NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 812 — Whoops, looks like something went wrong.
Igen, csak eddig Modricot nem engedték el. Sehová sem. Kiverte a balhét, mondván, hogy a Tottenham tulaja tavaly azt ígérte neki, hogy elengedi őt, amennyiben egy nagy csapat jelentkezik érte.
Tegnap azonban Redknapp kijelentette, hogy elengedik Modricot, mivel tanulni akarnak Berbatovból, akit átigazolási szezon vége előtt egy nappal engedtek el és így nem tudták pótolni. És ugyebár állítólag a Chelsea ajánlatára rá is bólintottak azóta már. Szóval szerintem napokon belül ő is távozik. Abramovics meg most költekezik egy kicsit, biztos belátta, hogy elöregszik a csapat, már a bajnokságban sincs nagyon sanszuk, nem hogy a BL-ben, így valamit fordítani kell átigazolásokra, ha eredményt akarnak elérni.

több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Gabtsi.

Berbatov játékkészsége rengeteget fog még érni ennek a csapatnak. Oks, tegnap lendületben voltunk a gól után. Nem is lett volna indokolt behozni. Ám ha vmilyen csapat ellen pozíciós játékra kényszerülünk, értsd nincs területed, akkor nagyon sokat fog még érni, hogy rá feltudod tenni a labdákat, és képes húzni váratlan dolgokat, akár 16on belül, kívül bárhol, bárhogy.

Nem mellesleg Rooneyval és főleg Valenciával nagyon megértik egymást. Kifelé áll a rúdja nem vitás, de meghatározható láncszem lesz. Főleg ha netán Rooneyval történne valami. Mert aztán akkor bajok lehetnek.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ha már Chelsea: Mata a hírek szerint 25 millió fontért a kékekhez igazol, ma jelenthetik be hivatalosan.vassadi
már tegnap fent volt mind a Chelsea mind a Valencia hivatalos honlapján ellenben Modric körül nagy a csönd, én személy szerint Mata plusz Lukaku leigazolása után meglepődnék ha jönne.
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
ja, de a Tottenham is elfogadta állítólag a Chelsea ajánlatát Modricért, szóval hamarosan annak az ügynek a végére is pont kerülStez
Modric már tegnap se játszott ellenünk. Az viszont érdekes lesz, ha a Chelsea megveszi Matát 25 millió fontért, Modric-ért is kifizet legalább ugyanennyit, és gondolom Lukaku se volt olcsó...vassadi
Abra kinyitotta a bukszát vagy meglátta hogy leesik az olaj ára és vonja ki a pénzét 😂

Vicces lenne ha Modric gyémánt berakásokkal az arcán érkezne edzésre 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
ja, de a Tottenham is elfogadta állítólag a Chelsea ajánlatát Modricért, szóval hamarosan annak az ügynek a végére is pont kerülStez
Modric már tegnap se játszott ellenünk. Az viszont érdekes lesz, ha a Chelsea megveszi Matát 25 millió fontért, Modric-ért is kifizet legalább ugyanennyit, és gondolom Lukaku se volt olcsó...
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 812 — Whoops, looks like something went wrong.
ja, de a Tottenham is elfogadta állítólag a Chelsea ajánlatát Modricért, szóval hamarosan annak az ügynek a végére is pont kerül

több mint 14 éve
Ha már Chelsea: Mata a hírek szerint 25 millió fontért a kékekhez igazol, ma jelenthetik be hivatalosan.
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 013 — Axel Foley
Fúúú basszus.
Most nézem,hogy Falcao az Atleticoba ment.
Geci nagy igazolás.

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Azért blődség azt mondani, hogy nem kell Fletcher vagy Carrick. Se Clev, se Anderson nem fognak ilyen jól játszani végig. Sőt. Andersonnak zsinórban volt 2 jó meccse, ilyen se volt még (bár szerintem a WBA ellen sem ő, sem Cleverley nem játszottak jól). Ne legyen igazam, de könnyen lehet, hogy a hétvégén már komoly problémákkal néz szembe ez a kettős. Szélén rendben vagyunk, Young nem villogott úgy, mint egy hete, Nani meg éppúgy semmit sem csinált. Rooney nincs elit formában, ettől függetlenül a gólig az volt az érzésem, hogy akkor történik valami nálunk, ha ő csinál valami váratlan dolgot.

Berbatovnak meg lesz még nagy szerepe a szezonban, főleg a tömörülő kicsik ellen. Mert ott mind Welbeck, mind (főleg) Hernanadez játék szempontjából teljesen használhatatlan.

Hátul meg királyak vagyunk. Evans bombaformában van. de Geat most szopják, hogy nem kapott gólt, meg milyen magabiztos volt. Jah. Szerintem olyan labdákat illik is fogni, no meg oltári mákja volt a kapufánál...tüsi91
Fletcher ha egészséges világklasszis (és most nem jövök azzal, hogy egyik barca döntőn se játszhatott 😕). Carrick helyét én se hiszem, hogy veszélyeztetné valaki, ebben is egyetértünk.

De hogy Te hol látod berbatov helyét azt nem igen értem. ez a sebesség amiben most vagyunk, olyan magas bulginak mint tyúknak az abc. felfogni se tudná, nem hogy alkalmazkodni hozzá. kis túlzással welbeck már most, 20 évesen jobb játékos mint berbatov valaha, kb 3 akkora végsebességgel, SOKKAL jobb fejjátékkal, és a második gólnál bizonyította, hogy a kombinatív játékban se nagyon van lemaradva. állva visongtam! és hogy ment hátra az elvesztett labdánál ? óriásit játszott a gyerek. de Chicarito ha egészséges a kezdőben a helye, úgyhogy én nem lepődnék meg, ha saf találna mind3 embernek helyet, és rooneyt (félve írom) egy "messi-szerepben" láthatnánk időnként.

és Phil Jones nevét jól jegyezzük meg sztem, így teljesíteni ideérkezés után én embert nem láttam még. botrány mennyi opciónk van mindenhova. új edző ide vagy oda, én meg voltam győződve, hogy idén a chelsea nyer, de most nagyon optimista vagyok.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
AZ goalkeeper Sergio Romero is set to join Serie B side Sampdoria, with a press conference called to unveil the player on Tuesday.
😀Bazzani
ez elég durva igazolás, csodálom hogy aláírt a Samphoz. Az árára még kiváncsi lennék, ha 4-5 M euró vagy alatta akkor jó vétel nagyon.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 013 — Axel Foley
AZ goalkeeper Sergio Romero is set to join Serie B side Sampdoria, with a press conference called to unveil the player on Tuesday.
😀

több mint 14 éve
Szokatlan módon nagyon megy a szekér a szezon elején, csak tartson ki ez a lendület végig.vassadi
Chelsea tavaly. 😕Hanni
ManU nem Chelsea. Legalábbis eddig nem volt az. 😀
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 580 — Poloska confirmed
Szokatlan módon nagyon megy a szekér a szezon elején, csak tartson ki ez a lendület végig.vassadi
Chelsea tavaly. 😕
több mint 14 éve
Welbeck kispad.Hanni
Cleverley sem lesz kezdő. Carrick és Fletcher lesz középen, a szélsők közül még ziher, hogy valaki mindig az orvosiban lesz.
Hátul pedig a Smalling- Evans- Da Silva-ikrek négyese küzdhet kezdő helyekért.gerle
Andersontól én sem várom, hogy folyamatosan kezd majd, vissza fog állni a régi rend, Carrick vagy Fletcher rendre ott lesz a középpályán, azt viszont nem tartom kizártnak, hogy Cleverley megragad a kezdőben. Amint száz százalékos állapotban lesz, Chicharito szerintem visszafoglalja a helyét, de Welbeck már egyértelműen megelőzi Berbatovot a rangsorban. Nani egyik bajnokin se játszott csúcsformában, de a tavaly problémás szélsőjáték feljavulni látszik, és akkor Valenciát és Parkot még szinte nem is láthattuk idén tétmeccsen. A védelemben pedig elképesztő a mélység, Evans és Jones eddig tanárian játszik, Smallingnak nagyon fekszik a jobbhátvéd poszt, és gondolom belső védőként se felejtett el játszani, van egy Fábiónk, aki a védelem mindkét szélén bevethető, elvileg Jones is használható a jobb oldalon, stb. Szokatlan módon nagyon megy a szekér a szezon elején, csak tartson ki ez a lendület végig.
több mint 14 éve
Azért blődség azt mondani, hogy nem kell Fletcher vagy Carrick. Se Clev, se Anderson nem fognak ilyen jól játszani végig. Sőt. Andersonnak zsinórban volt 2 jó meccse, ilyen se volt még (bár szerintem a WBA ellen sem ő, sem Cleverley nem játszottak jól). Ne legyen igazam, de könnyen lehet, hogy a hétvégén már komoly problémákkal néz szembe ez a kettős. Szélén rendben vagyunk, Young nem villogott úgy, mint egy hete, Nani meg éppúgy semmit sem csinált. Rooney nincs elit formában, ettől függetlenül a gólig az volt az érzésem, hogy akkor történik valami nálunk, ha ő csinál valami váratlan dolgot.

Berbatovnak meg lesz még nagy szerepe a szezonban, főleg a tömörülő kicsik ellen. Mert ott mind Welbeck, mind (főleg) Hernanadez játék szempontjából teljesen használhatatlan.

Hátul meg királyak vagyunk. Evans bombaformában van. de Geat most szopják, hogy nem kapott gólt, meg milyen magabiztos volt. Jah. Szerintem olyan labdákat illik is fogni, no meg oltári mákja volt a kapufánál...
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Asszem Berbatovnak lejárt az ideje az Old Traffordon. Nemtudom, hogy fogja megoldani a mester, h ne vágja be senki se a durcát kevés játékidő miatt, ha mindenki egészséges lesz.Duff
Welbeck kispad.Hanni
Cleverley sem lesz kezdő. Carrick és Fletcher lesz középen, a szélsők közül még ziher, hogy valaki mindig az orvosiban lesz.
Hátul pedig a Smalling- Evans- Da Silva-ikrek négyese küzdhet kezdő helyekért.gerle
Hát az elmult hetekben látottak alapján kell a fasznak Carrick meg Fletcher. (Mondjuk fletchert eddig se komáztam nagyon...)
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
én még sose láttam ezt a Stieber nevű arcot, de a kommentek alapján a messiást sikerült beválogatni.Höri
Nem messiás, csak ő talán érhet is valamit, nem úgy, mint egyesek, akik ellenben rendszeresen behívót kapnak. Ott van pl. Koltai. Nem értem, Egervári miért erőlteti annyira. A meccsek többségén beküldi az utolsó 10-15 percre, de semmi több.vassadi
Aztán majd jön a debütáló meccs ahol nem lesz rossz. Majd egy elfogadható teljesítmény, utána egy kicsit szarabb, aztán jön a konstans rossz játék, végül pedig nézni fogunk, hogy ő se nagyon tud produkálni a válogatottban semmit...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
uram isten mi parádé volt itt a második félidőben. ijesztően jó formában vagyunk már itt az elején, ami nem annyira jellemző. nagyon folyt a labda, elképesztő hatékonyan működött a támadójáték, és igazából esetleges helyzetei voltak egy papíron nem rossz ellenfélnek.

Phil Jones óriási vétel volt, Young se rossz, De Gea meg reméljük belejön. irtó mély a keret, és kurva jók a fiatalok is.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
gerle 185 — Buckeye
Asszem Berbatovnak lejárt az ideje az Old Traffordon. Nemtudom, hogy fogja megoldani a mester, h ne vágja be senki se a durcát kevés játékidő miatt, ha mindenki egészséges lesz.Duff
Welbeck kispad.Hanni
Hátul pedig a Smalling- Evans- Da Silva-ikrek négyese küzdhet kezdő helyekért.

több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 580 — Poloska confirmed
Welbeck kispad.
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Asszem Berbatovnak lejárt az ideje az Old Traffordon. Nemtudom, hogy fogja megoldani a mester, h ne vágja be senki se a durcát kevés játékidő miatt, ha mindenki egészséges lesz.
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 645 — Volt egy kis zápor
Már pont írni akartam,hogy mekkora egy kutyaütő ez a Welbeck,erre man of the match 😀
Bale labdába sem ért az egész második félidőben,mint ahogy kb a többi társa sem sokkal többet,nem hiába jöttek elő ilyen 76-24es labdabirtoklások.Jövő hétre már Chicharito is 100%os lesz 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tiszta szégyen olyan MU-tól kikapni, ahol se Carrick, se Vidic, de még Borsóka sincs ott... szép volt fiúk...
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ez a De Gea iszonyúan irritál..

De sajna a MU amúgy idén kurva jó lesz, sokkal jobbnak tűnnek, mint tvaly és az is elég volt.

több mint 14 éve
bogjosi New England Patriots 1 912
csikócsapat! Anderson gól 😊

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!