Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Hol olvastál seggfej jelzőt? JC6
Abban az üziben amit Fake itt írt neked a public fórumban. A PM-ben lévő dolgok nem sértenének egy vallásos fórumozót se (rajtad kívül) ha nem hoztad volna nyilvánosságra 😊 A PM már csak ilyen műfaj, lehet benne sértegetni, fenyegetőzni, stb. 😉

Másrészről Fake csak szimplán tanácsolta neked, hogy ha úgyis vallásos vagy menj el a kedvenceddel egy olyan programra ahol megtanulhatsz ezt-azt. Ha pedig jól érezted magad akkor valamire meghívhatod a kedvenced.FViktor93
LOOOL 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Nem értem, hogy ezen mi a vicces.JC6
Nem értem ebbe mi a sértő? Egyrészről ha megosztasz egy PM-et már eleve gáz mert, magadról állítasz ki bizonyítványt, ezt nem a fórum nagy közönségének hanem neked írta személyesen. Másrészről Fake csak szimplán tanácsolta neked, hogy ha úgyis vallásos vagy menj el a kedvenceddel egy olyan programra ahol megtanulhatsz ezt-azt. Ha pedig jól érezted magad akkor valamire meghívhatod a kedvenced.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Most miért, a seggfej annyira nem csúnya szó 😊 A PM-ben lévőket meg JC6 osztotta meg a "publikus" fórumon, ergo olyan mintha Ő írta volna 😀Rataxes
Bazmeg ez a logikai következtetés 😂 😂 Látom tanulsz Sobritól 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Most miért, a seggfej annyira nem csúnya szó 😊 A PM-ben lévőket meg JC6 osztotta meg a "publikus" fórumon, ergo olyan mintha Ő írta volna 😀Rataxes
Hol olvastál seggfej jelzőt? Kritikán aluli megnyilvánulás, obszcén jelzőkkel, amik több itteni vallásos fórumozót is sértenek.

Én itt lezárom.
több mint 14 éve
Most miért, a seggfej annyira nem csúnya szó 😊 A PM-ben lévőket meg JC6 osztotta meg a "publikus" fórumon, ergo olyan mintha Ő írta volna 😀

több mint 14 éve
egyszer írtam annó ilyen stílusú hsz-t mint fake, fél óra múlva kaptam a fenyegető levelet bizonyos admintól h irgumburgum, bannolva leszek... most akkor ilyen téren is vannak itt egyenlőbbek az egyenlők között???

-ON-peach
bizonyára fake is kapott 😀😀
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Rivaldofetomy
azt tagadta elsőként Benczés ÚrDivat
akkor Hope Solo 😀fetomy
akkor oda költözők, és hardcore dvtk fan leszek! 😀

|
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 790 — a new hope (again)
egyszer írtam annó ilyen stílusú hsz-t mint fake, fél óra múlva kaptam a fenyegető levelet bizonyos admintól h irgumburgum, bannolva leszek... most akkor ilyen téren is vannak itt egyenlőbbek az egyenlők között???

-ON-

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 120 — Illegális gyakorló
Gheorghe Hagi. Tuti.

Szerk: annyira tuti, hogy még a nevét se tudom leírni. 😀

De lehet, hogy Hagi már öreg nekik. Akkor viszont Dragan Crnomarkovics lesz!

több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Rivaldofetomy
akkor Hope Solo 😀fetomy
http://www.flickr.com/photos/starwarsblog/4547033968/

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Rivaldofetomy
akkor Hope Solo 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Rivaldofetomy
Messi
több mint 14 éve
Rivaldofetomy
azt tagadta elsőként Benczés Úr

|
több mint 14 éve
Rivaldo
több mint 14 éve
😂 😂
Ez odabasz.
Na de hogy legyen kis ON is:
A City és a Milan 2 napon belül meg fog egyezni Tevezről. Közben az sInter megpróbált velüónk kibaszni és 25 millát ajánlott Tevezért, de az ügynöke egy órán belül visszautasította Morattiékat, mert Ő csak a Milanba akar focizni. Lehet örülni, csak írjon alá, aztán Montolivo is mondjuk.Stez
de ez érdekes, legelőször még szó se volt a Milanról, és h szívesen jönne az Interbe, aztán már csak a Milanba akar focizni...na mind1 nekünk Lavezzi kell!!!

más:
mit szólsz hozzá, h a dijjósmiskolcnak is van egy bizonyos Mr. X-e? 😀 vajon ki lehet az? 😊

|
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Én már csak egy popcorn-t kérnék 3 deci kólával...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Elég szomorú 😕 (mármint hogy nem érted)JoeyPorter
Hát figyelj, lehet valaki jól ismeri, sőt haverja Fake-nek, de én ismerek itt olyat, aki vérig lenne sértve ilyen PM után. Jó poén? Nem hiszem. Vannak rá jelzők, de többet nem offolok.
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Elég szomorú 😕 (mármint hogy nem érted)

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem értem, hogy ezen mi a vicces.
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 653 — Whoops, looks like something went wrong.
😂 😂
Ez odabasz.
Na de hogy legyen kis ON is:
A City és a Milan 2 napon belül meg fog egyezni Tevezről. Közben az sInter megpróbált velüónk kibaszni és 25 millát ajánlott Tevezért, de az ügynöke egy órán belül visszautasította Morattiékat, mert Ő csak a Milanba akar focizni. Lehet örülni, csak írjon alá, aztán Montolivo is mondjuk.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kitől Fake
Elküldött 2011-09-12 15:36:46
Tárgy -

A FASZSZOPÓ GERA AZT SZERETNE HA JOVO HETEN EGYUTT TARTANAL VELE A HITGYULIBEN ELOADAST
ARROL H KELL AGYATLAN KOCSOG SZIPUSNAK LENNI ! UTANA FIZETSEGKEPPEN LESZOPHATOD !JC6
ird be a tobbit is te hajotorott engem aztan nem zavar.
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Kitől Fake
Tárgy -

A FASZSZOPÓ GERA AZT SZERETNE HA JOVO HETEN EGYUTT TARTANAL VELE A HITGYULIBEN ELOADAST
ARROL H KELL AGYATLAN KOCSOG SZIPUSNAK LENNI ! UTANA FIZETSEGKEPPEN LESZOPHATOD !JC6
Na de ez, hatalmas 😂

több mint 14 éve
Kitől Fake
Tárgy -

Ajjajj... Úgy tudom hogy privát üzenetet etikátlan, sőt tilos nyilvánosságra hozni a másik fél engedélye nélkül :rolleyes:Rataxes
Kivéve, ha magasságos Timothy vagy az ő egy nagy tiszteletben álló követője teszi 😊

bájdövéj fake: looool 😂 😂
több mint 14 éve
Kitől Fake
Tárgy -

Ajjajj... Úgy tudom hogy privát üzenetet etikátlan, sőt tilos nyilvánosságra hozni a másik fél engedélye nélkül :rolleyes:

több mint 14 éve
kráucs amúgy 70 kilo szal ő is keményebb, mint Batik...nembaj a felüljárón majd összeszedjük vhogy. 😕

|