Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Az év első kezdője: Reina, Flanagan, Carragher, Agger, Enrique, Lucas, Adam, Downing, Henderson, Suarez, Carroll.Cserék: Doni, Meireles, Kuyt, Spearing, Ngog, Kelly, Robinson.
Oké, hogy Gerrard, Johnson és Skrtel sérültek, de ez még evvel együtt is meglepő.
Pl. hogy Kuyt csak csere Henderson ellenében, és hogy Flanagan kezd Kelly ellenében - bár utóbbinak örülök, Flanno nagy kedvencem már most. Ja, és Enrique is csak 2 napja jött, aztán egyből kezd, pedig ott lenne Aurelio... persze aztán nála sosem tudni, lehet, hogy este alvás közben megsérült.
Remélem szépen kezdenek a srácok, az Anfielden kötelező a W.
Let's go MIGHTY REDS!!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
fetomy, azért ebben van 1-2 ferdítés ebben 😊szélsőnek Vasiljevic is jó, szokott is azt játszani néha, valamint Elek vkp egyértelműen, nem támadó közép
meg Lencse tavaly abszolút nem volt rossz, sőt (tavaly, mikor 5-0-ra vertétek a Fradit idegenben, ő volt a meccs embere pl.)
több mint 14 éve
Elek kiszorul, Andics elment, kapusposzton Tujvel erőltetése furcsa (Sebők miért lett elküldve?), Oliveira, Viinicius azok kik?, most középső védő jött amikor ott van a válogatott csodák, Lipták, Horváth. Farkas B kidobása csakmert Mezey embere volt, Vujovics, lencse leépítése (minek kelletek, csak azért mert őket is megvehettünk még pluszban), a tavalyi 2 csőd igazolás nagypénzért, Walter lee, Hector stb. Az Újpest megjegyzés megcsak azért volt, mert az utóbbi 4-5 alkalommal mikor bármi kritika, kétely volt a Vidivel kapcsoltaban mikor írtam, mindig hozzá lett téve, hogy mit akarok én, nézzem meg az újpestet, meg hogy ott mivan, meg hogy "merek" így krtikát megfogalmazni pont én a Vidiről?! Mint ez az erőltette kerete dolog. És ha nálunk 30 fő (amiből kb 10-12 csak benevezett tini) attól még lehet aVidiről írni Mi köze a kettőnek egymáshoz, semmi. meg az egész erősítés megkésettnek fejetlennek tűnik, a BLre kellett volna már tavly télen elkezdeni megerősődni (ezt több szakember mondta nem én), nem kidobni előtte az edzőt 2 héttel, meg az embereit szerintem, aztán most hozni utólag 7-8 új külföldit. Szóval tételesen biztos neked van igazad, jobban benne vagy nyílván mint én a témában, csak nekem kivülről olyan fejetlennek tűnik az egész, hogy van hatalmas pénzünk, de nem túl okosan van sokszor felhasználva. A Debreccen sokkal okosabban épült amennyire rémlik, ráadásul saját neveléseket felhozva, beépítve nagyrészt, hamár ottvan a Felcsúti akadémia is jópár éve.
több mint 14 éve
Azért ez a sorrend, mert utoljára az maradt meg bennem, hogy zavi itt a keretlétszámba köt bele 😀 És speciel csak emiatt volt az újpest visszavágás. Semmit nem mondtam zavi, hogy mit kéne nálatok, vagy mekkora szar van, csak azt, hogy mivel nálatok van majdnem a legnagyobb keret, nehogymár a vidi létszámába pont te köss pl. bele. De mint írtam, kb. senki nem szólhat emiatt, mivel nálunk a legalacsonyabb, a pápával egyetemben. Azért jó, hogy pont emiatt szólsz zavi, mikor ez kb. 1 mondatot tett ki, a fél oldalas hszből 😉Mellesleg pedig mondd már meg, hogy milyen mag bomlott meg? Brachi meg Mitrovics került be a csapatba tavalyhoz képest, és hozzáteszem mindegyikük jól is játszik. Utóbbi pedig a szar polonkai helyére jött, Brachi pedig ha akartuk ha nem, kellett cserélni, mert Andics szeretett volna elmenni. Senki más nem épült be a csapatba.
De nézzük:
Érkezett a védelembe Bráchi, Héctor, Oliveira, Vinícius. 7 újból 4 ember. Brachit már írtam, nem volt választás, kénytelenek voltunk cserélni tavalyhoz képest. Ha ezen kívül azt mondod, hogy a vidinek nem kell kurvanagy upgrade a védelembe, komolyan mondom kiröhöglek. Oliveira és Vinícius nem tudjuk beválnak-e, Oliveirában bízom, állítólag elég szilárd szélső bekk, de meglátjuk. Viníciusban meg csak reménykedni tudok, hogy jobb lesz, mint a mostani belső védelem, mert az szerintem még nb1 szinten is szar. Főleg úgy, hogy -ugye asszem többen kérdezték múltkor- már nem Lipták a csk. Nos azért nem, mert Lipták is kijelentette, hogy el akar menni, így pedig nyilván nem maradhat csk, és nem is hozza a top formát. Héctor úgy tűnik nem vált be, azért még várnék vele, kb. 2 meccsen játszott, de ha hozunk 7 embert, 2 nem válik be, 5 igen, akkor szerintem kurvajó arány.
Kp-nak jött Walterlí és Mitrovics. Jó Walter elég sanszos, hogy kuka, ez van. Hogy kellett-e? Elsőre nem, de ha megnézed a szélsőinket: Gosztonyi és Nagy D. főleg, egyik sem stabil 90 perces játékos, kell mögéjük valaki, akiket lehet rotálni, mert Elek, Sándor, Vaszi, Polonkai hiába támadó kp-k, egyik sem jó szélsőnek. Ráadásul mint látjuk Sousa kiemelt fontosságot szentel a széleknek, ami ilyen játékosokkal mint Gosztó és Nagy nem is csoda. Mitrovics, hááát so-so... Azért örülök, mert Polonkait kiszorítja, plusz azért ő jól megoldja a daráló vkp posztot, amire a keretben más emberünk nincsen. Farkas volt, de szerintem nem kell mondanom, hogy azért helyette nem ártott hozni egy kis upgrade-et, tehát összességében semmi fölösleges nincs benne, és -ha nem baj, hogy felhozom az újpestet- szerintem te is tudod, hogy Mitrovics jó játékos.
Támadósorba jött Brandao, őt sem tudjuk még mit fog tudni, ez az igazolás talán a legkevésbé fontos, de azért nem is jelentéktelen ám, mert Alves és Nikolics mellé kell még valaki. Vujovicsot kölcsön adtuk, ezt spec nem tudom miért, de ha ő lenne is, kellene 4. ember, és megegyezhetünk, hogy Lencsével legalább annyira befürödtünk, mint Walterrel meg Héctorral, pedig ő még magyar is.
Szóval összességében kb. minden igazolásunknak meg volt az alapja, értelme, és sajnos mi is a százmilliárd másik foci klubhoz hasonlítunk abban, hogy nem az összes igazolásunk jön be.
De amúgy várom szívesen akár pl. tőled, hogy kit nem kellett volna idehozni (nem a játékminőségére gondolok, hanem magára a posztra igazolásra). És azt is, hogy melyik az a magyar játékosunk, akit egy külföldi szorít ki a csapatból per pill úgy, hogy az nem jogos.
több mint 14 éve
Magyarán 16-ból 4. legmagasabb a vidinél a külföldiek százaléka, alig előrébb, mint az 5-6. Ja, és mint láthatod, még egy pápai SEM fikázhat azért, hogy húdenagy a keretünk, nemhogy egy újpest szurker onnan a 3. helyről 😉Szép gyűjtés meg minden, de miért pont keret létszáma alapján tetted sorba a csapatokat? 😀
fetomy
több mint 14 éve
Na csak, hogy tisztában legyünk azzal, hogy miket beszélünk:Jó, mosta statokkal mindent meg lehet magyarázni, perzse azok igazak is, de mégis ez a tendencia, hogy 2 hetetnte jön egy latin tök ismeretlen csakmert most ez a menő ott, meg Sousa az edző. Ez az Újpest visszavagás meg már unalmas, most a Vidiről van szó, nem kell mindnig leírni, hogy mi minek örülnénk, meg nálunk mekkora káosz van. Az a lényeg szerintem, hogy volt egy erős kialakult mag a Vidinél már télen is, azt kellett volna hagyni, és 3-4 mínőségi emberrel megerősíteni szerintem értelmes fejlődésként, erősítésként, nem a full védelmet kicserélni hectorokra, meg még 3 portugált, brazilt venni a BL kiesés után 2 héttel a magyar bajnokségra. (Bár lehet megint voltak csúsztatásaim. 😊 ) Csak a íránya,a feelinge a lényeg. Bár lehet a mostani igazolások bevállnak majd mind, még nem láttuk őket, akkor persze megkövetlek, és elnézést kérek majd persze.
Létszámok transfermarkt szerint:
1. DVSC 33 - 14 külföldi (42%)
2. Győr 30 - 16 külföldi (53%)
3. Újpest 30 - 2 külföldi (7.5%)
4. FTC 30 - 10 külföldi (33%)
5. Haladás 30 - 2 külföldi (7.5%)
6. Kaposvár 29 - 11 külföldi (38%)
7. Vasas 28 - 11 külföldi (39%)
8. Honvéd 27 - 10 külföldi (37%)
9. KTE 26 - 13 külföldi (50%)
10. Pécs 26 - 5 külföldi (19%)
11. Siófok 26 - 2 külföldi (7.5%)
12. ZTE 25 - 13 külföldi (52%)
13. Paks 25 - 0 külföldi (0%)
14. DVTK 25 - 11 külföldi (44%)
15. Videoton 24 - 11 külföldi (46%)
16. Pápa 24 - 6 külföldi (25%)
Magyarán 16-ból 4. legmagasabb a vidinél a külföldiek százaléka, alig előrébb, mint az 5-6. Ja, és mint láthatod, még egy pápai SEM fikázhat azért, hogy húdenagy a keretünk, nemhogy egy újpest szurker onnan a 3. helyről 😉
És mint mondtam jött ugyan 7 külföldi, de el is ment 4. Emellett pedig Hektor és Walter az, akik úgy néz ki nem fognak beférni, de tekintve, hogy kb. 2 meccsen játszottak szezon elején, még várnék azzal, hogy leírjam őket, de kétségkívül esélyes, hogy ők kidobott pénz voltak.
Aztán a tavalyi alapemberek, akik magyarok és idén kiszorultak külföldi miatt:
Polonkai - Mitrovics. Rajta kívül egyetlen olyan sincs, aki magyar, és kiszorulna külföldi miatt. És kövezzetek meg, de Polonkaiért k.vára nem kár... De amúgy várom, hogy ki az a mind, aki túl gyenge a komolyabb tervekhez 😊 Meg azt is, hogy most akkor hogy is van az, hogy ha válogatott lesz a vidiből 1-1 magyar, akkor az oda nem illő szar játékos, csak az orbán miatt van ott, de ha mi úgy gondoljuk, hogy 1-1 magyar helyett jobb lenne egy külföldi, akkor undorító szarok vagyunk, akik diszkriminálják a magyarokat... 😊
Persze tudom, hogy a vidi mindegy mit csinál gusztustalan, csak gondoltam vaktában ne dobálózz hülyeségekkel 😉fetomy
több mint 14 éve
nem is tom miért Zenitet írtam, orosz-orosz... 😀Én a Rubin Kazanyt hallottam Milito kapcsán de eben guba 😀empty taxipazza!sutianapállítólag Milito-t meg a Zenit vinné... 😊Divat
hát a tavalyi Hercegért egyáltalán nem kár...meg különben is bőven elég nekünk Pandev!!! 😊
|
több mint 14 éve
Na csak, hogy tisztában legyünk azzal, hogy miket beszélünk:Létszámok transfermarkt szerint:
1. DVSC 33 - 14 külföldi (42%)
2. Győr 30 - 16 külföldi (53%)
3. Újpest 30 - 2 külföldi (7.5%)
4. FTC 30 - 10 külföldi (33%)
5. Haladás 30 - 2 külföldi (7.5%)
6. Kaposvár 29 - 11 külföldi (38%)
7. Vasas 28 - 11 külföldi (39%)
8. Honvéd 27 - 10 külföldi (37%)
9. KTE 26 - 13 külföldi (50%)
10. Pécs 26 - 5 külföldi (19%)
11. Siófok 26 - 2 külföldi (7.5%)
12. ZTE 25 - 13 külföldi (52%)
13. Paks 25 - 0 külföldi (0%)
14. DVTK 25 - 11 külföldi (44%)
15. Videoton 24 - 11 külföldi (46%)
16. Pápa 24 - 6 külföldi (25%)
Magyarán 16-ból 4. legmagasabb a vidinél a külföldiek százaléka, alig előrébb, mint az 5-6. Ja, és mint láthatod, még egy pápai SEM fikázhat azért, hogy húdenagy a keretünk, nemhogy egy újpest szurker onnan a 3. helyről 😉
És mint mondtam jött ugyan 7 külföldi, de el is ment 4. Emellett pedig Hektor és Walter az, akik úgy néz ki nem fognak beférni, de tekintve, hogy kb. 2 meccsen játszottak szezon elején, még várnék azzal, hogy leírjam őket, de kétségkívül esélyes, hogy ők kidobott pénz voltak.
Aztán a tavalyi alapemberek, akik magyarok és idén kiszorultak külföldi miatt:
Polonkai - Mitrovics. Rajta kívül egyetlen olyan sincs, aki magyar, és kiszorulna külföldi miatt. És kövezzetek meg, de Polonkaiért k.vára nem kár... De amúgy várom, hogy ki az a mind, aki túl gyenge a komolyabb tervekhez 😊 Meg azt is, hogy most akkor hogy is van az, hogy ha válogatott lesz a vidiből 1-1 magyar, akkor az oda nem illő szar játékos, csak az orbán miatt van ott, de ha mi úgy gondoljuk, hogy 1-1 magyar helyett jobb lenne egy külföldi, akkor undorító szarok vagyunk, akik diszkriminálják a magyarokat... 😊
Persze tudom, hogy a vidi mindegy mit csinál gusztustalan, csak gondoltam vaktában ne dobálózz hülyeségekkel 😉
több mint 14 éve
Számomra undorító, amit a Vidi most csinál. Vettek kb. 8 latint, akik sokkal nem különbek, mint a honi focisták (ha különbek egyeltalán). De majd jó lesz nézni, hogy amikor Sousa távozik rögtön megy a déli különítmény is.tüsi91Igen tipikus példája a "magyaros" építkezésnek. Tavaly volt egy jól működő többnyire magyarokból álló, jól összerakott csapat, mostmeg ezek szerint mind gyenge komolyabb célok eléréésre, és helyett már jött 6-8 latin, meg mégegy, meg mégegy, mert megtehetjük, de persze ész nélkül igazolva. (2-3 már most sem fér a keretbe) Minek ekkora pazarlás, meg 25 fős keret erre a magyar bajnokságra?!
több mint 14 éve
http://www.blikk.hu/blikk_sport/ennyi-maradt-abdi-berelt-lakasabol-2061354jajmá megyalejáratás, nehogy bevedd
"Igényes" ember lehet ez az Abdi is 😀 Ilyennek nem lakást kéne adni, hanem egy fát valami erdőben, ahova való...Dub

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
http://www.blikk.hu/blikk_sport/ennyi-maradt-abdi-berelt-lakasabol-2061354"Igényes" ember lehet ez az Abdi is 😀 Ilyennek nem lakást kéne adni, hanem egy fát valami erdőben, ahova való...
több mint 14 éve
Merne bárki is ellent mondani neked? 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Ehhez képest ez sem lett goal of the week, mert egy SL-i divatpatkány tucatgólját választották meg. Jól helyezett lövés volt a 16-oson belülről a hosszú alsóba, de hol van ez egy 30 yardos blast-től?! Ennyit számít, hogy melyik melyik csapat, ne mondja senki ezek után, hogy nem tudatos lejáratás zajlik ellenünk. 😛A Columbus elleni remek győzelem és az év gólja Mullan-től:Kedvenceim az ilyen gólok 😊 És tudatos volt.szaba
http://denversports.blog.hu/2011/08/11/rapids_hazai_rangadot_nyertunk
😊TheMileHighCity
több mint 14 éve
Vidi fanok: minden posztra - ahol eddig HUN játszott - jön egy külföldi?szerintem még mindig nem nálunk van a legtöbb külföldi, amúgy ezek szerint ja, de nem jelenti azt, hogy játszani is fognak hosszútávon.
Nem kötekedek.JC6
Plusz: Héctor, Bráchi, Oliveira, Vinícius védők, Malterli kp, Brandao cs. Tehát nem lepték el a csapatot, hanem főleg a védelembe jöttek. Brandaoval nemtom mi lesz, Malternél szerintem Gosztonyi és Nagy Dani is többet fog játszani, de még Póló is sztem. Egyébként őt pl. nagyon fölöslegesnek tartom -most függetlenül attól, hogy jó-e vagy szar-, Brandao még so-so, elfért egy támadó, és így, hogy jött még védő nem gond, de egyébként ő sem feltétlen lett volna szükséges. Viszont a védelembe külföldit igazolással azért nincs bajom, mert ha magyar nemzetiségű védőkből lennének jók, akkor nem itt tartana a válogatott és a magyar csapatok sem 😊 Sajnos a védelmet elsősorban külföldről kell megoldani, nyilván meglátjuk, hogy a konkrét emberek beválnak-e. Hektóval úgy néz ki befürödtünk, Bráchi viszont bevált. Nem világmegváltó, és még bőven van hibája, de vele elégedett vagyok, mert ilyen Andics-szerű védő jellegében és tudásában is.
Amúgy a puskásról is feljött egy srác, igaz ő meg szlovák, de hát sztem félig magyar. Macsisza Dávid KH szintén, de ő még egyelőre nb2-ben bizonyít majd.
Egyébként a külföldit igazolással én úgy vagyok, hogy ameddig mindent megtesz a csapatért, addig nem érdekel honnan jött. És persze magyarokat kéne favorizálni, de azért szerintem nagyon sok olyan jó csapat van külföldön, ami nem, vagy max picit épít hazai játékosokra. Plusz akarhatja az ember, hogy magyarokat hozzanak a csapatok, ne külföldieket, de ha csak magyarokra akarunk építeni, nem megyünk semmire. Persze tudom, ott a Paks példának, de nekem bőven elég volt a Csertőis időszakból a 11 emberrel bekkelésből, szeretnék focit látni.
Zárásként pedig azért így is van ám magyar nálunk, aki azért úgymond alapember: Lipták, Horváth, Gosztonyi, Nagy D., Sándor, Elek, Póló (bár talán már nem lesz), és hát Nikolics. De ami a legbíztatóbb, hogy úgy látom Sousanál nincs bérelt helye senkinek, amit jól mutat, hogy Polonkai eddigi nem is tudom 6-7 tétmeccsünkből 3-on játszott, kétszer ilyen 10-20 percet, tehát ha a magyarok jobbak, akkor nem fogják őket kiszorítani a külföldiek, ha meg nem, akkor nincs mit magyarázni 😊
Ja, és lehet, hogy jött 6 külföldi, de 4 el is ment.
több mint 14 éve
Számomra undorító, amit a Vidi most csinál. Vettek kb. 8 latint, akik sokkal nem különbek, mint a honi focisták (ha különbek egyeltalán). De majd jó lesz nézni, hogy amikor Sousa távozik rögtön megy a déli különítmény is.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Vidi fanok: minden posztra - ahol eddig HUN játszott - jön egy külföldi?Nem kötekedek.
több mint 14 éve
már érezzük a zsetonszagot, bejelentkeztünk LavezziérsutianapŐ jöhet, nekem már bizonyított a Copán. 😛
több mint 14 éve
Ja és jött egy razil középhátvéd. Végre ide is hoztunk valakit, remélem erősítést jelent majd..fetomyNa, akkor (főleg ha vasárnap nem nyertek) szerdától megint emelkedni fog a benzin ára... 😀
Itt Pécsett remélem holnap sokan kinn leszünk, jó lenne ha egy 6-7 ezer ember összejönne. Mondjuk ez nem lenne kérdés ilyen kezdés után, ha olcsóbb jegyárak lennének. Kéne még egy győzelem, akkor Fehérvárra is talán sokan feljönnének. Fradi ellen kb 100-an voltunk (és olyan jól sikerült a túra, hogy meccsből nem is nagyon emlékszem semmire 😀 ), jó lenne ha idegenbe is többen lennénk. 5/5
több mint 14 éve
lol feljelentettük a lokit 😀Ja és jött egy razil középhátvéd. Végre ide is hoztunk valakit, remélem erősítést jelent majd..
több mint 14 éve
az milyen jó lenne, ha Milito is elhúzna az Interből.. 😛Stezmijjen szép háromcsatáros támadások lesznek 😂

több mint 14 éve
Én csak az írtam mit kéne csinálni.Inkább az lesz majd a nevetséges, ha a 60 millát amit kapunk értük nem költjük el. Abból a pénzből el kell hozni Sneijdert, meg Cahillt azt jónapot.SebiiUgyan, ennyire már ismerhetnéd Wengert... 😛vassadi
A valóság az lesz, hogy Wenger a tényleg tehetséges de 18 éves Miyaichitől várja majd a csodát, meg a 17 éves Oxlade-Chamberlaintől.
több mint 14 éve
Nem tudom volt-e már hír, de most láttam a tv-ben, hogy a Prizma TV-n láthatóak lesznek Dzsudzsák (=Anzsi) meccsei, hétvégén éppen a szpartak elleni.
több mint 14 éve
az milyen jó lenne, ha Milito is elhúzna az Interből.. 😛
több mint 14 éve
már érezzük a zsetonszagot, bejelentkeztünk LavezziérÉn a Rubin Kazanyt hallottam Milito kapcsán de eben guba 😀empty taxipazza!sutianapállítólag Milito-t meg a Zenit vinné... 😊Divat

több mint 14 éve
Én a Rubin Kazanyt hallottam Milito kapcsán de eben guba 😀állítólag Milito-t meg a Zenit vinné... 😊DivatLeszarta, igent mondott a pénzre, megértem őt teljesen. Szinte mindent elért már, amit csak lehetett, 30 éves lesz, nem sokan mondtak volna nemet egy ilyen ajánlatra. És örülök is, hogy elmegy, mert ez az a húzás, ami az Intert ki fogja nyírni, ami a bajnokságot és a BL-t illeti. Nem lesz senki, aki majd a hátán viszi a csapatot és nyeri a húzós meccseket, mint ahogy tette azt Ibra anno, vagy most Eto'o.pazza!sutianap
Öröm's bódottá'! 😊Stez

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...