Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Na nézzük. Egy ilyen összeállítású Arsenal ellen nyerni kéne.Mikey
ha van vmi értelmes streamed Mikey akkor lécci dobd fel ide 😊

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Na nézzük. Egy ilyen összeállítású Arsenal ellen nyerni kéne.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
te vagy még a szép...JC6
+1..fetomy
Igazából aki a mai futball közegét ismerve Messit szídja, az egy idióta. Bocs, de ez van.szaba
Miért? Mást szabad ŐT nem? Érinthetetlen? Bocs, de tényleg nem értem, mitől lenne kivétel.
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
na Webb (és a partjelzője) megint alkotott a Sunderland meccsen: a S'land védője óriási bravúrral kiüti a 2 méterről érkező fejest a kapu torkából kézzel - szöglet... 😀

De persze csak a Unitednak kedvez... Ja, a Sunderland a United 2 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 814 — Whoops, looks like something went wrong.
nekem is van egy fasza változatom:
-70. perc tájéka Leo "Isten" Messi labda nélkül felrúgta az egyik Real Madrid játékost, amiért nem kapott lapot.
-majd egy következő play során ismét Messi szabálytalankodott, bíró fújt ugye és a törpe elrúgta a labdát, amiért megint nem kapott sárga lapot.
ugye ez 2 yellow lenne ami red card
csak, hogy tárgyilagos legyek van Persiet miért is állították ki a Barca ellen? labda nélküli fault és gólhelyzetben, les állásnál kapura lőtt, amiért megkapta a második sárgát. És akkor a Barca fanok mondták, hogy mekkora egy köcsög majom debiál állat ez a Persie, hogy ezt így megoldotta.
Most is lehetett volna hasonlo a scennario. És ezt nem azért írtam, mert Real fan vagyok (mert nem, én annak a Rómának drukkolok amelyik kikapott most a Slovantol 1-0ra 😀), hanem mert mindenki a Realt tudja csak oltaniHabi
Ugyanez volt Ronáldinnyével is mikor még a fénykorát élte ott,aztán a vége fele már villant neki is 1-2 pirosJoeyPorter
jó lenne már Messi-t is szívatni, vagy legalább a lábát eltörni, mert nagyon irritáló figura. Hiába tud csodás dolgokat művelni a pályán, ha egy közben egy hülye paraszt.Amadeus91
na, bagoly mondja verébnek eset, Krisztinával a Real fanok seggében 😀
az meg a másik, hogy a lehető legundorítóbb dolog, hogy másnak a sérülését kívánod
én a nőket kívánom inkább

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 867
jó lenne már Messi-t is szívatni, vagy legalább a lábát eltörni, mert nagyon irritáló figura. Hiába tud csodás dolgokat művelni a pályán, ha egy közben egy hülye paraszt.Amadeus91
te vagy még a szép...JC6
+1..fetomy
Igazából aki a mai futball közegét ismerve Messit szídja, az egy idióta. Bocs, de ez van.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
te vagy még a szép...JC6
+1..
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 183
te vagy még a szép...JC6
tudod már hányszor mondták? 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
te vagy még a szép...
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 183
Barcelona - Real Madrid hosszabbításának összefoglalója (ha folytatódott volna):
JC6
-70. perc tájéka Leo "Isten" Messi labda nélkül felrúgta az egyik Real Madrid játékost, amiért nem kapott lapot.
-majd egy következő play során ismét Messi szabálytalankodott, bíró fújt ugye és a törpe elrúgta a labdát, amiért megint nem kapott sárga lapot.
csak, hogy tárgyilagos legyek van Persiet miért is állították ki a Barca ellen? labda nélküli fault és gólhelyzetben, les állásnál kapura lőtt, amiért megkapta a második sárgát. És akkor a Barca fanok mondták, hogy mekkora egy köcsög majom debiál állat ez a Persie, hogy ezt így megoldotta.
Most is lehetett volna hasonlo a scennario. És ezt nem azért írtam, mert Real fan vagyok (mert nem, én annak a Rómának drukkolok amelyik kikapott most a Slovantol 1-0ra 😀), hanem mert mindenki a Realt tudja csak oltaniHabi
Ugyanez volt Ronáldinnyével is mikor még a fénykorát élte ott,aztán a vége fele már villant neki is 1-2 pirosJoeyPorter
jó lenne már Messi-t is szívatni, vagy legalább a lábát eltörni, mert nagyon irritáló figura. Hiába tud csodás dolgokat művelni a pályán, ha egy közben egy hülye paraszt.
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 646 — Volt egy kis zápor
Barcelona - Real Madrid hosszabbításának összefoglalója (ha folytatódott volna):
JC6
Ugyanez volt Ronáldinnyével is mikor még a fénykorát élte ott,aztán a vége fele már villant neki is 1-2 piros

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
JC6
Most is lehetett volna hasonlo a scennario. És ezt nem azért írtam, mert Real fan vagyok (mert nem, én annak a Rómának drukkolok amelyik kikapott most a Slovantol 1-0ra 😀), hanem mert mindenki a Realt tudja csak oltani

JT Daniels fan
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 867
José csak fokozta a hangulatot. 😛
http://www.youtube.com/watch?v=d6gkgg9GCekxrace77
én ebbe mondjuk nagyon nem látom, hogy Fabregast akarta megrúgni... simán lépett, de visszatolták hirtelen és a jobb lába lendült.. kicsit felfújtnak érzem már ezt a vádatStez
Itt még jobban látszik talán: http://www.youtube.com/watch?v=umFCCI8O1WE&feature=player_embedded
Teljesen egyértelmű, hogy ez nem volt rúgás. De persze az index is lehozza kérdőjellel, mintha nem látnák...Schleck
Ebből hülyeség rúgásra következtetni. Amúgy nekem az tetszik a legjobban, hogy Eto'o még anno mekkora himnuszt talált fel ezzel a 'madrid cabron saluda al campeon'-nal. 😀
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Na ez a meccs simán Csankon ment el. Balázs Zsoltnak jó megmozdulása a szezonban még nem volt, ellenben teljesen szarul játszik végig, de nem baj berakja a kezdőbe. Balázs meg is hálálta, kihagyott 3 ziccert. És akkor ott van Bujor, aki azon 1-2 játékos egyike, aki játszott, hajtott és nem is volt rossz az eddigi meccseken, de őt egyáltalán be sem küldi. De nem baj, mert bemegy Hervas, hiszen nem baj, ha megye2 szintű játékosok is játszanak néha. Na most van az, hogy én kiraknám Csankot. Belefáradt ő ebbe, feltüzelni nem tud, és az összeállítás is vicces így...

Vasas részről pedig megtapasztalhatták, hogy Dajics annyira szar, amennyire nincs mégegy. Mellé viszont Simics az MVP, hát az is lol. Volt 1 bakija, de bőven Jahic az MVP, nélküle vagy 4-5-öt kapott volna a zete... De hát belőtte a 11est, a kihagyott helyzetek amúgysem számítanak, főleg, hogy tolmács is biztos csak hozzá volt..fetomy
ezt a szar meccset, atyaúristen..
több mint 14 éve
tudtam én h beijedtél...de persze leplezd csak!Divat
Én nem félek, mert én már tudok valami olyat, amitől te még csak fosol, hamarosan azonban minden rémálmod valóra is fog válni, ugyanis: le fogjuk igazolni AIR SANYIT!!!
AZért gondolj bele az Ibrahimovic-Torghelle csatárduóba.. te fogsz rettegni😀Stez
azqrvaisten.... 😀
NK9 nem kell? hamár Tökiről lecsúsztatok... 😛Divat
NK9 minek?
Van a San Siroban szögletzászló, 4 is... mindegyikkel többet érünk, mint vele. Nekünk Air Sanyi kell.

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
most komolyan, ki a faszt izgat a TIM kupa? 😀
pontosan annyira volt komoly, mint a néhány nappal ezelőtti Malmö elleni gálameccsünk, ahol 2-2 lett, de amúgy kaphattunk volna vagy 5 gólt 😀Stez
Én nem félek, mert én már tudok valami olyat, amitől te még csak fosol, hamarosan azonban minden rémálmod valóra is fog válni, ugyanis: le fogjuk igazolni AIR SANYIT!!!
AZért gondolj bele az Ibrahimovic-Torghelle csatárduóba.. te fogsz rettegni😀Stez
azqrvaisten.... 😀
NK9 nem kell? hamár Tökiről lecsúsztatok... 😛

|
több mint 14 éve
Stez még nem is dícsekedtél a TIM kupával...rem elővetíti a bajnokságot is... :cool:Divat
pontosan annyira volt komoly, mint a néhány nappal ezelőtti Malmö elleni gálameccsünk, ahol 2-2 lett, de amúgy kaphattunk volna vagy 5 gólt 😀Stez
AZért gondolj bele az Ibrahimovic-Torghelle csatárduóba.. te fogsz rettegni😀

több mint 14 éve
Stez még nem is dícsekedtél a TIM kupával...rem elővetíti a bajnokságot is... :cool:Divat
tudtam én h beijedtél...de persze leplezd csak!

|
több mint 14 éve
pontosan annyira volt komoly, mint a néhány nappal ezelőtti Malmö elleni gálameccsünk, ahol 2-2 lett, de amúgy kaphattunk volna vagy 5 gólt 😀

több mint 14 éve
Stez még nem is dícsekedtél a TIM kupával...rem elővetíti a bajnokságot is... :cool:

|
több mint 14 éve
Ez elég szar. 😕

más.:
a friss Argentín keretben ott van Verón és Riquelme 😀
viszont Tévezt kivágták

több mint 14 éve
Törölt felhasználó

'93 – José Mourinhónak olyan szintű gyönyört okozott a Barcelona segédedzőjének arcon csípése, hogy képtelen leállni és úgy érzi egyre több és több ember arcbőrét kell a két ujja közé szorítania. Következő áldozatának Gerard Piquét szemeli ki, de a világbajnok hátvéd már azelőtt elkezd vérezni, mielőtt José a közelébe érhetett volna. Pique rövid (le)ápolás után visszatér a pályára.

'97 – Cristiano Ronaldo rádöbben, hogy elméje és gondolatai segítségével már nem csak a haját tudja belőni, de a gallérját is fel tudja hajtani. Áll is, mint a cövek.

'101 – Fabregas továbbra is bizonyítani szeretné a benne lakozó Barca-gént, ezért jó hangosan ráüvölt Iker Casillasra: „A Camp Nouban csak a szép futball nyerhet!” , majd azonnal az arcához kap és összeesik. Valójában azért, mert Marcelo visszajött a pályára és pofán rúgta.

'104 – Az oldalvonal mellett egy újabb tömegverekedés alakul ki, miközben Messi három gólt is szerez, de legnagyobb bánatára senki sem figyelt, így marad a 2-2.

'107 – Pinto úgy érzi a játékvezető nem áll a helyzet magaslatán, ezért leszalad az öltözőbe egy viperáért...

'109 – Coentrao a szögletzászlónál ül, előre-hátra dülöngél és félhangosan motyogja: „Könyörgöm, valaki vigyen vissza Portugáliába!”

'112 – Mesut Özil elveszi Pintótól a viperát és elkezdi üldözni David Villát, hogy elégtételt vehessen.

'114 – Már hosszú-hosszú percek teltek el anélkül, hogy Pepe agyon rúgott volna valakit, amikor véletlenül Ricardo Carvalhót teszi a földdel egyenlővé, miközben Xavi a kezdőkörben üvölt: „Nem veszitek észre, hogy Cesc mennyire szenved??!!!” Emiatt egy újabb tömegverekedés alakul ki.

'114 – Kaka a pálya másik végén álldogál és gospel dalokkal szórakoztatja magát.

'115 – A semmiből hirtelen előbukkan Arsene Wenger, aki elkezdi London irányába ráncigálni Fabregast, aki könnyek között 'második apámnak' szólítja a franciát, majd kiszabadul a Wenger-kampóból és elrohan.

'117 – José Mourinho elégedetten konstatálja, hogy minden egyes Barca edző arcát megcsípte már, kivéve egyet...

'120 – Miközben a pályán állt a bál, Guardiola hasznossá tette magát és begyűjtött 8 trófeát (három különböző kontinensen), így akár összesen kilenc kupával és egy újabb világra szóló rekorddal zárhatja a szerdai napot, feltéve ha csapata megszerzi a Spanyol Szuperkupát is...

'121 – A hosszabbítás végére nem maradt olyan játékos aki ne sérült volna le, vagy ne kapott volna piros lapot, így a bírói hármas az Arsenal csapatának ítéli oda a trófeát, hátha Wenger abbahagyja a duzzogást...
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 714
Kubatov hosszabb beszédét olvasva egészen normálisnak tűnik, jól látja a dolgokat.
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Az FTC egy közleményben adott tájékoztatást az edzőkérdés jelenlegi állásáról...

"A hét folyamán az FTC vezetése többször egyeztetett László Csabával, mint a csapat jövőbeni lehetséges vezető edzőjével. A tárgyalások azonban lezárultak, mert a Ferencváros jelenleg nem kívánja László Csaba és stábja feltételeit elfogadni.

A ferencvárosi labdarúgó csapata Nagy Tamás megbízott vezető edző irányítása alatt készül a következő bajnoki mérkőzésükre. A leendő vezető edző személyéről döntés szeptember első hetében várható, a Ferencváros addig kizárólag a közvetlenül előtte álló feladatokra koncentrál."
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Na ez a meccs simán Csankon ment el. Balázs Zsoltnak jó megmozdulása a szezonban még nem volt, ellenben teljesen szarul játszik végig, de nem baj berakja a kezdőbe. Balázs meg is hálálta, kihagyott 3 ziccert. És akkor ott van Bujor, aki azon 1-2 játékos egyike, aki játszott, hajtott és nem is volt rossz az eddigi meccseken, de őt egyáltalán be sem küldi. De nem baj, mert bemegy Hervas, hiszen nem baj, ha megye2 szintű játékosok is játszanak néha. Na most van az, hogy én kiraknám Csankot. Belefáradt ő ebbe, feltüzelni nem tud, és az összeállítás is vicces így...

Vasas részről pedig megtapasztalhatták, hogy Dajics annyira szar, amennyire nincs mégegy. Mellé viszont Simics az MVP, hát az is lol. Volt 1 bakija, de bőven Jahic az MVP, nélküle vagy 4-5-öt kapott volna a zete... De hát belőtte a 11est, a kihagyott helyzetek amúgysem számítanak, főleg, hogy tolmács is biztos csak hozzá volt..