Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Mertesacker nagy kedvencem. És mivel ha már Premier League, akkor Arsenal, így ha ez összejön, én is örülnék neki, remélhetőleg stabilabbá tenné ezt a védelmet. 😊
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Fair point... Per Mertesacker is undergoing a medical with Arsenal, according to Sky Sports News, although we knew that already.Habi
Ennek nagyon örülnék, 198 cm, ha jól tudom. Már régóta kacérkodok a gondolattal, a tökéletes igazolás lenne számunkra.

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Fair point... Per Mertesacker is undergoing a medical with Arsenal, according to Sky Sports News, although we knew that already.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Úgy tudom azért, mert "nincsenek jóban" a Sporting vezetőjével. Ami logikus is lenne, mert azért annyira nem lehet szar, hogy semennyi lehetőséget nem kap. Sérült volt 1-2szer de úgy tudom semmi komoly. Télen 1 millió fontért meg akarta venni a Celtic, csak más is lett volna az üzletben és végül nem jött össze. Nem várom, hogy portugál válogatott formában nyomja, csak legyen valamivel jobb, mint a csodás válogatott védőink. Ahhoz meg gyökérnek kell lenni nagyon, hogy az ne jöjjön össze.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egyébiránt caneira lábra tud állni ? vagy miért nem játszott két éve szinte (tavaly egyáltalán) semmit ?gabtsi
a fényképen mintha állna 😛 😀
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Mint az várható volt tényleg Caneira jött. Örülök neki, hogy hoztunk egy kis rutint (ráadásul nem is akármilyet azért) a belső védősorba, éppen erre volt nagy szükségünk. Tökéletes lenne egy Bráchi-Caneira-Vinícius-Oliveira védősor, és akkor még Vaskó (haha eltaláltam 😛) sem okozna folyamatos gólveszélyt 😊 Még ha nem is hozza a fénykori formáját, nagyon meglepne, ha Caneira szarabb lenne, mint a Lipi-Horváth-Vaskó trió..

fetomy
egyébiránt caneira lábra tud állni ? vagy miért nem játszott két éve szinte (tavaly egyáltalán) semmit ?

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Ezentúl a 3....2.....1.....FRADI!!!! szöveg átalakul: 3....2....1.... FRÖCCS!!!-re 😛
több mint 14 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 978
Détári->Fradi.

Szerintem kb. a lehető legrosszabb megoldások egyike.Schleck
Azt hiszem ennél nincs lejeb .... 😕

több mint 14 éve
Mint az várható volt tényleg Caneira jött. Örülök neki, hogy hoztunk egy kis rutint (ráadásul nem is akármilyet azért) a belső védősorba, éppen erre volt nagy szükségünk. Tökéletes lenne egy Bráchi-Caneira-Vinícius-Oliveira védősor, és akkor még Vaskó (haha eltaláltam 😛) sem okozna folyamatos gólveszélyt 😊 Még ha nem is hozza a fénykori formáját, nagyon meglepne, ha Caneira szarabb lenne, mint a Lipi-Horváth-Vaskó trió..

Prukner to ZTE? LOL Azért távozik mert a fradi szar az nb1ben, erre odamegy egy másik csapathoz megmentőnek 😀
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
a magyar foci meg hasonlít egy nagy magyar kocsmához. innen kirúgnak egy edzőt, 3 nap múlva egy másik nb1-es csapatnál van. jönnek a régi, bukott cimborák, sörözgetnek, piázgatnak, elnevetgélnek, megbuknak aztán mennek másik csapathoz... JC6
Itt erre egy gyönyörű példa:
"A Nemzeti Sport értesülései szerint a Ferencvárostól távozó Prukner László lesz a Zalaegerszeg élvonalbeli labdarúgócsapatának új vezetőedzője. Az értesüléseket a DIGI Sport is megerősítette, hivatalos bejelentés azonban szerdára várható." NSO

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 410 — Steelers fan
Nem értem hogy a sok balf@sz közül miért pont a Kis Karcsit emeled ki, aki a valós erejénél sokkal feljebb futtatta a Paksot, és a kupában is a reálisan elvárhatónál tovább vitte a csapatot.Jan
Szerintem őt kivételként említette.vassadi
Pontosan. Köszönöm.JC6
Akkor félreértettem, bocs.

Egyébként az elejével teljes mértékben egyetértek.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem értem hogy a sok balf@sz közül miért pont a Kis Karcsit emeled ki, aki a valós erejénél sokkal feljebb futtatta a Paksot, és a kupában is a reálisan elvárhatónál tovább vitte a csapatot.Jan
Szerintem őt kivételként említette.vassadi
Pontosan. Köszönöm.
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Szerintem őt kivételként említette.
több mint 14 éve
peach +1.

a magyar foci meg hasonlít egy nagy magyar kocsmához. innen kirúgnak egy edzőt, 3 nap múlva egy másik nb1-es csapatnál van. jönnek a régi, bukott cimborák, sörözgetnek, piázgatnak, elnevetgélnek, megbuknak aztán mennek másik csapathoz... nem is értem, hogy Kis Karcsi például hogy tudott edzőként idekerülni...JC6
Nem értem hogy a sok balf@sz közül miért pont a Kis Karcsit emeled ki, aki a valós erejénél sokkal feljebb futtatta a Paksot, és a kupában is a reálisan elvárhatónál tovább vitte a csapatot.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
peach +1.

a magyar foci meg hasonlít egy nagy magyar kocsmához. innen kirúgnak egy edzőt, 3 nap múlva egy másik nb1-es csapatnál van. jönnek a régi, bukott cimborák, sörözgetnek, piázgatnak, elnevetgélnek, megbuknak aztán mennek másik csapathoz... nem is értem, hogy Kis Karcsi például hogy tudott edzőként idekerülni...
több mint 14 éve
Détári pontosan illeszkedik a Matthaus, Maradona stb vonalba, akik játékosként világszínvonalon nyomták, aztán edzőként nulla.

Nem gondolnám, hogy a Fradinak most pont erre van szüksége. :rolleyes:
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 606 — a new hope (again)
nekem nem azzal van a bajom, hogy egervári kiket hív meg ill. kiket nem hív meg (ill. azzal is de m1)... hanem h a nyilatkozataival folyamatosan meghazudtoli önmagát, illetve olyan elveket hangoztat amiket teljesen nyílvánvalóan nem tart be. sztem ez baromira hiteltelen dolog, máshol kb mindenhol körberöhögnének egy ilyen gyökeret.

a csapat szempontjából mondjuk tök8, ugyanúgy drukkolok nekik mint eddig és örülök ha nyerünk, szétba*z az ideg ha kikapunk.

de attól még egervári egy jellemtelen sz*r ember sztem! legalábbis szövetségi kapitányként tuti.

m1, azért pénteken megint kiszurkoljuk legalább magunkat 😊

détári meg nagyon kellett, pláne a fradi kispadjára. véber kapott mellé egy jó barátot, így már ketten vihetik majd a showt! 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Détári->Fradi.

erről az jut eszembe, amikor egyszer mentem haza Kaposvárról Vp-be busszal, pont Siófokon keresztül, valami meccs zajlott (tökömtudjamilyen), és ahogyan közeledtünk a stadion felé, egyre csak erősödött a Détári takarodj 😀
most a Népligetben az Építők pályán edzünk, és simán hallani, ha van valami móka az Albertben vagy környékén... lehet déja vu lesz belőle 😊

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Détári->Fradi.

sajnos ez van. btw, a szentes-pintér-détári esélyes trióból tőle hányok legkevésbé.
és legalább lesznek vicces/spicces nyilatkozatok meccs végén.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 777 — Steelers fan
Détári->Fradi.

Nem ba...k meg. Bárkit jobban elviseltem volna. Hülye Kubatov.
Ez mehetett volna a gyűlölködjünk topicba is akár.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
Détári->Fradi.

No comment. De legalább lesz ingyen fröccs a stadionban.Bálesz
nem voltam még idén meccsen, ma eldőlt hogy egy ideig nem is megyek.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 110 — Illegális gyakorló
Détári->Fradi.

No comment. De legalább lesz ingyen fröccs a stadionban.

több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 646 — Volt egy kis zápor
én idénről beszéltemeaglesmcnabb
biztos vagyok benne hogy hasonló statisztikákkal fog véget érni ez az év is mindkét bajnokságban!yooker
1 szó: Bundesliga. Kiélezett harc a végsőkig.Amadeus91
Ezt pont a tavalyi után mondod? 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Détári->Fradi.

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Détári->Fradi.

Szerintem kb. a lehető legrosszabb megoldások egyike.