Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
az a vicc, hogy baromira nem elégEz a Tevez szappanopera kezd baszott unalmas lenni.az olasz bajnokságra bőven elég az amiben vaneaglesmcnabb
Komolyan mi rámentünk, és az sInter próbál velünk gecizni és lazán 27 millát ráajánlottak.
No de most egy kérdésem van. Tényleg annyira nem zavarja Morattit az, hogy lassan 30 milliót ad egy kibaszott balhés egyénért, aki fél éve, vagy több mint fél éve nem is játszott a klubjában és saját elmondása szerint is minden idejét kb. golfozással töltötte? Baszki, milyen fizikai állapotban lehet? Kell neki legalább 1-2 hónap felkészülés, folyamatos edzés, vagy több, hogy felvegye a ritmust.
Lehet, hogy én vagyok a fasz, de számomra ez egy kicsit kezd meredek lenni. És főleg, hogy mindezt azért csinálja csak Moratti, hogy velünk kibasszon. Irgalmatlanul idióta ez az ember és saját magával baszik ki, ami azt illeti.
Mi meg már hivatalosan is tárgyalunk Pato eladásáról, több csapattal is. Legalább az nyilvánvalóvá vált, hogy Őt biztosan eladjuk, legkésőbb nyáron.Stez
több mint 14 éve
Ez a Tevez szappanopera kezd baszott unalmas lenni.az olasz bajnokságra bőven elég az amiben van
Komolyan mi rámentünk, és az sInter próbál velünk gecizni és lazán 27 millát ráajánlottak.
No de most egy kérdésem van. Tényleg annyira nem zavarja Morattit az, hogy lassan 30 milliót ad egy kibaszott balhés egyénért, aki fél éve, vagy több mint fél éve nem is játszott a klubjában és saját elmondása szerint is minden idejét kb. golfozással töltötte? Baszki, milyen fizikai állapotban lehet? Kell neki legalább 1-2 hónap felkészülés, folyamatos edzés, vagy több, hogy felvegye a ritmust.
Lehet, hogy én vagyok a fasz, de számomra ez egy kicsit kezd meredek lenni. És főleg, hogy mindezt azért csinálja csak Moratti, hogy velünk kibasszon. Irgalmatlanul idióta ez az ember és saját magával baszik ki, ami azt illeti.
Mi meg már hivatalosan is tárgyalunk Pato eladásáról, több csapattal is. Legalább az nyilvánvalóvá vált, hogy Őt biztosan eladjuk, legkésőbb nyáron.Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Ez a Tevez szappanopera kezd baszott unalmas lenni.Komolyan mi rámentünk, és az sInter próbál velünk gecizni és lazán 27 millát ráajánlottak.
Mi meg már hivatalosan is tárgyalunk Pato eladásáról, több csapattal is. Legalább az nyilvánvalóvá vált, hogy Őt biztosan eladjuk, legkésőbb nyáron.
több mint 14 éve
nem tudom pontosan h h működnek a dolgok, de annó djuji az átigazolási piac nyitásának első napján aláírt a dagesztániakhoz. lehet h nyomás volt rajta a PSV részéről mert más nem fizetett volna érte 14 misit, de simán várhatott volna még 4-6 hetet, hogy addig milyen ajánlatok futnak be érte és honnan ( mert jöttek volna 100% ) , a PSv meg kevesebbért is eladta volna mert kellett nekik a lóvé... ergó jött a macskapöcse, a PSV örült mint majom a farkának, djuji meg bepörgött a sok nullától.... ( amivel nem is van gond kb 30 évesen, de 24 évesen még talán az ambicíónak kellene győznie, pláne h kenyérre ígyse-úgyse kellett neki)...En is inkabb a fanyalgok koze tartzom ezugyben. Eddig az volt hogy ez az Anzsi milyen komoly, 1-2 even belul sztargarda lesz, es abban az egyik nagyon fontos alappiller lesz Balazs. na most hirtelen lemondanak rola siman,mert hoztak egy Zsirkovot vissza?! Persze kaptak erte jo penzt, de pont az Anzsinal, ahol a love nem szamit most, ennyire szamitana ez hogy mennyit kaptak erte? Ugyhogy ez csak mellebeszeles, hogy ok most csak nyolcadiaka, bezzeg a Dinamo most harmadik es eurpai helyert hajt. Az Anzsi is arra fog mar jovore, ezrt nem kellett volna valtani. Az meg ha egy idosodo nem olyan nagyszam Zsirkov miatt o inkabb elmegy, hogy majd tuti kezdo lesz ott legalabb, meg eleg nevetseges, hogy ellenne sincs eselye megkuzdeni a csapatert. Ennyi erovel ha ez a Dinamo bejut a BLbe mondjuk jovore, tuti fog meg igazolni, akkor meg majd ott kerul ki a kezdobol veletlenul. Az meg rohadtul nem szamit, hogy most 5 egyseg penz heleyt hu itt mar 6 egyseget keres majd, kit erdekel, ebben a korban meg amikor mar ugyis milliardos lesz. Vagy hogy 19 millaval hol all a ranglistan, es hasonlitgassuk itt, hogy egy Dea gea, vagy egy Mata se kerult sokkal tobbe, hu legyunk buszkek erre. Ja csak nezzuk meg hogy azok milyen bajnoksagok, milyen csapataiban kulcsemberek!Aztan meg majd ott ul a padon vegig mint Huszti. A Zenit is BL csapat evek ota, aztan meg a keretben sincs legtobbszor os sem. Kit erdekel az ara, meg hogy ki mivel jart jol, jobban, erre legyunk buszkek?! remeljuk tobbet fog jatszani, drukkolok, de az mar eleve keseru szajiz lesz, hogy a nag Anzsi alomsztori akkor eddig tartott kb, es ott sem teljesitett semmit, es mar azelott megszabadulnak tole, mielott esetleg komoly csapat kialakulhat ott, mert abba mr nem kell.
ettől függetlenül halandó ember nem támadhatja, de a véleménye meglehet róla... am. a dinamo sztem is jobb mint ez a másik sz*r, bármelyik percben vihetik az elnök urat a gulágra, aztán meg mindenki majd néz ki a hülye fejéből... 😀peach
több mint 14 éve
nem tudom pontosan h h működnek a dolgok, de annó djuji az átigazolási piac nyitásának első napján aláírt a dagesztániakhoz. lehet h nyomás volt rajta a PSV részéről mert más nem fizetett volna érte 14 misit, de simán várhatott volna még 4-6 hetet, hogy addig milyen ajánlatok futnak be érte és honnan ( mert jöttek volna 100% ) , a PSv meg kevesebbért is eladta volna mert kellett nekik a lóvé... ergó jött a macskapöcse, a PSV örült mint majom a farkának, djuji meg bepörgött a sok nullától.... ( amivel nem is van gond kb 30 évesen, de 24 évesen még talán az ambicíónak kellene győznie, pláne h kenyérre ígyse-úgyse kellett neki)...ettől függetlenül halandó ember nem támadhatja, de a véleménye meglehet róla... am. a dinamo sztem is jobb mint ez a másik sz*r, bármelyik percben vihetik az elnök urat a gulágra, aztán meg mindenki majd néz ki a hülye fejéből... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Torchelle volt a rendes neve ugy lett magyarositva Torghellére.na ezt jol megszakmaztad mitagadas. koszta miert nem volt vilagvalogatott ?
Soksikert Air sanyi a vidiben, én Debrecenbe is szivesen láttalak volna mint a leghajtosabb legtechnikásabb magyar csatárt. Talán csak a Rudi jobb nálarespectvv4laci
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Torchelle volt a rendes neve ugy lett magyarositva Torghellére.TorzgerleJociHiába no. Összenő, ami összetartozik 😊Bálesz
Soksikert Air sanyi a vidiben, én Debrecenbe is szivesen láttalak volna mint a leghajtosabb legtechnikásabb magyar csatárt. Talán csak a Rudi jobb nála
több mint 14 éve
Arról nem is beszélve hogy ez a 19M€ arra is jó lesz ha kezdődnek a VB selejtezők és jön a szokásos árösszehasonlítás ne érjen annyit összesen a válogatottunk mint az ellenfél cserekapusa kb. 😀szerk: Hahahahah és most nézem Kurányitól nem bírta elszedni a 22-est 😀
több mint 14 éve
Giga +1000Az Atletico 2 éve érdeklődik Dzsudzsák iránt. És ha lett volna esze Dzsudzsáknak és a karrierje a fontosabb, mint sem a pénz, akkor Spanyolországba megy..StezValószínű, hogy az Atletico-nak adta volna el már a PSV is és most az AM is, és az Atletico többet is fizetne Dzs-nak is, csak Balázs úgy gondolta, hogy anno az AM és most a Dinamo is sokkal jobb csapat mint az Atletico, az orosz bajnokság is sokkal faszább mint a spanyol és a hideget is jobban szereti mint a meleget.
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én feltételezem hogy nem szellemi fogyatékos a kis Balázs, és ha választhatna ilyen Pool meg Atlético meg faszomtudja milyen elit európai csapatok között akkor inkább menne komoly európai csapatba. Aranyos, hogy senki nem feltételezi, hogy vagy nem nagyon volt választása, vagy sokkal szarabbul járt volna amúgy.
De majd ha valaki bizonyítja nekem, hogy ez és ez a lehetősége volt neki, akkor én is azt mondom, hogy hülye volt, de addig nekem az Atlético Dzsudzsák iránti érdeklődése nagyjából olyan szinten komoly, minthogy Crespo jön Fehérvárra...
Ilyen alapon egyébként Liktáp se normális. Hülegyereket hívták a premier league-be több csapatba is, de ő nem azt választotta, hanem az úttestet, hogy elkúrta már a karrierjét... (remélem az irónia érződik attól függetlenül, hogy Liktáp valóban nem normális 😂 ) Vagy Gera Zoli is, mennyire szar már, hívta a Liverpool is, de ő inkább a WBA-ba ment /maradt.
Ja és az meg a másik, hogy ugye 19 milláért vették meg. Zlatan a Barcából a Milánba 24 milláért ment, Young a Unitedbe 18-ért, Özil 17, Robinho 18, David Silva 28 és még lehetne folytatni. Talán még nem ment tönkre a 25 éves srác karrierje.
Az AM-ért lehetett fikázni, most kicsit javított a fél évvel ezelőtti baklövésén, erre most van szidva.fetomy
Atletico és volt meg a nemet kérő Hamburg tan nem fizettek volna 11 millát , AM tullicitalt mindenkit a PSV meg eladta hat ok se hülyék . Ha bárki azt hiszi hogy itt komoly beleszólása volt Balázsnak az ...
több mint 14 éve
Az Atletico 2 éve érdeklődik Dzsudzsák iránt. És ha lett volna esze Dzsudzsáknak és a karrierje a fontosabb, mint sem a pénz, akkor Spanyolországba megy..StezValószínű, hogy az Atletico-nak adta volna el már a PSV is és most az AM is, és az Atletico többet is fizetne Dzs-nak is, csak Balázs úgy gondolta, hogy anno az AM és most a Dinamo is sokkal jobb csapat mint az Atletico, az orosz bajnokság is sokkal faszább mint a spanyol és a hideget is jobban szereti mint a meleget.
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én feltételezem hogy nem szellemi fogyatékos a kis Balázs, és ha választhatna ilyen Pool meg Atlético meg faszomtudja milyen elit európai csapatok között akkor inkább menne komoly európai csapatba. Aranyos, hogy senki nem feltételezi, hogy vagy nem nagyon volt választása, vagy sokkal szarabbul járt volna amúgy.
De majd ha valaki bizonyítja nekem, hogy ez és ez a lehetősége volt neki, akkor én is azt mondom, hogy hülye volt, de addig nekem az Atlético Dzsudzsák iránti érdeklődése nagyjából olyan szinten komoly, minthogy Crespo jön Fehérvárra...
Ilyen alapon egyébként Liktáp se normális. Hülegyereket hívták a premier league-be több csapatba is, de ő nem azt választotta, hanem az úttestet, hogy elkúrta már a karrierjét... (remélem az irónia érződik attól függetlenül, hogy Liktáp valóban nem normális 😂 ) Vagy Gera Zoli is, mennyire szar már, hívta a Liverpool is, de ő inkább a WBA-ba ment /maradt.
Ja és az meg a másik, hogy ugye 19 milláért vették meg. Zlatan a Barcából a Milánba 24 milláért ment, Young a Unitedbe 18-ért, Özil 17, Robinho 18, David Silva 28 és még lehetne folytatni. Talán még nem ment tönkre a 25 éves srác karrierje.
Az AM-ért lehetett fikázni, most kicsit javított a fél évvel ezelőtti baklövésén, erre most van szidva.
több mint 14 éve
az.akkor meg csak ott tartunk, hogy az egész orosz turné visszalépés.Amadeus91talán sikerül összevásárolnia a Dinamonak egy olyan csapatot amelyik becsúszik a BL-be... ugyanott van most Dzsudzsi mint ahol a PSV -val volt.Amadeus91azért a PSV stabil BL-résztvevő volt.empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Maniche-ért is egy vagyont fizettek, aztán játszott 10 meccset. A Dynamo mögött a (egyik) legnagyobb orosz bank áll. (=egy nagyon gazdag és befolyásos pali)Amadeus91a Dinamo mögött nem az Orosz vasutak állnak?

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ki a tököm írta, hogy visszalépés? Mert minden második hsz-ben ezt a szót olvasom....
több mint 14 éve
Kövezzetek meg de énis ruszkilendet választottam volna a helyében. Real ellen nem tudtam volna 100%-ig hajtani, a Barca ellen kiállítottak volna, a hideget meg szeretem. 😀Az Atletico 2 éve érdeklődik Dzsudzsák iránt. És ha lett volna esze Dzsudzsáknak és a karrierje a fontosabb, mint sem a pénz, akkor Spanyolországba megy..StezNálam viszont nem. Nálam az lett volna pozitív, ha elmegy Spanyolországba egy Atletico szintű csapatba, a világ egyik legjobb bajnokságába, ahol a lehető legjobb játékosok ellen játszhat folyamatosan és a legjobb védők ellen fejlődhet.Az a PSV széthullot onnan menni kellett volna. Honnan tudod hogy az Atletico vitte volna főleg hogy hajlandó lett volna kifizetni az összeget. Lehet itt szidni de a PSV is azért adta el Mahalacskába mert annyi pénzt más ne madott érte , Mahalacska is azért adja el mert ennyi pénzért hülye lenne nem eladni. EL-ben lesz ,jó csapatban, még érhet is el eredmény ráadásul szem előtt lesz.Toca
Azért, mert egy BL esélyes csapatba mentm, ez nálam nem előrelépés, a PSV is az volt.Stez
szerk.: "Nagyképűen lefitymált minket" 😀 LOL egyébként 1 év alatt annyit keres mint a nagy Gera 😉
Elment volna Angliába mindenki azzal bazsogatta volna hogy nagyképű, úgysem tud érvényesülni a fizikális fociban, ha spanyolba ment volna hogy nem elég technikás, nem hogy örülnénk hogy egy MAGYAR focista ennyire vitte. Dehát ez magyar szokás.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Az Atletico 2 éve érdeklődik Dzsudzsák iránt. És ha lett volna esze Dzsudzsáknak és a karrierje a fontosabb, mint sem a pénz, akkor Spanyolországba megy..Az a PSV széthullot onnan menni kellett volna. Honnan tudod hogy az Atletico vitte volna főleg hogy hajlandó lett volna kifizetni az összeget. Lehet itt szidni de a PSV is azért adta el Mahalacskába mert annyi pénzt más ne madott érte , Mahalacska is azért adja el mert ennyi pénzért hülye lenne nem eladni. EL-ben lesz ,jó csapatban, még érhet is el eredmény ráadásul szem előtt lesz.TocaDe szerinted egy Dinamo Moszkva szintű csapat kiadna egy potenciális cseréért 19 millát? És ott még egy kattant oligarcha sincs, aki össze-vissza szórná a pénzét. Ráadásul emiatt ott értelmes csapatépítés is folyik és Dzsudzsáknak a posztján sincs komoly riválisa. Szóval szó mi szó, az Anzsiba igazolása szerintem is minimum vitatható értelmességű lépés volt, de ez a mostani nálam egyértelműen pozitív.SchleckNálam viszont nem. Nálam az lett volna pozitív, ha elmegy Spanyolországba egy Atletico szintű csapatba, a világ egyik legjobb bajnokságába, ahol a lehető legjobb játékosok ellen játszhat folyamatosan és a legjobb védők ellen fejlődhet.
Azért, mert egy BL esélyes csapatba mentm, ez nálam nem előrelépés, a PSV is az volt.Stez
több mint 14 éve
A CFR Cluj is stabil BL résztvevő 😂 pénzügyileg sokkal előrébb van mint a PSV-ben, egyedüli ballábas a csapatában, riválisai nem lesznek. Szakmailag hátrébb nem lépett, pénzügyileg meg ha csak a 2 szerződés aláírásáért kapott pénzt nézzük már megérte neki.azért a PSV stabil BL-résztvevő volt.empty taxiEmberek! 19 milliót adtak egy MAGYAR játékosért. Ez hol visszalépés? Kíváncsi lennék a téli átigazolásokra, de szvsz. ez top10 világszerte. Visszalépés. LOL. A Dinamo mind a PSVnél, mind az Anzsinál sokkal jobb csapat, azt ne is nézzük hogy mind a klubja, mind pedig Dzsudzsák kurva jól járt ezzel az üzlettel. Ez az ember 1 év alatt annyit keresett, amennyit én a büdös életben nem fogok egész életem során... Végre olyan csapatba jutott amelyik Európában is névnek számít, erre visszalépésről beszéltek.eaglesmcnabbtalán sikerül összevásárolnia a Dinamonak egy olyan csapatot amelyik becsúszik a BL-be... ugyanott van most Dzsudzsi mint ahol a PSV -val volt.Amadeus91
Ráadásul most az Anzsit kell hasonlítgatni a Dinamoval, ami minden csak nem visszalépés. Arról nem beszélve hogy egy olyan játékos akinek elvileg fél év alatt 5 millióval esett az ára, erre tessék 😀
több mint 14 éve
Az a PSV széthullot onnan menni kellett volna. Honnan tudod hogy az Atletico vitte volna főleg hogy hajlandó lett volna kifizetni az összeget. Lehet itt szidni de a PSV is azért adta el Mahalacskába mert annyi pénzt más ne madott érte , Mahalacska is azért adja el mert ennyi pénzért hülye lenne nem eladni. EL-ben lesz ,jó csapatban, még érhet is el eredmény ráadásul szem előtt lesz.Nálam viszont nem. Nálam az lett volna pozitív, ha elmegy Spanyolországba egy Atletico szintű csapatba, a világ egyik legjobb bajnokságába, ahol a lehető legjobb játékosok ellen játszhat folyamatosan és a legjobb védők ellen fejlődhet.A Dinamo Moszkvával kb. annyit ér el a mi majmunk, mint Huszti a Zenittel. Faszuk választott és nem elég, hogy még elégedett is vele, de folytatja a hülyeségeket.De szerinted egy Dinamo Moszkva szintű csapat kiadna egy potenciális cseréért 19 millát? És ott még egy kattant oligarcha sincs, aki össze-vissza szórná a pénzét. Ráadásul emiatt ott értelmes csapatépítés is folyik és Dzsudzsáknak a posztján sincs komoly riválisa. Szóval szó mi szó, az Anzsiba igazolása szerintem is minimum vitatható értelmességű lépés volt, de ez a mostani nálam egyértelműen pozitív.Schleck
Ahelyett, hogy most ha már belátta, hogy az Anji nem volt jó ötlet végül, akkor normális helyre menne, ahol játszani is fog és a világ szeme előtt maradhatna, de nem, Ő marad kint a fenébe, és csak vesztegeti karrierje legszebb éveit. Ennek az igazolásnak semmi értelme nem volt, ugyanúgy elhamarkodta, mint anno Huszti a Zenittel is. És úgy is fog járni, mint Huszti, vagy legalábbis baromi jó úton halad.Stez
több mint 14 éve
Nálam viszont nem. Nálam az lett volna pozitív, ha elmegy Spanyolországba egy Atletico szintű csapatba, a világ egyik legjobb bajnokságába, ahol a lehető legjobb játékosok ellen játszhat folyamatosan és a legjobb védők ellen fejlődhet.A Dinamo Moszkvával kb. annyit ér el a mi majmunk, mint Huszti a Zenittel. Faszuk választott és nem elég, hogy még elégedett is vele, de folytatja a hülyeségeket.De szerinted egy Dinamo Moszkva szintű csapat kiadna egy potenciális cseréért 19 millát? És ott még egy kattant oligarcha sincs, aki össze-vissza szórná a pénzét. Ráadásul emiatt ott értelmes csapatépítés is folyik és Dzsudzsáknak a posztján sincs komoly riválisa. Szóval szó mi szó, az Anzsiba igazolása szerintem is minimum vitatható értelmességű lépés volt, de ez a mostani nálam egyértelműen pozitív.Schleck
Ahelyett, hogy most ha már belátta, hogy az Anji nem volt jó ötlet végül, akkor normális helyre menne, ahol játszani is fog és a világ szeme előtt maradhatna, de nem, Ő marad kint a fenébe, és csak vesztegeti karrierje legszebb éveit. Ennek az igazolásnak semmi értelme nem volt, ugyanúgy elhamarkodta, mint anno Huszti a Zenittel is. És úgy is fog járni, mint Huszti, vagy legalábbis baromi jó úton halad.Stez
Azért, mert egy BL esélyes csapatba mentm, ez nálam nem előrelépés, a PSV is az volt.
több mint 14 éve
Maniche-ért is egy vagyont fizettek, aztán játszott 10 meccset. A Dynamo mögött a (egyik) legnagyobb orosz bank áll. (=egy nagyon gazdag és befolyásos pali)A Dinamo Moszkvával kb. annyit ér el a mi majmunk, mint Huszti a Zenittel. Faszuk választott és nem elég, hogy még elégedett is vele, de folytatja a hülyeségeket.De szerinted egy Dinamo Moszkva szintű csapat kiadna egy potenciális cseréért 19 millát? És ott még egy kattant oligarcha sincs, aki össze-vissza szórná a pénzét. Ráadásul emiatt ott értelmes csapatépítés is folyik és Dzsudzsáknak a posztján sincs komoly riválisa. Szóval szó mi szó, az Anzsiba igazolása szerintem is minimum vitatható értelmességű lépés volt, de ez a mostani nálam egyértelműen pozitív.Schleck
több mint 14 éve
A Dinamo Moszkvával kb. annyit ér el a mi majmunk, mint Huszti a Zenittel. Faszuk választott és nem elég, hogy még elégedett is vele, de folytatja a hülyeségeket.De szerinted egy Dinamo Moszkva szintű csapat kiadna egy potenciális cseréért 19 millát? És ott még egy kattant oligarcha sincs, aki össze-vissza szórná a pénzét. Ráadásul emiatt ott értelmes csapatépítés is folyik és Dzsudzsáknak a posztján sincs komoly riválisa. Szóval szó mi szó, az Anzsiba igazolása szerintem is minimum vitatható értelmességű lépés volt, de ez a mostani nálam egyértelműen pozitív.
több mint 14 éve
Oscar Pareja lett a Rapids új edzője. Meglátjuk mi lesz belőle... 😊http://denversports.blog.hu/2012/01/10/rapids_oscar_pareja_az_uj_vezetoedzo
több mint 14 éve
akkor meg csak ott tartunk, hogy az egész orosz turné visszalépés.azért a PSV stabil BL-résztvevő volt.empty taxiEmberek! 19 milliót adtak egy MAGYAR játékosért. Ez hol visszalépés? Kíváncsi lennék a téli átigazolásokra, de szvsz. ez top10 világszerte. Visszalépés. LOL. A Dinamo mind a PSVnél, mind az Anzsinál sokkal jobb csapat, azt ne is nézzük hogy mind a klubja, mind pedig Dzsudzsák kurva jól járt ezzel az üzlettel. Ez az ember 1 év alatt annyit keresett, amennyit én a büdös életben nem fogok egész életem során... Végre olyan csapatba jutott amelyik Európában is névnek számít, erre visszalépésről beszéltek.eaglesmcnabbtalán sikerül összevásárolnia a Dinamonak egy olyan csapatot amelyik becsúszik a BL-be... ugyanott van most Dzsudzsi mint ahol a PSV -val volt.Amadeus91
több mint 14 éve
azért a PSV stabil BL-résztvevő volt.Emberek! 19 milliót adtak egy MAGYAR játékosért. Ez hol visszalépés? Kíváncsi lennék a téli átigazolásokra, de szvsz. ez top10 világszerte. Visszalépés. LOL. A Dinamo mind a PSVnél, mind az Anzsinál sokkal jobb csapat, azt ne is nézzük hogy mind a klubja, mind pedig Dzsudzsák kurva jól járt ezzel az üzlettel. Ez az ember 1 év alatt annyit keresett, amennyit én a büdös életben nem fogok egész életem során... Végre olyan csapatba jutott amelyik Európában is névnek számít, erre visszalépésről beszéltek.eaglesmcnabbtalán sikerül összevásárolnia a Dinamonak egy olyan csapatot amelyik becsúszik a BL-be... ugyanott van most Dzsudzsi mint ahol a PSV -val volt.Amadeus91

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Emberek! 19 milliót adtak egy MAGYAR játékosért. Ez hol visszalépés? Kíváncsi lennék a téli átigazolásokra, de szvsz. ez top10 világszerte. Visszalépés. LOL. A Dinamo mind a PSVnél, mind az Anzsinál sokkal jobb csapat, azt ne is nézzük hogy mind a klubja, mind pedig Dzsudzsák kurva jól járt ezzel az üzlettel. Ez az ember 1 év alatt annyit keresett, amennyit én a büdös életben nem fogok egész életem során... Végre olyan csapatba jutott amelyik Európában is névnek számít, erre visszalépésről beszéltek.eaglesmcnabbtalán sikerül összevásárolnia a Dinamonak egy olyan csapatot amelyik becsúszik a BL-be... ugyanott van most Dzsudzsi mint ahol a PSV -val volt.
több mint 14 éve
Jó szezont fut idén a Dinamo, és Moszkvában sokkal jobban szem előtt lesz, mint az ANzsiban...A Dinamo Moszkva miért visszalépés az Anzsihoz képest?SchleckNa látom nem én vagyok az egyetlen...
Mindenki úgy kezeli, hogy ezzel eligazol szibériába orosz hatodosztályba, miközben a Dynamo jobb csapat mint az AM.fetomy
Ami meg Torghellét illeti. No comment.