NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
11
6
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Siófok-Vidihez talált valaki streamet? Megnéztem már egy pár oldalon de nem találtam :/Hall Of GreenNem közvetítik.
több mint 14 éve
Siófok-Vidihez talált valaki streamet? Megnéztem már egy pár oldalon de nem találtam :/
több mint 14 éve
Háh Bajnainak Gordonnak betörték az orrát egy meccsen, mint kiderült egy kis cigó gyerek volt aki öcsémnek csapattársa 😀
több mint 14 éve
Ma este BL meccset játszik a Bayern, Galliani azt nyilatkozta, hogy az igazolásokkal mi a BL-ben akarunk esélyes csapatot már idén, ergó ha ma Schweinsteiger játszik, akkor őt szerintem nem hozzuk el, mivel már nem játszhatna nálunk a BL-ben.Reméljük Hamsík jön..
Vaaagy, leigazoljuk Beckhamet 😀 Jól ad be, Sanyi sorra fejelhetné a gólokat
több mint 14 éve
amúgy is madridista http://torghellesanyifans.hupont.hu/2/hirekStez kollega, én asszem rájöttem ki a Mr. X:Sansztalan, mi nem igazolunk elit játékost, aki mellesleg igazi bajnok is.Stez
Fortuna Düsseldorf: felbontották Torghelle Sándor szerződését :cool:Divat

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Stez kollega, én asszem rájöttem ki a Mr. X:Sansztalan, mi nem igazolunk elit játékost, aki mellesleg igazi bajnok is.
Fortuna Düsseldorf: felbontották Torghelle Sándor szerződését :cool:Divat
több mint 14 éve
Stez kollega, én asszem rájöttem ki a Mr. X:Fortuna Düsseldorf: felbontották Torghelle Sándor szerződését :cool:
|
több mint 14 éve
áh, mi nem vagyunk hajlandóak ilyen éves fizetést adni, csak Ibrának.. szóval ha ide akarna jönni, akkor kénytelen lenne lemondani némi zséről, mert nálunk az utóbbi években pont nagy visszafogás van, ami a fizetéseket illeti.. de én már úgy vagyok az egésszel, hogy jöjjön Hamsík, azt csá, leszarom a többit, majd megoldja Prince a posztot mondjuk. 😀Tudod mit csinál Basti 6-sban? "Labdaátvétel, vissza passz" nincsenek filléres labdák..nincs semmi. Féléve 0. 40 millió euróért elengedném, mert ezért bűn évi 10 milliát fizetni. Kérdés, hogy nektek van-e rá évi 10 millió eurótok.Amadeus91nézd én elég sokat látom Bastian-t játszani meg amúgy is...de megmondom őszintén, hogy ahogy féléve játszik (mióta megkapta a 10 millió/év szerződését) nagyon gyenge. Minden csak nem lendületes... nem jelentene nektek sem előre lépést. Pláne ennyiért. Olvasom a(z) acmilan fórumot néha...hát ti sem néztek sok Bundesliga-t..max BVB meccset.Amadeus91Én nem is szoktam nézni, nem is tagadom. Pirlo sem játszott lendületesen szinte sosem, a maga higgadt, nyugodt tempójában elkaristolt, de adta a filléres labdákat és remekül irányított hátravont szerepkörből. Schweinsteiger feladata is ugyanez lenne, ezt hidd el, hogy tökéletesen el tudná végezni. A lendületet nekünk Hamsíknak, vagy annak az irányítónak kell hoznia a támadójátékba, aki érkezni fog. És de, elhiheted, hogy nekünk előrelépést jelentene, nagyon is. Olyan rendszerbe kerülne bele, ami már fel van építve és ahová ő a játékstílusával tökéletesen beleillik, mint utolsó láncszem. És nálunk ez a poszt kulcsfontosságú, úgyhogy megérné a pénzét.
Hamsík meg 25-30 millió körül van. Simán megéri ezt a pénzt. Amint egy nagyobb csapatba bekerül, ahol folyton az emberek szeme előtt lesz, rögtön felértékelődik majd, mint játékos. Rohadt fiatal ráadásul, évek óta olaszban nyomul, így megvan a tapasztalata is, alkalmazkodással sem kéne baszakodnia, mint pl egy Gansonak és hát ugyebár EU-s helyet sem foglalna el tőlünk.
Simán megérne ennyit. Arról nem is beszélve, hogy ezt az árat az alkudozózseni Galliani tutira le tudná faragni ezt az összeget, valamint egy csomó jó játékosunk van, akitől szabadulni akarunk és simán bevonhatnánk az üzletbe. Kulcsposzt ez is, nincs mese, ha ide akarunk hozni játékost, akkor ki kell nyitnunk a pénztárcánk.Stez
több mint 14 éve
Tudod mit csinál Basti 6-sban? "Labdaátvétel, vissza passz" nincsenek filléres labdák..nincs semmi. Féléve 0. 40 millió euróért elengedném, mert ezért bűn évi 10 milliát fizetni. Kérdés, hogy nektek van-e rá évi 10 millió eurótok.Én nem is szoktam nézni, nem is tagadom. Pirlo sem játszott lendületesen szinte sosem, a maga higgadt, nyugodt tempójában elkaristolt, de adta a filléres labdákat és remekül irányított hátravont szerepkörből. Schweinsteiger feladata is ugyanez lenne, ezt hidd el, hogy tökéletesen el tudná végezni. A lendületet nekünk Hamsíknak, vagy annak az irányítónak kell hoznia a támadójátékba, aki érkezni fog. És de, elhiheted, hogy nekünk előrelépést jelentene, nagyon is. Olyan rendszerbe kerülne bele, ami már fel van építve és ahová ő a játékstílusával tökéletesen beleillik, mint utolsó láncszem. És nálunk ez a poszt kulcsfontosságú, úgyhogy megérné a pénzét.Hozzátenném még, hogy Forlánnak a tavalyi remek VB-je után nagyon kinyílt a csipája, nagy lett a pofája, amit a csapattársai sérelmeztek nála, az edzője is, önző lett, emiatt sokkal kevesebb labdát is kapott a társaktól. Az edzővel meg azért balhézott össze, mert egyrészt igen, kijelentette, hogy távozni akar, majd miután mégis maradt, folyamatosan szórakozott, komolytalanul játszott amiért a szurkolók is megutálták néhány hét után és azóta fütyülik folyamatosan.nézd én elég sokat látom Bastian-t játszani meg amúgy is...de megmondom őszintén, hogy ahogy féléve játszik (mióta megkapta a 10 millió/év szerződését) nagyon gyenge. Minden csak nem lendületes... nem jelentene nektek sem előre lépést. Pláne ennyiért. Olvasom a(z) acmilan fórumot néha...hát ti sem néztek sok Bundesliga-t..max BVB meccset.Amadeus91
De én mondjuk az éppen romokban lévő Internél nem egy 32 éves veterántól várnám a megváltást, pont nekik kéne beruházniuk fiatal Rossikra, meg Ganso féle fiatal tehetségekre, hogy ismét megalapozzák a csapat gerincét. Zanettiék felett elég gyorsan eljár az idő, ráadásul Sneijder sem sokáig lesz már ott.. Ez az utolsó éve szerintem, maximum.
Nálunk meg Milánó másik felében megy a szarkavarás megint... Folyton nyomatják a Mister X történeteket, így a njyár végére pedig a hatalmas Mister X-nél ott tartunk, hogy Aquilanit emlegetik nagyon, valamint, hogy Kakát visszahoznánk. Tökre szuper bazdmeg, jön két üveg.
Kakának amúgy abban az esetben örülnék, hogy ha jönne mellé még mondjuk egy Hamsík és egy Schweinsteiger, vele már nem lehet számolni, mint aki sok meccsen tud játszani. De a Real előkészületi meccsein direkt figyeltem őt és azért van még benne sok, ha nem sérül. Akarni meg végképp nagyon akar így a visszatérése után. Pirlo posztján meg továbbra is lyuk van, ode elengedhetetlen lenne Schweinsteiger, de sansztalan sajnos.. :/
Alapból egy Hamsík-Schweinsteiger duó lenne számomra az álom, esetleg Modric Hamsík helyett. 😀Stez
Hamsík meg 25-30 millió körül van. Simán megéri ezt a pénzt. Amint egy nagyobb csapatba bekerül, ahol folyton az emberek szeme előtt lesz, rögtön felértékelődik majd, mint játékos. Rohadt fiatal ráadásul, évek óta olaszban nyomul, így megvan a tapasztalata is, alkalmazkodással sem kéne baszakodnia, mint pl egy Gansonak és hát ugyebár EU-s helyet sem foglalna el tőlünk.
Simán megérne ennyit. Arról nem is beszélve, hogy ezt az árat az alkudozózseni Galliani tutira le tudná faragni ezt az összeget, valamint egy csomó jó játékosunk van, akitől szabadulni akarunk és simán bevonhatnánk az üzletbe. Kulcsposzt ez is, nincs mese, ha ide akarunk hozni játékost, akkor ki kell nyitnunk a pénztárcánk.Stez
több mint 14 éve
Hú azért durva, Eto'o évi 20 millió eurót fog keresni!Nagyon brutális... De ha meg ennyire pénzbuzi, évek óta a City vadászott rá szintén csillagászati fizetésekkel csábítgatva őt, mehetett volna oda, ott legalább jó ligába megy, BL-t játszhat és elég jó csapatot raknak köré.
több mint 14 éve
Valami ilyesmit akartam én is mondani. Attól hogy igaza van, az ő minősítése nem változik. Egy aljas, alattomos féreg. A pályán. Azon kívül nem ismerem.lehet h igaza van...na de pont az ő szájából??? kicsit vicces.Divat....Pedig igaza van, csak amit ő művel az nem férfias, sokkal inkább aljas és alattomos. Mondjuk nem tudni mit ért férfias futball alatt. Simon (R.I.P) úgy játszott. Az se tetszett....apeszos
úttest: Rajczi szerint nem mindenki futballozik férfiasan
igazad van peti, csak te és a másik petike haverod "futballoztok" férfiasan, 1-2 könyökös és hasonló finsomságok...Divat
több mint 14 éve
Quakes-Rapids derbi összefoglaló:http://denversports.blog.hu/2011/08/16/rapids_kiharcolt_gyozelem_san_jose_ban
CCL-előzetes, ma kezdünk a legjobb salvadori csapat ellen:
http://denversports.blog.hu/2011/08/17/kezdodik_a_bajnokok_ligaja_1
Ja, és aki kedveli a Rapids-cikkeket, meg úgy általában a blogunkat, az a Hírblogok közt legyen szíves szavazzon ránk! 😉
http://goldenblog.hu/szavazas.aspx
több mint 14 éve
Én nem is szoktam nézni, nem is tagadom. Pirlo sem játszott lendületesen szinte sosem, a maga higgadt, nyugodt tempójában elkaristolt, de adta a filléres labdákat és remekül irányított hátravont szerepkörből. Schweinsteiger feladata is ugyanez lenne, ezt hidd el, hogy tökéletesen el tudná végezni. A lendületet nekünk Hamsíknak, vagy annak az irányítónak kell hoznia a támadójátékba, aki érkezni fog. És de, elhiheted, hogy nekünk előrelépést jelentene, nagyon is. Olyan rendszerbe kerülne bele, ami már fel van építve és ahová ő a játékstílusával tökéletesen beleillik, mint utolsó láncszem. És nálunk ez a poszt kulcsfontosságú, úgyhogy megérné a pénzét.Hozzátenném még, hogy Forlánnak a tavalyi remek VB-je után nagyon kinyílt a csipája, nagy lett a pofája, amit a csapattársai sérelmeztek nála, az edzője is, önző lett, emiatt sokkal kevesebb labdát is kapott a társaktól. Az edzővel meg azért balhézott össze, mert egyrészt igen, kijelentette, hogy távozni akar, majd miután mégis maradt, folyamatosan szórakozott, komolytalanul játszott amiért a szurkolók is megutálták néhány hét után és azóta fütyülik folyamatosan.nézd én elég sokat látom Bastian-t játszani meg amúgy is...de megmondom őszintén, hogy ahogy féléve játszik (mióta megkapta a 10 millió/év szerződését) nagyon gyenge. Minden csak nem lendületes... nem jelentene nektek sem előre lépést. Pláne ennyiért. Olvasom a(z) acmilan fórumot néha...hát ti sem néztek sok Bundesliga-t..max BVB meccset.Amadeus91
De én mondjuk az éppen romokban lévő Internél nem egy 32 éves veterántól várnám a megváltást, pont nekik kéne beruházniuk fiatal Rossikra, meg Ganso féle fiatal tehetségekre, hogy ismét megalapozzák a csapat gerincét. Zanettiék felett elég gyorsan eljár az idő, ráadásul Sneijder sem sokáig lesz már ott.. Ez az utolsó éve szerintem, maximum.
Nálunk meg Milánó másik felében megy a szarkavarás megint... Folyton nyomatják a Mister X történeteket, így a njyár végére pedig a hatalmas Mister X-nél ott tartunk, hogy Aquilanit emlegetik nagyon, valamint, hogy Kakát visszahoznánk. Tökre szuper bazdmeg, jön két üveg.
Kakának amúgy abban az esetben örülnék, hogy ha jönne mellé még mondjuk egy Hamsík és egy Schweinsteiger, vele már nem lehet számolni, mint aki sok meccsen tud játszani. De a Real előkészületi meccsein direkt figyeltem őt és azért van még benne sok, ha nem sérül. Akarni meg végképp nagyon akar így a visszatérése után. Pirlo posztján meg továbbra is lyuk van, ode elengedhetetlen lenne Schweinsteiger, de sansztalan sajnos.. :/
Alapból egy Hamsík-Schweinsteiger duó lenne számomra az álom, esetleg Modric Hamsík helyett. 😀Stez
Simán megérne ennyit. Arról nem is beszélve, hogy ezt az árat az alkudozózseni Galliani tutira le tudná faragni ezt az összeget, valamint egy csomó jó játékosunk van, akitől szabadulni akarunk és simán bevonhatnánk az üzletbe. Kulcsposzt ez is, nincs mese, ha ide akarunk hozni játékost, akkor ki kell nyitnunk a pénztárcánk.
több mint 14 éve
lehet h igaza van...na de pont az ő szájából??? kicsit vicces.....Pedig igaza van, csak amit ő művel az nem férfias, sokkal inkább aljas és alattomos. Mondjuk nem tudni mit ért férfias futball alatt. Simon (R.I.P) úgy játszott. Az se tetszett....apeszos
igazad van peti, csak te és a másik petike haverod "futballoztok" férfiasan, 1-2 könyökös és hasonló finsomságok...Divat
|
több mint 14 éve
Hozzátenném még, hogy Forlánnak a tavalyi remek VB-je után nagyon kinyílt a csipája, nagy lett a pofája, amit a csapattársai sérelmeztek nála, az edzője is, önző lett, emiatt sokkal kevesebb labdát is kapott a társaktól. Az edzővel meg azért balhézott össze, mert egyrészt igen, kijelentette, hogy távozni akar, majd miután mégis maradt, folyamatosan szórakozott, komolytalanul játszott amiért a szurkolók is megutálták néhány hét után és azóta fütyülik folyamatosan.nézd én elég sokat látom Bastian-t játszani meg amúgy is...de megmondom őszintén, hogy ahogy féléve játszik (mióta megkapta a 10 millió/év szerződését) nagyon gyenge. Minden csak nem lendületes... nem jelentene nektek sem előre lépést. Pláne ennyiért. Olvasom a(z) acmilan fórumot néha...hát ti sem néztek sok Bundesliga-t..max BVB meccset.
több mint 14 éve
....Pedig igaza van, csak amit ő művel az nem férfias, sokkal inkább aljas és alattomos. Mondjuk nem tudni mit ért férfias futball alatt. Simon (R.I.P) úgy játszott. Az se tetszett....
több mint 14 éve
Hamsik egy vonatnyi pénzbe kerülne, jó de annyit meg nem ér szvsz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Hozzátenném még, hogy Forlánnak a tavalyi remek VB-je után nagyon kinyílt a csipája, nagy lett a pofája, amit a csapattársai sérelmeztek nála, az edzője is, önző lett, emiatt sokkal kevesebb labdát is kapott a társaktól. Az edzővel meg azért balhézott össze, mert egyrészt igen, kijelentette, hogy távozni akar, majd miután mégis maradt, folyamatosan szórakozott, komolytalanul játszott amiért a szurkolók is megutálták néhány hét után és azóta fütyülik folyamatosan.De én mondjuk az éppen romokban lévő Internél nem egy 32 éves veterántól várnám a megváltást, pont nekik kéne beruházniuk fiatal Rossikra, meg Ganso féle fiatal tehetségekre, hogy ismét megalapozzák a csapat gerincét. Zanettiék felett elég gyorsan eljár az idő, ráadásul Sneijder sem sokáig lesz már ott.. Ez az utolsó éve szerintem, maximum.
Alapból egy Hamsík-Schweinsteiger duó lenne számomra az álom, esetleg Modric Hamsík helyett. 😀
több mint 14 éve
Forlánnal az a baja a ATMA-nak hogy tavaly nyáron amikor a VB legjobbjának választották, megnyerte az EL-t és kiváló formában volt kijelentette a madridiaknak hogy távozni szeretne. Megharagudtak rá a vezetők, kifütyülték a nézők és ez totálisan kikészítette, ezért is lett az előző szezonja ilyen gyatra. Annak ellenére hogy 32 éves és nem is kedvelem egyáltalán sőt tutira leigazolnám, ennyiért meg pláne. Van még benne 2-3 jobb szezon, fizikálisan sem rossz, környezetváltozás csodákra lenne képes nála. Az igazság az hogy neki nagyon feküdne szerintem az Inter, főleg ha egyből kezdő lehetne.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Majd Rajcigánynak lehet nem tetszene, ha mindenki olyan férfiasan focizna mint ő meg Őrbódés komája, csak éppen ellenük. Elsőként rinyálnának a sporinak, hogy húdefáj..És hálistennek Perics marad itthon fosni a gólokat 😀
több mint 14 éve
Én most nem igazán értem, valami nagyon kimaradt. 1 éve még WCMVP, meg mindenki szerint kurvajó volt Forlán, mi lett vele, hogy egyrészt 6 misi, másrészt még gondolkodni kell, hogy megéri-e? 😊egyszerű: 32 éves, és sztem nem hiába akarnak tőle megszabadulni...tavaly 32 meccsen 6 gólt rúgott
A wikipedián meg már elkönyvelték, hogy Galata 😀fetomy
én nagyon szkeptikus vok vele kapcsolatban, lehet még a manchesteri idők idő miatt...
igazad van peti, csak te és a másik petike haverod "futballoztok" férfiasan, 1-2 könyökös és hasonló finsomságok...
|
több mint 14 éve
Én most nem igazán értem, valami nagyon kimaradt. 1 éve még WCMVP, meg mindenki szerint kurvajó volt Forlán, mi lett vele, hogy egyrészt 6 misi, másrészt még gondolkodni kell, hogy megéri-e? 😊A wikipedián meg már elkönyvelték, hogy Galata 😀
több mint 14 éve
tavaly meg cutolni akarták...bár ez inkább az Atleticot minősíti... 😀6 millió euróért ajándék.Newmanmajd ha kék-feketébe látom...Rossinak v Téveznek jobban örülnék.ár-értéket is nézzél hozzásutianap
Divat
|
több mint 14 éve
6 millió euróért ajándék.ár-értéket is nézzél hozzásutianapDivat: ime az fecske: -FORLÁNsutianapmajd ha kék-feketébe látom...Rossinak v Téveznek jobban örülnék.
Divat
több mint 14 éve
ár-értéket is nézzél hozzáDivat: ime az fecske: -FORLÁNsutianapmajd ha kék-feketébe látom...Rossinak v Téveznek jobban örülnék.
Divat

Aki nem hiszi, annak utánajárnak