Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Hát ez alapján az 1 meccs alapján amit láttam, asszem egyik csapt sem fog még a közelébe se kerülni a bajnoki címnek, sőt a top 3nak sem. A Liverpool 1-2 játékostól eltekintve egy ilyen jó kis munkáscsapatnak tűnik ezekkel a szürke fiatalokkal, az Arsenal meg szétsérült mint mindig, szertelen, és folyamatosan gyengül.
több mint 14 éve
lol még jó, hogy én kb. 10 perce hallottam, hogy Suarez nem kezdett, így nálam is a csapatban maradt 😀
több mint 14 éve
Wenger megy a Realba, Guardiola megy az Arsenalhoz, Mourinho megy a Barcához. Egyszerű a képlet.
több mint 14 éve
Wengernek is megérett már volna a búcsú. A Liverpool meg nem volt rossz. Charlie Adam játéka kifejezetten tetszett.
több mint 14 éve
hú de ratyi csapat ez a loki... Tipikusan olyan focit játszanak, amit utálok. Van 2 helyzetük a meccsen, rúgnak 2 gólt, aztán nyernek, míg a másik csapat, aki megdolgozna a pontokért, szopja le a meccseket, mert mindegyiknél impotens az aktuális csatár per pill Lovrencsics... Mekkora pofon lesz az nekik, mikor elfogy a mák..
több mint 14 éve
Az utolsó ~30 percre remélem Suárez be tud jönni ...MikeyHál' istennek tudott, és el is döntötte a maga módján a meccset.
Azt nem értem, hogy az Arsenalnál miért nem baszták már ki vagy 5 éve a komplett orvosi stábot. Nem akarom elhinni, hogy nem tűnik fel az illetékeseknek, hogy állandóan indokolatlanul sok a sérültjük. Persze debil a vezetőség, ez máson is jól látszik, szóval nem meglepő.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Én már komolyan annak örülnék a legjobban, ha lennénk vagy 10-ek, kiszopnánk most a BL-ből az Udinese ellen és Wenger lemondana!
több mint 14 éve
Az a legszomorúbb az egészben, hogy már fel se húzom magam egy ilyen meccs után, mert meg sem lep amit látok. WAKE UP WENGER!
több mint 14 éve
hosszú lesz ez a szezon így... Ramsey iszonyat lassú, még bőven nem Cesc féle játékos, Arshavin használhatatlan, Jenksinson nem volt valami meggyőző, Frimpong egy hentes, de voltak jó megmozdulásai. Miquel, Szczeszny, Vermaelen, Sagna jól teljesített, de a többiek... ha Nasri eddig gondolkozott hogy menjen-e a City-be mert az jobb csapat, akkor ez a meccs után egyértelműen elmegy. Egy liverpool arsenal meccsen nincs teltház az Emiratesben ez sztem mindent elmond
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
fenébe, Maric nem játszik ma...HurkaNikolov nem tudod miért nem játszik?
több mint 14 éve
áhhh... remélem ez az arsenal akkor is ilyen gyenge lesz amikor a united ellen játszik...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
sztem még ez is túl jó eredmény lenne sajnos. én kb 8-10 közé tippelem őketSuárez megérkezett kinyírni az ArsenaltHabiKinyírja az Arsenal saját magát. Meg lesz az 5.-6. hely 😐Hanni

JT Daniels fan
több mint 14 éve
kéne egy egyenlítés, nehogy már ezért a meccsért valaki 3 pontot kapjon.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
arsenalos a gól... atyaúristen 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Suárez megérkezett kinyírni az ArsenaltHabiKinyírja az Arsenal saját magát. Meg lesz az 5.-6. hely 😐
több mint 14 éve
a két csere összehozta egy kis segédlettel...

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Frimpong te mocskos favágó kurva. Fekete lapot az ilyennek nem pirosat...Hanniannyira tudtam az első sárgája után, hogy nem fogja végigjátszani a meccset. de kit lehetett volna behozni a helyére? ha lett volna értelmes cseréje, akkor behozta volna Wenger sztem....
több mint 14 éve
Frimpong te mocskos favágó kurva. Fekete lapot az ilyennek nem pirosat...Hanninem tudom, hogy mire gondolt amikor már volt egy sárgája...
Suárez megérkezett kinyírni az Arsenalt

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Frimpong te mocskos favágó kurva. Fekete lapot az ilyennek nem pirosat...
több mint 14 éve
Az utolsó ~30 percre remélem Suárez be tud jönni a trágya Henderson helyére.Downing az egyetlen támadó, akitől várható valami váratlan, az meg kevés.
Legalább Kelly és Enrique jó. Nem véletlen erőlteti a dolgokat középen az Arsenal.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Évek óta cutolni kellene az egész Arsenal orvosi stábot....
több mint 14 éve
Na nézzük. Egy ilyen összeállítású Arsenal ellen nyerni kéne.Mikeyelkezdődött a szezon az Arsenalnál is ahogy látom: az elmúlt 60 percnyi játék alatt 3 védő sérült le...nem is a kezdővel van a baj, hanem a cserepad valami szégyen, tavaly ez a cserepad lett volna egy ligakupa meccs harmadik fordulójában, idén úgy látszik ők ülnek a tétmeccseken
több mint 14 éve
fenébe, Maric nem játszik ma...
több mint 14 éve
http://tv.stream.com.ru/ digire katt az alján, nekem behoztadavemayeraz egy nagy köszönet! 😊
nagyon jó a minősége is a streamnek! tényleg köszi

JT Daniels fan
több mint 14 éve
http://tv.stream.com.ru/ digire katt az alján, nekem behozta
BEARS BABY!
Sir Alex immortal