Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Már pont írni akartam,hogy mekkora egy kutyaütő ez a Welbeck,erre man of the match 😀 Bale labdába sem ért az egész második félidőben,mint ahogy kb a többi társa sem sokkal többet,nem hiába jöttek elő ilyen 76-24es labdabirtoklások.Jövő hétre már Chicharito is 100%os lesz 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tiszta szégyen olyan MU-tól kikapni, ahol se Carrick, se Vidic, de még Borsóka sincs ott... szép volt fiúk...
több mint 14 éve
Ez a De Gea iszonyúan irritál..De sajna a MU amúgy idén kurva jó lesz, sokkal jobbnak tűnnek, mint tvaly és az is elég volt.
több mint 14 éve
Hogy a picsába lehet a Lennon, Bale, VdVaart, Defoe négyessel ilyen beszarian játszani ez ellen a tinivédelem ellen? Tessék gól, faszomba.
több mint 14 éve
A Liverpool ingyen elengedte Sotirios Kyrgiakost a Wolfsburghoz.😕
Eleinte nagyon nem kedveltem, de aztán az alázatos és ellentmondást nem tűrő védőmunkája miatt nagyon az ellenkezőjére változott az érzés.
További sportsikereket neki!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Azért játszik, hogy valami baráti menedzser jobb áron tudja elpasszolni az angol 2-be.én még sose láttam ezt a Stieber nevű arcot, de a kommentek alapján a messiást sikerült beválogatni.HöriNem messiás, csak ő talán érhet is valamit, nem úgy, mint egyesek, akik ellenben rendszeresen behívót kapnak. Ott van pl. Koltai. Nem értem, Egervári miért erőlteti annyira. A meccsek többségén beküldi az utolsó 10-15 percre, de semmi több.vassadi
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A mai NS-beli nyilatkozata nagyon szimpatikus.én még sose láttam ezt a Stieber nevű arcot, de a kommentek alapján a messiást sikerült beválogatni.HöriNem messiás, csak ő talán érhet is valamit, nem úgy, mint egyesek, akik ellenben rendszeresen behívót kapnak. Ott van pl. Koltai. Nem értem, Egervári miért erőlteti annyira. A meccsek többségén beküldi az utolsó 10-15 percre, de semmi több.vassadi
több mint 14 éve
én még sose láttam ezt a Stieber nevű arcot, de a kommentek alapján a messiást sikerült beválogatni.HöriNem messiás, csak ő talán érhet is valamit, nem úgy, mint egyesek, akik ellenben rendszeresen behívót kapnak. Ott van pl. Koltai. Nem értem, Egervári miért erőlteti annyira. A meccsek többségén beküldi az utolsó 10-15 percre, de semmi több.
több mint 14 éve
gsn
3 548
én még sose láttam ezt a Stieber nevű arcot, de a kommentek alapján a messiást sikerült beválogatni.Pedig illett volna, Stieber Lurkó Kupa Hall of Famer volt. 😂 😂
tippem: kikapunk a svédek ellen - az utolsó 20 percre beállítja a mester hátrányban csatárnak (miközben a klubjában nem az 😀 ) - nem lő gólt - eljátszotta a bizalmat. 😀Höri
10-11 évesen annak idején nem akármilyen dolgokat csinált a Kaposmérőben. NK9 szintű hype-ot kapott anno gyerekként.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
én még sose láttam ezt a Stieber nevű arcot, de a kommentek alapján a messiást sikerült beválogatni.tippem: kikapunk a svédek ellen - az utolsó 20 percre beállítja a mester hátrányban csatárnak (miközben a klubjában nem az 😀 ) - nem lő gólt - eljátszotta a bizalmat. 😀
több mint 14 éve
"Ismét van újonca a keretnek, mégpedig Stieber Zoltán, aki nagyot lépett előre pályafutásában az utóbbi időben."ez a nagy lépés azon a két meccsen történt amikor játszott idén a bundesban, vagy esetleg eddig egy helyben álldogált, talán hátra fele haladt....? 😂 😂
kabaré 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Mi nem holmi tartalékok vagyunk, mi visszük a hátunkon az egész csapatot. Playmaker baze..StezKláccs. :rolleyes:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mi nem holmi tartalékok vagyunk, mi visszük a hátunkon az egész csapatot. Playmaker baze..StezElnézést kérek. Nem szerettem volna a CSK lelkébe belegázolni 😀
több mint 14 éve
Mi nem holmi tartalékok vagyunk, mi visszük a hátunkon az egész csapatot. Playmaker baze..
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
no, akkor a tisztánlátás kedvéért a módosított keret:(???) = szlovák Ferencváros
"Biztonsági tartalékok: Mészáros Norbert (DVSC-TEVA), Sándor György (Videoton), JC6 (???)."Stez
Amúgy a fórumválogatott biztonsági tartalékába biztos beférek, Höri és Stez mellett 😀
több mint 14 éve
no, akkor a tisztánlátás kedvéért a módosított keret:"Biztonsági tartalékok: Mészáros Norbert (DVSC-TEVA), Sándor György (Videoton), JC6 (???)."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem mind1 ki a biztonsági tartalék? ha be is kerülnek sérülés miatt a táborba, még a padra se ülnek le a meccsen, szóval felőlem JC6-ot is beírhatnák.HöriKöszönöm a bizalmat, kapitány úr!
több mint 14 éve
http://m.sportgeza.hu/futball/2011/08/22/a_kirugott_meszoly_beperli_az_ujpestet/Szerintem meg igaza van most. Hatalmas kamu ez az indok amivel kirúgták, és ha így van a szerződése, akkor jár neki a hat hónap bére.
Ez az ember mit képzel magáról , takarodjon már el nagyon messze. Vicc ilyen edzőt. Sunyuljon el és kussoljon el inkább.Toca
több mint 14 éve
AC Milanba.Kaká valszeg visszajön Milánóba.Stezmármint hozzánk?sutianap
több mint 14 éve
Buzsákynak mit kell még elérnie a QPRral h bekerüljön?braxa88majd ha Hajnal kiöregszik a kezdőből akkor (talán), egyébként az istennek se hagyná ki, pedig Buzsáky jobb vsz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
http://m.sportgeza.hu/futball/2011/08/22/a_kirugott_meszoly_beperli_az_ujpestet/Ez az ember mit képzel magáról , takarodjon már el nagyon messze. Vicc ilyen edzőt. Sunyuljon el és kussoljon el inkább.
több mint 14 éve
Buzsákynak mit kell még elérnie a QPRral h bekerüljön?
több mint 14 éve
nem mind1 ki a biztonsági tartalék? ha be is kerülnek sérülés miatt a táborba, még a padra se ülnek le a meccsen, szóval felőlem JC6-ot is beírhatnák.
több mint 14 éve
Lipták most nálam kicsit viccesebb 😀 De Sándor Gyuri is szenzációs pick!