Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
és megint összehozta a védelem 😊 faszomért kellett Arsha-t behozni..
több mint 14 éve
az első gólnál ugyanez volt a szitu csak Djorou főszereplésévelRvP!!!!!lolköszönd meg a védelmünknek + Valenciának aki akkor vette észre hogy fel kell venni Rafael pozícióját amikor a fiatal angol már befelé húzott. Ja és Evans b+ ilyen gyámoltalanul odamenni, Vidic vagy Ferdinand nem engedi el a lábai között. Már tudom hogy azért támadtunk eddig hogy ne tűnjön fel hogy Evans& Smalling van középen... viccdavemayer
több mint 14 éve
RvP!!!!!lolköszönd meg a védelmünknek + Valenciának aki akkor vette észre hogy fel kell venni Rafael pozícióját amikor a fiatal angol már befelé húzott. Ja és Evans b+ ilyen gyámoltalanul odamenni, Vidic vagy Ferdinand nem engedi el a lábai között. Már tudom hogy azért támadtunk eddig hogy ne tűnjön fel hogy Evans& Smalling van középen... vicc
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
RvP!!!!!
több mint 14 éve
Malaga - Barca1. Xavi a legfontosabb játékos. Ez most is látszik.
2. Thiago-ból soha nem lesz az új Xavi. Esetleg az új Iniesta
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
a MU is baromi gyenge, sajnos nem nehéz az Arsenal felett dominálni..Az milyen hogy a MU a teljes első félidőt végigtámadja az Emirates-ben? 😀Jók vagyunk, bár azt nem mondanám, hogy agyondomináltuk az első félidőt. Mindenesetre Jones sérülését leszámítva eddig nem lehet okunk a panaszra.
Megérdemelt vezetés, ha a játék képe változni is fog reméljük az eredmény állása (MU-győzelem) nem :cool:davemayer
Arra mondjuk kíváncsi lennék, Van Persie egész pontosan hányszor ért labdába.vassadi
de most végre feltámadtunk
több mint 14 éve
Torres megmozdulás
több mint 14 éve
Melléfánpörszizte...
több mint 14 éve
Az milyen hogy a MU a teljes első félidőt végigtámadja az Emirates-ben? 😀Jók vagyunk, bár azt nem mondanám, hogy agyondomináltuk az első félidőt. Mindenesetre Jones sérülését leszámítva eddig nem lehet okunk a panaszra.
Megérdemelt vezetés, ha a játék képe változni is fog reméljük az eredmény állása (MU-győzelem) nem :cool:davemayer
Arra mondjuk kíváncsi lennék, Van Persie egész pontosan hányszor ért labdába.
több mint 14 éve
Az milyen hogy a MU a teljes első félidőt végigtámadja az Emirates-ben? 😀 Megérdemelt vezetés, ha a játék képe változni is fog reméljük az eredmény állása (MU-győzelem) nem :cool:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
köszi, ezen szoktam nézni, csak hátha vkinek magyar kell 😀ezt rossz nézni :/
több mint 14 éve
lassan kezdődik a rangadóha van sopcastod, ezen nézd, kurvajó minőség: sop://broker.sopcast.com:3912/106723
http://online.livesport.cc/index.php
go gunners!lol
több mint 14 éve
nem nagy kívánság, konkrétan lehetetlen 😀Vissza kell venni az arcból, és meglehet.eaglesmcnabbazért ez elég nagy kívánság egy afrikai válogatottól
17-től Elefántcsontpart–Szudán, jó program a konfdöntők előttJJ
Remélem az elefántok is kiszopnak 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
akkor a második félidő na 😀OFFVissza kell venni az arcból, és meglehet.eaglesmcnabbazért ez elég nagy kívánság egy afrikai válogatottól
Kézimeccs (Magyarország-Izland) 16tól.
ONBazzani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
OFFVissza kell venni az arcból, és meglehet.eaglesmcnabbazért ez elég nagy kívánság egy afrikai válogatottól
Kézimeccs (Magyarország-Izland) 16tól.
ON
több mint 14 éve
Vissza kell venni az arcból, és meglehet.eaglesmcnabbazért ez elég nagy kívánság egy afrikai válogatottól
17-től Elefántcsontpart–Szudán, jó program a konfdöntők előtt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Még továbbjuthatnak, csak nyerni kell a többi meccset. Vissza kell venni az arcból, és meglehet.szevasz Szenegál, éljen Замбия! 😊na majd a Gabon-Niger rangadón eldől, bár haverom miatt annak örülnék, ha Szomália válogatottja találna végre magára 😀én most is Burkina Fasonak drukkolok, de remélem hogy a végén a "nagyok" közül Senegal nyer. A lényeg hogy végre "feka" csapat nyerjen.eaglesmcnabb
ez a meg nem adott gól is... jó lesz ez a kupa, végre! 😊JJ
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Fy48q8kZlq4
amikor hallottam a szenegáli kapitány nyilatkozatát a meccs előtt, hogy erre a tornára "érett be" a válogatott, akkor már biztosra vettem a mai vereségüketJJ
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
szevasz Szenegál, éljen Замбия! 😊én most is Burkina Fasonak drukkolok, de remélem hogy a végén a "nagyok" közül Senegal nyer. A lényeg hogy végre "feka" csapat nyerjen.eaglesmcnabbÖrülök, hogy ez az "egyenlítői-guineai" csapat nincs ott a kedvenceid között. 😊na majd a Gabon-Niger rangadón eldől, bár haverom miatt annak örülnék, ha Szomália válogatottja találna végre magára 😀
Ez meg mi volt? 😂
Amúgy Gabon nem rossz, őket ajánlom. 😉Schleck
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Fy48q8kZlq4
amikor hallottam a szenegáli kapitány nyilatkozatát a meccs előtt, hogy erre a tornára "érett be" a válogatott, akkor már biztosra vettem a mai vereségüket

---
több mint 14 éve
Csak nehogy 0-0 legyen a vége, mert az minden, csak nem jó ómen...JJáh a vége kurva jó lett, kár hogy ilyen későn jött a gól.
több mint 14 éve
Csak nehogy 0-0 legyen a vége, mert az minden, csak nem jó ómen...

---
több mint 14 éve
én most is Burkina Fasonak drukkolok, de remélem hogy a végén a "nagyok" közül Senegal nyer. A lényeg hogy végre "feka" csapat nyerjen.na majd a Gabon-Niger rangadón eldől, bár haverom miatt annak örülnék, ha Szomália válogatottja találna végre magára 😀pont ez a fő 😀 Gabon, Niger, Szudán, Burkina Faso, Botswana, Zambia, még azt is nehéz eldönteni hogy kinek szurkoljak... 😊JJÖrülök, hogy ez az "egyenlítői-guineai" csapat nincs ott a kedvenceid között. 😊
Ez meg mi volt? 😂
több mint 14 éve
Az a jó, hogy a kommentátor is érzi az Afrika kupa hangulatát. 😊Ez a dél-afrikai sztori is óriási. 😀
több mint 14 éve
na majd a Gabon-Niger rangadón eldől, bár haverom miatt annak örülnék, ha Szomália válogatottja találna végre magára 😀Örülök, hogy ez az "egyenlítői-guineai" csapat nincs ott a kedvenceid között. 😊Ez a kezdés is annyira tipic afrikai... 😀Schleckpont ez a fő 😀 Gabon, Niger, Szudán, Burkina Faso, Botswana, Zambia, még azt is nehéz eldönteni hogy kinek szurkoljak... 😊JJ
Ez meg mi volt? 😂
ez a meg nem adott gól is... jó lesz ez a kupa, végre! 😊

---