Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Ha a Madrid 2. góljára gondolsz, ott nem emelgette senki a kezét. Ha a meccs 2. góljára gondolsz (bár azt a lövés szerű izét beívelésnek látni, hát...?), ott azért volt miért jelentkezni. Ramos és CR gól utáni reakciójából ítélve - Ramos kikotorja a hálóból a labdát és sprintel vele a középkezdéshez, mintha 3 perccel a vége előtt még egy gólt kéne lőniük, CR meg inkább csitítgatja a többieket, dehogyis én voltam - szerintem les volt, mert Ramos hozzáért (ezt látta CR is), innentől viszont CR lesen állt és minimum be akart avatkozni a játékba, tehát még ha bele se ért a labdába (szerintem egyébként igen), akkor is "aktív" lesen volt. Ha Ramos nem ért volna hozzá, akkor CR úgy ünnepli magát... nagyon.nézd meg a második gól előtt a beívelést, már a beíveléskor négyen jelentkeznek reklamálni a barcából. a szabály egyszerű lenne, aki jelentkezik kap egy sárgát..............sutianaperre abszolút +1 !Mou a legjobb edző, mindenkivel (szinte mindenkivel) megtalálja a hangot, remekül veszi le a játékosai válláról a feszültséget. A Barca ellen meg én is arra mennék, hogy minél több lábat eltörjek...gusztustalan amit művel az a csapat évek óta. És nem a játékra, vagy a gólokra gondolok..hanem a fetrengésre, ami ma már ráragadt a spanyol válogatottra is. Örülnék ha Mourinho egy nap a Bayern edzője lenne.Amadeus91
lehet a Barcára mondani hogy sokszor szimulálnak (ami abszolút déli mentalitás , tehát mindenkire igaz )
Mou nem tud veszíteni frusztrált teljesen!Túl hergeli a játékosait , és az hogy
minden meccsükön van 1 vagy akár több Szándékos , komoly sérülésveszéllyel járó,teljesen indokolatlan szabálytalanság , amit még meg is reklamál és csodálkozik ha kiállítás van belőle az elfogadhatatlan...
ez csakis az ő sara!Biztos hogy a játékosok azért csinálják meg mert az öltözőben megkapják az engedélyt és a megfelelő motivációt az ilyenekre tőle...yooker
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Egyes hírek szerint a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez nem elégedett Mourinho gyilkolós buzdításaival és mentalitásával, ezért még a héten felkeresi László Csabát és felajánlja neki a Real vezetőedzői állását. Lesz nemulass.Stezés akkor hallhatjuk: "Pepe törd el a lábát" bár az ilyen favágóknak nem kell mondani...
és akkor az Üllőin összeállhat a José+Lipcsei páros...cél a BL-döntő!!!
|
több mint 14 éve
Egyre undorítóbb ez a párharc. Én már meg se nézem. Nem érdekel a rugdosódás és a fetrengés a nagy semmiért. Ez már nem El Clásico hanem el fightico. Semmi köze nincs se a hagyományokhoz se a focihoz. Isteni szerencse, hogy néha gólt is rúgnak egymásnak. Egyáltalán nem várom, hogy találkozzanak a bajnokságban ne adj isten a BL-ben mert akkor 2 hétig azt lehet majd megint hallani, hogy ez a szemét feldobta magát, az meg felrúgott mindenkit a Mourinho meg egy szar edző. Tele van a hátam közepe ezzel az egésszel. Nem értem miért nem lehet normális meccset játszani (és itt senki ne kezdje el, hogy másik miatt mert egykutya mindkét csapat).

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
én is utálom ezt a szinészkedést, (plusz azt is, hogy mondjuk Messi simán elrughatja a labdát amikor nem tetszik neki egy fújás és semmilyen következménye sincs), de ettől még ez a Pepe, Marcelo duót el kéne zavarni a picsába.nézd meg a második gól előtt a beívelést, már a beíveléskor négyen jelentkeznek reklamálni a barcából. a szabály egyszerű lenne, aki jelentkezik kap egy sárgát..............sutianaperre abszolút +1 !Mou a legjobb edző, mindenkivel (szinte mindenkivel) megtalálja a hangot, remekül veszi le a játékosai válláról a feszültséget. A Barca ellen meg én is arra mennék, hogy minél több lábat eltörjek...gusztustalan amit művel az a csapat évek óta. És nem a játékra, vagy a gólokra gondolok..hanem a fetrengésre, ami ma már ráragadt a spanyol válogatottra is. Örülnék ha Mourinho egy nap a Bayern edzője lenne.Amadeus91
lehet a Barcára mondani hogy sokszor szimulálnak (ami abszolút déli mentalitás , tehát mindenkire igaz )
minden meccsükön van 1 vagy akár több Szándékos , komoly sérülésveszéllyel járó,teljesen indokolatlan szabálytalanság , amit még meg is reklamál és csodálkozik ha kiállítás van belőle az elfogadhatatlan...
ez csakis az ő sara!Biztos hogy a játékosok azért csinálják meg mert az öltözőben megkapják az engedélyt és a megfelelő motivációt az ilyenekre tőle...yooker
több mint 14 éve
nézd meg a második gól előtt a beívelést, már a beíveléskor négyen jelentkeznek reklamálni a barcából. a szabály egyszerű lenne, aki jelentkezik kap egy sárgát..............Mou a legjobb edző, mindenkivel (szinte mindenkivel) megtalálja a hangot, remekül veszi le a játékosai válláról a feszültséget. A Barca ellen meg én is arra mennék, hogy minél több lábat eltörjek...gusztustalan amit művel az a csapat évek óta. És nem a játékra, vagy a gólokra gondolok..hanem a fetrengésre, ami ma már ráragadt a spanyol válogatottra is. Örülnék ha Mourinho egy nap a Bayern edzője lenne.Amadeus91Ennyi a történet. Mourinho arrogáns viselkedése ráragad a játékosaira is, és amíg ő lesz ott az edző, addig nem lesz szerethető a csapat. Állítom, hogy ő adta meg a jelet Marcelo-nak, hogy gyilkolhat. Simán kinézem belőle.erre abszolút +1 !
Lehet, hogy régen nagy edző volt, de teljesen elszállt és szépen csúszik lefelé...JC6

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
what a joke3-1-es vereség az 1. meccsen a Kaposvár ellen, picsába 😕Hurkaegyre messzebb a ciprusi div3-as ajánlat 😕Höri
több mint 14 éve
3-1-es vereség az 1. meccsen a Kaposvár ellen, picsába 😕Hurkaegyre messzebb a ciprusi div3-as ajánlat 😕
több mint 14 éve
Mou a legjobb edző, mindenkivel (szinte mindenkivel) megtalálja a hangot, remekül veszi le a játékosai válláról a feszültséget. A Barca ellen meg én is arra mennék, hogy minél több lábat eltörjek...gusztustalan amit művel az a csapat évek óta. És nem a játékra, vagy a gólokra gondolok..hanem a fetrengésre, ami ma már ráragadt a spanyol válogatottra is. Örülnék ha Mourinho egy nap a Bayern edzője lenne.Ennyi a történet. Mourinho arrogáns viselkedése ráragad a játékosaira is, és amíg ő lesz ott az edző, addig nem lesz szerethető a csapat. Állítom, hogy ő adta meg a jelet Marcelo-nak, hogy gyilkolhat. Simán kinézem belőle.erre abszolút +1 !
Lehet, hogy régen nagy edző volt, de teljesen elszállt és szépen csúszik lefelé...JC6
több mint 14 éve
az 1. percben rögtön kaphattam volna egy sárgát, egyébként az 55. percben megsérültem, akkor már 2-0 volt oda, jövő hét vasárnap szabaföldre megyünk 😊3-1-es vereség az 1. meccsen a Kaposvár ellen, picsába 😕Hurkanem baj, fel a fejjel, remélem amikor látszott a vereség azért pepéztél/marcelóztál egy keveset 😂davemayer
ha valakit érdekel: http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jegyzokonyv_nez.asp?p_merk_id=536719
több mint 14 éve
3-1-es vereség az 1. meccsen a Kaposvár ellen, picsába 😕Hurkanem baj, fel a fejjel, remélem amikor látszott a vereség azért pepéztél/marcelóztál egy keveset 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Egyes hírek szerint a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez nem elégedett Mourinho gyilkolós buzdításaival és mentalitásával, ezért még a héten felkeresi László Csabát és felajánlja neki a Real vezetőedzői állását. Lesz nemulass.
több mint 14 éve
Kb. max 4000 nézővel...egyébként jövő héten a Vasas-Fradi a Puskásban leszHurka"kettős rangadó"Divat
Tököli -> ZTE (nem kell eltradelnem fantasyben) 😊
több mint 14 éve
Ennyi a történet. Mourinho arrogáns viselkedése ráragad a játékosaira is, és amíg ő lesz ott az edző, addig nem lesz szerethető a csapat. Állítom, hogy ő adta meg a jelet Marcelo-nak, hogy gyilkolhat. Simán kinézem belőle.erre abszolút +1 !
ez csakis az ő sara!Biztos hogy a játékosok azért csinálják meg mert az öltözőben megkapják az engedélyt és a megfelelő motivációt az ilyenekre tőle...
több mint 14 éve
egyébként jövő héten a Vasas-Fradi a Puskásban leszHurka"kettős rangadó"
|
több mint 14 éve
egyébként jövő héten a Vasas-Fradi a Puskásban lesz
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egyik kutya, másik eb.én láttam már karatés magyar edzőt, de hogy egy világ által elismert Mou nyomogatja egy másik "edző" szemét... soha életemben...
mindkettő ugyanolyan sáros ebben a storyban mint a másik. az én fejembe meg az nem fér, hogy ezt miként képzelik, és hogy egyesek még védik is a feleket.gabtsi
több mint 14 éve
OK, ha ez bizonyíték, akkor Abidal fejét lerúgta vasárnap Khedira. Soha nem láttál még olyat a spanyol bajnokságban, hogy valaki úgy fogja az arcát (bármelyik testrészét), hogy hozzá sem értek?! Btw szerintem Villa csak mellbe lökte, és van olyan cikk, amelyik azt írja, hogy Özil épp Fabregas taposásával volt elfoglalva. Ennek is van annyi realitása, mint hogy Özil pofont kapott.Nyilván nem azért fogta az arcát,mert meglökte...JoeyPorterhttp://www.youtube.com/watch?v=UqSAY8DbIh8lol mit kapott? meglökte? és erre a törökgyereket nyócan nembírták levinni a pályáról...vicc azis, inkább focizott volna...braxa88
Ezen látszódik kb 0:06nál,hogy Villától kap egy elég faszát :/JoeyPorter
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
jaj szegény ártatlan barcelóna, jaj jaj

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
egyik kutya, másik eb.mindkettő ugyanolyan sáros ebben a storyban mint a másik. az én fejembe meg az nem fér, hogy ezt miként képzelik, és hogy egyesek még védik is a feleket.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Azért remélem sokan elgondolkoznak a tegnapi meccs és nyilatkozatok után, hogy jelenleg ki a világ egyik, hanem a legjobb edzője. Nem José Mourinho. A vérlázító, pökhendi nyilatkozatával nagyon nagy öngólt rúgott, míg Pep a következőt mondta:ráadásul ilyet nyilatkozik, hogy a labdaszedők mekkora köcsögök voltak, mi ez már?
„A képek magukért beszélnek, vannak dolgok, amelyeket nem szabadna megtenni. Rosszul végződhet, ha nem vetünk véget ennek. Én szólhatok a játékosaimnak, és a lehető legjobban viselkedhetek, bár nem szeretnék senkinek sem leckét adni. A Madridnak nincs miért ünnepelnie minket, és megvárnia, hogy megkapjuk a trófeát. Mourinhónak nem kell ismernie Tito Vilanovát, noha én ismerem Karankát és Rui Faríát. Számunkra Tito nagyon fontos: kisebb csapatoknál kezdett dolgozni, most itt van velünk, és nélküle nem tartanánk itt."
Ennyi a történet. Mourinho arrogáns viselkedése ráragad a játékosaira is, és amíg ő lesz ott az edző, addig nem lesz szerethető a csapat. Állítom, hogy ő adta meg a jelet Marcelo-nak, hogy gyilkolhat. Simán kinézem belőle.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azért remélem sokan elgondolkoznak a tegnapi meccs és nyilatkozatok után, hogy jelenleg ki a világ egyik, hanem a legjobb edzője. Nem José Mourinho. A vérlázító, pökhendi nyilatkozatával nagyon nagy öngólt rúgott, míg Pep a következőt mondta: „A képek magukért beszélnek, vannak dolgok, amelyeket nem szabadna megtenni. Rosszul végződhet, ha nem vetünk véget ennek. Én szólhatok a játékosaimnak, és a lehető legjobban viselkedhetek, bár nem szeretnék senkinek sem leckét adni. A Madridnak nincs miért ünnepelnie minket, és megvárnia, hogy megkapjuk a trófeát. Mourinhónak nem kell ismernie Tito Vilanovát, noha én ismerem Karankát és Rui Faríát. Számunkra Tito nagyon fontos: kisebb csapatoknál kezdett dolgozni, most itt van velünk, és nélküle nem tartanánk itt."
Ennyi a történet. Mourinho arrogáns viselkedése ráragad a játékosaira is, és amíg ő lesz ott az edző, addig nem lesz szerethető a csapat. Állítom, hogy ő adta meg a jelet Marcelo-nak, hogy gyilkolhat. Simán kinézem belőle.
Lehet, hogy régen nagy edző volt, de teljesen elszállt és szépen csúszik lefelé...
több mint 14 éve
Tegnap kint voltam a Siófok-Vidi meccsen, az első kb. 15 percet nem láttam, késve értem oda. Íme az én személyes véleményem:
Összességében a Vidi minőségibb játékot mutatott, főleg középpályán, azonban sztem Nekünk (Siófok) több helyzetünk volt. 1. félidő végén többször is vezethettünk volna, a Vidi kapusa nagyokat védett, főleg a szögleteknél. 2. félidőben sztem jobbak voltunk, de a végén a Vidi felpörgött, a szurkolók is keményen bíztatták őket, elég para volt siófoki szempontból, de megúsztuk.
Nem volt rossz meccs, voltak izgalmak, egymás faragása, helyzetek is akadtak amik kimaradtak, a Vidi még egy öngólt is majdnem összehozott, viszont gólok nem ártottak volna....
A két csapat majdnem egy szinten volt, sztem ez a Vidi szempontjából cink. Akár nyerhettünk is volna, én az 1 pontnak is örülök és az is jó volt, hogy újra fullon volt a siófoki "stadion".
"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 14 éve
Németországban címlap..hogy még olyat nem láttak, mint, ahogy David Víja megüti Özil-t.... alattomos köcsög gyerek... Amadeus91Azt, h meglökte? Huha, olyat aztán tényleg senki sem csinált még...
több mint 14 éve
3-1-es vereség az 1. meccsen a Kaposvár ellen, picsába 😕