Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
el kell ismerni hogy a kicsit lesajnált Bundes elég jó kis bajnokság lett, sok néző jó hangulat,1 szó: Bundesliga. Kiélezett harc a végsőkig.Amadeus91én idénről beszéltemeaglesmcnabbbiztos vagyok benne hogy hasonló statisztikákkal fog véget érni ez az év is mindkét bajnokságban!yooker
izgalom! kicsivel több húzónév azért kellene talán... ( de hát ott
ésszerű gazdálkodás folyik ha jól sejtem)
több mint 14 éve
1 szó: Bundesliga. Kiélezett harc a végsőkig.biztos vagyok benne hogy hasonló statisztikákkal fog véget érni ez az év is mindkét bajnokságban!yookera spanyol bajnokságban tavaly az első és negyedik helyezett között 34 !! pont volt a különbségén idénről beszéltemeaglesmcnabb
az angolban ugyanez 12 pont !
yooker
több mint 14 éve
biztos vagyok benne hogy hasonló statisztikákkal fog véget érni ez az év is mindkét bajnokságban!én idénről beszéltemeaglesmcnabbNyilván az nem csinálja ki az angol bajnokságot hogy a MU 8-2-re elveri az Arsenalt...eaglesmcnabba spanyol bajnokságban tavaly az első és negyedik helyezett között 34 !! pont volt a különbség
yooker
több mint 14 éve
én idénről beszéltem. és eddig a 2 manchester-i csapat eléggé magabiztos teljesítményt nyújtott. A Tottenham meg az Arsenal (a játékosmozgások ellenére is) nem egy harmatgyönge csapat, esélyük még sem volt egyik csapat ellen sem. Nem látom hogy bármelyik csapat meg tudná fogni őket, biztosra merem mondani hogy Angliában e 2 csapat közül kerül ki a győztes. Chelsea és Liverpool ide vagy oda...a spanyol bajnokságban tavaly az első és negyedik helyezett között 34 !! pont volt a különbségKicsinálja a spanyol bajnokságot a Barca- Real dominancia...Nyilván az nem csinálja ki az angol bajnokságot hogy a MU 8-2-re elveri az Arsenalt...eaglesmcnabb
vajon ki nyer több góllal az adott fordulóban , aztán meg várhatjuk a szinészkedős,rugdalózós,szemkinyomós szuper rangadót....yooker
Barca 38 meccs 30 győzelem 6 dönt. 2 vereség
MU 38-ból 23 győzelem 11 döntetlen 4 vereség ...
bocs , de most akkor melyik az egyoldalúbb???yooker
A spanyol bajnokságban nyilván nagyobbak lesznek a különbségek, de sajnos láttuk a BL döntőn, hogy a 2 aktuális bajnok csapat között is óriási különbségek vannak a Barca javára.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Szentes Lázár legalább már igen közelről ismeri a Fradi szurkolók "szeretetét"....egyes fórumokon szentes lázárt suttogják, mint a fradi új edzője. ha ez igaz, én fogok elsőként megindulni és felgyújtani ezt az egész szart!!! :ogabtsiEnnél már csak Tornyi lenne aljább...empty taxi
de Détári is szép megoldás lenne tényleg...
több mint 14 éve
fél1kor lesz sajttáj. a sport1 szerint détári lesz az edző.legalább nevetni lehet majd.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
a spanyol bajnokságban tavaly az első és negyedik helyezett között 34 !! pont volt a különbségKicsinálja a spanyol bajnokságot a Barca- Real dominancia...Nyilván az nem csinálja ki az angol bajnokságot hogy a MU 8-2-re elveri az Arsenalt...eaglesmcnabb
vajon ki nyer több góllal az adott fordulóban , aztán meg várhatjuk a szinészkedős,rugdalózós,szemkinyomós szuper rangadót....yooker
Barca 38 meccs 30 győzelem 6 dönt. 2 vereség
MU 38-ból 23 győzelem 11 döntetlen 4 vereség ...
bocs , de most akkor melyik az egyoldalúbb???
több mint 14 éve
egyes fórumokon szentes lázárt suttogják, mint a fradi új edzője. ha ez igaz, én fogok elsőként megindulni és felgyújtani ezt az egész szart!!! :ogabtsiEnnél már csak Tornyi lenne aljább...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ha olajsejk lennék megvenném a Recreativo-t és harcba szállnék a bajnoki címért 😀
több mint 14 éve
Nyilván az nem csinálja ki az angol bajnokságot hogy a MU 8-2-re elveri az Arsenalt...eaglesmcnabbHát nem is... Angliában azért mindig van 3-4 csapat, amelyik reális eséllyel pályázik a bajnoki címre, ott van (volt) ugye a top 4, vagy 6; a spanyol bajnokságban viszont csak Real és Barca, és ez még jónéhány évig így is lesz.
több mint 14 éve
Ráadásul most - sztem - épp úgy áll az angol liga, hogy ott is ősi riválisok fognak harcolni a címért - City és MU.Kicsinálja a spanyol bajnokságot a Barca- Real dominancia...Jó, hát azért a MU sem fogja 300 lőtt góllal nyerni a szezont 😊 Biztos dominálni fognak, de azért nem lesz ilyen góllövő verseny szerinte mminden fordulóbanfetomy
több mint 14 éve
Kicsinálja a spanyol bajnokságot a Barca- Real dominancia...Jó, hát azért a MU sem fogja 300 lőtt góllal nyerni a szezont 😊 Biztos dominálni fognak, de azért nem lesz ilyen góllövő verseny szerinte mminden fordulóban
több mint 14 éve
Kicsinálja a spanyol bajnokságot a Barca- Real dominancia...Nyilván az nem csinálja ki az angol bajnokságot hogy a MU 8-2-re elveri az Arsenalt...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Kicsinálja a spanyol bajnokságot a Barca- Real dominancia...Legalább nem unalmas 0-0ákat látsz 😊
több mint 14 éve
Kicsinálja a spanyol bajnokságot a Barca- Real dominancia...vajon ki nyer több góllal az adott fordulóban , aztán meg várhatjuk a szinészkedős,rugdalózós,szemkinyomós szuper rangadót....
több mint 14 éve
Nem értem mit paráztok a válogatási elveken... Majd a meccs eldönti, jól döntötte a mester, addig meg felesleges ezen rágódni oldalakon keresztül, hogy "dehát ő sokkal jobb, mint a másik". Az eredmény eldönti majd, hogy mivan.szabaA magyar válogatott eredményeit ismerve, ilyen szempontból pont ugyanúgy lehet szidni előre mint utólag 😊
több mint 14 éve
Nem értem mit paráztok a válogatási elveken... Majd a meccs eldönti, jól döntötte a mester, addig meg felesleges ezen rágódni oldalakon keresztül, hogy "dehát ő sokkal jobb, mint a másik". Az eredmény eldönti majd, hogy mivan.
több mint 14 éve
Én alapból nem vagyok híve az ilyen nyilatkozatoknak. Akkor érnének valamit, ha elmondanának arról némi halovány infót, hogy milyen taktika, mentalitás, felállás várható a meccsre esetleg, hogy a hiányzókat tudjuk-e pótolni. De az állandó sablonkérdések, és sablonválaszok felállítják a hátamon a szőrt...vidi.hu-n is korábban elkezdtem nézni a nyilatkozatokat, de aztán 4 videó után beleuntam a "ha sikerül kihasználni a helyzeteinket, akkor még nyerhetünk is", a "Nehéz lesz, de mindenki teljesen fel van tüzelve, 120%-ot fog hozni, ezért lehet, hogy nyerni fogunk" és hasonló szövegekbe. Sokkal jobb lenne, ha már nem tudnak normálisat kérdezni - mert alapból a kérdések idióták nagy %-ban - akkor inkább hagyják őket békén. Hihetetlen amúgy, hogy mekkora blődségeket kérdeznek a riporterek állandóan. De sajnos ez is része az egésznek :/
több mint 14 éve
Szentes nem a DVTK sportigazgatója vagy mi? ott elég nyugodt most a légkör, nem hiszem, hogy sokkal többet kapna a Fradinál, valamint ugye az emlékezetes "baleset azon a meccsen..fetomy, kösz a bizalmat, utóbb még Strestiknél is többet fogok érni 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk a mit nyilatkozik a magyar szövkap témakör eléggé felesleges, mert jót úgysem tud. És nem azért, mert idióta lenne, hanem mert ha A-t mond, akkor azért gyökér, ha B-t akkor meg azért 😊fetomyÉppen ezért írtam az utolsó mondatot.
De akkor legyen inkább egy szóvivő, aki tud is fogalmazni.
több mint 14 éve
Mondjuk a mit nyilatkozik a magyar szövkap témakör eléggé felesleges, mert jót úgysem tud. És nem azért, mert idióta lenne, hanem mert ha A-t mond, akkor azért gyökér, ha B-t akkor meg azért 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na és ez: Tőzsér Danit kiváló játékosnak tartom, más képességei vannak, mint amire nekünk most szükségünk van. Azon képességekből, amik neki mint belső középpályásnak megvan, nem ő a legerősebb”tüsi91Mindenható Isten!
Kihegyezni a képességekre, hát beszarok... Örülnie kéne, hogy van egy stabilan, folyamatosan játszó, kiváló bal lábbal megáldott belső középpályásunk, akinek nem is egy meccsét láttam, és simán meggyőzött. Mondjuk ki vagyok én? Mindenesetre ott egy Vadócz az ő posztján, akit nem akarok megbántani, de nagyon nagy meccshiánnyal küszködik. Mondjuk Elek még elfogadható lenne, de ő itt döglik meg a magyar posványban. Akkor már inkább Dani.
Ha 4-2-3-1-et tolunk, akkor ki a másik? Koltai? Varga? Istenem...
De ezek a nyilatkozatok "aranyat" érnek. Fent volt az NSO-n fél 7 körül, hogy: ES: "Csak a győzelem elfogadható", majd 18:45 körül már a videó-ban: ES: "Nem mindent eldöntő meccs következik".
Akkor ki se álljunk...
Jó, nem kell mindenbe a hibát keresni, szőrszálat hasogatni, de akkor inkább ne szólaljon meg.
több mint 14 éve
melyiknél? 😀 mikor azért bukták a bajnoki címet, mert a tv miatt melegben kellett játszani ?kishíján leköptem a tv-t annál a nyilatkozatnál. embert nem gyűlölök annyira a magyar futballban (najó mészöly kálmánt), mint szentest.gabtsiegyes fórumokon szentes lázárt suttogják, mint a fradi új edzője. ha ez igaz, én fogok elsőként megindulni és felgyújtani ezt az egész szart!!! :ogabtsia sport tévénél örülnének 😀Höri
több mint 14 éve
kishíján leköptem a tv-t annál a nyilatkozatnál. embert nem gyűlölök annyira a magyar futballban (najó mészöly kálmánt), mint szentest.egyes fórumokon szentes lázárt suttogják, mint a fradi új edzője. ha ez igaz, én fogok elsőként megindulni és felgyújtani ezt az egész szart!!! :ogabtsia sport tévénél örülnének 😀Höri
ami nem hajlik, az törik!