Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Remélem ő is visszavonul, mint a másik aljadék....szegény Divat,az úttest nem hosszabbít rajczival 😀JociKabát gondolom megy vissza.vassadi
több mint 14 éve
Remeljuk!!szegény Divat,az úttest nem hosszabbít rajczival 😀JociKabát gondolom megy vissza.vassadi
több mint 14 éve
szegény Divat,az úttest nem hosszabbít rajczival 😀JociKabát gondolom megy vissza.
több mint 14 éve
szegény Divat,az úttest nem hosszabbít rajczival 😀
több mint 14 éve
20 perce megy a BL döntő. Ki kinek szurkol? 😀SchleckÉn Webb-nek.
több mint 14 éve
Most komolyan, nem volt még elég a Barca fikázásból? Nem tudom mi a franc bajuk van egyeseknek...JC6nem nézted a videót?
jahogy igen? Mégsem érted? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Most komolyan, nem volt még elég a Barca fikázásból? Nem tudom mi a franc bajuk van egyeseknek...JC61. Túl jók.
2. Nagy hype.
3. Van néhány patkány játékosuk.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Most komolyan, nem volt még elég a Barca fikázásból? Nem tudom mi a franc bajuk van egyeseknek...
több mint 14 éve
Még nincs, sőt, nemrégiben maga De Gea nyilatkozta, hogy nem kell úgy elkapkodni azt a szerződést.vassadiNem csak kiváló kapus, de még esze is van :cool:
több mint 14 éve
De Gea most akkor megvan már a MUnak? Ő sztem rohadt nagy steal lehet, nagyon bírom a srácot.szabaMég nincs, sőt, nemrégiben maga De Gea nyilatkozta, hogy nem kell úgy elkapkodni azt a szerződést.
több mint 14 éve
Ilyet én is tudok, és még nincs is benne minden: http://www.youtube.com/watch?v=QX4S0CyRRpIPocsHow many times have you heard Pep Guardiola or Barca players whining about the referee after the games? If you have, please let me know...
A megjegyzések le vannak tiltva ennél a videónál.
Micsoda meglepetés.
több mint 14 éve
De Gea most akkor megvan már a MUnak? Ő sztem rohadt nagy steal lehet, nagyon bírom a srácot.
több mint 14 éve
Engem nagyon nem érdekel hogy mennyit dobálják magukat meg hogy hányszor tévednek nekik/az ő kárukra. Jó nézni a meccseiket, nagyon jó csapat és tudnak focizni is nem kicsit. DE a United is tud, ezt felejti el mindenki. Bármilyen meccsről is van szó a Barca az esélyes, de kb úgy ahogy a Pats-Giants is volt, nyomja csak a vállukat annyira hogy meginogjanak...UNITED!!!!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Ilyet én is tudok, és még nincs is benne minden: http://www.youtube.com/watch?v=QX4S0CyRRpI
több mint 14 éve
Jöhet az oltás, de van benne valami:Ezen a retardált Ballackon mindig akkorát röhögök 😀 Kb. a videó nagy részében Busqets dobálja magát, szal egyértelmű a legnagyobb paraszt ő a Barcában. Többivel nincs gond szerintem.
http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk&feature=player_embedded#at=11Sebii
több mint 14 éve
Jöhet az oltás, de van benne valami:http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk&feature=player_embedded#at=11
több mint 14 éve
Ne haragudj Stez én akkor sem értek veled egyet. Benzema jelenleg az elsőszámú csatárunk lehet. Ugyanis érzésem szerint jobb mint Higuain, és Adebayor. Más csatárunk meg nincs.Mellesleg a Lyonból a Realba lépni nem olyan hatalmas előrelépés szerintem mint ahogy azt te gondolod. Szvsz. Sima top10es csapat Európában.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Na igen. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
főleg nekünk Bengals fanoknak nehéz ilyet mondani 😊ne a játékosok miatt szeresd a klubot, hanem a szellemisége miattgabtsiÉletemben először most hallok/olvasok MU fantől ilyet. Ezt is megéltem.
(Ez most nem kötözködés akar lenni, komolyan így van.)Mikey
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
ne a játékosok miatt szeresd a klubot, hanem a szellemisége miattgabtsiÉletemben először most hallok/olvasok MU fantől ilyet. Ezt is megéltem.
(Ez most nem kötözködés akar lenni, komolyan így van.)
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
emlékszem, úgy készültem (mint talán most a barcasok) elképzelni nem tudtam, hogy gond lehet a döntőben, tükörsima győzelemre számítottam az első 10 perc után meg aztán főleg. gabtsiHát én is esélyesebbnek tartom magunkat, de csak nagyon kevéssel. Villa és Pedro gyakorlatilag offon van az elmúlt három hónapban. Villának minden meccsén volt átlagban 1-2 ziccere és abból 1, azaz 1 gólt szerzett... Mondjuk én Pedrot alapból nem tartottam soha sem jó játékosnak, ezért is örülnék, ha tényleg jönne nyáron Rossi a Villarealból.
több mint 14 éve
abszte belül, carrick előtt, ahol most giggs játszik. én letenném a hajamat ha sneijder összejönne.
ami nem hajlik, az törik!