Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
én ebbe mondjuk nagyon nem látom, hogy Fabregast akarta megrúgni... simán lépett, de visszatolták hirtelen és a jobb lába lendült.. kicsit felfújtnak érzem már ezt a vádataz őrület tovább fokozódik !José csak fokozta a hangulatot. 😛
forrás Internet :
Mourinho belerúgott a fekvő Fabregasba?
A felvétel nem egyértelmű, de úgy látszik, mintha a Real Madrid edzője rúgó mozdulatot tenne....
a kommentálását már ki is hagyom... :/yooker
http://www.youtube.com/watch?v=d6gkgg9GCekxrace77
több mint 14 éve
az őrület tovább fokozódik !José csak fokozta a hangulatot. 😛
forrás Internet :
A felvétel nem egyértelmű, de úgy látszik, mintha a Real Madrid edzője rúgó mozdulatot tenne....
a kommentálását már ki is hagyom... :/yooker
http://www.youtube.com/watch?v=d6gkgg9GCek
több mint 14 éve
ja és amit elfelejtettem. Egy olyan szabályt is bevezetnék, hogy akit egyszer egy meccsen hordággyal levittek a pályáról, az azon a meccsen már kurvára nem játszhasson. Elvégre azért viszik le mert alkalmatlan a játékra. Ezzel is kurva sok szimuláló rohadékot ki lehetne szűrni a játékból...eaglesmcnabbmár bocs de ez hülyeség, lehet h nem lenne annyi szimuláns rinyaroni, de velem is volt már olyan h megértek levinni,és utána mégis összedrótoztak, h vissza tudjak menni...meg mialapján döntőd el h vki télleg szimulál-e? ha bokán rúgnak az is fáj, és nem tudsz egyből ráállni, de miután visszafutsz a pályára ugyanúgy kifütyülnek...én azt tartom hülyeségnek, h tök apró sérüléseknél is hordágyat hozat be a spori(igaz nem tudom, h mi erre a konkrét szabály, meg pl a játékos visszaengedésre is)
|
több mint 14 éve
A bíró megoldhatná a dolgot. Meccs előtt bejelenteni, hogy MINDEN reklamálónak azonnal sárga lap jár. A fetrengő, magát a pályán ápoltató, majd a pályán kívül azonnal meggyógyuló játékost addig nem engedni vissza, mint amennyi ideig állt a játék miatta. A negyedik játékvezető ezt simán intézhetné. A Mourinho-Pepe vonulatnak meg hosszú-hosszú eltiltás és qrva nagy pénzbünti. Undorító mindkét csapat.apeszosnagy +1
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
😂 😂 😂
több mint 14 éve
jó, ez szerintem már csak az utó szarkavarása az egész balhénak, kitalációszerintem Kaká lekakálta a földön fekvő Fabregast, majd lecigányozta
több mint 14 éve
az őrület tovább fokozódik !forrás Internet :
a kommentálását már ki is hagyom... :/
több mint 14 éve
A bíró megoldhatná a dolgot. Meccs előtt bejelenteni, hogy MINDEN reklamálónak azonnal sárga lap jár. A fetrengő, magát a pályán ápoltató, majd a pályán kívül azonnal meggyógyuló játékost addig nem engedni vissza, mint amennyi ideig állt a játék miatta. A negyedik játékvezető ezt simán intézhetné. A Mourinho-Pepe vonulatnak meg hosszú-hosszú eltiltás és qrva nagy pénzbünti. Undorító mindkét csapat.
több mint 14 éve
Özil helyére Kaká jött.Én egyébként pedig szó nélkül megbüntetném a klubot, kezdésként. De ezeket anno már rohadt sokszor elmondtam. Ha valaki hentes módon lép be, szó nélkül legalább 10 meccses eltiltás, de akár simán több is, majd ha 2-3 hónapokat kell kihagynia egy belépő miatt, akkor talán észhez tér, hogy több ésszel focizzon. A tegnapelőtti balhéért meg szó nélkül vagy pontlevonással sújtanám mindkét csapatot, de nem 3-6-9 ponttal, hanem érezzék csak a tetteik súlyát, illetve akár a BL-ből is kizárnám őket, na akkor aztán végképp meggondolnák a csapatok, milyen mentalitással játszanak.
Csak hát sajnos ezt nem merik megtenni a szövetségben.
több mint 14 éve
ja úgy emlékeztem hogy őt még nem cserélték le. Ezen esetben természetesen javítom magamat, és őt is eltiltanám legalább 3 meccsre, mint ahogyan az összes olyan játékost vagy edzőt, akinek kurvára nincs a pályán a helye...Köcsög volt Marcelo, Pepe, Özil stb.Özilnek joga volt a pályán lenni?
Mourinho, Villa és Pinto ellenben a pályán sem szabadott volna legyen. mi a fasznak mentek fel oda.
Sok az éhező, az ilyen embereket egytől-egyig be lehetne darálni kolbásznak... Mondom ezt Real drukkerként.
Az Özil- Villa esetre is ez a véleményem. Özilnek joga volt a pályán lenni, Villa mi a fasznak ment föl vitát szítani, amikor a padon kellett volna ücsörögnie?
Menjen a jó kurva anyjába az ilyen, mondom ezt úgy hogy tudom hogy Özil sem volt szent.
Egyébként pl. Xabi Alonsot nem csípem de jelen esetben ő a példa. Hányszor tartottak rá a lábára ( Szuperkupa első meccs, tavalyi kupadöntő) rúgták fejbe, vagy éppen mellkasba( De Jong ugye-ugye a VB-döntőn pl.)
Ő mégsem fetrengett és reklamált egyszer sem. Jó ő sem szent, sokszor érkezik be késve, de valahogy ha felrúgják, mindig feláll, nem fetreng órákig a zöld gyepen...
Marcelo favágó volt ki is állították, megkapta a méltó jutalmát. Minek kell utána tömegbunyót szítani? semmi értelme... nem a játékosok feladata eldönteni mi a helyes, és mi nem. arra ott a bíró.eaglesmcnabb
Miben vonatkoznak rá másként a szabályok, amikor őt és Villát is lecserélték a balhé előtt néhány perccel?Stez
ja és amit elfelejtettem. Egy olyan szabályt is bevezetnék, hogy akit egyszer egy meccsen hordággyal levittek a pályáról, az azon a meccsen már kurvára nem játszhasson. Elvégre azért viszik le mert alkalmatlan a játékra. Ezzel is kurva sok szimuláló rohadékot ki lehetne szűrni a játékból...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Köcsög volt Marcelo, Pepe, Özil stb.Özilnek joga volt a pályán lenni?
Mourinho, Villa és Pinto ellenben a pályán sem szabadott volna legyen. mi a fasznak mentek fel oda.
Sok az éhező, az ilyen embereket egytől-egyig be lehetne darálni kolbásznak... Mondom ezt Real drukkerként.
Az Özil- Villa esetre is ez a véleményem. Özilnek joga volt a pályán lenni, Villa mi a fasznak ment föl vitát szítani, amikor a padon kellett volna ücsörögnie?
Menjen a jó kurva anyjába az ilyen, mondom ezt úgy hogy tudom hogy Özil sem volt szent.
Egyébként pl. Xabi Alonsot nem csípem de jelen esetben ő a példa. Hányszor tartottak rá a lábára ( Szuperkupa első meccs, tavalyi kupadöntő) rúgták fejbe, vagy éppen mellkasba( De Jong ugye-ugye a VB-döntőn pl.)
Ő mégsem fetrengett és reklamált egyszer sem. Jó ő sem szent, sokszor érkezik be késve, de valahogy ha felrúgják, mindig feláll, nem fetreng órákig a zöld gyepen...
Marcelo favágó volt ki is állították, megkapta a méltó jutalmát. Minek kell utána tömegbunyót szítani? semmi értelme... nem a játékosok feladata eldönteni mi a helyes, és mi nem. arra ott a bíró.eaglesmcnabb
Miben vonatkoznak rá másként a szabályok, amikor őt és Villát is lecserélték a balhé előtt néhány perccel?
több mint 14 éve
Az ártatlan muszlim elötte elég nagy elánnal taposgatta a földön a nyilvánvalóan kereszteshadjáratot folytató Fabregast...JayBŐ meg lehet, hogy lekeresztényezte előtte.
több mint 14 éve
Köcsög volt Marcelo, Pepe, Özil stb. Mourinho, Villa és Pinto ellenben a pályán sem szabadott volna legyen. mi a fasznak mentek fel oda.
Marcelo favágó volt ki is állították, megkapta a méltó jutalmát. Minek kell utána tömegbunyót szítani? semmi értelme... nem a játékosok feladata eldönteni mi a helyes, és mi nem. arra ott a bíró.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Az ártatlan muszlim elötte elég nagy elánnal taposgatta a földön a nyilvánvalóan kereszteshadjáratot folytató Fabregast...
több mint 14 éve
fetomy ez nagyon szar lett... 😊Divatkösz, de nem a "jóságra" törekedtem 😀 Hanem arra, hogy kifejezzem mennyire nevetséges dolog a mai világban, főleg egy focistának kiakadni ilyeneken. Öziltől nevetséges indok volt ez, vagy akkor megkérdezném, hogy ha arra ugrott, hogy mittudomén "Allah szar", akkor arra miért nem, hogy "a kurva anyád"? Allah szent, de anyámat lehet kurvázni? Vagy vajon az ifjú Mesutnak még senki nem mondta, hogy a kurva anyád? Mourinho meg lehet azért nyomta ki a csávó szemét, mert meghallotta, hogy Villa szidja az iszlámot, és gondolta megvédi játékosa vallásának tisztességét, és úgy gondolta, hogy jobb a főnöknek jelezni, hogy baj van, mint a játékosnak..
több mint 14 éve
fetomy ez nagyon szar lett... 😊DivatCsak lassan már reális... a Goodelles részt kivéve 😀
több mint 14 éve
Mesut Özil a mérkőzés után elmondta, hogy David Villa szerint Allah szakálla csak hamisítvány, a Mikulástól vette az ötletet, hogy így szerezzen magának tekintélyt. Özil emiatt -teljesen érthetően- megsértődött, majd rátámadt a spanyolra. Mindeközben Villa Sergio Ramosnak azt mondta, hogy az Isten fekete és nő, ami miatt Ramos sértődött meg, és szintén nekitámadt Villának, azonban Keita, és a TVE riporternője észrevette, hogy Ramos ezzel nem ért egyet, ezért ők a spanyolra támadtak. A pokol akkor szabadult el, amikor egy néző odakiabálta Özilnek, hogy "Allah nemiszerve kicsi", aki emiatt sértődött meg, amiért sorra kezdte verni az 1. sorban ülőket. A bajt tetézte, hogy a Pepsi képviselőjének azt mondta José Mourinho, hogy bár a pepsi is finom, a Coca Colát egy picit jobban szereti, amiért a pepsi embere előkapta a shotgunját, amivel ellőtte a portugál tréner mindkét lábát.A nyugalmat az hozta meg, amikor egy Mexikói vendégmunkás elkiabálta magát, hogy az NFL gagyi, amivel mindenki egyetértett, ezért egyszerre, egymást karba fogva énekelték, hogy "NFL is gay", majd nevetve vonultak haza. A történet azonban itt nem ért véget, állítólag Roger Goodell harcba hívta az összes NFL játékost, és az óceánon áthajózva akarják elfoglalni Spanyolországot.
több mint 14 éve
Kaká a legjobb, ezt mindenki tudja. 😛Aztán a végén még elmegy az Interbe. 😂
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szép kettős mérce, mondhatom. Attól hogy a muszlimok könnyebben kattannak meg, még nem tudom, hogy miért lehet szidni egy keresztényt, ha egy muszlimot nem. Valószínűleg ugyanannyira rosszul esik ez Kakának, mint Özilnek az ha a vallása miatt szidják.SchleckPontosan, különleges perc ez, egyetértek 😊
Ahogy említettem, "ez" még csak gyengébb szidás, kitudja, hogy ócsárolják még Ricky-t. De vissza sem szól. Nem a twitteren meg a fészbúkon ordítja világgá fájdalmát....
több mint 14 éve
Hol írtam, hogy szabad szidni a keresztényt mert keresztény?Szép kettős mérce, mondhatom. Attól hogy a muszlimok könnyebben kattannak meg, még nem tudom, hogy miért lehet szidni egy keresztényt, ha egy muszlimot nem. Valószínűleg ugyanannyira rosszul esik ez Kakának, mint Özilnek az ha a vallása miatt szidják.SchleckUgyan úgy Kakát is szidják, hogy "hol van most az Istened?" és még durvábbak, de még vissza sem szól... Özil meg meccs után azonnal rinyál a twitteren, tuti nem is igaz...JC6azért nem ugyanaz megsérteni egy keresztény békehuszárt meg egy muszlimot. Mondjuk ehhez elég ismerni a két vallás alapjait... Istenezhetsz akármennyit Kaká akkor sem fog neked menni, mert hát ne ölj meg a többi szent szöveg. Ellenben rosszabb helyen elég egy félre érthető szó Allahról és már fel is nyársaltak Mohamedék. Az meg, hogy kint van twitteren akkor tuti kamu 😀 Nem tudom elképzelni, hogy egy hívő muszlim ilyet kitaláljon...Amadeus91
több mint 14 éve
Szép kettős mérce, mondhatom. Attól hogy a muszlimok könnyebben kattannak meg, még nem tudom, hogy miért lehet szidni egy keresztényt, ha egy muszlimot nem. Valószínűleg ugyanannyira rosszul esik ez Kakának, mint Özilnek az ha a vallása miatt szidják.azért nem ugyanaz megsérteni egy keresztény békehuszárt meg egy muszlimot. Mondjuk ehhez elég ismerni a két vallás alapjait... Istenezhetsz akármennyit Kaká akkor sem fog neked menni, mert hát ne ölj meg a többi szent szöveg. Ellenben rosszabb helyen elég egy félre érthető szó Allahról és már fel is nyársaltak Mohamedék. Az meg, hogy kint van twitteren akkor tuti kamu 😀 Nem tudom elképzelni, hogy egy hívő muszlim ilyet kitaláljon...Amadeus91azért nem ugyanaz ha leanyázlak vagy ha faji/hitbéli megjegyzést teszek rád.Amadeus91Ugyan úgy Kakát is szidják, hogy "hol van most az Istened?" és még durvábbak, de még vissza sem szól... Özil meg meccs után azonnal rinyál a twitteren, tuti nem is igaz...JC6
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mostmár kezdek félni, hogy Özil a következő beszólásnál bombával a meze alatt berohan felrobbantja a Bernabeut.StezLOL 😂 😂 😂
Stez, nagyon nagy hsz-eid voltak az utóbbi 1 napban 😀
több mint 14 éve
Mostmár kezdek félni, hogy Özil a következő beszólásnál bombával a meze alatt berohan felrobbantja a Bernabeut.
több mint 14 éve
azért nem ugyanaz megsérteni egy keresztény békehuszárt meg egy muszlimot. Mondjuk ehhez elég ismerni a két vallás alapjait... Istenezhetsz akármennyit Kaká akkor sem fog neked menni, mert hát ne ölj meg a többi szent szöveg. Ellenben rosszabb helyen elég egy félre érthető szó Allahról és már fel is nyársaltak Mohamedék. Az meg, hogy kint van twitteren akkor tuti kamu 😀 Nem tudom elképzelni, hogy egy hívő muszlim ilyet kitaláljon...azért nem ugyanaz ha leanyázlak vagy ha faji/hitbéli megjegyzést teszek rád.Amadeus91Ugyan úgy Kakát is szidják, hogy "hol van most az Istened?" és még durvábbak, de még vissza sem szól... Özil meg meccs után azonnal rinyál a twitteren, tuti nem is igaz...JC6