Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 714
Amugy a realos balhéra visszatérve én szeretem az ilyen viaskodásokat (amíg ahogy gsn is írta nem ragad át a szurkolókra), nem is igazi rangadó az ahol két puszival köszönnek el egymástól. Persze kötelezően mindenki mélyes elítéli pedig legalább olyan szórakoztató mint egy színvonalasm meccs.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
ezazzzz Meye végre....így viszont az is eldőlt h nem lesz a tied... 😀Divat
Már egyébként sem kell 😛 van 4 ultraszupersztár csatárom, és még ha közülük 3 csere is, de akkoris 😀

Egyébként ettől sztem nem lett jobb, de ahogy érzed 😀 Főleg, hogy itt van már Tököli is

Bazza: Kurvanagy eső volt, ezért kurvanagy víz van a pálya 80%-án kb. Remélem elér ide az a felhő ami ott volt 😀
Érthetetlen, hogy egyáltalán hogyan játszhatnak, hát nem lehet labdát vezetni...

Hát ez kemény volt, pattog kettő kicsit előre, a harmadik után meg elkanyarodik a labda, így meg szabálytalan lett a becsúszás 😀

Balázs Zsolt szenzációs formában! Már értem miért került be a kezdőbe. Nehogy 20 perc után 4-0 legyen, és elbízzák magukat a srácok 😂
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 014 — Axel Foley
Ekkora eső volt Egerszegen? Vagy csak rosszul néztem,hogy víz van?

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
ezazzzz Meye végre....így viszont az is eldőlt h nem lesz a tied... 😀

|
több mint 14 éve
Bocsánat, én csak a zete rajongók 100%-ának véleményét mondtam, miszerint az egyik legutáltabb játékosuk 😀

Mellesleg elfmeterből Meye révén 1-0, először vezet idén a zete

ja, és ez sima piros....
több mint 14 éve
http://www.firstrowsports.eu/watch/79332/1/watch-zalaegerszeg-vs-vasas.html
http://www.firstrowsports.eu/watch/79332/2/watch-zalaegerszeg-vs-vasas.htmlfetomy
Köszi szöszi. 😉

több mint 14 éve
ez mér csak sárga??

|
több mint 14 éve
Zsocát nem szidni kedves TS-s kollega...

|
több mint 14 éve
http://www.firstrowsports.eu/watch/79332/1/watch-zalaegerszeg-vs-vasas.html
http://www.firstrowsports.eu/watch/79332/2/watch-zalaegerszeg-vs-vasas.html
több mint 14 éve
Van valahol SportM stream?

több mint 14 éve
Hát Csank minden szava arany, de egyébként nem normális... Kamber mellett Bujor volt kb. az egyetlen, aki ért valamit a zetéből, ezért most őt padoztatja, de legalább a totálisan beleszaró Balázs kezd...

Aztakurva mekkora víz van a pályán bazeg, nem pattan fel a labda 😂

Balázs máris meghálálta a bizalmat, csak egy kb. 100%-os ziccert kúrt el.
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Csank 😀
Megkérdezi tőle a riporter, hogy örül-e neki, hogy a játékosok és a vezetők is kiálltak mögötte.
Válasz: "Persze, nem rossz.... de nem is jó."

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
én ebbe mondjuk nagyon nem látom, hogy Fabregast akarta megrúgni... simán lépett, de visszatolták hirtelen és a jobb lába lendült.. kicsit felfújtnak érzem már ezt a vádatStez
Itt még jobban látszik talán: http://www.youtube.com/watch?v=umFCCI8O1WE&feature=player_embedded
Teljesen egyértelmű, hogy ez nem volt rúgás. De persze az index is lehozza kérdőjellel, mintha nem látnák...Schleck
Így van, hozzá sem ér. Csak csendben kérdem, miért kellett neki odaérnie elsőnek? Pedig többen nagyon siettek. Egyáltalán miért is ment ő oda? Netán a biztos tömegjelenetet szándékozta a pályán kívülre is hozni, hogy bekapcsolódhasson mindenki. Így - megint - elkerülheti azt a kellemetlenséget, hogy a vereség(é)ről szóljon bármilyen elemzés.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Még mindig ez a két szar divatcsapat a téma?
Nevetséges.
Inkább írkáljatok Torghelléről,azon legalább nevetni lehet,mert ez a Real-Barca rivalizálás már kurva unalmas.Bazzani
Torghelléről mit írjunk?
Nyílt titok, hogy amióta csapat nélkül maradt, már a Real, a Barca és a MÚ is tárgyalásban áll az ügynökével, de ő azt nyilatkozta, hogy a Milanban akar játszani.
Vele bajnokok leszünk és BL-t nyerünk. :cool:
Schleck: Persze, hogy lehozzák kérdőjelesen, nekik az a céljuk, hogy sokan kattintsanak a cikkre és olvassák el, nyilván így ezerszer többeknek akad meg a szeme a cikken. Ettől függetlenül mondjuk vicc az egész. Egy mázlija van a Barcának, hogy Ibra nem a Realba játszik, akkor repül Villa és Fabregas feje is. 😀Stez
Mourinho-tól kitelik, hogy csak ezért elhozná.... Focizni sem kellene neki
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 814 — Whoops, looks like something went wrong.
Nevetséges.
Inkább írkáljatok Torghelléről,azon legalább nevetni lehet,mert ez a Real-Barca rivalizálás már kurva unalmas.Bazzani
Torghelléről mit írjunk?
Nyílt titok, hogy amióta csapat nélkül maradt, már a Real, a Barca és a MÚ is tárgyalásban áll az ügynökével, de ő azt nyilatkozta, hogy a Milanban akar játszani.
Vele bajnokok leszünk és BL-t nyerünk. :cool:
Schleck: Persze, hogy lehozzák kérdőjelesen, nekik az a céljuk, hogy sokan kattintsanak a cikkre és olvassák el, nyilván így ezerszer többeknek akad meg a szeme a cikken. Ettől függetlenül mondjuk vicc az egész. Egy mázlija van a Barcának, hogy Ibra nem a Realba játszik, akkor repül Villa és Fabregas feje is. 😀

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
az őrület tovább fokozódik !

forrás Internet :
Mourinho belerúgott a fekvő Fabregasba?

A felvétel nem egyértelmű, de úgy látszik, mintha a Real Madrid edzője rúgó mozdulatot tenne....
a kommentálását már ki is hagyom... :/yooker
José csak fokozta a hangulatot. 😛
http://www.youtube.com/watch?v=d6gkgg9GCekxrace77
én ebbe mondjuk nagyon nem látom, hogy Fabregast akarta megrúgni... simán lépett, de visszatolták hirtelen és a jobb lába lendült.. kicsit felfújtnak érzem már ezt a vádatStez
Itt még jobban látszik talán: http://www.youtube.com/watch?v=umFCCI8O1WE&feature=player_embedded
Teljesen egyértelmű, hogy ez nem volt rúgás. De persze az index is lehozza kérdőjellel, mintha nem látnák...

több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Nevetséges.
Ma ZTE - Vasas hiper rangadó 😀.
több mint 14 éve
Nevetséges.
Inkább írkáljatok Torghelléről,azon legalább nevetni lehet,mert ez a Real-Barca rivalizálás már kurva unalmas.

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 183
na én most alakítok egy Stez beszólásai klubot facebook-on 😀 😀 😀JC6
+1
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Egyik kutya másik eb. Hányni tudnék mindkét csapattól, undorító bagázs mind a kettő.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na én most alakítok egy Stez beszólásai klubot facebook-on 😀 😀 😀
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
az őrület tovább fokozódik !

forrás Internet :
Mourinho belerúgott a fekvő Fabregasba?

A felvétel nem egyértelmű, de úgy látszik, mintha a Real Madrid edzője rúgó mozdulatot tenne....
a kommentálását már ki is hagyom... :/yooker
José csak fokozta a hangulatot. 😛
http://www.youtube.com/watch?v=d6gkgg9GCekxrace77
úúú de szánalmas 😀
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 814 — Whoops, looks like something went wrong.
fetomy, te mocskos Real spicli!

több mint 14 éve
Jajj ez de kamu... Nem az, hogy védjem Mourinhot, de ez már szánalmas sárdobálás kategória.