Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
ja,tudom,bár lehet,hogy nála tényleg ez a legjobb megoldása válasz: Wengerja amúgy remélem hogy tudod, hogy nasri is fél lábbal a cityben vanChevy
akiből már kezd k*rvára elegem lenni,ha idén sem nyerünk semmit,akkor remélem mostmár befejeztük vele (nem fogjuk),mert ez türhetetlen,hibátlan idény ide vagy oda...Newman
szvsz jobb,mintha jövőre ingyen menne....de,ha ő is megy,akkor a keret sincs a top5-ben,a mentális problémákat inkább nem is említem...
több mint 14 éve
Óóó, nem a csekk probléma. De minél több pénzed van, annál könnyebben kezdesz vonzódni hozzá, és görcsösen vágyni rá. Főleg amikor látod, hogy havonta elköltöd egy gyengébb bajnokság éves költségvetését.
több mint 14 éve
az meg másik...miért megy mindenki a Citybe? Játékos temető magas fokon. mire jó,hogy 25-26 sztár tipródik egy keretben? Adebayor is ráb@szott... tudom, hogy a lóvé...de könyörgöm azon a szinten már nincsenek "csekk problémák"...a válasz: Wengerja amúgy remélem hogy tudod, hogy nasri is fél lábbal a cityben vanChevy
akiből már kezd k*rvára elegem lenni,ha idén sem nyerünk semmit,akkor remélem mostmár befejeztük vele (nem fogjuk),mert ez türhetetlen,hibátlan idény ide vagy oda...Newman
több mint 14 éve
a válasz: Wengerja amúgy remélem hogy tudod, hogy nasri is fél lábbal a cityben van
több mint 14 éve
a válasz: Wengerakiből már kezd k*rvára elegem lenni,ha idén sem nyerünk semmit,akkor remélem mostmár befejeztük vele (nem fogjuk),mert ez türhetetlen,hibátlan idény ide vagy oda...
több mint 14 éve
Mert Kroenke azt hiszi, hogy salary cap van a PL-ben is 😀amúgy miért adtok el mindenkit? Ennyire kell a lóvé az Arsenal-nak? Emlékszem még én a 2005, 2006-s Arsenalra. Henry, Bergkamp, Ljungberg, Campbell, Pires... Európa verő csapat volt, jó volt nézni a játékukat. (Dennis Bergkamp nagy kedvencem volt, annak ellenére, hogy nem német)Amadeus915 milla ráadásul Cesc fizetéséből,kicsit felbasztam most magam.Ideje igazolni valakit,mert,ha nem sikerül valami minőségi játékost hozni a védelem közepébe és a középpályára (vagy csatársorba),akkor elbúcsúzhatunk a BL helyektől idén...NewmanNe idegeld magad, mert úgy se jön senki, vagy max hoz wenger egy 16 éves azerbajdzsáni szupertehetséget, aki ha beérik, már adjuk is el.Chevy
több mint 14 éve
amúgy miért adtok el mindenkit? Ennyire kell a lóvé az Arsenal-nak? Emlékszem még én a 2005, 2006-s Arsenalra. Henry, Bergkamp, Ljungberg, Campbell, Pires... Európa verő csapat volt, jó volt nézni a játékukat. (Dennis Bergkamp nagy kedvencem volt, annak ellenére, hogy nem német)Ne idegeld magad, mert úgy se jön senki, vagy max hoz wenger egy 16 éves azerbajdzsáni szupertehetséget, aki ha beérik, már adjuk is el.Chevyegyébként részletre veszik..most 14 felet kap kézhez az Arsenal, aztán még ősszel 14,5+5 (tán) a maradékot pedig évek alatt csak... röhej.5 milla ráadásul Cesc fizetéséből,kicsit felbasztam most magam.Ideje igazolni valakit,mert,ha nem sikerül valami minőségi játékost hozni a védelem közepébe és a középpályára (vagy csatársorba),akkor elbúcsúzhatunk a BL helyektől idén...Newman
A Bayern meg zsebből kicsengette Robben-t egy délután alatt. (anno)Amadeus91
több mint 14 éve
Ne idegeld magad, mert úgy se jön senki, vagy max hoz wenger egy 16 éves azerbajdzsáni szupertehetséget, aki ha beérik, már adjuk is el.5 milla ráadásul Cesc fizetéséből,kicsit felbasztam most magam.Ideje igazolni valakit,mert,ha nem sikerül valami minőségi játékost hozni a védelem közepébe és a középpályára (vagy csatársorba),akkor elbúcsúzhatunk a BL helyektől idén...Newmanvalahogy megfogják oldani,hogy kezdjen,ebben biztos vagyok...Newmanegyébként részletre veszik..most 14 felet kap kézhez az Arsenal, aztán még ősszel 14,5+5 (tán) a maradékot pedig évek alatt csak... röhej.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
MK: Tarnalelesz Romacsillagok–Újpest FC B 1–6 😀
több mint 14 éve
5 milla ráadásul Cesc fizetéséből,kicsit felbasztam most magam.Ideje igazolni valakit,mert,ha nem sikerül valami minőségi játékost hozni a védelem közepébe és a középpályára (vagy csatársorba),akkor elbúcsúzhatunk a BL helyektől idén...egyébként részletre veszik..most 14 felet kap kézhez az Arsenal, aztán még ősszel 14,5+5 (tán) a maradékot pedig évek alatt csak... röhej.Azon kívül, hogy honvágya volt, totál értelmetlen transzfer. A Barcába nem igen fér be... az Arsenal-ba meg nagyon is kéne... mellesleg a Barcának már így is épp eléggé kilógott a segge a gatyából.Amadeus91valahogy megfogják oldani,hogy kezdjen,ebben biztos vagyok...Newman
több mint 14 éve
egyébként részletre veszik..most 14 felet kap kézhez az Arsenal, aztán még ősszel 14,5+5 (tán) a maradékot pedig évek alatt csak... röhej.valahogy megfogják oldani,hogy kezdjen,ebben biztos vagyok...NewmanA Szuperkupa közben jelentették be,hogy Cesc a Barcában folytatja,sok szerencsét neki otthon,igazság szerint nem nagyon fog nekem hiányozni ez a sok pletyka meg vergődés,ami körülötte ment.Kiváncsi vagyok,hogy kit hozunk vagy,hogy egyáltalán hozunk-e valakit a helyére,ha nem,akkor idén még a top4 se lesz meg.Azon kívül, hogy honvágya volt, totál értelmetlen transzfer. A Barcába nem igen fér be... az Arsenal-ba meg nagyon is kéne... mellesleg a Barcának már így is épp eléggé kilógott a segge a gatyából.Amadeus91
(mondjuk 40 millió euró érte egy vicc....)Newman
A Bayern meg zsebből kicsengette Robben-t egy délután alatt. (anno)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ranilovichoz és az NS témához hozzászólva, eléggé gusztustalannak tartom, hogy egy kapust pécéz ki magának több NS "szakértő" is, miközben nem csak a kapus van a pályán. Ott van pl.: a 3-at egymásnak passzolni nem tudó középpálya és az impotens "támadójáték" oláh úrral az élen. Ezzel az erővel le lehetne írni, hogy Grúz miért szabálytalankodott 30 méterre a kapujától a DVTK ellen? Tudták, hogy jól lövik a szabikat, vizes is volt a fű, stb. Szégyen, amit az NS művel - szerintem. A legnagyobb az, amikor szinte megduplázzák a nézőszámokat. Annál nevetségesebb nincs. Ja, de. Amikor úgy fényezik a magyar focit, mintha világverők lennénk...
több mint 14 éve
valahogy megfogják oldani,hogy kezdjen,ebben biztos vagyok...A Szuperkupa közben jelentették be,hogy Cesc a Barcában folytatja,sok szerencsét neki otthon,igazság szerint nem nagyon fog nekem hiányozni ez a sok pletyka meg vergődés,ami körülötte ment.Kiváncsi vagyok,hogy kit hozunk vagy,hogy egyáltalán hozunk-e valakit a helyére,ha nem,akkor idén még a top4 se lesz meg.Azon kívül, hogy honvágya volt, totál értelmetlen transzfer. A Barcába nem igen fér be... az Arsenal-ba meg nagyon is kéne... mellesleg a Barcának már így is épp eléggé kilógott a segge a gatyából.Amadeus91
több mint 14 éve
A Szuperkupa közben jelentették be,hogy Cesc a Barcában folytatja,sok szerencsét neki otthon,igazság szerint nem nagyon fog nekem hiányozni ez a sok pletyka meg vergődés,ami körülötte ment.Kiváncsi vagyok,hogy kit hozunk vagy,hogy egyáltalán hozunk-e valakit a helyére,ha nem,akkor idén még a top4 se lesz meg.Azon kívül, hogy honvágya volt, totál értelmetlen transzfer. A Barcába nem igen fér be... az Arsenal-ba meg nagyon is kéne... mellesleg a Barcának már így is épp eléggé kilógott a segge a gatyából.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
+1.Most komolyan. Minden basztatás nélkül. Ezt a Valdezt valaki jó kapusnak tartja?kurvaunalmas a topik mar amugy ... es igen kepzeld van aki jo kapusnak tartja guardiolanak hivjak.
Hanni
magamat csak azert nem emlitem mert egyaltalan nem mervado a velemenyem. de fikazzad csak nyugodtan. biztos veletlenbol nyert eddig 3 blt meg azert mert a barca ellen sosem lonek kapura ...Fake
viszont jó lesz ez a Real, izgis bajnokság elé nézünk.
Forca Braca!
több mint 14 éve
A Szuperkupa közben jelentették be,hogy Cesc a Barcában folytatja,sok szerencsét neki otthon,igazság szerint nem nagyon fog nekem hiányozni ez a sok pletyka meg vergődés,ami körülötte ment.Kiváncsi vagyok,hogy kit hozunk vagy,hogy egyáltalán hozunk-e valakit a helyére,ha nem,akkor idén még a top4 se lesz meg.(mondjuk 40 millió euró érte egy vicc....)
több mint 14 éve
Igaz, nekem sokkal tartalmasabban válaszoltál idióta.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
...fetomypetey-nek írtam te gyökér.
több mint 14 éve
igenÉn meg azt hittem azért, mert képes voltam egy játékos miatt spanyol utánpótlást nézni. Sőt, most is ezt gondolom 😀PocsThiagotól minden perc kincs 😀Höri itt most a U miatt írt, Miami U. Szerintem.szaba
Pocs
több mint 14 éve
Mondjuk este hatványozottan félreértek dolgokat, de majd ő megmondja.Én meg azt hittem azért, mert képes voltam egy játékos miatt spanyol utánpótlást nézni. Sőt, most is ezt gondolom 😀PocsThiagotól minden perc kincs 😀Höri itt most a U miatt írt, Miami U. Szerintem.szaba
Pocs
több mint 14 éve
Én meg azt hittem azért, mert képes voltam egy játékos miatt spanyol utánpótlást nézni. Sőt, most is ezt gondolom 😀Höri itt most a U miatt írt, Miami U. Szerintem.szabakeményen nyomod 😀HöriThiagotól minden perc kincs 😀
Pocs
több mint 14 éve
Höri itt most a U miatt írt, Miami U. Szerintem.Thiagotól minden perc kincs 😀Én néztem U meccseket Thiago miattPocskeményen nyomod 😀Höri
Pocs
több mint 14 éve
Thiagotól minden perc kincs 😀Én néztem U meccseket Thiago miattPocskeményen nyomod 😀Höri
Valdest meg még sokan a 3-4 évvel ezelőtti teljesítménye alapján ítélik meg. Nem azt mondom, hogy a legjobb, de hogy TOP 20-ban sincs? Egy az egy elleni helyzetekben nem is tudnék hirtelen nála jobbat mondani, ami a Barcánál elég sokszor előfordul. Pár éve nem gondoltam voolna, hogy ezt mondom, de teljesen jó ő a Barcába.
több mint 14 éve
Hát akkor ízlések és pofonok, számomra ugyanaz mint Lehmann, na jó azért Valdezt nem sértem meg ezzel. ^^
több mint 14 éve
Egyébként Hegyi Ivánt egy csöppet elfogultnak érzem. 😂SchleckAmig jo irányba elfogult, nem baj az 😀 😀