Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
úttest: Bartha Csaba mégsem távozik, továbbra is ügyvezető maradezmiiii? loool 😀
|
több mint 14 éve
Jaj Bozsik...
több mint 14 éve
lebuktam Litsingi 😀 😀 (egyébként nso is)nb1.hu? 😂fetomyez már tutkeráj?Divatte valami látnok vagy, vagy nem tom. Ebben a percben közölték, hogy lehet mégis marad Csank, pedig már vagy 1 órája fent van azon az oldalon, ahol néztemHurka
több mint 14 éve
nb1.hu? 😂te valami látnok vagy, vagy nem tom. Ebben a percben közölték, hogy lehet mégis marad Csank, pedig már vagy 1 órája fent van azon az oldalon, ahol néztemHurkana baze, menesztették Csankot, Bozsik lett az edzője a ZTE-nek..Hurkaez már tutkeráj?Divat
több mint 14 éve
te valami látnok vagy, vagy nem tom. Ebben a percben közölték, hogy lehet mégis marad Csank, pedig már vagy 1 órája fent van azon az oldalon, ahol néztemna baze, menesztették Csankot, Bozsik lett az edzője a ZTE-nek..Hurkaez már tutkeráj?Divat
több mint 14 éve
na baze, menesztették Csankot, Bozsik lett az edzője a ZTE-nek..Hurkaez már tutkeráj?
|
több mint 14 éve
na baze, menesztették Csankot, Bozsik lett az edzője a ZTE-nek..
több mint 14 éve
ugyanolyan lélektelen szar játék mint az első csapatnál, első helyzet 60. perc után mikor a hazaik már elfáradtak és mégis ígyis gólt kaptak...és ami legszebb, h az FFC(szurkolók) épph kikaptak a Váctól...kupameccs: Csákvár(NB3-as újonc)-FTC II 3-0Ez az eredmény picit becsapós, mert Csákvárnak nagyon erős csapata van, tele volt NB1-s játékosokkal. Tavaly megye 1-t pontveszteség nélkül nyerték, láttam őket játszani, nagyon kiemelkedtek a mezőnyből, szerintem jövőre már NB2-s csapat lesz.DODO92
ennyit a nagy utánpótlásunkról, akiket sokan követelnek az első csapatba, a Kapitány is nagyon kevés még oda...van még lejjebb? ja igen: újra pár év az NB2 Keleti csoportba........Divat
szerk: am azért hoztam csak fel, mert jó páran azt hozzák fel, h miért nem a fiatalok játszanak a brazilok...és ezek a fiatalok anno már az NB2-be is bizonyítottak.....IGAZOLNI KELL MINŐSÉGI JÁTÉKOSOKAT!!!
|
több mint 14 éve
kupameccs: Csákvár(NB3-as újonc)-FTC II 3-0Ez az eredmény picit becsapós, mert Csákvárnak nagyon erős csapata van, tele volt NB1-s játékosokkal. Tavaly megye 1-t pontveszteség nélkül nyerték, láttam őket játszani, nagyon kiemelkedtek a mezőnyből, szerintem jövőre már NB2-s csapat lesz.
ennyit a nagy utánpótlásunkról, akiket sokan követelnek az első csapatba, a Kapitány is nagyon kevés még oda...van még lejjebb? ja igen: újra pár év az NB2 Keleti csoportba........Divat
több mint 14 éve
kapus nem kell szerintem,Szczęsny tavaly bitang jó volt szvsz és én Mannoneban is bízok,itt nincs problémaSzczęsny nekem is nagy kedvencem. Hihetetlen tehetséges szerintem, és 21 éves, hagyják már kiforrani. Én egyébként többet is látok benne, mint a szintén hasonló korú De Geában.
középhátvéd tényleg kéne,valami nagy darab,jól fejelő,a pontrúgások ellen
KP pedig Nasri helyére,aki gondolom Cesc helyét veszi át vagy lelép....Meg egy csatár se ártana talán (bár ide csak elitet hoznék,de az úgyse jön)Newman
több mint 14 éve
kapus nem kell szerintem,Szczęsny tavaly bitang jó volt szvsz és én Mannoneban is bízok,itt nincs problémakapus, védő, középpályás nagyon kéne.Amadeus91amugy ez a nagy sporolas nem azert van mert meg fizetnetek kell az emirates epitesi koltsegeit ?Még fizetjük,ha jól tudom és még fogjuk is egy jó ideig,de így is 120 milliós +-szal zártuk a tavalyi évet,ami a világ top csapatait vizsgálva elég nagy pozitívum.
vagy azt mar kikohogtek ?Fake
A befektetőkről nem is beszélve,először is ott volt Usmanov,orosz milliárdos,aki többségi tulajdonossá akart előlépni,csak ezt nem hagyták,mert féltek attól,hogy teljesen átveszi a csapat irányítását.... (kb.Chelsea-Man.City nagybevásárlásokra lehetett számítani),ennek ellenére Usmanov tavaly felajánlott Wengernek egy nagyobb összeget (nem emlékszem pontosan mennyit),de nem vettünk senkit...
Idén Kroenke 60 millió fontot tett fel igazolásokra,értelmes játékos nem jött még. (Gervinhot leszámítva,Chamberlain 17 éves vagy mennyi,de érte is kiadtunk 10 millió eurót)
Biztos nehéz felfogni,hogy erősítésekre van szükség a sikerek eléréséhez,mert egyébként a valóság azt mutatja,hogy a keret évről évre gyengül.Newman
középhátvéd tényleg kéne,valami nagy darab,jól fejelő,a pontrúgások ellen
KP pedig Nasri helyére,aki gondolom Cesc helyét veszi át vagy lelép....Meg egy csatár se ártana talán (bár ide csak elitet hoznék,de az úgyse jön)
több mint 14 éve
kapus, védő, középpályás nagyon kéne.Még fizetjük,ha jól tudom és még fogjuk is egy jó ideig,de így is 120 milliós +-szal zártuk a tavalyi évet,ami a világ top csapatait vizsgálva elég nagy pozitívum.a válasz: WengerNewmanamugy ez a nagy sporolas nem azert van mert meg fizetnetek kell az emirates epitesi koltsegeit ?
A befektetőkről nem is beszélve,először is ott volt Usmanov,orosz milliárdos,aki többségi tulajdonossá akart előlépni,csak ezt nem hagyták,mert féltek attól,hogy teljesen átveszi a csapat irányítását.... (kb.Chelsea-Man.City nagybevásárlásokra lehetett számítani),ennek ellenére Usmanov tavaly felajánlott Wengernek egy nagyobb összeget (nem emlékszem pontosan mennyit),de nem vettünk senkit...
Idén Kroenke 60 millió fontot tett fel igazolásokra,értelmes játékos nem jött még. (Gervinhot leszámítva,Chamberlain 17 éves vagy mennyi,de érte is kiadtunk 10 millió eurót)
Biztos nehéz felfogni,hogy erősítésekre van szükség a sikerek eléréséhez,mert egyébként a valóság azt mutatja,hogy a keret évről évre gyengül.Newman
több mint 14 éve
Még fizetjük,ha jól tudom és még fogjuk is egy jó ideig,de így is 120 milliós +-szal zártuk a tavalyi évet,ami a világ top csapatait vizsgálva elég nagy pozitívum.a válasz: WengerNewmanamugy ez a nagy sporolas nem azert van mert meg fizetnetek kell az emirates epitesi koltsegeit ?
Biztos nehéz felfogni,hogy erősítésekre van szükség a sikerek eléréséhez,mert egyébként a valóság azt mutatja,hogy a keret évről évre gyengül.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Fake ne szívass. Jól van, párszor bekóstoltam VV-t, de hát no, a tények magukért beszélnek.Amúgy meg régóta nem oltottam 😊
több mint 14 éve
azért Benzemánál nem sok rosszabb csatár van...tegnap csak 4 golt rughatott volna...braxa88+1
több mint 14 éve
azért Benzemánál nem sok rosszabb csatár van...tegnap csak 4 golt rughatott volna...
több mint 14 éve
Wenger egyébként állítólag már többeknek elmondta, hogy az idény végén távozik az Arsenaltól és már a tulajdonosokkal is elég rossz a viszonya állítólag. A Cesc transzfer meg egy fos. Megint fölösleges pénzkidobás, az elit szinten lévő Xavi, vagy a szintén hasonló formában játszó Iniesta helyén játszik majd?Arról nem is beszélve, hogy Sanchez szintén középpályás, annak ellenére, hogy árnyékéket is tud játszani, mint ahogy azt tegnap 2. félidőben láttuk is, mivel feltolták. Ő is mennyiért jött? 30-40 millió? Na ez így a kurva nagy pénzkidobás. Pont, mint Mascheranonál, aki a világ egyik legjobb védekező középpályása, de mióta elment a Barcába, jobbára bekúrják hátvédnek, de azt is minden 3-4. meccsen. Ő mennyiért jött padozni? Valami 25 milla körülre emlékszem.
És pont magával kezd kibaszni a Barca, elérték a tökéletest és annyira tovább akarják csiszolni, hogy egyre sebezhetőbbé válnak. Sanchez+Cesc. Együtt 70-80 millió ebben az offseasonban. Na akkor rakjuk őket csapatba, vagy kivesszük az eddigi kulcsjátékosokat és a helyükre tesszük őket, vagy kénytelenek leszünk alakítani a taktikán, hogy meglegyen a helyük. Taktikát meg kemény egy héttel a bajnokság rajtja előtt módosít Guardiola, amikor így is egy hete tudnak együtt edzeni ezek a játékosok? Fabregas meg mondjuk 1-2 nap múlva csatlakozik csak.
De akárhogy is nézem, Fabregas vagy pedig Sanchez, inkább utóbbi szerintem, teljesen fölösleges pénzkidobás volt, még ha kurva jó játékos is. Viszont középpályány és a csatár mögött képes játszani, ezekre a posztokra meg van Iniesta, Xavi, Fabregas most már, valamint Pedro. Na akkor kik padozzanak? Az meg egy másik dolog, hogy olyan baszott vastag a Barca pad már, hogy ránézni is félelmetes, de akkor is hülye igazolásnak vélek 1-2... Afellayt is például, de ő legalább szotyiért érkezett, szóval az még érthető is.. Bár ő is hamarosan távozni fog, ebben biztos vagyok, mert így már annyi lehetőséget sem kap, mint tavaly.
De én mondjuk Pep helyében biztos hoztam volna egy Drogba szintű tapasztalt, brutál befejezőcsatárt, mert azért Krkic elment, így Villa maradt egyedül, akiben igazán lehetne bízni.. Pihennie pedig neki is kell, ráadásul akármikor jöhet egy sérülés. Drogba meg utolsó évében van a szerdésében, TOrres kiszorította a kezdőből, simán korrekt áron elhozható lenne. Pont érte imádkozom, hogy talán majd a Milan megveszi. 😊
több mint 14 éve
kupameccs: Csákvár(NB3-as újonc)-FTC II 3-0ennyit a nagy utánpótlásunkról, akiket sokan követelnek az első csapatba, a Kapitány is nagyon kevés még oda...van még lejjebb? ja igen: újra pár év az NB2 Keleti csoportba........
|
több mint 14 éve
Viszont ha még egy pár évig kibírják a szurkolók és a csapatvezetés a hajtépést, utána a Miyaichi - Wilshere - Frimpong - Chamberlain quartett irtózatosan erős lesz :rolleyes:
több mint 14 éve
amugy ez a nagy sporolas nem azert van mert meg fizetnetek kell az emirates epitesi koltsegeit ?így van, nem értem az arsenal drukkereket, a vezetés megmondta hogy ezt a stadiont egy jó ideig nyögni fogja a csapat.
Persze mindenki azt hitte hogy ez majd nem megy a csapat rovására, eddig csak azért nem ment mert jó volt viszonylag az utánpótlás, jobb igazolások kevesebb pénzért (vermálen) de az elit szintet komoly költekezés nélkül(mivel a piac diktál) nem lehet tartani vsz. Ennek a spórolásnak ellentmond hogy hallottam a héten vett Wenger egy fiatalt valami irdatlan összegért, érdekes hogy 15-16 évesekre elkölt 10 M-t egyre de aki azonnali erősítés az nem kell.
Wenger távozásának nagyon nem örülnék United drukkerként...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na most ebben az a vicces h te vagy az a nagytudasu aki barca "szurkolo" leterekurvaunalmas a topik mar amugy ... es igen kepzeld van aki jo kapusnak tartja guardiolanak hivjak.+1.
magamat csak azert nem emlitem mert egyaltalan nem mervado a velemenyem. de fikazzad csak nyugodtan. biztos veletlenbol nyert eddig 3 blt meg azert mert a barca ellen sosem lonek kapura ...Fake
viszont jó lesz ez a Real, izgis bajnokság elé nézünk.
Forca Braca!JC6
megallas nelkul oltja valdest de mar akkor is joszerevel ha a kezdocsapatban sincs 😀
hat sokszor fog az biztos. ini eleinte amikor meg 2-3-1et jatszottunk leginkabb balszelso volt es amiota pep van sokszor meghuzza azt h amikor lehozza pedrot v villat akkor keita jon be es iniesta fel balszelsonek. ezentul ezeket a csereket fabregasszal is lehet jatszani vmint xavi is pihenhet nehanapjan olyan meccsen is aminek azert van tetje. esetleg nagyon esetleg meg kiprobalhato busquets helyen is de sztem az annyira nem lenne fitt pedig ott van hely a dcn ha a macskabol kozephatvedet csinalunk 😀Azon kívül, hogy honvágya volt, totál értelmetlen transzfer. A Barcába nem igen fér be... az Arsenal-ba meg nagyon is kéne... mellesleg a Barcának már így is épp eléggé kilógott a segge a gatyából.Newmanvalahogy megfogják oldani,hogy kezdjen,ebben biztos vagyok...Amadeus91
a válasz: Wengeramugy ez a nagy sporolas nem azert van mert meg fizetnetek kell az emirates epitesi koltsegeit ?
Newman
vagy azt mar kikohogtek ?
több mint 14 éve
😀szerencsére eltakarodott brazíliába, igaz hogy kölcsönbe, de addig se rontja itt a levegőt 😀
ennél csak Denilson volt jobb,ő is hasonlókat mondott,pedig annyi mindent megtett a siker érdekében 😂Newman
több mint 14 éve
😀ennél csak Denilson volt jobb,ő is hasonlókat mondott,pedig annyi mindent megtett a siker érdekében 😂
több mint 14 éve
idézem: tele van a töke, hogy nem nyerünk semmit, és szerinte a cityben van esélye nyerni.az meg másik...miért megy mindenki a Citybe? Játékos temető magas fokon. mire jó,hogy 25-26 sztár tipródik egy keretben? Adebayor is ráb@szott... tudom, hogy a lóvé...de könyörgöm azon a szinten már nincsenek "csekk problémák"...Amadeus91a válasz: Wengerja amúgy remélem hogy tudod, hogy nasri is fél lábbal a cityben vanChevy
akiből már kezd k*rvára elegem lenni,ha idén sem nyerünk semmit,akkor remélem mostmár befejeztük vele (nem fogjuk),mert ez türhetetlen,hibátlan idény ide vagy oda...Newman
meg talán valami heti 200ezer ojrót keresne