Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Évi 2 rossz meccse van. Sztem abszolút vállalható kapus, jobb napjain meg elit. De mind1, ő mindig szar marad azok számára, akik még a hülyeségeire emlékeznek.kurvaunalmas a topik mar amugy ... es igen kepzeld van aki jo kapusnak tartja guardiolanak hivjak.Hát ezekre akár Király is képes lett volna ha ott játszik, vagy ő is jó kapus? Jaj. De akkor én kérek elnézést ha belegázoltam a gránátvörös szivecskédbe 😕Hanni
magamat csak azert nem emlitem mert egyaltalan nem mervado a velemenyem. de fikazzad csak nyugodtan. biztos veletlenbol nyert eddig 3 blt meg azert mert a barca ellen sosem lonek kapura ...Fake
több mint 14 éve
Ezt azért nem kéne.kurvaunalmas a topik mar amugy ... es igen kepzeld van aki jo kapusnak tartja guardiolanak hivjak.Hát ezekre akár Király is képes lett volna ha ott játszik, vagy ő is jó kapus? Jaj. De akkor én kérek elnézést ha belegázoltam a gránátvörös szivecskédbe 😕Hanni
magamat csak azert nem emlitem mert egyaltalan nem mervado a velemenyem. de fikazzad csak nyugodtan. biztos veletlenbol nyert eddig 3 blt meg azert mert a barca ellen sosem lonek kapura ...Fake
Egyébként Hegyi Ivánt egy csöppet elfogultnak érzem. 😂
több mint 14 éve
kurvaunalmas a topik mar amugy ... es igen kepzeld van aki jo kapusnak tartja guardiolanak hivjak.Hát ezekre akár Király is képes lett volna ha ott játszik, vagy ő is jó kapus? Jaj. De akkor én kérek elnézést ha belegázoltam a gránátvörös szivecskédbe 😕
több mint 14 éve
Ez a Callejon a buzeráns hajával nagyon irritáló.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Most komolyan. Minden basztatás nélkül. Ezt a Valdezt valaki jó kapusnak tartja?kurvaunalmas a topik mar amugy ... es igen kepzeld van aki jo kapusnak tartja guardiolanak hivjak.
Hanni
magamat csak azert nem emlitem mert egyaltalan nem mervado a velemenyem. de fikazzad csak nyugodtan. biztos veletlenbol nyert eddig 3 blt meg azert mert a barca ellen sosem lonek kapura ...
több mint 14 éve
Hülye Pepe. Támad a Barca, az meg leáll vitázni a pálya közepén 😀
több mint 14 éve
a bíró feltette a koronát a mai teljesítményére..
több mint 14 éve
Valdes 😂 Amúgy nekem úgy tűnik, fejben nagyon nincs itt a Barca.
több mint 14 éve
Most komolyan. Minden basztatás nélkül. Ezt a Valdezt valaki jó kapusnak tartja?Tuti 11-es am, az a répa simán a lábára játszott...
több mint 14 éve
Ez mindegy, de az előszezonban ő a császár.Jah 20 lehetőségből villan egyet... true king (Y) :rolleyes:Ezt meg én is megcsinálnám 7m€/évért amit Benzema elbohóckodik meccsről meccsre...Hannihttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRgbZ7Y9E_f1kpeG0mjlL8CwtczmJFktX89PyqcjAFd2iCBCA6C
Ja,a gólpassza is elég szar volt,meg biztos azért nem vesznek másik csatárt,mert nincs pénzük,meg mert Benzema olyan s*ar...JoeyPorter
Ohhh wait, nem őt akarják eladni minden évben mióta megvan? 😐Hanni
több mint 14 éve
Jah 20 lehetőségből villan egyet... true king (Y) :rolleyes:Ezt meg én is megcsinálnám 7m€/évért amit Benzema elbohóckodik meccsről meccsre...Hannihttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRgbZ7Y9E_f1kpeG0mjlL8CwtczmJFktX89PyqcjAFd2iCBCA6C
Ja,a gólpassza is elég szar volt,meg biztos azért nem vesznek másik csatárt,mert nincs pénzük,meg mert Benzema olyan s*ar...JoeyPorter
Ohhh wait, nem őt akarják eladni minden évben mióta megvan? 😐
több mint 14 éve
Ezt meg én is megcsinálnám 7m€/évért amit Benzema elbohóckodik meccsről meccsre...Hannihttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRgbZ7Y9E_f1kpeG0mjlL8CwtczmJFktX89PyqcjAFd2iCBCA6C
Ja,a gólpassza is elég szar volt,meg biztos azért nem vesznek másik csatárt,mert nincs pénzük,meg mert Benzema olyan s*ar...
több mint 14 éve
Pedig nem is rossz meccs 😀HanniAbszolút nem tud érdekelni.... Na jó, egy kicsit mégis.
több mint 14 éve
Pedig nem is rossz meccs 😀
több mint 14 éve
Nem szégyellem, egy szaros preseason meccs jobban lekötött, mint ez a clásicó.
több mint 14 éve
Akkor C-t már eltemették volna...Ez a bíró sem normális. Pepe ezért nem kapott sárgát? Jézusom..SchleckKezdi elveszteni kicsit a fonalat,egyébként meg a combját találta el és a sípcsontját fogdosta 😀 😀 Az ilyennek kellene úgy odaverni,hogy tényleg legyen miért fogdosnia a lábát...JoeyPorter
több mint 14 éve
Egyébként a Real gyönyörűen játszik. Nem nagyon láttam még ennyire jónak őket erős csapat ellen. Persze ehhez hozzájön, hogy a Barca védelem is ritkán ilyen lyukas.
több mint 14 éve
Édes istenem hogy tarkónverném egy rozsdás csákánnyal ezt a mászcseránót :mad:Ha ez a fasz rinyáldó meg nem hisztizett volna, esetleg odaérhetett volna a visszajövő lasztira...
Ezt meg én is megcsinálnám 7m€/évért amit Benzema elbohóckodik meccsről meccsre...
több mint 14 éve
Ez a bíró sem normális. Pepe ezért nem kapott sárgát? Jézusom..SchleckKezdi elveszteni kicsit a fonalat,egyébként meg a combját találta el és a sípcsontját fogdosta 😀 😀 Az ilyennek kellene úgy odaverni,hogy tényleg legyen miért fogdosnia a lábát...
több mint 14 éve
Marcelo <<<<< CoentraoEgyébként a világnak egyelőre annyi a szerencséje hálistennek hogy a Barca még nem jött rá hogy Valdez a Top20ba se fér be kapus szinten.
több mint 14 éve
Ez a bíró sem normális. Pepe ezért nem kapott sárgát? Jézusom..
több mint 14 éve
Fordított forgatóköny,most a Barca támadott,mégis a Real szerzett gólt.Nem rossz kis meccs. 😊