Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
A Szuperkupa közben jelentették be,hogy Cesc a Barcában folytatja,sok szerencsét neki otthon,igazság szerint nem nagyon fog nekem hiányozni ez a sok pletyka meg vergődés,ami körülötte ment.Kiváncsi vagyok,hogy kit hozunk vagy,hogy egyáltalán hozunk-e valakit a helyére,ha nem,akkor idén még a top4 se lesz meg.(mondjuk 40 millió euró érte egy vicc....)
több mint 14 éve
Igaz, nekem sokkal tartalmasabban válaszoltál idióta.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
...fetomypetey-nek írtam te gyökér.
több mint 14 éve
igenÉn meg azt hittem azért, mert képes voltam egy játékos miatt spanyol utánpótlást nézni. Sőt, most is ezt gondolom 😀PocsThiagotól minden perc kincs 😀Höri itt most a U miatt írt, Miami U. Szerintem.szaba
Pocs
több mint 14 éve
Mondjuk este hatványozottan félreértek dolgokat, de majd ő megmondja.Én meg azt hittem azért, mert képes voltam egy játékos miatt spanyol utánpótlást nézni. Sőt, most is ezt gondolom 😀PocsThiagotól minden perc kincs 😀Höri itt most a U miatt írt, Miami U. Szerintem.szaba
Pocs
több mint 14 éve
Én meg azt hittem azért, mert képes voltam egy játékos miatt spanyol utánpótlást nézni. Sőt, most is ezt gondolom 😀Höri itt most a U miatt írt, Miami U. Szerintem.szabakeményen nyomod 😀HöriThiagotól minden perc kincs 😀
Pocs
több mint 14 éve
Höri itt most a U miatt írt, Miami U. Szerintem.Thiagotól minden perc kincs 😀Én néztem U meccseket Thiago miattPocskeményen nyomod 😀Höri
Pocs
több mint 14 éve
Thiagotól minden perc kincs 😀Én néztem U meccseket Thiago miattPocskeményen nyomod 😀Höri
Valdest meg még sokan a 3-4 évvel ezelőtti teljesítménye alapján ítélik meg. Nem azt mondom, hogy a legjobb, de hogy TOP 20-ban sincs? Egy az egy elleni helyzetekben nem is tudnék hirtelen nála jobbat mondani, ami a Barcánál elég sokszor előfordul. Pár éve nem gondoltam voolna, hogy ezt mondom, de teljesen jó ő a Barcába.
több mint 14 éve
Hát akkor ízlések és pofonok, számomra ugyanaz mint Lehmann, na jó azért Valdezt nem sértem meg ezzel. ^^
több mint 14 éve
Egyébként Hegyi Ivánt egy csöppet elfogultnak érzem. 😂SchleckAmig jo irányba elfogult, nem baj az 😀 😀
több mint 14 éve
Évi 2 rossz meccse van. Sztem abszolút vállalható kapus, jobb napjain meg elit. De mind1, ő mindig szar marad azok számára, akik még a hülyeségeire emlékeznek.kurvaunalmas a topik mar amugy ... es igen kepzeld van aki jo kapusnak tartja guardiolanak hivjak.Hát ezekre akár Király is képes lett volna ha ott játszik, vagy ő is jó kapus? Jaj. De akkor én kérek elnézést ha belegázoltam a gránátvörös szivecskédbe 😕Hanni
magamat csak azert nem emlitem mert egyaltalan nem mervado a velemenyem. de fikazzad csak nyugodtan. biztos veletlenbol nyert eddig 3 blt meg azert mert a barca ellen sosem lonek kapura ...Fake
több mint 14 éve
Ezt azért nem kéne.kurvaunalmas a topik mar amugy ... es igen kepzeld van aki jo kapusnak tartja guardiolanak hivjak.Hát ezekre akár Király is képes lett volna ha ott játszik, vagy ő is jó kapus? Jaj. De akkor én kérek elnézést ha belegázoltam a gránátvörös szivecskédbe 😕Hanni
magamat csak azert nem emlitem mert egyaltalan nem mervado a velemenyem. de fikazzad csak nyugodtan. biztos veletlenbol nyert eddig 3 blt meg azert mert a barca ellen sosem lonek kapura ...Fake
Egyébként Hegyi Ivánt egy csöppet elfogultnak érzem. 😂
több mint 14 éve
kurvaunalmas a topik mar amugy ... es igen kepzeld van aki jo kapusnak tartja guardiolanak hivjak.Hát ezekre akár Király is képes lett volna ha ott játszik, vagy ő is jó kapus? Jaj. De akkor én kérek elnézést ha belegázoltam a gránátvörös szivecskédbe 😕
több mint 14 éve
Ez a Callejon a buzeráns hajával nagyon irritáló.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Most komolyan. Minden basztatás nélkül. Ezt a Valdezt valaki jó kapusnak tartja?kurvaunalmas a topik mar amugy ... es igen kepzeld van aki jo kapusnak tartja guardiolanak hivjak.
Hanni
magamat csak azert nem emlitem mert egyaltalan nem mervado a velemenyem. de fikazzad csak nyugodtan. biztos veletlenbol nyert eddig 3 blt meg azert mert a barca ellen sosem lonek kapura ...
több mint 14 éve
Hülye Pepe. Támad a Barca, az meg leáll vitázni a pálya közepén 😀
több mint 14 éve
a bíró feltette a koronát a mai teljesítményére..
több mint 14 éve
Valdes 😂 Amúgy nekem úgy tűnik, fejben nagyon nincs itt a Barca.
több mint 14 éve
Most komolyan. Minden basztatás nélkül. Ezt a Valdezt valaki jó kapusnak tartja?Tuti 11-es am, az a répa simán a lábára játszott...
több mint 14 éve
Ez mindegy, de az előszezonban ő a császár.Jah 20 lehetőségből villan egyet... true king (Y) :rolleyes:Ezt meg én is megcsinálnám 7m€/évért amit Benzema elbohóckodik meccsről meccsre...Hannihttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRgbZ7Y9E_f1kpeG0mjlL8CwtczmJFktX89PyqcjAFd2iCBCA6C
Ja,a gólpassza is elég szar volt,meg biztos azért nem vesznek másik csatárt,mert nincs pénzük,meg mert Benzema olyan s*ar...JoeyPorter
Ohhh wait, nem őt akarják eladni minden évben mióta megvan? 😐Hanni
több mint 14 éve
Jah 20 lehetőségből villan egyet... true king (Y) :rolleyes:Ezt meg én is megcsinálnám 7m€/évért amit Benzema elbohóckodik meccsről meccsre...Hannihttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRgbZ7Y9E_f1kpeG0mjlL8CwtczmJFktX89PyqcjAFd2iCBCA6C
Ja,a gólpassza is elég szar volt,meg biztos azért nem vesznek másik csatárt,mert nincs pénzük,meg mert Benzema olyan s*ar...JoeyPorter
Ohhh wait, nem őt akarják eladni minden évben mióta megvan? 😐
több mint 14 éve
Ezt meg én is megcsinálnám 7m€/évért amit Benzema elbohóckodik meccsről meccsre...Hannihttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRgbZ7Y9E_f1kpeG0mjlL8CwtczmJFktX89PyqcjAFd2iCBCA6C
Ja,a gólpassza is elég szar volt,meg biztos azért nem vesznek másik csatárt,mert nincs pénzük,meg mert Benzema olyan s*ar...
több mint 14 éve
Pedig nem is rossz meccs 😀HanniAbszolút nem tud érdekelni.... Na jó, egy kicsit mégis.