NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
4
3
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Édes istenem hogy tarkónverném egy rozsdás csákánnyal ezt a mászcseránót :mad:Ha ez a fasz rinyáldó meg nem hisztizett volna, esetleg odaérhetett volna a visszajövő lasztira...
Ezt meg én is megcsinálnám 7m€/évért amit Benzema elbohóckodik meccsről meccsre...
több mint 14 éve
Ez a bíró sem normális. Pepe ezért nem kapott sárgát? Jézusom..SchleckKezdi elveszteni kicsit a fonalat,egyébként meg a combját találta el és a sípcsontját fogdosta 😀 😀 Az ilyennek kellene úgy odaverni,hogy tényleg legyen miért fogdosnia a lábát...
több mint 14 éve
Marcelo <<<<< CoentraoEgyébként a világnak egyelőre annyi a szerencséje hálistennek hogy a Barca még nem jött rá hogy Valdez a Top20ba se fér be kapus szinten.
több mint 14 éve
Ez a bíró sem normális. Pepe ezért nem kapott sárgát? Jézusom..
több mint 14 éve
Fordított forgatóköny,most a Barca támadott,mégis a Real szerzett gólt.Nem rossz kis meccs. 😊
több mint 14 éve
Marcelo se ki féreg...Nem értem, hogy mivel tud többet, mint Coentrao.
több mint 14 éve
Akkor rosszul emlékeztem, sebaj.Én néztem U meccseket Thiago miatt, nem játszott ő hátul, az Javi Martínez volt abban a csapatban.PocsVárhidi mester szerint Thiago labdaszerző játékos. Amúgy ezért kellett Cesc, Thiago inkább Iniestara hasonlít.PocsSpanyol U-ban asszem játszott ő hátrébb is, ezért mondhatta Petyabá.szaba
több mint 14 éve
Én néztem U meccseket Thiago miatt, nem játszott ő hátul, az Javi Martínez volt abban a csapatban.Várhidi mester szerint Thiago labdaszerző játékos. Amúgy ezért kellett Cesc, Thiago inkább Iniestara hasonlít.PocsSpanyol U-ban asszem játszott ő hátrébb is, ezért mondhatta Petyabá.szaba
több mint 14 éve
Várhidi mester szerint Thiago labdaszerző játékos. Amúgy ezért kellett Cesc, Thiago inkább Iniestara hasonlít.PocsSpanyol U-ban asszem játszott ő hátrébb is, ezért mondhatta Petyabá.
több mint 14 éve
Várhidi mester szerint Thiago labdaszerző játékos. Amúgy ezért kellett Cesc, Thiago inkább Iniestara hasonlít.
több mint 14 éve
Második félidőre bepöccen a királyi alakulat és szétrúgja a barca valagát.
több mint 14 éve
A világon nincs ilyen bazzeg :/ Lassan jöhet a Real piros,hogy tuti legyen a vereség 😕JoeyPorterJönni is fog, ha így megy tovább 😀
több mint 14 éve
Köcsög Messzi meg mint egy hajléktalan, hogy vérezné össze a kapufát.
több mint 14 éve
A világon nincs ilyen bazzeg :/ Lassan jöhet a Real piros,hogy tuti legyen a vereség 😕
több mint 14 éve
ez a durva,alig van helyzete a Barcanak,mégis vezetnek...NewmanIgazából jobb mint tavaly, amikor tele volt helyzettel egy meccs, aztán 1-2t sikerült begyömöszölni. Most jön magától 😛
több mint 14 éve
a faszom elsül ezekbe
több mint 14 éve
ez a durva,alig van helyzete a Barcanak,mégis vezetnek...
több mint 14 éve
najóvánmábazdmegapofámleszakad 😀most kitalálták hogy idén nem dominálnak csak gólt lőnek 😐
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
asszem ez egy gól volt.az a vicc...h nagyon gyenge a Barca (ma), de mégis a semmiből lőnek egy ekkora gólt. A Real meg nagyon jó lesz idén.
megint úgy néz ki hogy a barkával nem sokat lehet majd csinálni, most még helyzet sem kellett nekik :/davemayer
több mint 14 éve
asszem ez egy gól volt.megint úgy néz ki hogy a barkával nem sokat lehet majd csinálni, most még helyzet sem kellett nekik :/
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Villa meg mekkora gólt vert....csodaszép. (nem vok Spanyol fan)
több mint 14 éve
Özil a magyar, szépen elgurítottauh, Khedira mekkora hentes, hogy fejbestoplizta Abidalt
több mint 14 éve
no Real-Barca, valami jó kis bunyó lehetne így az idény elején 😀
több mint 14 éve
Amiig ilyen jól mutat, még lehet fogjátok látni egyszer-kétszer. Úgy se tart sajnos szerintem sokáig ez az állapot.Hát ez az elemzés szerintem egyáltalán nem korrekt 😀 Több hülyeség van benne, mint jó meglátás szerintem 😊Akkor nem véletlenül volt dejavu-m, jólvan 😀szaba
iktriad: ilyen nagyszerű statokkal úgy látom akkor már minden héten találkozni fogunk, mi mutat éppen nagyobb durvaságot...fetomy