NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
11
6
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Jogos..Hát ez marha nagy baromság... Ennyi erővel osszák be a tv társaságok úgy, ahogy nekik jól jön ki..fetomyÉn azt nem értem, hogy pl. a Man City miért nem kerülhet a Barca-Milanhoz?fetomyMert nem lehet 3 angol csapat ugyanazon a napon, pedig jó lett volna.Pocs
Na Bayernhez Napoli, az sem rossz csoport, go City! 😀
Dortmund meg tutira hozzánk jön negyediknek H-ba
több mint 14 éve
Hát ez marha nagy baromság... Ennyi erővel osszák be a tv társaságok úgy, ahogy nekik jól jön ki..Én azt nem értem, hogy pl. a Man City miért nem kerülhet a Barca-Milanhoz?fetomyMert nem lehet 3 angol csapat ugyanazon a napon, pedig jó lett volna.Pocs
Vagy találják ki úgy a kalapokat, de ez így elég nagy baromság, hogy van 6 szabad csoport, aztán kerülhet egy csapat max 2-be
több mint 14 éve
amúgy azért vicc, hogy egy Inter a tavalyi fossal hogy lehet idén első kalapos?érthetetlen... de mondjuk a Porto csoportja is vicc, és ez a hót gyenge Arsenal is simán továbbmegy ebből a csoportból vígan... Örülni fog, aki megkapja őket egyenes kiesésnél
több mint 14 éve
Én azt nem értem, hogy pl. a Man City miért nem kerülhet a Barca-Milanhoz?fetomyMert nem lehet 3 angol csapat ugyanazon a napon, pedig jó lett volna.
több mint 14 éve
?Én azt nem értem, hogy pl. a Man City miért nem kerülhet a Barca-Milanhoz?fetomyTV közvetítés miatt.Stez

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Én azt nem értem, hogy pl. a Man City miért nem kerülhet a Barca-Milanhoz?fetomyén se értem
pedig jó lett volna 😊
több mint 14 éve
Én azt nem értem, hogy pl. a Man City miért nem kerülhet a Barca-Milanhoz?fetomyTV közvetítés miatt.
Bate Borisov, ott elhozunk azért 6 pontot 😀
Barcától is, az már 12, simán megvan a csoport 😀
több mint 14 éve
Én azt nem értem, hogy pl. a Man City miért nem kerülhet a Barca-Milanhoz?fetomymert a BATE könnyebb ellenfél 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Én azt nem értem, hogy pl. a Man City miért nem kerülhet a Barca-Milanhoz?
több mint 14 éve
A Porto jól benyalta, két keleti túrával...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Eddig a G tűnik a halálcsoportnak
több mint 14 éve
ennek azért örülhetsz:Jah, állítólag péntek hajnalban érkezik Liverpoolba. Azok alapján, amiket olvastam róla erre-arra - utólag is köszi gsn - örülök is.
Uruguay star Sebastian Coates claims Luis Suarez helped convince him to join Liverpool ahead of Manchester City. Coates is expected on Merseyside before the weekend, after his Uruguayan club Nacional accepted Liverpool’s £7million offer. (Daily Mirror)Habi
Bár azért csak módjával. Danny Wilsont is úgy beharangozták, hogy milyen király lesz, aztán eddig kb. kukába lehet dobni a játékát.
Persze tény, hogy még csak 19 éves, és alig pár meccset kapott. (De hát ott van ellenpéldának Flanagan és Robinson, akik Wilsonnál fiatalabbak, és mégis bizonyítanak.)
Végre pont került az Aquilani-ügy végére. Legalábbis jövő nyárig. Éljen.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=dbVsRblcHKM ilyen van? 😀kristofEz valami iszonyat kemény cuccot nyomhatott előtte 😂
több mint 14 éve
mázlija van a Barcának, a második helyen talán továbbmennek, ha a Cityt nem kaphatjuk meg 😛
több mint 14 éve
Ott van a Barca-Milan 😀
több mint 14 éve
Milan-Barca, jöhet a City 😀 😀 😀
több mint 14 éve
na a Real D-be kerül, akkor Milan is megvan, fix D 😀De mondjuk jah, odabaszna egy Barca-Milan-City-Dortmund csoport 😊
nah, F csoportot akarok, már most 😀 az Arsenallal jó lenne játszani, jó kis erőmérő lenne az ő lendületes játékuk nekünk
több mint 14 éve
kezdődik a BL sorsolás, akit érdekel, eurosporton vagy digin nézheti élőben
több mint 14 éve
legfőképpen az olasz fociban jártasoknak:http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2011/08/25/2631358/if-you-dont-want-to-know-the-score-look-away-now-what-to
óriási 😀 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
érdekes is lett volna, ha a statisztikákkal jössz, mivel az nehezen támasztja alá az igazadat 😉Hát azért kömény kijelentés egy edzőre, akinek ha jól emlékszem olyan 10% körüli a vereségaránya (10-ből 1 meccsen veszít), és valami 70%-os a győzelem, hogy nem jó edző 😊 Lehet, hogy paraszt, köcsög, akármi lehet, de hogy nem jó edző az szerintem elég meredek. (Ja, plusz hazai pályán karrierje során 4 darab vereséget szenvedett el a csapata, ami megint nem azt mutatja, hogy de szar lenne.)fetomyNem azt mondtam, hogy szar, és nem is a statisztikákkal jöttem, de ha már itt vagyunk, nem hiszem, hogy egy AS Monaco-val ilyen eredményeket érne el vagy ilyen f@sza mutatókkal rendelkezne.JC6
Mellesleg szerintem nem azonnal került elit csapathoz, és a portugál csapataival sem volt pl. hazai veresége (egész pontosan 1 volt a Portóval). De ha jól emlékszem a Portóval egyszer úgy nyert portugál ligát, hogy minden hazai meccset megnyertek, illetve nyilván egyértelmű, hogy a Porto meg a reálnál is sokkal jobb csapat, ettől függetlenül UEFA kupát és Bajnokok ligáját nyert velük Mourinho. Utóbbit épp a Monaco ellen.
Egyébként ilyen alapon akkor pl. egy Alex Ferguson sem jó edző, hiszen ő is egy ManUTD-vel hozza a statokat, nem a Szpartak Trnavával...
Na mindegy, ha egyszer valaki nem bír valakit, akkor bizonyíthat akárhogy az ember, úgyis utálja, és úgysem ismeri el.