Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nem, csak a válogatottnak szüksége lenne egy őrbódéra.

szerk.: Hát a legjobbkor írtam be 😂
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hát eddig elég langyi a meccs :/ kint van egervári, nyilván Budot figyeli remél ver egy szabadrúgásgólt 😊
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Ez a Papiss Demba Cissé (Freiburg) sztem nagyon menő lehetne egy sztárcsapatban. Ahogy olvasom a Sunderland vinné. Jó is lenne ott. Bár én Rómában is elnézném Boriska helyén...

JT Daniels fan
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ha valaki chatelne a most kezdődő úttest, vagy az azt követő fradi meccsen, akkor a szokásos:

http://cbe001.chat.mibbit.com/
irc2.hu server
#bowlhu room
több mint 14 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
Hihetetlen hogy egy kurva 11est nemképes valaki belőni.... :mad:

több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 085 — Invisible man
Még jó, hogy ez a Stieber gyerek nem fér bele a válogatottba. Osztogatná itt is a szar gólpasszait...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 812 — Whoops, looks like something went wrong.
atyaég, a végén addig süllyedünk, hogy Aquilani lesz az átigazolási szezon elején beharangozott titokzatos Mr.X...
Elmennek a picsába Gallianiék, ha ez lesz a nagy durranás

több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Liverpool midfielder Alberto Aquilani claims he is close to joining Italian giants AC Milan.

Juventus declined to sign Aquilani on a permanent basis because of his price-tag, while the 27-year-old also came close to joining Fiorentina earlier this summer, but he pulled out of the move as he wanted a permanent transfer rather than a loan deal.

Milan have now expressed an interest in Aquilani as they look to bolster their midfield options after being frustrated in their attempts to land Fiorentina's Riccardo Montolivo

"I am close to joining Milan," Aquilani told Gazzetta dello Sport.Sky Sports
Leszarom hova, csak menjen már! Qrva unalmas a történet.

Továbbá remélem, a hátralévő másfél hétben megy Cole és Poulsen is. Még mindig rosszul leszek, ha meglátom a nevüket a rosteren.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
otthon szaros 1-0 a Budaörs ellen. kurvafasza.eaglesmcnabb
mert mondjuk egy 8-0 többet érne ennél? 😛
3 pont az 3 pont

Végh Zoli fog ma védeni a Fradiban
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Brazília közben megnyerte az U20as VB-t, 3-2-re verték Portugáliát.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Ha Moor a mai meccset is végig játssza, akkor az lenne zsinórban a 68. teljes mérkőzése, amivel egyedülálló MLS-rekordot döntene...
Ma debütál az All-White 3rd jersey a Chivas USA ellen, 3-tól kezdünk, nézze mindenki! 😀TheMileHighCity
2-2 lett, kétszer is vezettünk, a 86. percben egyenlítettek ki. Folan akkora gólt fejelt, hogy az már az isteni Conor-t idézte. Sajnos, a védelemben megint voltak megingások - kicsit túl van erőltetve ez a négyes, hogy Wallace egyfolytában sérült, és nincs több bevethető minőségi ember, szóval remélem Smith az angol kapcsolataival fog hozni ide valakit, mindkét gólt úgy kaptuk, hogy kurva nagy labdát adtak mögéjük a les határon, és ziccerben vitték egy az egyben Pickens-re.
Viszont Larentowicz a világ legalábecsültebb középpályása, nem elég, hogy minden meccsen őrült nagy all-around munkát végez, életveszélyes szabadrúgásból, félelmetes labdákat ad, most még fejelt is egy nem kis gólt, már a csapat legjobb góllövője. Hatalmas Best XI player, persze, nem lehetett ott, mert elnyomott coloradói, mint ahogy az ólszarról való kimaradása is kötélért kiálltott.
Moor-nak meg lett az ironman rekord, ezt nem veszi el már senki, suck on that.
Ja, a fehér mez jól nézett ki. 😀

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 014 — Axel Foley
Szép gólt kapott a Samp.
Koman mellett beadták,Laczkó embere meg befejelte.Bazzani
Ki is ejtettük őket szerencsére :cool: :cool: :cool:
Tavano&Busce 😊JoeyPorter
Nem őket,minket. 😉
Mondjuk igazából mindegy,hogy most esünk ki vagy egy fordulóval később.
Forza Samp!

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
szent ember nincs,szent sztárfocista meg pláne nem 😊Newman
Kaká mondjuk sztem abszolút megcáfolja ezt.

Ennyi erővel sok mindenkit nem lenne szabad szidni. Mondjuk a lábtörés tényleg csúnya volt... És szaba logikája szerint én egy idióta vagyok, mert nem szeretem Messit ... apeszos
Értő olvasásból egyes. Vagy direkt forgatod ki a szavaimat. Azt írtam, hogy aki a mai foci közegét ismerve szídja Messit (főleg úgy, ahogy amadeus tette), az idióta. És kibontottam, miért is gondolom ezt. Az, hogy nem szereted, egy dolog. De a tettei a pályán szerintem bőven a jó oldalra predesztinálják, abszolút vállalható játékos. Fetomy is leírta miért, de már korábban én is.szaba
Oké
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 857
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/noticies/futbol/temporada11-12/08/20/n110820118848.html

LeBron benézett a Barcához.
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 646 — Volt egy kis zápor
Szép gólt kapott a Samp.
Koman mellett beadták,Laczkó embere meg befejelte.Bazzani
Ki is ejtettük őket szerencsére :cool: :cool: :cool:
Tavano&Busce 😊

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 857
Kaká mondjuk sztem abszolút megcáfolja ezt.

Ennyi erővel sok mindenkit nem lenne szabad szidni. Mondjuk a lábtörés tényleg csúnya volt... És szaba logikája szerint én egy idióta vagyok, mert nem szeretem Messit ... apeszos
Értő olvasásból egyes. Vagy direkt forgatod ki a szavaimat. Azt írtam, hogy aki a mai foci közegét ismerve szídja Messit (főleg úgy, ahogy amadeus tette), az idióta. És kibontottam, miért is gondolom ezt. Az, hogy nem szereted, egy dolog. De a tettei a pályán szerintem bőven a jó oldalra predesztinálják, abszolút vállalható játékos. Fetomy is leírta miért, de már korábban én is.
több mint 14 éve
otthon szaros 1-0 a Budaörs ellen. kurvafasza.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
jó mondjuk az erős különbség,hogy CR a saját szurkolóit bombázta telibe 😀
igazából nekem Messivel nincs bajom a pályán,de a pályán kívűl enyhe túlzás szentnek beállítani,olvastam már pár meredek dolgot róla (persze ezek lehetnek pletykák is,de nem hiszem,hogy mindegyik teljesen alaptalan),a nő ügyeiről nem is beszélve...
Torghelle,Bajzát,Rajczi
Soroljam még?
Ja nem akartam belezavarni ebbe a "nem unalmas" MessiajobbRonaldoajobbfujjRealfujjBarca bölcsöde szintű vitába.Bazzani
igazából engem se nagyon érdekel,bár ez kollektívan a focira is vonatkozik a legtöbb esetben
csak most unatkoztam 😛

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 812 — Whoops, looks like something went wrong.
Szerintem meg Nigel De Jong a világ legjobb játékosa és pukkadjatok meg.
Természetesen azóta lépett csak elő, mióta Vinnie Jones Oscar díjas hollywoodi sztár lett, áruló.

több mint 14 éve
igazából nekem Messivel nincs bajom a pályán,de a pályán kívűl enyhe túlzás szentnek beállítani,olvastam már pár meredek dolgot róla (persze ezek lehetnek pletykák is,de nem hiszem,hogy mindegyik teljesen alaptalan),a nő ügyeiről nem is beszélve...
Torghelle,Bajzát,Rajczi
Soroljam még?
Ja nem akartam belezavarni ebbe a "nem unalmas" MessiajobbRonaldoajobbfujjRealfujjBarca bölcsöde szintű vitába.

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
szent ember nincs,szent sztárfocista meg pláne nem 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
eaglesmcnabb: 5 percig kerestem olyan videókat a youtube-on, amiken olyat lehetne látni, miszerint Messi álszent, de nem találtam. Ezek szerint neked minden ilyen videó és kép el van tárolva a gépeden 😀 😀 Fölös amúgy belemenni...

Más: a Siófok három 11-est kapott 😀 két piros a Rákóczinál. Jó meccs 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
legalább a 3 pont meglett
több mint 14 éve
én Messit álszent játékosnak tartom.eaglesmcnabb
nem a vitába akarok bekapcsolódni, csak kíváncsi vagyok, mit értesz egy sportolónál (most konkrétan nála) álszentségnekSzobi22
például amikor beleszáll izomból az egy helyben álló Ramosba fetreng, majd mikor Ramos megkapja a sárgáját felkel, és röhögve elszalad. De persze ő nem szimulál. bezzeg "köcsög rinyaroni", aki egyébként már 2 éve nem színészkedik többet mint egy átlagos focista, a Barcelona játékosokhoz viszonyítva meg pláne nem.
plusz mindenhonnan azt halljuk ,hogy a real játékosai mekkora egy alattomos férgek, persze Messi ő talpig sportember... közben meg pl: http://www.youtube.com/watch?v=VntuoYodi1U és közben kitárja a két kezét, mintha egy ma született bárány lenne: http://www.therealmadridfan.com/wp-content/uploads/messi-pepe-clasico.jpg pl. ez a mozdulat teszi számomra álszentté, és az, hogy az emberek úgy beszélnek róla, mintha ő különb lenne ilyen szempontból a társainál. pedig nem :/

ehhez kapcsolódóan a sokak által megvetett, és közutálatnak örvendő CR pl. így viselkedett egy hasonló, bár teljesen vétlen szituációban: http://www.youtube.com/watch?v=Rm3qwk4T_IM&feature=related

több mint 14 éve
Szép gólt kapott a Samp.
Koman mellett beadták,Laczkó embere meg befejelte.