Anderson gól 😊

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 269 — Ajmo Vatreni
Hogy a picsába lehet a Lennon, Bale, VdVaart, Defoe négyessel ilyen beszarian játszani ez ellen a tinivédelem ellen?

Tessék gól, faszomba.
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
A Liverpool ingyen elengedte Sotirios Kyrgiakost a Wolfsburghoz.
😕
Eleinte nagyon nem kedveltem, de aztán az alázatos és ellentmondást nem tűrő védőmunkája miatt nagyon az ellenkezőjére változott az érzés.
További sportsikereket neki!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 269 — Ajmo Vatreni
én még sose láttam ezt a Stieber nevű arcot, de a kommentek alapján a messiást sikerült beválogatni.Höri
Nem messiás, csak ő talán érhet is valamit, nem úgy, mint egyesek, akik ellenben rendszeresen behívót kapnak. Ott van pl. Koltai. Nem értem, Egervári miért erőlteti annyira. A meccsek többségén beküldi az utolsó 10-15 percre, de semmi több.vassadi
Azért játszik, hogy valami baráti menedzser jobb áron tudja elpasszolni az angol 2-be.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
én még sose láttam ezt a Stieber nevű arcot, de a kommentek alapján a messiást sikerült beválogatni.Höri
Nem messiás, csak ő talán érhet is valamit, nem úgy, mint egyesek, akik ellenben rendszeresen behívót kapnak. Ott van pl. Koltai. Nem értem, Egervári miért erőlteti annyira. A meccsek többségén beküldi az utolsó 10-15 percre, de semmi több.vassadi
A mai NS-beli nyilatkozata nagyon szimpatikus.
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Nem messiás, csak ő talán érhet is valamit, nem úgy, mint egyesek, akik ellenben rendszeresen behívót kapnak. Ott van pl. Koltai. Nem értem, Egervári miért erőlteti annyira. A meccsek többségén beküldi az utolsó 10-15 percre, de semmi több.
több mint 14 éve
gsn 3 548
én még sose láttam ezt a Stieber nevű arcot, de a kommentek alapján a messiást sikerült beválogatni.

tippem: kikapunk a svédek ellen - az utolsó 20 percre beállítja a mester hátrányban csatárnak (miközben a klubjában nem az 😀 ) - nem lő gólt - eljátszotta a bizalmat. 😀Höri
Pedig illett volna, Stieber Lurkó Kupa Hall of Famer volt. 😂 😂
10-11 évesen annak idején nem akármilyen dolgokat csinált a Kaposmérőben. NK9 szintű hype-ot kapott anno gyerekként.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
én még sose láttam ezt a Stieber nevű arcot, de a kommentek alapján a messiást sikerült beválogatni.

tippem: kikapunk a svédek ellen - az utolsó 20 percre beállítja a mester hátrányban csatárnak (miközben a klubjában nem az 😀 ) - nem lő gólt - eljátszotta a bizalmat. 😀

több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 606 — a new hope (again)
"Ismét van újonca a keretnek, mégpedig Stieber Zoltán, aki nagyot lépett előre pályafutásában az utóbbi időben."

ez a nagy lépés azon a két meccsen történt amikor játszott idén a bundesban, vagy esetleg eddig egy helyben álldogált, talán hátra fele haladt....? 😂 😂

kabaré 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 580 — Poloska confirmed
Mi nem holmi tartalékok vagyunk, mi visszük a hátunkon az egész csapatot. Playmaker baze..Stez
Kláccs. :rolleyes:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mi nem holmi tartalékok vagyunk, mi visszük a hátunkon az egész csapatot. Playmaker baze..Stez
Elnézést kérek. Nem szerettem volna a CSK lelkébe belegázolni 😀
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 812 — Whoops, looks like something went wrong.
Mi nem holmi tartalékok vagyunk, mi visszük a hátunkon az egész csapatot. Playmaker baze..

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
no, akkor a tisztánlátás kedvéért a módosított keret:

"Biztonsági tartalékok: Mészáros Norbert (DVSC-TEVA), Sándor György (Videoton), JC6 (???)."Stez
(???) = szlovák Ferencváros

Amúgy a fórumválogatott biztonsági tartalékába biztos beférek, Höri és Stez mellett 😀
több mint 14 éve
no, akkor a tisztánlátás kedvéért a módosított keret:

"Biztonsági tartalékok: Mészáros Norbert (DVSC-TEVA), Sándor György (Videoton), JC6 (???)."

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem mind1 ki a biztonsági tartalék? ha be is kerülnek sérülés miatt a táborba, még a padra se ülnek le a meccsen, szóval felőlem JC6-ot is beírhatnák.Höri
Köszönöm a bizalmat, kapitány úr!
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
http://m.sportgeza.hu/futball/2011/08/22/a_kirugott_meszoly_beperli_az_ujpestet/
Ez az ember mit képzel magáról , takarodjon már el nagyon messze. Vicc ilyen edzőt. Sunyuljon el és kussoljon el inkább.Toca
Szerintem meg igaza van most. Hatalmas kamu ez az indok amivel kirúgták, és ha így van a szerződése, akkor jár neki a hat hónap bére.

több mint 14 éve
Kaká valszeg visszajön Milánóba.Stez
mármint hozzánk?sutianap
AC Milanba.

több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
Buzsákynak mit kell még elérnie a QPRral h bekerüljön?braxa88
majd ha Hajnal kiöregszik a kezdőből akkor (talán), egyébként az istennek se hagyná ki, pedig Buzsáky jobb vsz.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 108 — Vikings fan
http://m.sportgeza.hu/futball/2011/08/22/a_kirugott_meszoly_beperli_az_ujpestet/
Ez az ember mit képzel magáról , takarodjon már el nagyon messze. Vicc ilyen edzőt. Sunyuljon el és kussoljon el inkább.
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Buzsákynak mit kell még elérnie a QPRral h bekerüljön?
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nem mind1 ki a biztonsági tartalék? ha be is kerülnek sérülés miatt a táborba, még a padra se ülnek le a meccsen, szóval felőlem JC6-ot is beírhatnák.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Lipták most nálam kicsit viccesebb 😀 De Sándor Gyuri is szenzációs pick!