Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
A mai főcím,hogy Ranilovicson ment el a meccs egy bohózat. Én végignéztem a meccset,hát az a Honvéd gól minden volt csak kapushiba nem,fogott egy nehéz lövést amit a lesen álló ellenfél belőtt. Védők,középpályások sehol. támadójáték/ötlet nulla.
Mellesleg ha ennyire rossz ez a Ranilovics akkor miért nem teszik be Végh Zoli bácsit?Bazzani
Szerintem azért benne volt vastagon Ranilovic. Oké, hogy nem fogja, de üsse oldalra, vagy legalább magas ívbe szögletre. Odaért lábbal el sem kellett vetődnie. Ezt megoldhatta volna jobban. Ettől függetlenül a védők ényleg csakúgy robbantak a kipattanóra.

A másik dologra válaszolván, szerintem nem kell sokat várni Végh játékára.tüsi91
+1 tüsinek
egyértelmű, hogy nem csak Ranilovic hibája, de ő is benne van, nem szabad egy lövést középre öklözni
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
A mai főcím,hogy Ranilovicson ment el a meccs egy bohózat. Én végignéztem a meccset,hát az a Honvéd gól minden volt csak kapushiba nem,fogott egy nehéz lövést amit a lesen álló ellenfél belőtt. Védők,középpályások sehol. támadójáték/ötlet nulla.
Mellesleg ha ennyire rossz ez a Ranilovics akkor miért nem teszik be Végh Zoli bácsit?Bazzani
Szerintem azért benne volt vastagon Ranilovic. Oké, hogy nem fogja, de üsse oldalra, vagy legalább magas ívbe szögletre. Odaért lábbal el sem kellett vetődnie. Ezt megoldhatta volna jobban. Ettől függetlenül a védők ényleg csakúgy robbantak a kipattanóra.

A másik dologra válaszolván, szerintem nem kell sokat várni Végh játékára.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
3 meccset játszottunk eddig baszod, őszi szezon után lehet majd nyekeregni mindenkinek.petey
Luque meg Gallardo szintén nemrég érkeztek és szintén spanyol légiósok, annyi a különbség köztük és a vidisek között, hogy sokkal olcsóbban (ingyen?) jöttek és mégis kurvajók. szvsz ha az nb1be légióst hoznak annak olyannak kéne lennie aki emeli a színvonalt akár az első meccs után is.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
...Bazzani
A Honvéd gól nem volt les. Rósa beragadt, meg lehet nézni a videót.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Bocs főnök. Amúgy leszarom.JC6
Te, amúgy mi a faszért írsz, és vársz választ, ha utána ennyivel elintézed?? Gondoltam rendes leszek, és nem visszazavarlak az előző hszhez, hanem leírom neked is. Mellesleg az, hogy írsz valamiről véleményt, majd amikor jön rá ellen, akkor beszólsz, hogy leszarod, az nevetséges...

De innentől nekem 8, faszt fogok válaszolni neked bármire is, ha utána szarsz rá. Schleckre kellett volna "hallgatnom", és ha basztad elolvasni az eddigieket, csak úgy behánytál valamit, akkor felesleges bármit is leírnom neked. Főleg, hogy az eddigiek is azt mutatták, hogy neked nem érdemes bármit is mondani. De nem baj, most 2-3 ember rád figyelt megint, örülhetsz mekkora arc vagy a haverok között. 😉
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 009 — Axel Foley
Most kérdezek/leírok valamit hozzátéve azt,hogy Újpest drukker vagyok.
Szánalom az a lejáratás ami a Fradi (és az Újpest) ellen megy az NSben. Igen szarul szerepel mind a kettő (Vasassal együtt három),most örömködhetnek mert ez egyszerre száz évente fordul elő. Lehet futtatni a pénzel telenyomott csapatokat.
Mellesleg ha ennyire rossz ez a Ranilovics akkor miért nem teszik be Végh Zoli bácsit?

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bocs főnök. Amúgy leszarom.
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 607 — Csodabogár
..és, hogy a focihoz is hozzászóljak, engedelmeddel: a Videoton eddig igazolásai közül 2 - magyar szinten meghatározó - játékost lehet felfedezni. A többi pénzkidobás.JC6
3 meccset játszottunk eddig baszod, őszi szezon után lehet majd nyekeregni mindenkinek.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
JC6:
Schlecknek abban igaza van, hogy már nagyon sok mindent leírtam, de megteszem mégegyszer:
1) Eddig 4 új külföldi van, akire azt mondom, hogy lehet valamit mondani, mivel Brandao kb. 30 percnyi összjátéka nem hiszem, hogy elég lenne megítélni őt.
Mitrovics: Szerintem bevált, jól megoldja a vkpt, de róla tudtuk is, hogy nb1-ben tud.
Bráchi: Nehezen indult, de azért megjött a forma, szerintem nagyon jó nb1-es szélhátvéd, még ha persze vannak is hibái.
Walter Lee: Talán ő az, akire merem azt mondani, hogy 90% kuka. Ő se játszott még két egész meccsnyit, előfordulhat, hogy csak formán kívül van, de mondom, őt nevezhetjük kukának.
Héctor: Két meccsen játszott, azon szar volt, most sérült. Bár a két meccsen többnyire szar volt, azért volt 1-1 jónak tűnő megmozdulása, nem hiszem, hogy jó lesz, de azért még nem feltétlenül temetném. Főleg, mert azon a két meccsen (Sturm), amin Héctor szar volt, ott még Bráchi is szar volt, mindenki azt mondta, hogy kuka lesz, aztán mégis jó lett, csak pici türelem kellett hozzá.

A többiek még pályára sem léptek, azért ne írjuk le őket azonnal. Brandao semennyi játéka szintén nem elég semmire. Szóval persze jól hangzik kritikának, hogy 8-ból (egyébként 7) 2 üti meg, csak azért nem mindegy, hogy 4 az, aki egyáltalán játszott kb.

Komolyabb játékosokat? Na ne nevettess, szerinted egy komolyabb játékos eljön ide játszani? Még aki magyar, és "komolyabb", az is azonnal megy külföldre. Kik jöttek ide komolyabb játékosok az elmúlt években? A pénzt baszhatod, ha nem akar idejönni senki. És lehet, hogy nevenincs játékosok, de azért Barca utánpótlás, Espanol utánpótlás, ManU utánpótlás, Sevilla utánpótlás emberek jöttek, ráadásul minimum a felénél elmondták, hogy dolgoztak már sousával. Semmi elcseszett nincs benne, ha ismered a soccer, vagy akár sportok világát, te is tudod, hogy nem nagyon van olyan, hogy a csapat igazol 10 embert, abból 10 fasza. Sőt, általában ha igazolnak 10-et, már jó, ha 4-5 beválik valamilyen szinten.

Sousánál senkinek nincsen bérelt helye. És van utánpótlás játékosunk, Szolnoki, Hídvégi, most szerződést kapott egy szlovák srác is, szintén KH, meg vannak még, Elek tesója, Baracskai, a kis Viktor, stb... ha jobbak, mint a külföldiek, játszani fognak, elhiheted. Mondtam, Polonkai kikerült a csapatból, már ez sokat mondó. Gosztonyi és Nagy D. a két szélsőnk, nem Walter, de aki ért a focihoz belátja, hogy azért jobb, ha van választási lehetőséged. Ha nem hozzuk ezeket az embereket, semmi rotáció nincsen. KH-ban pl. Lipták, Horváth és Vaskó volt. Ennyi. Ez kurva kevés, de szélső védőnek is volt Hídvégi meg Szolnoki, akik egyik sem elég jó még. Ne hozzunk senkit? Hozzunk magyart? Ugyan, jó védelmet szeretnénk, a szar már így is megvan. Magyarország kicsit sem bővelkedik jó védőkben.

Szerintem kicsit sem elbaszottak az igazolások, mert hiányposztra jött mind kb. talán csak Brandao nem. És ha a 7 újból csak Bráchi, Mitrovics, és a KH beválik, én már boldog leszek, és leszarom, hogy a többiek nem jöttek be. És amit meg elmondtam, ha a külföldiek küzdenek, nem érdekel, hogy külföldiek. Sokszor egy külföldi jobban tud küzdeni a csapatért, mint egy magyar, mert a külföldi ide akart jönni, a magyar meg el akar húzni minél előbb.
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 084 — Invisible man
😀 http://sportgeza.hu/futball/2011/08/13/vanczak_elso_a_svajci_gollovolistan/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Hát, nem ez volt az év legszebb győzelme, de kiharcoltuk, és annyi csapás után meg is érdemeltük most ezt. W3 streak, március óta először.
Szerdán kezdődik a CCL, nézze mindenki! :cool:

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
Viszont a tizi szerintem jogos volt. 😀
Nem értem a kommentátorokat. Nehezen nevezhető természetes testhelyzetnek az, hogy hátul lóg a bal keze, amibe végül beleakadt a labda.
Egyébként kurva jó az MLS honlapja, ilyen kellene minden bajnoksághoz.

több mint 14 éve
TheMileHighCity: Van les, de ez szabályos gól volt. A kipattanót belövő játékos hátrébb volt mint a labda az eredeti lövés pillanatban.Schleck
Ja, hogy azt is kell nézni, csak azzal voltam, hogy Kimura lemaradt méterekkel. 😀
Szerencsére egyenlítettünk egy kamu 11-esből, bár korábban egy igazit nem adtak meg. Wondo-t meg ki kellett volna állítani, hogy a jó anyjának a lábát kulcsolja össze hátulról két lábbal, ne Moor-ét - érdekes, mi ennél kisebbért is kaptunk már egyből pirosat idén, nem is egy alkalommal.

*Ott a kiállítás, LOL. 😀

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 14 éve
Ha csak a te hozzászólásaidat olvasnám komolyan azt hinném, hogy legalább a következő aranycsapat tagjai játszanak a magyar utánpótlás focisták között. 😀
Egyébként szerintem egy csapat sincs olyan hülye, hogy szarabb, de drágább külföldit játszat, olcsóbb, de jobb magyar helyett. fetomy leírta részletesen, egyenként lebontva, hogy azért az igazolások nagyrésze nem kukába ment, erre elkezded újra ugyanazzal a mantrával, ahonnan az egész vita indult. Én ennek nem sok értelmét látom.Schleck
Oh Mester, bocsáss meg nekem. Nagyon restellem.
Egy: Legközelebb ugord át a hozzászólásomat. Megtennéd? Köszönöm.
Kettő: majd ő válaszol rá, ha megengeded, mivel neki lett címezve. Gondolom nem fogja magát ismételni, így elintézi azzal, hogy legyek szíves olvassak vissza, ha valamit nem értek.
Három: ki a francnak esik jó 200 sort figyelmesen végigolvasni egy fárasztó szombati nap után?
Négy: régóta "figyellek", és csak azt várod, mikor "hibázok", hogy azonnal kötekedhess.

De mielőtt elfajulának a dolgok, elnézést kérek, így "kora" vasárnap.

..és, hogy a focihoz is hozzászóljak, engedelmeddel: a Videoton eddig igazolásai közül 2 - magyar szinten meghatározó - játékost lehet felfedezni. A többi pénzkidobás.JC6
Egy: Te is nyugodtan megteheted az enyémmel. Köszönöm.
Kettő: Akkor úgy tűnik félrenyomtál, mert a PM gombot akartad megnyomni az előző hsz-ednél. De így egy fórumhozzászólást írtál, amire természeténél fogva bárki válaszolhat.
Három: Ha nem olvasod végig valakinek a hozzászólását akkor miért válaszoltál rá? Utána ő is válaszoljon csak úgy az első leírt sorod elolvasása után? 😀
Négy: Nem, ennél sokkal demokratikusabb vagyok, a hülyeségekbe szoktam belekötni, nem a te hozzászólásaidba. Hogy ez a két halmaz elég gyakran fedi egymást, az csak a véletlen műve lehet. 😊

TheMileHighCity: Van les, de ez szabályos gól volt. A kipattanót belövő játékos hátrébb volt mint a labda az eredeti lövés pillanatban.

több mint 14 éve
Kipattanónál is van offside, nem? Mert akkor jó nagy csaló ez a San Jose.

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ha csak a te hozzászólásaidat olvasnám komolyan azt hinném, hogy legalább a következő aranycsapat tagjai játszanak a magyar utánpótlás focisták között. 😀
Egyébként szerintem egy csapat sincs olyan hülye, hogy szarabb, de drágább külföldit játszat, olcsóbb, de jobb magyar helyett. fetomy leírta részletesen, egyenként lebontva, hogy azért az igazolások nagyrésze nem kukába ment, erre elkezded újra ugyanazzal a mantrával, ahonnan az egész vita indult. Én ennek nem sok értelmét látom.Schleck
Oh Mester, bocsáss meg nekem. Nagyon restellem.
Egy: Legközelebb ugord át a hozzászólásomat. Megtennéd? Köszönöm.
Kettő: majd ő válaszol rá, ha megengeded, mivel neki lett címezve. Gondolom nem fogja magát ismételni, így elintézi azzal, hogy legyek szíves olvassak vissza, ha valamit nem értek.
Három: ki a francnak esik jó 200 sort figyelmesen végigolvasni egy fárasztó szombati nap után?
Négy: régóta "figyellek", és csak azt várod, mikor "hibázok", hogy azonnal kötekedhess.

De mielőtt elfajulának a dolgok, elnézést kérek, így "kora" vasárnap.

..és, hogy a focihoz is hozzászóljak, engedelmeddel: a Videoton eddig igazolásai közül 2 - magyar szinten meghatározó - játékost lehet felfedezni. A többi pénzkidobás.
több mint 14 éve
fetomy, nem voltam itt délután, csak gyorsan reagálnék. Nem szeretném a tüzet szítani, csak nem értem. Itt van ez a "valterlí": szar. Jött az a csokifiú, az sem valami nagy szám. Most is jött egy nevenincs. Nem tudom eddig mennyit igazoltatok külföldről, talán 8-at, de eddig 2 ha megüti a veretes magyar szintet.

Nekem csak azzal van bajom, hogy ezzel az erővel:
- magyarok is játszhatnának, akár az UP-ből,
- azért komolyabb játékosokat is lehetne hozni, akiknek nevük van, hiszen most tele a Vidi.

Megértem a te álláspontodat is, visszaolvasva, de neked is be kellene látni, hogy eléggé elcseszett igazolásokat csinál a csapatod...JC6
Egyébként szerintem egy csapat sincs olyan hülye, hogy szarabb, de drágább külföldit játszat, olcsóbb, de jobb magyar helyett. fetomy leírta részletesen, egyenként lebontva, hogy azért az igazolások nagyrésze nem kukába ment, erre elkezded újra ugyanazzal a mantrával, ahonnan az egész vita indult. Én ennek nem sok értelmét látom.

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
a pápaik voltak elég nagy favágó parasztok, és ezt Luque nehezen viselte (am is családi gondjai vannak sajnos :\) bár inkább az volt a gond, hogy ehhez a bírói 3as is asszisztált.kristof
pedig abszolút nem favágó a csapat, csodálkozom ezen
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szégyen ez az ftc (direkt kicsivel) ......
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a pápaik voltak elég nagy favágó parasztok, és ezt Luque nehezen viselte (am is családi gondjai vannak sajnos :\) bár inkább az volt a gond, hogy ehhez a bírói 3as is asszisztált.
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
Nyugi, csak vicceltem- azt írtad egész meccsen 😊

ilyen durva meccs volt amúgy vagy csak néha elgurult a gyógyszere pár embernek?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Luque is idő előtt ment le akkor hogy lehet őt egész meccsen rugdosni? vagy volt balhé is? 😛davemayer
első sárgát azért kapta, mert felrúgták síp sehol, dühből utána ment az embernek, törlesztett - jogos
második sárgája előtt lekönyökölték, KIFELÉ fúj a bíró, Luque lentmarad, miután sikerül felállnia kérdőre vonja a tettest miközben az arcába mászik erre az pofonvágja, Abdou odaszalad ő is üt(?) majd kisebb tömegjelent után a bíró sárgát ad Abdounak, Ganugravának (a pápai) és Luquének - WTF?
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
a mi pirosunk mennyire volt jogos?Hurka
teljesen, Luquet és Gallardot egész meccsen összevissza rugdosták, csak a "bíró"-n múlt, hogy 10 emberrel fejezhettétek be.kristof
Luque is idő előtt ment le akkor hogy lehet őt egész meccsen rugdosni? vagy volt balhé is? 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a mi pirosunk mennyire volt jogos?Hurka
teljesen, Luquet és Gallardot egész meccsen összevissza rugdosták, csak a "bíró"-n múlt, hogy 10 emberrel fejezhettétek be.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
fetomy, nem voltam itt délután, csak gyorsan reagálnék. Nem szeretném a tüzet szítani, csak nem értem. Itt van ez a "valterlí": szar. Jött az a csokifiú, az sem valami nagy szám. Most is jött egy nevenincs. Nem tudom eddig mennyit igazoltatok külföldről, talán 8-at, de eddig 2 ha megüti a veretes magyar szintet.

Nekem csak azzal van bajom, hogy ezzel az erővel:
- magyarok is játszhatnának, akár az UP-ből,
- azért komolyabb játékosokat is lehetne hozni, akiknek nevük van, hiszen most tele a Vidi.

Megértem a te álláspontodat is, visszaolvasva, de neked is be kellene látni, hogy eléggé elcseszett igazolásokat csinál a csapatod...