Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 014 — Axel Foley
Szép gólt kapott a Samp.
Koman mellett beadták,Laczkó embere meg befejelte.

több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
én Messit álszent játékosnak tartom.eaglesmcnabb
nem a vitába akarok bekapcsolódni, csak kíváncsi vagyok, mit értesz egy sportolónál (most konkrétan nála) álszentségnek

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Ezt az Arsenalt kötelező lesz megverni jövő héten.

Ahogy látom, a Villas-Boas éra sem indul túl fényesen, igaz legalább már sikerült egyenlíteniük.
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Visszatérve..
apeszos! Jól van, senki sem szent és sérthetetlen, mindenkit lehet szidni, csak nincs értelme. Ez az egyik. A másik pedig az, hogy ilyen gusztustalan módon egy 20 éves(?) gyerek ne nyilvánuljon meg (törjék el a lábát, stb.).

Főleg úgy ne mondjon ilyeneket egy Messiről, hogy soha életében nem fog még a lába nyomába sem érni, élete bármely területén.JC6
Ennyi erővel sok mindenkit nem lenne szabad szidni. Mondjuk a lábtörés tényleg csúnya volt... És szaba logikája szerint én egy idióta vagyok, mert nem szeretem Messit (aki egy isten), és néha ennek hangot is adok. Ugyanúgy nem szeretem CR-t sem, pedig neki sem jöhet a nyomába sok mindenki. Se mindegy is, tényleg idióta vagyok hogy megszólaltam egyáltalán, és számra vettem az isten nevét. Mea culpa....
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
"A három pont vagy hármaspont a mondat végén (…) a gondolatok közötti átjárhatóságnak, a gondolat befejezetlenségének, töredezettségének jele, ami szolgálhat a mondanivaló elnyújtására, a bizonytalanság kifejezésére.
A mondat végén elhelyezett három pont általában soha semmit nem ad hozzá a tartalomhoz, viszont azt sugallja, hogy az illető nem tudott mit kezdeni az előtte álló fogalmazási feladattal, ezért inkább félúton otthagyta az egészet. Jelezhet időhúzást, halogatást, tötymörgést, lustaságot, fantázia hiányt.
Ha nagyon kekec akarok lenni, akkor a hármaspont értelmezhető úgy is, hogy bizonyos dolgokat kihagy, elhallgat, „elharap” az író személy. Lehet, hogy nem akarja, vagy nem meri kimondani a lényeget… de azért, kipontozza… hogy Te értsd, sejtsd… hogy van ám még ott valami… és továbbgondolásra késztessen. (Aztán „gondolsz, amit akarsz… de majd jól összeveszhetünk a félreértésen, ha nem azt gondolod, amire én gondoltam, hogy gondolj…”) Így akár bizonyos szövegkörnyezetben (chaten veszekedés, szakítás stb.) felfogható érzelmi manipulációnak, bizonytalanságban tartásnak is, ami semmiképp sem egyenes és jellemes dolog."

Bocsi fetomy. 😀

több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Ha Moor a mai meccset is végig játssza, akkor az lenne zsinórban a 68. teljes mérkőzése, amivel egyedülálló MLS-rekordot döntene...
Ma debütál az All-White 3rd jersey a Chivas USA ellen, 3-tól kezdünk, nézze mindenki! 😀

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Paolo Sousának üzenem, hogy Alves moslék formában van, Nikolic meg már pofátlanul gólveszélyes azok alatt a 10 percek alatt is, amiket kap...

Egyébként pedig gyönyörű látni, hogy a folyamatos sírás Polonkai mellőzése, meg a magyar játékosok mellőzése mellett, hogy Polonkai és Sándor ketten rúghattak volna vagy 4-et, de kihagyták a 100%-os ziccereiket, miközben Marlon Brandó gólt lőtt, Brachinak minden meccsen veszélyes lövései vannak, Oliveira két gólpassz, Mitrovics mezőnyben elég jó, egyedül Héctor meg Walter nem jók, de per pill szerintem 4-2-re áll a jó igazolás-pazarlás mutató...

Ja, és kiderült, hogy a pécs annyira nem jó, csak a fos csapatokat könnyen ütötték szét..

Jólvan nagyszerű szakértő folytatja a pofázását a fantasztikus magyarokról. Komolyan, szerintem velem van a baj, hogy nem látom Polonkai mekkora sztár, mert a faszakértők ott a stúdióban mindig ámuldoznak róla...
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
én Messit álszent játékosnak tartom. ezért soha sem fogom szeretni. plusz ugye argentin, így alapból hendikepből indul nálam. meg ugye a hype az elsősorban nem megkedveltetni szokta a játékosokat. Sokan utálják Vettelt, mert GYuszika folyton hypeolja, és bizony sokan vannak így Messivel is. DE elárulom nektek, hogy van aki Kakát utálja, vagy Ronaldinhot. pedig róluk se sok rosszatt hallottam még.eaglesmcnabb
Ronaldinhoról nem hallottál még sok rosszat? 😀Schleck
ezek szerint szar a hallásom 😀
minden esetre a pályán mutatott dolgai miatt csak tisztelni lehet, és én személy szerint nagyobb játékosnak tartom mint messit.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 438 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Megvan Danilo 5. idei gólja. Természetesen megint 11esből. Szerintem most már rámegy arra, hogy csak tiziket lőve lesz gólkirály.
több mint 14 éve
én Messit álszent játékosnak tartom. ezért soha sem fogom szeretni. plusz ugye argentin, így alapból hendikepből indul nálam. meg ugye a hype az elsősorban nem megkedveltetni szokta a játékosokat. Sokan utálják Vettelt, mert GYuszika folyton hypeolja, és bizony sokan vannak így Messivel is. DE elárulom nektek, hogy van aki Kakát utálja, vagy Ronaldinhot. pedig róluk se sok rosszatt hallottam még.eaglesmcnabb
Ronaldinhoról nem hallottál még sok rosszat? 😀

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
én Messit álszent játékosnak tartom. ezért soha sem fogom szeretni. plusz ugye argentin, így alapból hendikepből indul nálam. meg ugye a hype az elsősorban nem megkedveltetni szokta a játékosokat. Sokan utálják Vettelt, mert GYuszika folyton hypeolja, és bizony sokan vannak így Messivel is. DE elárulom nektek, hogy van aki Kakát utálja, vagy Ronaldinhot. pedig róluk se sok rosszatt hallottam még.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ja, azt kifelejtettem, hogy eléggé meglepő számomra, hogy Messiről ilyenek hangzanak el itt, mikor nem tudok semmiről, hogy pályán kívül bármennyire is köcsög lenne. Vagy akár pályán is. Igen néha dobja magát, de nem sok játékosról van sok olyan emlékem, hogy ha felrúgják is felpattan és megy tovább, ő az egyik.

Egyik legszimpatikusabb játékos annak ellenére is, hogy néha a hype nagyobb mint ő. Ettől függetlenül jogosan felőlem lehet szidni, csak jelenleg itt nem úgy tűnik, mintha jogos szidalmak hangzottak volna el.fetomy
+1
több mint 14 éve
Ja, azt kifelejtettem, hogy eléggé meglepő számomra, hogy Messiről ilyenek hangzanak el itt, mikor nem tudok semmiről, hogy pályán kívül bármennyire is köcsög lenne. Vagy akár pályán is. Igen néha dobja magát, de nem sok játékosról van sok olyan emlékem, hogy ha felrúgják is felpattan és megy tovább, ő az egyik.

Egyik legszimpatikusabb játékos annak ellenére is, hogy néha a hype nagyobb mint ő. Ettől függetlenül jogosan felőlem lehet szidni, csak jelenleg itt nem úgy tűnik, mintha jogos szidalmak hangzottak volna el.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Visszatérve..
apeszos! Jól van, senki sem szent és sérthetetlen, mindenkit lehet szidni, csak nincs értelme. Ez az egyik. A másik pedig az, hogy ilyen gusztustalan módon egy 20 éves(?) gyerek ne nyilvánuljon meg (törjék el a lábát, stb.).

Főleg úgy ne mondjon ilyeneket egy Messiről, hogy soha életében nem fog még a lába nyomába sem érni, élete bármely területén.
több mint 14 éve
fetomy: Liptákkal mivan?JC6
hivatalosan sérült, a valóságban szerintem - főleg a loki meccsen történt csk-szalag továbbdobás miatt pl. - szimplán mellőzik. Meg el is akar menni, én szerintem mostanában nem fog ő itt pályára lépni. Ami egyébként nem is feltétlenül probléma..

szerk.: Többször mondta már korábban is, hogy el akar menni, szerintem a csk szalagos téma miatt megelégelték a működését, és "kirakták", csak nem akartak akkor visszhangot mint Abdiékkal a fradi.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
fetomy: Liptákkal mivan?JC6
nem vagyok fetomy, de azért válaszolok, sérült
bár lehet ezt idézőjelbe kéne tenni
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
fetomy: Liptákkal mivan?
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 867
+1..fetomy
Igazából aki a mai futball közegét ismerve Messit szídja, az egy idióta. Bocs, de ez van.szaba
Miért? Mást szabad ŐT nem? Érinthetetlen? Bocs, de tényleg nem értem, mitől lenne kivétel.apeszos
Igen, érinthetetlen. Lehet szídni Pepét, Marcelót, Busquetset, meg társaikat. Mert ők sztem általában negatív hatással vannak a foci világára. De Messi abszolút nem. Nem játsza el minden mezrángatásnál a nagyhalált (eljátsza vmikor, de általában nem, és ez már becsülendő). Nem meg bele a bíró pofájába, nem akarja összeverni az ellenfelet, ha az gyakorlatilag lefarag egy darabot belőle. Sztem azért is becsülendő, hogy nem hagyta ott a büdös picsába az argetín válogatottat (én már réges régen megtettem volna a helyében, és nem lehetne számon kérni rajta amúgy sem), pedig ha az argentínokon múlott volna, lehet most egy 150 centis bolti eladó lenne a srác. De még sok indokot találok, miért nem szabad Messit a 'pokolba kívánni'. Alapjáraton sztem egy korszakos zseniről van szó, aki a pályán és azon kívül is olyan magatartással bír, amibe a mai világban nagyon azért nem lehet belekötni.
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
ezt nem hiszem el, simán meg kellett volna nyerni, vagy 7-8 helyzetünk biztosan volt, de semmi sem ment be 😕

valaki cset?
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
nso-s komment
ManCity, ManUnited, Csúzli. Három bajnokesélyes, a többi lóf.sz és esti fény.
paraszt,de igaz,szvsz idén is a MU lesz a bajnok....

több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Les volt. A szabályzatot meg meg kell nézni. Én nem hallottam volna hogy hozzá is kell érnie a játékosnak, hogy les legyen. Hanem ha csak felé megy a laszti az elég. Egyébként örvendetes, hogy végre nyerni tudtunk idegenben az Emiratesban. Az is tetszik hogy fiatal angol játékosokat építünk be. Jó az irány, csak nem tudom hol lehet az út vége.
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Egyébként az Arsenalos öngól les volt.Schleck
Valami olyat magyarázott a kommentátor, hogy megváltoztatták a szabályt, és csak akkor van les, ha a játékos hozzáér a labdához. Na mármost Miquel elintézte, hogy Suárez ne érjen hozzá.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Szégyen,Wenger remélem legkésőbb szezon után leköszön....lehet,hogy vannak,akik még imádják a veretlen szezon miatt,de olyan módszeresen épülünk le,hogy azt öröm nézni....

több mint 14 éve
Egyébként az Arsenalos öngól les volt.