Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
SCHOOOOOOOOOOOLES :cool: :cool:
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 650 — Whoops, looks like something went wrong.
ma derby
hatalmas, univerzumrengető, izgalmas csata közeleg, 0-0-ás végeredménnyelStez
Ha a Milan-Interre gondolsz, az hnap lesz...Duff
Stez megint a kocsmából fórumozik...ennyit jelent neki a Derby della Madonnina 😀Divat
a picsába, azt hittem ma vasárnap van 😮 😀

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Hogy ezt a legurítja-leállítja-ellövi szabadrúgáskombinációt főleg közeli szabiknál soha nem fogom megérteni, az biztos.

több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 835 — no es importante
A büntetőt nem 11, hanem 80 méterről kellett volna rúgni...Duff
az Old Traffordon ritkán fúj orkánerejű szél

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 340
"155 milliót fizetett a Vidi Kovács Istvánért (19)"JC6
Engem nem az összeg idegesít, mert hát az kit érdekel, amíg nem előlem veszik el addig nem mindegy? Inkább költsék egy magyar csapat fejlesztésésre, mint saját magukra…
Annál jobban idegesít, hogy Kovács István a vidié lett. Egyébként is egész jó ez a téli offseason náluk, hisz visszajött hozzájuk Gyurcsó, aki szintén egész jó lehet, meg Torghelle, akit bár ki nem állhatok, de magyar bajnokságban még egész jó szintet képvisel. Nálunk meg semmi se történik (ami nem feltétlen rossz), csak egy pletyka Koman-ról, amit klubunk cáfolt. Valahogy nem vagyok túl nyugodt nem voltunk mi olyan meggyőzőek, főleg nem év végén, de szerencse, hogy van 9 pont előnyünk.
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
Ha kap 5 gólt innen akkor is a vállukon vihetik le a boltoniak az eddigi teljesítménye alapján 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
A büntetőt nem 11, hanem 80 méterről kellett volna rúgni...
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Bogdááááán!! 😊
Eddig a magyar vörösnek több jó momentuma van mint az angolnak 😛

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Bogdáááááán! MADAFAKAA!

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
ma derby
Ha a Milan-Interre gondolsz, az hnap lesz...Duff
Stez megint a kocsmából fórumozik...ennyit jelent neki a Derby della Madonnina 😀

|
több mint 14 éve
ma derby
Ha a Milan-Interre gondolsz, az hnap lesz...
több mint 14 éve
Ezt lehet nekem is be kéne szereznem, a telefonom úgy is haldoklik.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
itt vmi turpisságot érzek...ki van a kártyán? (airsanyi, sándorgyuri or polonkai?) mennyibe kerül? (frank v euro?) egyéb plusz lehetőségek a kártyával?Divat
VIP, új autó, saját sofőr, havi 2 milla juttatás csak úgy 😀JC6
és mindehhez elég ha leszopom a vityát? v még szózát és sanyit is le kell? 😀Divat
Air Sanyit, de amennyi esze van, simán bemagyarázod neki, hogy a "leszoplak" azt jelenti, hogy a farkamat a szádba rakom 😂

btw a kártyán természetesen Vittorio de Orban van, és fehérvári lakcímmel 1000 forint egy év, nem fehérváriként 1000 frank egy nap 😛

Kártya amit nyújt:
- ajándék hitelesített, Sousa által szétfejelt Nokia 3310 mobiltelefon
- korlátlan ingyen benzin
- korlátlan adómentesség
- korlátlan meccsbelépő a vidi és a barcelona meccseire
- korlátlan ammo
- örökélet
több mint 14 éve
ma derby
hatalmas, univerzumrengető, izgalmas csata közeleg, 0-0-ás végeredménnyel

több mint 14 éve
itt vmi turpisságot érzek...ki van a kártyán? (airsanyi, sándorgyuri or polonkai?) mennyibe kerül? (frank v euro?) egyéb plusz lehetőségek a kártyával?Divat
VIP, új autó, saját sofőr, havi 2 milla juttatás csak úgy 😀JC6
és mindehhez elég ha leszopom a vityát? v még szózát és sanyit is le kell? 😀

|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
VIP, új autó, saját sofőr, havi 2 milla juttatás csak úgy 😀
több mint 14 éve
itt vmi turpisságot érzek...ki van a kártyán? (airsanyi, sándorgyuri or polonkai?) mennyibe kerül? (frank v euro?) egyéb plusz lehetőségek a kártyával?

|
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
Vegyetek vidiclub kártyát, azzal ingyen lehet tankolni bármelyik Vidibenzinkúton 😉fetomy
az lesz

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Vegyetek vidiclub kártyát, azzal ingyen lehet tankolni bármelyik Vidibenzinkúton 😉
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
sztem gyűjtsünk józsuának h végre ne csak a restiben kelljen élnie...

fidit meg ne bántsátok, mert megkaptuk amit vártunk, végre magyarok, akik beleillenek szóza renccerébe! (ja és persze csak zárójelbe, h megint drágult a benzin, megint jópénzért igazoltak a tévések, de persze ez csak véletlen 😀 )Divat
remélem idén is bajnokok lesznek különben meg sem áll 1000-ig 😛

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
sztem gyűjtsünk józsuának h végre ne csak a restiben kelljen élnie...

fidit meg ne bántsátok, mert megkaptuk amit vártunk, végre magyarok, akik beleillenek szóza renccerébe! (ja és persze csak zárójelbe, h megint drágult a benzin, megint jópénzért igazoltak a tévések, de persze ez csak véletlen 😀 )

|
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 790 — a new hope (again)
az h pont a vidiről van szó és h honnan van ennyi lóvéjuk egy dolog... , de egy normális labdarúgó klub vállalkozásként működik és profit orientált. az én szemszögemből egy játékos gazdasági befektetés, mert ha jól játszik profitot termel a klubnak. (pl. gól a BL selejtezőben, körben + pénz a klubnak, ha miatta mennek ki az emberek a stadionba + pénz a klubnak, mezeladás + pénz a klubnak , továbbértékesítés + pénz stb...) az h mennyi a befektetési költség, és abból később mennyi többletet lát a vállalkozás egy másik dolog... sztem ha a media markt épít egy új 3000 nm-es üzletet ( ok, tudom h mostanában nem fog 😂 ) akkor sem lázad senki h azt a pénzt miért nem a szegényekre költik...

am. kovács az egyik legtehetségesebb magyar utánpótlás játékos, a tehetsége simán megéri a befektetett kockázatot, az h ez ki fog e jönni egy másik kérdés....

meg amúgy is fetomynak van igaza, attól h valaki 155 milliót költ, vagy 155 forintot tökm1, nekem attól nem lesz se jobb se rosszabb...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Lehet, hogy jogos a kifakadásod fetomy, de az enyém is.
Ha a Pécs vette volna, akkor is pipa lennék. Nem a vidivel van gondom, félre ne értsd.

Egyébként meg, nincs igazad Asbee, inkább a te hsz-ed a vicces.

Attól még, hogy én nem a létminimumon élek, igenis jogom van hozzá - bár sok mindent nem tudok tenni, csak elégedetlenkedni - hogy felszólaljak ilyen dologgal kapcsolatban. Szerintem gusztustalan. Sablonduma felsőfokon, stb., de könyörgöm 155 millió? Hány emberen lehetne segíteni a jelen gazdasági helyzetben, ma Magyarországon? És ez még csak egy gyerek...JC6
Akkor ennyi erővel én meg azt mondom, hogy máshol meg ne vegyenek 40 millió euróért/angol fontért játékosokat, mert mittomén Afrikában éheznek. Az is rohadt sok embert zavar. Sőt mindent másképp lehetne csinálni. Focit amúgy is felesleges a mindennapokhoz mérni. Máshol is van pl. hajléktalan meg munkanélküli, mégsem az a megoldás, hogy akkor elkezdünk hőzöngeni, hogy x-t és y-t mennyiért vették meg... 😊 Az pedig, hogy jobb focink legyen, annak elsődleges feltétele a még több pénz. Vagyis az ilyen és ehhez hasonló igazolások. Hogy ezt pl. a Vidinél jól csinálják-e vagy sem azt nem akarom boncolgatni, de ha nem tetszik az, hogy ennyiért vesznek játékosokat, akkor azzal is elégedj meg, hogy 50 évenként kijutunk majd baromi nagy mákkal egy világversenyre. De te biztos jobban tudnád csinálni, ha te lennél a hazánk labdarúgásának a führer-e. 😊 Részemről befejeztem ezt a témát...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Fakadj ki csak semmi értelme. Nekik annyi pénzük van, erre költik, nekem ennyi erre költöm, pont.

Lehet, hogy nem vidiről van szó, de a lényegen nem változtat: akárkit hozunk, valamiért úgyis gecik leszünk miatta.fetomy
Írtam én ilyet?
Nem.
Támadtalak?
Nem.

Inkább tűnik nekem pénzmosásnak 😀 Sose hallottam erről a gyerekről.
több mint 14 éve
Fakadj ki csak semmi értelme. Nekik annyi pénzük van, erre költik, nekem ennyi erre költöm, pont.

Lehet, hogy nem vidiről van szó, de a lényegen nem változtat: akárkit hozunk, valamiért úgyis gecik leszünk miatta.