Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
dózsásoktól kérdezem hogy lázár bence tavaly kigyúrt állat volt? még én is tudom a választ pedig nem vagyok dózsás,nem volt az és mégis nagyon jól játszott és rúgdosta a gólokat
több mint 14 éve
bazze a messi lehet h nem long de a nem egesz 170 centijehez tobb mint 70 kilo. ott azert mar olyan sulypont van ha ez mind izom amit egy rajosabb vedo sem tud egyszeruen kibillenteni. ez a gyerek meg magas is es meg vekony is a tetejebe ami a legrosszabb kombo szvsz mivel semmi sulypontja nincs. en a helyetekben felnek attol h egyszer belekap a szel meccs kozben es a feluljaron dobja le ...Fake+1223456743244343
Bírom amikor gyenge fizikumhoz felhozzák Messit. Igaz, nem egy Allen Bailey, de ha összehasonlítjuk ezzel a gyerekkel, alacsonyabb nála, és 20 kg-al több, ami azért lényeges különbség, a súlypontja alacsony, van ott azért izom, csak nem a felsőtesten ezért nem látványos, talán Gerd Müllerhez lehetne hasonlítani. Ő sem volt a nők bálványa még sem lehetett nagyon megállítani.
Btw ha már Batikot mindenképpen hasonlítgatni szeretném inkább Crouchoz hasonlítanám. De azért ritka madár aki így, ilyen testfelépítéssel tud érvényesülni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
azért Messi az első példa mert ő a legbesztebb és nála jobb példa nincsen.de ha a honi focit nézzük akkor ott van nálunk Liban aki szintén nem egy Mike Martin és mégis az nb1 legtechnikásabb és legjobb játékosa ha van kedve játszani.neki olyan a vádlija mint a ceruza aztán hoppá,mégis mikre képes a srác.itthon rohadtul mindegy hogy milyen a felépítésed.bár Urbán Flóri tuti nem igazolná le őt mert futni kell ütközni kell és az ütközésnél baj lenne 😀
több mint 14 éve
sturm graz ééé sturm graz óóóAz a jó, hogy ha gyenge fizikumról van szó, mindenki felhoz egy MEssit azt jónapot, nincs más példa. De remélem beválik a gyerek és akkor Messi mellé legalább lehet majd mégegy példát modnaniarra, ha fos fizikummal jó valaki. 😉
volt egy felipe félixünk akinek a testfelépítésébe nem lehet bele kötni és még is úgy játszott mint egy dózsás vagy egy fidis játékos(értsd:botrány rosszul)
van egy olyan focista hogy Lionel Messi aki nem egy Jake Long és valamiért mégis a világ legjobb játékosa
Magyarországon pláne nem számít hogy ki hogy néz ki.ha 2kg vagy de tudsz futni és passzolni már Gottkaiser vagyJoci
Senki nem mondta, hogy ha jó a fizikumod, akkor fasza játékos vagy, ha nem akkor meg nem. Nb1-ben legalábbis majdnem mindegy, szóval valóban zete ellen jó lesz, a fradinak meg úgyse lesz keményebb ellenfele 😉
Alezund után nem tudom mire grácozol, de nyugodtan. 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
bazze a messi lehet h nem long de a nem egesz 170 centijehez tobb mint 70 kilo. ott azert mar olyan sulypont van ha ez mind izom amit egy rajosabb vedo sem tud egyszeruen kibillenteni. ez a gyerek meg magas is es meg vekony is a tetejebe ami a legrosszabb kombo szvsz mivel semmi sulypontja nincs. en a helyetekben felnek attol h egyszer belekap a szel meccs kozben es a feluljaron dobja le ...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
fetomy: 😂
több mint 14 éve
sturm graz ééé sturm graz óóóvolt egy felipe félixünk akinek a testfelépítésébe nem lehet bele kötni és még is úgy játszott mint egy dózsás vagy egy fidis játékos(értsd:botrány rosszul)
van egy olyan focista hogy Lionel Messi aki nem egy Jake Long és valamiért mégis a világ legjobb játékosa
Magyarországon pláne nem számít hogy ki hogy néz ki.ha 2kg vagy de tudsz futni és passzolni már Gottkaiser vagy
több mint 14 éve
nk9 azért amikor kiment a poolba jól játszott, csak a fránya sérülések, Gerzsonra is rájár most ien téren a rúd, de azért ahhoz képest, h mki h mondta h kevés lesz ő a premier leaguebe, azért sztem szépen bizonyított, most sajnos utolérték a komoly sérülések, de azért a mai napig elnézném a Fradiba...De ha valaki azt mondja, hogy kevés lesz a premier league-be az nem azt jelenti, hogy nem rúg majd gólt, vagy rosszul játszik. Havalaki azt mondja, hogy a csávókám könnyebb mint egy normál télikabát, akkor lehet, hogy 1 meccsen 6 gólt rúg, de 3 meccsnél többet nem jtászik, mert odalép neki valaki keményebben aztán máris törnek a csontok. NK9-nek sem azért nincs normális csapata, mert nem tud gólt lőni, hanem mert fél szezont a padon tölt, mivel a fizikuma vetekszik egy koraszülöttével.
az meg sajnos tényleg szomorú h itt tart az utánpótlásunk ahol, de ez már ezerszer átrágott csont, és télleg sry, h merek örülni egy ien gizda gyereknek, sokkal jobbak voltak a bártólómeó,ádnán, dáerti, bambamússza,sztánity,maróti és még jóideig sorolhatnám a listát...Divat
Gera jobban megállta a helyét, de azért ő nem annyira gyökér testfelépítésű, plusz nem is 20 évesen került ki. De ahogy mondod, ő is sérült állandóan és pont erről van szó. Nem azért sérült, vagy nem azért kevés oda valaki, mert nem elég technikás a premier league-hez, hanem mert nincs meg hozzá a fizikuma ami ahhoz vezet, hogy állandóan sérült lesz.
A csávónak konkrétan nyilván örülhetsz, meg egyébként is a te dolgod, hogy mit tartasz jónak a csapatodnak, én megijednék, ha a vidi olyan gyereket igazolna,akinek a bicepszét nem lehet centivel mérni, mert még a 0 előtt körbeér, de hát ugye vidi nemzetközi vizekre próbál menni, a fradi meg örül ha bent marad, szóval érthető a különbség... 😂 😛
több mint 14 éve
orosznak meg igazán adhatnának egy fésűt, v lehet végig Batiknál volt... 😀
|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nk9 ? ő mire is példa? Nem játszik rendszeresen sehol. Gyenge fizikálisan, mint a szar.Mentálisan is.
Bálesz
Amúgy Gera többtényezős, nem mennék bele. De mindent elmond róla a több, mint 200 Premier League meccs...és meg lehet nézni hol tartott ő 18 évesen...
Ennél a srácnál tényleg kitűnik a fizikai felépítés teljes hiánya. A testtömegindexe nemhogy normál, szerintem a gép sikítana, hogy hízz, gyúrjál vazze!
A viccet félretéve sokan látatlanba fikázzák az NB1-et, persze jogosak a kritikák, de ilyen testfelépítéssel ott biztos, hogy nem fog tudni megélni. Az NB2 teljesen más tészta! Persze kapjon esélyt, de ha egy Simon Ádámot a Palermo fél éve ki sem enged a konditeremből, akkor ennek a srácnak mennyi esélye van?
Mindegy, nem fikázni akarok, csak nem értem.
Azért sok sikert neki és cáfoljon rám.
szerk.: mondjuk a belőtt haj már megvan, elnézve a képet 😀 nem tűnik ki a magyar állományból 😀
több mint 14 éve
A Pool nem is értem mit akar a SanyiKarcsi akadémiától, innen az életbe nem találnak olyat, aki a PL-ben meccset le tud egyhuzamban játszani. Az meg a másik, hogy a válogatott szempontjából jó lesz, ha a 11 kezdőjátékosnak annyi a súlya, mint az ellenfél 1 játékosának..fetomyTe mondtad h technikai képzés nem rossz, a legtehetségesebbeket meg 16 év körül kiviszik Angliába ott kap fizikai képzést is szvsz ez nem butaság a Pool részéről.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
nk9 azért amikor kiment a poolba jól játszott, csak a fránya sérülések, Gerzsonra is rájár most ien téren a rúd, de azért ahhoz képest, h mki h mondta h kevés lesz ő a premier leaguebe, azért sztem szépen bizonyított, most sajnos utolérték a komoly sérülések, de azért a mai napig elnézném a Fradiba...az meg sajnos tényleg szomorú h itt tart az utánpótlásunk ahol, de ez már ezerszer átrágott csont, és télleg sry, h merek örülni egy ien gizda gyereknek, sokkal jobbak voltak a bártólómeó,ádnán, dáerti, bambamússza,sztánity,maróti és még jóideig sorolhatnám a listát...
|
több mint 14 éve
Én ugyan nem ítélkezem, majd az idő megteszi helyettem. Csak megjegyeztem hogy ez a testfelépítés nem biztos hogy előnyére válik majd.Illés akadémián másfél éve a 170 cm-éhez 49 kg társult. Na most egy védőtől szvsz ez kevés. Még magyar szinten is. Jön egy favágó Bajzát oszt megfelezi az első belépőnél.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Nézz meg egy normális utánpótlás csapatot külföldön, ritka az ilyen tüdőbajos nyeszlett figura, míg tőlünk gyakorlatilag csak ilyenek kerülnek ki. Valami nagyon el van cseszve a fizikai felkészítésnél.BáleszNem tudom mostanában hogy van, de mikor még én jártam focizni akkor ha edző érdemi edzést akart, akkor javarészt játszottunk, mert futásnál mindenki hisztizett mint a picsa. Gondolom úgy vannak vele, hogy technikailag képzik őket, nem is rosszul btw, erőt meg majd szednek magukra. Csak a probléma, hogy nem, kurvára nem szednek magukra, aztán majd a már 17 évesen szupersztárként kezelt tinik 28 évesen találnak maguknak épkézláb csapatot, mert addigra legalább férfinak lehet nevezni őket ránézésre.
A Pool nem is értem mit akar a SanyiKarcsi akadémiától, innen az életbe nem találnak olyat, aki a PL-ben meccset le tud egyhuzamban játszani. Az meg a másik, hogy a válogatott szempontjából jó lesz, ha a 11 kezdőjátékosnak annyi a súlya, mint az ellenfél 1 játékosának..
több mint 14 éve
én miattam 20 kilo is lehet, csak szántsa fel a pályát odavissza, és tudjon 2-öt passzolni pontosan emberhez(igaz béluska, meg dini??)...18 évesen Albert, Lipcsei és Gera is izomkolosszus volt mi? nk9 és Koman se sokkal vastagabb. vicc ilyen miatt elítélni vkit.DivatNem ítélem el, de egyelőre kurvára nem profi focista alkat. Ettől még tizenhatszor felszánthatja a pályát, nem vonom kétségbe sem a hozzáállását, sem a tudását. Egyedül a fizikuma az, amire megjegyzést tudok tenni. Mert ez látszik.
Albert idejében kicsit más volt a foci, Lipcseire nem emlékszem 18 évesen, de látatlanban azt mondom, hogy ennél a fogpiszkálónál jobb fizikuma volt.
nk9 ? ő mire is példa? Nem játszik rendszeresen sehol. Gyenge fizikálisan, mint a szar.
Nézz meg egy normális utánpótlás csapatot külföldön, ritka az ilyen tüdőbajos nyeszlett figura, míg tőlünk gyakorlatilag csak ilyenek kerülnek ki. Valami nagyon el van cseszve a fizikai felkészítésnél.

több mint 14 éve
én miattam 20 kilo is lehet, csak szántsa fel a pályát odavissza, és tudjon 2-öt passzolni pontosan emberhez(igaz béluska, meg dini??)...18 évesen Albert, Lipcsei és Gera is izomkolosszus volt mi? nk9 és Koman se sokkal vastagabb. vicc ilyen miatt elítélni vkit.DivatJa,és Gerának is tökéletesen elég az ő testfelépítése, hiszen alig sérült ugye, NK9 meg a No Komment x9 rövidítése 😀 Albert már kor gyermeke egyébként felesleges ide venni. A mai labdarúgásba az ilyen Gera meg NK9 félék lehet, hogy egészen jól nyomják, aztán szezononként fél évet a kórházban töltenek.
Persze nem az nb2ben, oda jó az is 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem mondom h nem volt benne, de irreálisan nagyot pattant a labda, a széllökés egyértelműen felkapta a lasztit, szvsz ezt nem lehet kiszámolni, nem véletlen védte meg howard és az edzője is...peachA labda pattanása az valami hihetetlen volt...lehet hibáztatni, de ember legyen a talpán aki ezt igy kiszámolta volna abban a helyzetben...olyan mintha valami ócska gumilabda lett volna 😊
több mint 14 éve
nem mondom h nem volt benne, de irreálisan nagyot pattant a labda, a széllökés egyértelműen felkapta a lasztit, szvsz ezt nem lehet kiszámolni, nem véletlen védte meg howard és az edzője is...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
én miattam 20 kilo is lehet, csak szántsa fel a pályát odavissza, és tudjon 2-öt passzolni pontosan emberhez(igaz béluska, meg dini??)...18 évesen Albert, Lipcsei és Gera is izomkolosszus volt mi? nk9 és Koman se sokkal vastagabb. vicc ilyen miatt elítélni vkit.
|
több mint 14 éve
Azért nem árt, ha van valami normális felépítése. Nem 160 centihez 50 kiló, mint Messi (tudom, hogy nem annyi, csak példa volt), hanem majdnem 190-hez. Konkrétan egy ropi, nemzetközi meccsen egy rendes védő kapásból háromba töri.mondjuk ez a gyerek is jó ha van 50 kg.eaglesmcnabbés??Divat
És az utánpótlásunkból is rendre ilyenek jönnek elő, elég volt ránézni Tóth Bencére, vagy Gárdosra, amikor felkerültek az első csapathoz. Nulla váll, nap felé fordul és átlátsz rajta, vicc.
Persze attól még lehet jó zsugás, de sürgősen kezdjen el erősödni, mert ez így ránézésre kemény...

több mint 14 éve
RvN facebookján volt kiírva ez a szöveg:Yakubu + Ba = £1,5 million = 27 Premier league goals
Torres + Carroll = £86 million = 4 Premier league goals
😂
Nem néztem konkrétan utána,de eléggé beszédes :rolleyes:
több mint 14 éve
Who will finish with more Premier League goals this year; Fernando Torres or Tim Howard? 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
OMG, mekkora gól...nem lett volna szabad ennyire kint állnia. Persze, innen könnyű...
több mint 14 éve
Köszi, közben elcsíptem Deadspinen. Freak gól.http://theoriginalwinger.com/2012-01-04-video-everton-keeper-tim-howards-goal-vs-boltonJJPff, csodálkozom, hogy még védhet a Boltonban ez a gyerek. Ezerszer inkább Megyeri!SchleckMegyeri is a Boltonban nyomja? 😛
Kíváncsi vagyok a felvételre, viharos a szél a Goodisonban.marci