Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 100 — Axel Foley
Szép gólt kapott a Samp.
Koman mellett beadták,Laczkó embere meg befejelte.Bazzani
Ki is ejtettük őket szerencsére :cool: :cool: :cool:
Tavano&Busce 😊JoeyPorter
Nem őket,minket. 😉
Mondjuk igazából mindegy,hogy most esünk ki vagy egy fordulóval később.
Forza Samp!

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
szent ember nincs,szent sztárfocista meg pláne nem 😊Newman
Kaká mondjuk sztem abszolút megcáfolja ezt.

Ennyi erővel sok mindenkit nem lenne szabad szidni. Mondjuk a lábtörés tényleg csúnya volt... És szaba logikája szerint én egy idióta vagyok, mert nem szeretem Messit ... apeszos
Értő olvasásból egyes. Vagy direkt forgatod ki a szavaimat. Azt írtam, hogy aki a mai foci közegét ismerve szídja Messit (főleg úgy, ahogy amadeus tette), az idióta. És kibontottam, miért is gondolom ezt. Az, hogy nem szereted, egy dolog. De a tettei a pályán szerintem bőven a jó oldalra predesztinálják, abszolút vállalható játékos. Fetomy is leírta miért, de már korábban én is.szaba
Oké
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 273
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/noticies/futbol/temporada11-12/08/20/n110820118848.html

LeBron benézett a Barcához.
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Szép gólt kapott a Samp.
Koman mellett beadták,Laczkó embere meg befejelte.Bazzani
Ki is ejtettük őket szerencsére :cool: :cool: :cool:
Tavano&Busce 😊

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 273
Kaká mondjuk sztem abszolút megcáfolja ezt.

Ennyi erővel sok mindenkit nem lenne szabad szidni. Mondjuk a lábtörés tényleg csúnya volt... És szaba logikája szerint én egy idióta vagyok, mert nem szeretem Messit ... apeszos
Értő olvasásból egyes. Vagy direkt forgatod ki a szavaimat. Azt írtam, hogy aki a mai foci közegét ismerve szídja Messit (főleg úgy, ahogy amadeus tette), az idióta. És kibontottam, miért is gondolom ezt. Az, hogy nem szereted, egy dolog. De a tettei a pályán szerintem bőven a jó oldalra predesztinálják, abszolút vállalható játékos. Fetomy is leírta miért, de már korábban én is.
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
otthon szaros 1-0 a Budaörs ellen. kurvafasza.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
jó mondjuk az erős különbség,hogy CR a saját szurkolóit bombázta telibe 😀
igazából nekem Messivel nincs bajom a pályán,de a pályán kívűl enyhe túlzás szentnek beállítani,olvastam már pár meredek dolgot róla (persze ezek lehetnek pletykák is,de nem hiszem,hogy mindegyik teljesen alaptalan),a nő ügyeiről nem is beszélve...
Torghelle,Bajzát,Rajczi
Soroljam még?
Ja nem akartam belezavarni ebbe a "nem unalmas" MessiajobbRonaldoajobbfujjRealfujjBarca bölcsöde szintű vitába.Bazzani
igazából engem se nagyon érdekel,bár ez kollektívan a focira is vonatkozik a legtöbb esetben
csak most unatkoztam 😛

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 669 — Whoops, looks like something went wrong.
Szerintem meg Nigel De Jong a világ legjobb játékosa és pukkadjatok meg.
Természetesen azóta lépett csak elő, mióta Vinnie Jones Oscar díjas hollywoodi sztár lett, áruló.

több mint 14 éve
igazából nekem Messivel nincs bajom a pályán,de a pályán kívűl enyhe túlzás szentnek beállítani,olvastam már pár meredek dolgot róla (persze ezek lehetnek pletykák is,de nem hiszem,hogy mindegyik teljesen alaptalan),a nő ügyeiről nem is beszélve...
Torghelle,Bajzát,Rajczi
Soroljam még?
Ja nem akartam belezavarni ebbe a "nem unalmas" MessiajobbRonaldoajobbfujjRealfujjBarca bölcsöde szintű vitába.

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
szent ember nincs,szent sztárfocista meg pláne nem 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
eaglesmcnabb: 5 percig kerestem olyan videókat a youtube-on, amiken olyat lehetne látni, miszerint Messi álszent, de nem találtam. Ezek szerint neked minden ilyen videó és kép el van tárolva a gépeden 😀 😀 Fölös amúgy belemenni...

Más: a Siófok három 11-est kapott 😀 két piros a Rákóczinál. Jó meccs 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
legalább a 3 pont meglett
több mint 14 éve
én Messit álszent játékosnak tartom.eaglesmcnabb
nem a vitába akarok bekapcsolódni, csak kíváncsi vagyok, mit értesz egy sportolónál (most konkrétan nála) álszentségnekSzobi22
például amikor beleszáll izomból az egy helyben álló Ramosba fetreng, majd mikor Ramos megkapja a sárgáját felkel, és röhögve elszalad. De persze ő nem szimulál. bezzeg "köcsög rinyaroni", aki egyébként már 2 éve nem színészkedik többet mint egy átlagos focista, a Barcelona játékosokhoz viszonyítva meg pláne nem.
plusz mindenhonnan azt halljuk ,hogy a real játékosai mekkora egy alattomos férgek, persze Messi ő talpig sportember... közben meg pl: http://www.youtube.com/watch?v=VntuoYodi1U és közben kitárja a két kezét, mintha egy ma született bárány lenne: http://www.therealmadridfan.com/wp-content/uploads/messi-pepe-clasico.jpg pl. ez a mozdulat teszi számomra álszentté, és az, hogy az emberek úgy beszélnek róla, mintha ő különb lenne ilyen szempontból a társainál. pedig nem :/

ehhez kapcsolódóan a sokak által megvetett, és közutálatnak örvendő CR pl. így viselkedett egy hasonló, bár teljesen vétlen szituációban: http://www.youtube.com/watch?v=Rm3qwk4T_IM&feature=related

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Szép gólt kapott a Samp.
Koman mellett beadták,Laczkó embere meg befejelte.

több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
én Messit álszent játékosnak tartom.eaglesmcnabb
nem a vitába akarok bekapcsolódni, csak kíváncsi vagyok, mit értesz egy sportolónál (most konkrétan nála) álszentségnek

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 813
Ezt az Arsenalt kötelező lesz megverni jövő héten.

Ahogy látom, a Villas-Boas éra sem indul túl fényesen, igaz legalább már sikerült egyenlíteniük.
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Visszatérve..
apeszos! Jól van, senki sem szent és sérthetetlen, mindenkit lehet szidni, csak nincs értelme. Ez az egyik. A másik pedig az, hogy ilyen gusztustalan módon egy 20 éves(?) gyerek ne nyilvánuljon meg (törjék el a lábát, stb.).

Főleg úgy ne mondjon ilyeneket egy Messiről, hogy soha életében nem fog még a lába nyomába sem érni, élete bármely területén.JC6
Ennyi erővel sok mindenkit nem lenne szabad szidni. Mondjuk a lábtörés tényleg csúnya volt... És szaba logikája szerint én egy idióta vagyok, mert nem szeretem Messit (aki egy isten), és néha ennek hangot is adok. Ugyanúgy nem szeretem CR-t sem, pedig neki sem jöhet a nyomába sok mindenki. Se mindegy is, tényleg idióta vagyok hogy megszólaltam egyáltalán, és számra vettem az isten nevét. Mea culpa....
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
"A három pont vagy hármaspont a mondat végén (…) a gondolatok közötti átjárhatóságnak, a gondolat befejezetlenségének, töredezettségének jele, ami szolgálhat a mondanivaló elnyújtására, a bizonytalanság kifejezésére.
A mondat végén elhelyezett három pont általában soha semmit nem ad hozzá a tartalomhoz, viszont azt sugallja, hogy az illető nem tudott mit kezdeni az előtte álló fogalmazási feladattal, ezért inkább félúton otthagyta az egészet. Jelezhet időhúzást, halogatást, tötymörgést, lustaságot, fantázia hiányt.
Ha nagyon kekec akarok lenni, akkor a hármaspont értelmezhető úgy is, hogy bizonyos dolgokat kihagy, elhallgat, „elharap” az író személy. Lehet, hogy nem akarja, vagy nem meri kimondani a lényeget… de azért, kipontozza… hogy Te értsd, sejtsd… hogy van ám még ott valami… és továbbgondolásra késztessen. (Aztán „gondolsz, amit akarsz… de majd jól összeveszhetünk a félreértésen, ha nem azt gondolod, amire én gondoltam, hogy gondolj…”) Így akár bizonyos szövegkörnyezetben (chaten veszekedés, szakítás stb.) felfogható érzelmi manipulációnak, bizonytalanságban tartásnak is, ami semmiképp sem egyenes és jellemes dolog."

Bocsi fetomy. 😀

több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Ha Moor a mai meccset is végig játssza, akkor az lenne zsinórban a 68. teljes mérkőzése, amivel egyedülálló MLS-rekordot döntene...
Ma debütál az All-White 3rd jersey a Chivas USA ellen, 3-tól kezdünk, nézze mindenki! 😀

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Paolo Sousának üzenem, hogy Alves moslék formában van, Nikolic meg már pofátlanul gólveszélyes azok alatt a 10 percek alatt is, amiket kap...

Egyébként pedig gyönyörű látni, hogy a folyamatos sírás Polonkai mellőzése, meg a magyar játékosok mellőzése mellett, hogy Polonkai és Sándor ketten rúghattak volna vagy 4-et, de kihagyták a 100%-os ziccereiket, miközben Marlon Brandó gólt lőtt, Brachinak minden meccsen veszélyes lövései vannak, Oliveira két gólpassz, Mitrovics mezőnyben elég jó, egyedül Héctor meg Walter nem jók, de per pill szerintem 4-2-re áll a jó igazolás-pazarlás mutató...

Ja, és kiderült, hogy a pécs annyira nem jó, csak a fos csapatokat könnyen ütötték szét..

Jólvan nagyszerű szakértő folytatja a pofázását a fantasztikus magyarokról. Komolyan, szerintem velem van a baj, hogy nem látom Polonkai mekkora sztár, mert a faszakértők ott a stúdióban mindig ámuldoznak róla...
több mint 14 éve
én Messit álszent játékosnak tartom. ezért soha sem fogom szeretni. plusz ugye argentin, így alapból hendikepből indul nálam. meg ugye a hype az elsősorban nem megkedveltetni szokta a játékosokat. Sokan utálják Vettelt, mert GYuszika folyton hypeolja, és bizony sokan vannak így Messivel is. DE elárulom nektek, hogy van aki Kakát utálja, vagy Ronaldinhot. pedig róluk se sok rosszatt hallottam még.eaglesmcnabb
Ronaldinhoról nem hallottál még sok rosszat? 😀Schleck
ezek szerint szar a hallásom 😀
minden esetre a pályán mutatott dolgai miatt csak tisztelni lehet, és én személy szerint nagyobb játékosnak tartom mint messit.

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 757 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Megvan Danilo 5. idei gólja. Természetesen megint 11esből. Szerintem most már rámegy arra, hogy csak tiziket lőve lesz gólkirály.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
én Messit álszent játékosnak tartom. ezért soha sem fogom szeretni. plusz ugye argentin, így alapból hendikepből indul nálam. meg ugye a hype az elsősorban nem megkedveltetni szokta a játékosokat. Sokan utálják Vettelt, mert GYuszika folyton hypeolja, és bizony sokan vannak így Messivel is. DE elárulom nektek, hogy van aki Kakát utálja, vagy Ronaldinhot. pedig róluk se sok rosszatt hallottam még.eaglesmcnabb
Ronaldinhoról nem hallottál még sok rosszat? 😀

több mint 14 éve
én Messit álszent játékosnak tartom. ezért soha sem fogom szeretni. plusz ugye argentin, így alapból hendikepből indul nálam. meg ugye a hype az elsősorban nem megkedveltetni szokta a játékosokat. Sokan utálják Vettelt, mert GYuszika folyton hypeolja, és bizony sokan vannak így Messivel is. DE elárulom nektek, hogy van aki Kakát utálja, vagy Ronaldinhot. pedig róluk se sok rosszatt hallottam még.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ja, azt kifelejtettem, hogy eléggé meglepő számomra, hogy Messiről ilyenek hangzanak el itt, mikor nem tudok semmiről, hogy pályán kívül bármennyire is köcsög lenne. Vagy akár pályán is. Igen néha dobja magát, de nem sok játékosról van sok olyan emlékem, hogy ha felrúgják is felpattan és megy tovább, ő az egyik.

Egyik legszimpatikusabb játékos annak ellenére is, hogy néha a hype nagyobb mint ő. Ettől függetlenül jogosan felőlem lehet szidni, csak jelenleg itt nem úgy tűnik, mintha jogos szidalmak hangzottak volna el.fetomy
+1