Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
2-0 :cool:a mi pirosunk mennyire volt jogos?
végig sokkal jobbak voltunk, akár 4-5 is lehetett volna közte, ha akcióból is betalálunk pl Gallardo csak az utolsó negyed órában adott 3 olyan passzt amiből 100% helyzetet hagytunk ki. a bírói ténykedés egész egyszerűen nevetséges volt, Luque második sárgája hihetetlen nagy kamu volt, de leszarom, a lényeg, hogy nyertünk.
hangulat megint fantasztikus volt, ultrák is végig szurkoltak, minden fasza volt 😊
(egyébként a pepsifoci.hun néztem a statot, de eddig a 3 hazai meccsünkön 6.3 ezres átlagnézőszámot produkáltunk, sztem ez simán első az nb1ben 😊)kristof
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
2-0 :cool: végig sokkal jobbak voltunk, akár 4-5 is lehetett volna közte, ha akcióból is betalálunk pl Gallardo csak az utolsó negyed órában adott 3 olyan passzt amiből 100% helyzetet hagytunk ki. a bírói ténykedés egész egyszerűen nevetséges volt, Luque második sárgája hihetetlen nagy kamu volt, de leszarom, a lényeg, hogy nyertünk.
hangulat megint fantasztikus volt, ultrák is végig szurkoltak, minden fasza volt 😊
(egyébként a pepsifoci.hun néztem a statot, de eddig a 3 hazai meccsünkön 6.3 ezres átlagnézőszámot produkáltunk, sztem ez simán első az nb1ben 😊)
szerk. ja és visszatért Takács Peti, óriási tapsot kapott minden mozdulata után, sajnos a gól nem jött össze, pedig közel járt.
több mint 14 éve
Kva gyenge takarodjunk vissza az NBII-be.
több mint 14 éve
komolytalan edző... érthetetlen h mit keres megint nálunk... :/ :/ :/ :/ :/Gustavo, na végre, gyönyörű támadás, nagyon nagyon kellett ez a gól!!!Csak nekem tűnt fel hogy nagyon lassú a csapat??
és a győzelem is... 😊gamerkr
Heynkes eddig nagyon nem győzött meg....beltazor
több mint 14 éve
Barton most is bizonyította, hogy mekkora egy rohadt féreg
több mint 14 éve
gsn
3 548
Nah, vajon Alex Song túléli a meccset? Nem lepődnék meg ha a hosszabbításban kapna egy nem kicsit. 😀SchleckNem is ez a fő kérdés, hanem, hogy Barton mit csinált Gervinhoval, amiért szimulált. 😀 Aztán kiállítják Gervinhot...
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Nah, vajon Alex Song túléli a meccset? Nem lepődnék meg ha a hosszabbításban kapna egy nem kicsit. 😀
több mint 14 éve
nanáhogy fel 😀 Hatalmas, ő az isten 😀Egyébként mégegy ekkora gyökér tábort, mint a győré, nem láttam... Egész meccsen semmit nem hallani tőlük, rendszeresen a vasas szurkolókat lehet csak hallani, de Farkas Balázs megmozdulásainál marha nagy összhangban fütyülnek... meg a Buzi Farkas is jó hangos volt, de egy kurva hajrá győrt nem lehet hallani..
több mint 14 éve
tuti felsikoltott... 😀együtt nézzük cseten 😊Hurkanyílván költői kérdés volt, ugyanis én is nézem a meccset, dehát ugye Dajicot nem kell bemutatni senkinek 😀Hurkamég fetomynak se... 😀Divat
|
több mint 14 éve
együtt nézzük cseten 😊még fetomynak se... 😀DivatDajicsMatthew99nyílván költői kérdés volt, ugyanis én is nézem a meccset, dehát ugye Dajicot nem kell bemutatni senkinek 😀Hurka
több mint 14 éve
még fetomynak se... 😀nyílván költői kérdés volt, ugyanis én is nézem a meccset, dehát ugye Dajicot nem kell bemutatni senkinek 😀Hurkaki lőtte a Vasas 2. gólját?HurkaDajicsMatthew99
|
több mint 14 éve
nyílván költői kérdés volt, ugyanis én is nézem a meccset, dehát ugye Dajicot nem kell bemutatni senkinek 😀ki lőtte a Vasas 2. gólját?HurkaDajicsMatthew99
több mint 14 éve
helyesen:ki lőtte a Vasas 2. gólját?HurkaDajicsMatthew99
3....2.....1....JUSZUUUUUUUF!!!!!!
több mint 14 éve
ki lőtte a Vasas 2. gólját?HurkaDajics

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
ki lőtte a Vasas 2. gólját?
több mint 14 éve
Örülök, hogy Dowd "tévedései" megint elvettek egy győzelmet a csapattól.Persze egy hangyafasznyival jobb helyzetkihasználással még így is nyerni lehetett volna.
Bíztató meccs volt, az első félidő különösen, de ennyi új emberrel még természetes, hogy nem megy minden gördülékenyen.
Idővel jó lesz ez.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Gustavo, na végre, gyönyörű támadás, nagyon nagyon kellett ez a gól!!!Csak nekem tűnt fel hogy nagyon lassú a csapat??
és a győzelem is... 😊gamerkr
Heynkes eddig nagyon nem győzött meg....

több mint 14 éve
ég a Dortmund, ikszel a Pool és a Bayern eddig
több mint 14 éve
Gustavo, na végre, gyönyörű támadás, nagyon nagyon kellett ez a gól!!!és a győzelem is... 😊
több mint 14 éve
közben megy a cset is, aki akar, jöhet, eddig fetomy és én vagyunk bent 😊
több mint 14 éve
Same old Sunderland, same old Phil Dowd.Elég egyoldalú meccs, ha 3-0 lenne, se szólhatna senki egy szót.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
...Csak annyi, hogy ők már rég megcsinálták azt, amit te tervként fogalmaztál meg. 😀
- A DVSC épülésében mi volt okos? Bejutottak a BL-be, aztán eladtak mindenkit, tavaly meg 5. lettek... Én nem azt szeretném, hogy idén csoportkör, jövőre meg hulljunk szét és kuka, és a vezetőség sem. Az a terv, hogy Sousa-val hosszabb távon maradhatunk az élen, esetleg nemzetközi színtéren is.
...
fetomy
A 2004/05 és a 2009/10 közötti 6 szezonból 5 első és 1 második hely. BL, EL csoportkör.
Valami ilyesmit szeretnétek ti is, ha jól értem.
több mint 14 éve
meg is érdemelte Suarez ezt, hogy kihagyta
több mint 14 éve
- Elek miért szorulna ki? Nem fog ő kiszorulni, jó játékos. - Andiccsal mit csináljak? Szeretett volna elmenni, ráadásul tudtommal lejárt szerződéssel távozott.
- Tuvjelt nem értem miért preferálják Bozoviccsal szemben (bár azt hallottam eladjuk Bozsót, de nemtom). Viszont Sebők.... Utoljára 2 éve volt kb. kezdő. Most a ciprusi másodosztályban játszik. Na nehogymár a bajnoknak olyan kapusa legyen, aki nem kell sehova sem. Sebők egy átlagosnál is átlagosabb kapus. Semmi extra. Nem véletlen, hogy már tavaly sem védett.
- Oliveira sztem azért jött, mert kiderült, hogy hektor szar. Hogy miért kellett? Meg brachi és Hector is? Mert idény elején volt rosteren 2 szélső hátvéd. Szolnoki és Hídvégi. Azért még egyikük sem olyan, akit fulltimeban be mernék rakni, Szolnoki sztem nem is lesz az, Hídvégi még talán.
- Lipták és Horváth? Na ne röhögtess... 1) szarok. 2) Lipták külföldre akar menni, csak nem kell senkinek 3) szarok 4) mikor válogatott csodák lettek, akkor a magyarok 90%-a szidott mindenkit, hogy mi a faszt keresnek ott. Tehát a válogatottra érdemtelen szarok, de mi miért hozunk mást a posztjukra. Érdekes. 5) szarok. 6) láttad őket idén? pl. a sturm ellen? elmondom: szarok.
- Farkas... Hagyjuk már, 2 éve még elment nb1-es csapatban, mert kb. középcsapat voltunk. Oda most is jó, azért van a vasasban, de olvass vissza arra az időre, mikor a vasas leigazolta, hogy milyen kommentek jöttek ide... Tördelni jó, építkezni nem. De én bírtam őt, 2 éve szidtam is volna mindenkit ha eladjuk, mostmár kevés sajnos. De már tavaly tavasszal sem volt alapember, sőt kb. mindig csak csere volt.
- Vujovics nem tudom miért nem jó nekünk, ezzel egyetértek. Bár azért ő még itt van, csak kölcsönbe adtuk. Lencse so-so, azért akkorát ő itt nem durrant, pedig volt lehetősége. De mondjuk cserecsatárnak nem olyan rossz, az igaz. Csatárkérdésben ilyen szempontból nincs nagy difi a véleményünk között.
- Walter és Hector a posztok miatt kellettek. Nem jöttek be, hát istenem. Még a Reál, Barca, Manu igazolásai sem mindig jönnek be, sőt!
- Nem azt mondtam, hogy ha nagy a keretetek, nem írhatsz a vidiről. Hanem azt, hogy te beszólsz, hogy minek ide 25 fős keret, miközben egy hogy épp nálatok van az egyik legtöbb, de nem is ez a lényeg, hanem hogy mi tökutolsók vagyunk ilyen szempontból. Nálunk van a legkevesebb ember, és te azért szólsz be, hogy minek ennyi. Mellesleg 25 ember baromira nem sok. Jóhogynem majd legyen 11 kezdő, meg 3-4 érdemi csere, aztán szopjunk be, ha jön egy eltiltás/sérüléshullám...
- Igen, már tavaly meg kellett volna erősödni, csak mivel az új HC most lett meg, fölösleges lett volna Mezey-vel erősíteni, mikor látható, hogy Sousa tök mást játszik a csapattal. Hogy miért kellett most edzőt váltani? Mert nem az volt a cél, hogy idén jussunk BL csoportkörbe, az plusz lett volna. Az kellett, hogy most jöjjön új edző, aki marad remélhetőleg hosszútávra, és jövőre már az ő csapatával, ő erősítéseivel, elképzeléseivel stb... már majd -a tervek szerint- ütőképesek leszünk a bl selejtezőben. Én tudom, hogy emiatt mindenki hülyézett minket, de csak azért, mert Magyarországon nem divat hosszútávra tervezni, mindent most kell. Nyilván a vezetőség tudta, hogy nem mezeyvel tervezik a nemzetközi remélt sikereket elérni, ezért fölösleges lett volna akkor igazolgatni. Lehet, hogy Sousa rossz választás, de nem az a lényeg, hanem az, hogy ez így volt logikus.
- Miért fejetlen? Hozunk 1-1 embert, semmi fejetlen nincs benne. Én is jobban örülnék, ha fiatalokat építenénk be, de ha a külföldiek jók lesznek (mint pl. Bráchi az), akkor nem baj.
- A DVSC épülésében mi volt okos? Bejutottak a BL-be, aztán eladtak mindenkit, tavaly meg 5. lettek... Én nem azt szeretném, hogy idén csoportkör, jövőre meg hulljunk szét és kuka, és a vezetőség sem. Az a terv, hogy Sousa-val hosszabb távon maradhatunk az élen, esetleg nemzetközi színtéren is.
- Mondom, a tavalyi alapemberek kb. megmaradtak. Azok nem, akik el akartak menni, de azzal semmit nem lehet csinálni.