Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Mertesacker nagy kedvencem. És mivel ha már Premier League, akkor Arsenal, így ha ez összejön, én is örülnék neki, remélhetőleg stabilabbá tenné ezt a védelmet. 😊
több mint 14 éve
Fair point... Per Mertesacker is undergoing a medical with Arsenal, according to Sky Sports News, although we knew that already.HabiEnnek nagyon örülnék, 198 cm, ha jól tudom. Már régóta kacérkodok a gondolattal, a tökéletes igazolás lenne számunkra.
több mint 14 éve
Fair point... Per Mertesacker is undergoing a medical with Arsenal, according to Sky Sports News, although we knew that already.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Úgy tudom azért, mert "nincsenek jóban" a Sporting vezetőjével. Ami logikus is lenne, mert azért annyira nem lehet szar, hogy semennyi lehetőséget nem kap. Sérült volt 1-2szer de úgy tudom semmi komoly. Télen 1 millió fontért meg akarta venni a Celtic, csak más is lett volna az üzletben és végül nem jött össze. Nem várom, hogy portugál válogatott formában nyomja, csak legyen valamivel jobb, mint a csodás válogatott védőink. Ahhoz meg gyökérnek kell lenni nagyon, hogy az ne jöjjön össze.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egyébiránt caneira lábra tud állni ? vagy miért nem játszott két éve szinte (tavaly egyáltalán) semmit ?gabtsia fényképen mintha állna 😛 😀
több mint 14 éve
Mint az várható volt tényleg Caneira jött. Örülök neki, hogy hoztunk egy kis rutint (ráadásul nem is akármilyet azért) a belső védősorba, éppen erre volt nagy szükségünk. Tökéletes lenne egy Bráchi-Caneira-Vinícius-Oliveira védősor, és akkor még Vaskó (haha eltaláltam 😛) sem okozna folyamatos gólveszélyt 😊 Még ha nem is hozza a fénykori formáját, nagyon meglepne, ha Caneira szarabb lenne, mint a Lipi-Horváth-Vaskó trió..egyébiránt caneira lábra tud állni ? vagy miért nem játszott két éve szinte (tavaly egyáltalán) semmit ?
fetomy
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Ezentúl a 3....2.....1.....FRADI!!!! szöveg átalakul: 3....2....1.... FRÖCCS!!!-re 😛
több mint 14 éve
Détári->Fradi.Azt hiszem ennél nincs lejeb .... 😕
Szerintem kb. a lehető legrosszabb megoldások egyike.Schleck
több mint 14 éve
Mint az várható volt tényleg Caneira jött. Örülök neki, hogy hoztunk egy kis rutint (ráadásul nem is akármilyet azért) a belső védősorba, éppen erre volt nagy szükségünk. Tökéletes lenne egy Bráchi-Caneira-Vinícius-Oliveira védősor, és akkor még Vaskó (haha eltaláltam 😛) sem okozna folyamatos gólveszélyt 😊 Még ha nem is hozza a fénykori formáját, nagyon meglepne, ha Caneira szarabb lenne, mint a Lipi-Horváth-Vaskó trió..Prukner to ZTE? LOL Azért távozik mert a fradi szar az nb1ben, erre odamegy egy másik csapathoz megmentőnek 😀
több mint 14 éve
a magyar foci meg hasonlít egy nagy magyar kocsmához. innen kirúgnak egy edzőt, 3 nap múlva egy másik nb1-es csapatnál van. jönnek a régi, bukott cimborák, sörözgetnek, piázgatnak, elnevetgélnek, megbuknak aztán mennek másik csapathoz... JC6Itt erre egy gyönyörű példa:
"A Nemzeti Sport értesülései szerint a Ferencvárostól távozó Prukner László lesz a Zalaegerszeg élvonalbeli labdarúgócsapatának új vezetőedzője. Az értesüléseket a DIGI Sport is megerősítette, hivatalos bejelentés azonban szerdára várható." NSO
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Akkor félreértettem, bocs.Pontosan. Köszönöm.JC6Nem értem hogy a sok balf@sz közül miért pont a Kis Karcsit emeled ki, aki a valós erejénél sokkal feljebb futtatta a Paksot, és a kupában is a reálisan elvárhatónál tovább vitte a csapatot.JanSzerintem őt kivételként említette.vassadi
Egyébként az elejével teljes mértékben egyetértek.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Pontosan. Köszönöm.Nem értem hogy a sok balf@sz közül miért pont a Kis Karcsit emeled ki, aki a valós erejénél sokkal feljebb futtatta a Paksot, és a kupában is a reálisan elvárhatónál tovább vitte a csapatot.JanSzerintem őt kivételként említette.vassadi
több mint 14 éve
Nem értem hogy a sok balf@sz közül miért pont a Kis Karcsit emeled ki, aki a valós erejénél sokkal feljebb futtatta a Paksot, és a kupában is a reálisan elvárhatónál tovább vitte a csapatot.JanSzerintem őt kivételként említette.
több mint 14 éve
peach +1.Nem értem hogy a sok balf@sz közül miért pont a Kis Karcsit emeled ki, aki a valós erejénél sokkal feljebb futtatta a Paksot, és a kupában is a reálisan elvárhatónál tovább vitte a csapatot.
a magyar foci meg hasonlít egy nagy magyar kocsmához. innen kirúgnak egy edzőt, 3 nap múlva egy másik nb1-es csapatnál van. jönnek a régi, bukott cimborák, sörözgetnek, piázgatnak, elnevetgélnek, megbuknak aztán mennek másik csapathoz... nem is értem, hogy Kis Karcsi például hogy tudott edzőként idekerülni...JC6
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
peach +1.a magyar foci meg hasonlít egy nagy magyar kocsmához. innen kirúgnak egy edzőt, 3 nap múlva egy másik nb1-es csapatnál van. jönnek a régi, bukott cimborák, sörözgetnek, piázgatnak, elnevetgélnek, megbuknak aztán mennek másik csapathoz... nem is értem, hogy Kis Karcsi például hogy tudott edzőként idekerülni...
több mint 14 éve
Détári pontosan illeszkedik a Matthaus, Maradona stb vonalba, akik játékosként világszínvonalon nyomták, aztán edzőként nulla.Nem gondolnám, hogy a Fradinak most pont erre van szüksége. :rolleyes:
több mint 14 éve
nekem nem azzal van a bajom, hogy egervári kiket hív meg ill. kiket nem hív meg (ill. azzal is de m1)... hanem h a nyilatkozataival folyamatosan meghazudtoli önmagát, illetve olyan elveket hangoztat amiket teljesen nyílvánvalóan nem tart be. sztem ez baromira hiteltelen dolog, máshol kb mindenhol körberöhögnének egy ilyen gyökeret.a csapat szempontjából mondjuk tök8, ugyanúgy drukkolok nekik mint eddig és örülök ha nyerünk, szétba*z az ideg ha kikapunk.
de attól még egervári egy jellemtelen sz*r ember sztem! legalábbis szövetségi kapitányként tuti.
m1, azért pénteken megint kiszurkoljuk legalább magunkat 😊
détári meg nagyon kellett, pláne a fradi kispadjára. véber kapott mellé egy jó barátot, így már ketten vihetik majd a showt! 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Détári->Fradi.erről az jut eszembe, amikor egyszer mentem haza Kaposvárról Vp-be busszal, pont Siófokon keresztül, valami meccs zajlott (tökömtudjamilyen), és ahogyan közeledtünk a stadion felé, egyre csak erősödött a Détári takarodj 😀
most a Népligetben az Építők pályán edzünk, és simán hallani, ha van valami móka az Albertben vagy környékén... lehet déja vu lesz belőle 😊
több mint 14 éve
Détári->Fradi.sajnos ez van. btw, a szentes-pintér-détári esélyes trióból tőle hányok legkevésbé.
és legalább lesznek vicces/spicces nyilatkozatok meccs végén.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Détári->Fradi.Nem ba...k meg. Bárkit jobban elviseltem volna. Hülye Kubatov.
Ez mehetett volna a gyűlölködjünk topicba is akár.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
nem voltam még idén meccsen, ma eldőlt hogy egy ideig nem is megyek.Détári->Fradi.No comment. De legalább lesz ingyen fröccs a stadionban.Bálesz
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Détári->Fradi.No comment. De legalább lesz ingyen fröccs a stadionban.

több mint 14 éve
Ezt pont a tavalyi után mondod? 😀1 szó: Bundesliga. Kiélezett harc a végsőkig.Amadeus91én idénről beszéltemeaglesmcnabbbiztos vagyok benne hogy hasonló statisztikákkal fog véget érni ez az év is mindkét bajnokságban!yooker
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Détári->Fradi.GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
több mint 14 éve
Détári->Fradi.Szerintem kb. a lehető legrosszabb megoldások egyike.