Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
sajnos idén már tavasszal már megkopott Szűcs, jópár gólban benne volt, elég sok gólt is kaptunk az egész idényben, azt hiszem 50 felettte mint nagy újpest ultra ( 😀 😛 ) igazán tudhatnád hogy balajcza tényleg nem rossz kapus.viszont Lajos még jobb,ő kell a válogatottba 😊JociSzűcs Lajos soha sem lesz válogatott 😛 Szerintem még ha most leigazolná a Barca, és 5 évig kezdő lenne, és aranylabdát nyerne meg minden szart, és egy gólt nem kapna 5 év alatt sem, akkor sem hívnák be 😀
Régen ő volt a kedvenc kapusom, voltak évei, mikor brutál jó volt, mindent kifogott, és mégsem volt még csak a közelében sem annak, hogy behívja valaki. Örök rejtély marad számomra, hogy mi volt az az ok, amiért még barátságosokon se játszhatott... (Tudom, volt 1 vagy 2 meccsen, de az lófasz)fetomy
több mint 14 éve
Seedorf is marad még egy évet!
több mint 14 éve
kusczak kvázi megsértődött, hogy nem kap lehetőséget, úgyh tőlem készülhet is anyjához lengyelországba. igazi nímand.én de Gea kapcsán csak attól félek, hogy még túl fiatal, túl rutintalan és azért neki nem az almeria ellen kell egy megpattanó lövést hárítania, hanem adott esetben a BL döntőben az utolsó 11est. nem egyszerű örökség, de szimpatikus gyerek, bízom benne, de hát más nem is igen tehetek.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Legyen igazatok,legalább végre kicutolhatnánk Kusczakot...Néha úgy meg volt zavarodva,mint az öreg Barthez volt anno,pedig ő még a csatárokat is bőrözte :cool: :/
több mint 14 éve
De Gearól elég asszem annyi h 18 évesen kiszorította azt a Sergio Asenjot az Atletico kapujából akiről előtte általános vélekedés volt h ő az új Casillas...Szerk. ez meg nem kicsit beteg 😀 http://www.origo.hu/sport/focivilag/20110525-a-nap-sportvideoja-egy-vidam-temetes.html

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
de Gea kurva jó, majd meglátjátok
több mint 14 éve
azért De Gea>>>>>Lindegaardhát én sem tudom mit gondoljak erről a de gea dealről, nálam is stekelenburg és akinfeev volt az első két helyen, nem tudom hogy ezzel a fizikummal, hogy él majd meg egy PL boxban.gabtsiAlkatra olyan,mint VdS,kicsit alacsonyabb(192)...ettől függetlenül én sem örülnék a leigazolásának.Télen hoztunk egy kapust Lindegardot,azzal mi van?JoeyPorter
annyi, hogy sztem a spanyolnak még jó lett volna 1-2 év atleticoban, nagyon fiatal még Ő.
nálam a fiatal kapusok:
Akinfeev-Lloris-Adler-Neuer-DeGea

JT Daniels fan
több mint 14 éve
hát én sem tudom mit gondoljak erről a de gea dealről, nálam is stekelenburg és akinfeev volt az első két helyen, nem tudom hogy ezzel a fizikummal, hogy él majd meg egy PL boxban.gabtsiAlkatra olyan,mint VdS,kicsit alacsonyabb(192)...ettől függetlenül én sem örülnék a leigazolásának.Télen hoztunk egy kapust Lindegardot,azzal mi van?
több mint 14 éve
hát én sem tudom mit gondoljak erről a de gea dealről, nálam is stekelenburg és akinfeev volt az első két helyen, nem tudom hogy ezzel a fizikummal, hogy él majd meg egy PL boxban.
több mint 14 éve
Még nem De Gea az új kapusunk, egyelőre csak nagyon közel állunk a leigazolásához.Szczesny>De Gea 😛NewmanA következő sorsdöntő hibájánál már nem ezt mondod. 😛
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=y2pnDVRzG8s&feature=player_embeddedkalapkabi! 😀
Ez micsa' gól!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Londonnak jelenleg egy nagy csapata sincs, nem hogy kettő.... 😂

több mint 14 éve
jajj,bocsi,nem tudtam,hogy a kékeket szereted :rolleyes: 😊És ezzel mivel cáfoltál meg? 😀Hát jobban örülök, hogy ő ment oda, mintha Neuer vagy mondjuk Akinfeevet igazolták volna le.viccelsz?
És közel semlegesként ebben még lehet igazság is, bár inkább >=. 😀Schleck
Akinfeev>bárki más 😀Newman
Chelseas vagyok.Schleck
én is jobban örülök neki,mint az általad is említett 2 úriembernek,majd London két nagycsapata teletömi neki a hálót 😀
több mint 14 éve
És ezzel mivel cáfoltál meg? 😀viccelsz?David de Gea a MU új kapusaHát jobban örülök, hogy ő ment oda, mintha Neuer vagy mondjuk Akinfeevet igazolták volna le.
Szczesny>De Gea 😛Newman
Akinfeev>bárki más 😀Newman
Chelseas vagyok.
több mint 14 éve
viccelsz?David de Gea a MU új kapusaHát jobban örülök, hogy ő ment oda, mintha Neuer vagy mondjuk Akinfeevet igazolták volna le.
Szczesny>De Gea 😛Newman
Akinfeev>bárki más 😀
több mint 14 éve
David de Gea a MU új kapusaHát jobban örülök, hogy ő ment oda, mintha Neuer vagy mondjuk Akinfeevet igazolták volna le.
Szczesny>De Gea 😛Newman
És közel semlegesként ebben még lehet igazság is, bár inkább >=. 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Pirlo aláírt a Juvéhoz.vassadiFiatalítanak ott is 😀
több mint 14 éve
Pirlo aláírt a Juvéhoz.
több mint 14 éve
azért Beckham még mindig jól mutat MU mezben a jobb szélen... :cool:két 7-es a pályán egyszerre Owen és Becks... 😂

több mint 14 éve
Tőlem utálhatod, de a taplók gyülekezete kifejezés nevetséges erre a csapatra.A 15 méterrel páros lábbal becsúszó Tristán és a lábtörő duscher után hadd utáljam már a deport... A Milan elleni továbbjutás meg külön szívügyem 😛WyattHopi, és tényleg, kiesett a depor. Hát őszintén szólva kicsit sem bánom... Az olyan taplók, mint aldo duscher és társai gyülekezete évekig n1 volt a hate listámon, de már előtte sem tetszett...WyattNe haragudj de ez egy jó nagy baromság.. A 2000es évek elején a depor játszotta az egyik legszebb focit. Íme pár "tapló" abból az időből: Molina-Capdevilla (Romero)-Naybet-Andrade-Manuel Pablo-FRAN-Luque-Mauro Silva-Sergio-Djalminha-Valeron-Makaay-Tristan-Pandiani.. nehéz ezt a csapatot taplónak titulálni már bocs.. Duscher már a hanyatlás kezdetekor érkezett (a csodálatos 2004es év után amikor a Juve-t és az akkor csúcson lévő Milant (1-4es első meccs után 4-0 otthon 😊 ) vertük ki a BLből). Sajnos 2005től kezdett összeomlani a költségvetés, gyakorlatilag csődközeli helyzet volt már 5-6 éve a klubnál, csoda h eddig bent tudtak maradni minden évben.Szesze
több mint 14 éve
elég jól álltunk akkor kapusokkal. jó kis korosztály volt ebből a szempontból. sáfárt tartotta mindenki a legjobb kapusnak, amivel nem is volt baj, csak olyan halvérű volt, hogy sztem két gyors szöglet között is elaludt. és hát nem is rángatta az istrángot, aztán elment nyugdíjba, ausztriába és 10 éve levezet tulajdonképpen. ugye az olimpiai válogatottnak is ő volt az első számú kapusa, szűcs tk csak a tét nélküli skót visszavágón védett, ha emlékeim nem csalnak kikaptunk, de mai napig bennem van h a sportban másnap a skót edző egyetlen embert nevezett meg a magyarok közül, Lajcsit, és azt mondta, hogy amíg él nem fogja elfelejteni ennek az embernek a nevét, úgy védett. aztán ha jól emlékszem az olimpián egy percet se, mert sáfár volt az első kapus azt meg nem nagyon cseréled. aztán ott volt babos, aki mint a sokszoros bajnok mtk - nem is akármilyen - kapusa, aki egy időben szintén megelőzte, majd jött bicskeivel a király korszak, és bár én nagyon nem bírom az embert, de a BL-es időszakban a világ top5ben volt.szóval megérdemelt volna több lehetőséget, és én mint fradista tényleg imádtam, óriási kapus, de nem volt szerencséje, meg konzisztens se volt, amellett hogy egy irdatlan paraszt. pain in the ass, mondja a művelt olasz aki tud angolul.
több mint 14 éve
te mint nagy újpest ultra ( 😀 😛 ) igazán tudhatnád hogy balajcza tényleg nem rossz kapus.viszont Lajos még jobb,ő kell a válogatottba 😊JociSzűcs Lajos soha sem lesz válogatott 😛 Szerintem még ha most leigazolná a Barca, és 5 évig kezdő lenne, és aranylabdát nyerne meg minden szart, és egy gólt nem kapna 5 év alatt sem, akkor sem hívnák be 😀
Régen ő volt a kedvenc kapusom, voltak évei, mikor brutál jó volt, mindent kifogott, és mégsem volt még csak a közelében sem annak, hogy behívja valaki. Örök rejtély marad számomra, hogy mi volt az az ok, amiért még barátságosokon se játszhatott... (Tudom, volt 1 vagy 2 meccsen, de az lófasz)
több mint 14 éve
Németh Gábor a legjobb.te mint nagy újpest ultra ( 😀 😛 ) igazán tudhatnád hogy balajcza tényleg nem rossz kapus.viszont Lajos még jobb,ő kell a válogatottba 😊JociEz ugye csak vicc akar lenni:Balajczaaa? maga nóóómális? 😊
"Fülöp helyett Csernyánszki Egervári keretében"
😀
Tényleg Ő lenne a 4. legjobb magyar kapus?
Ha már itthon játszó, akkor százszor inkább Balajcza Szabolcs...Sinisa
teljesen jó sztem Csernyánszki, bár 38 évesen is előrébb tenném Szűcsöt(dehát ő nincs tűz közelbe)...amúgy meg szerencse h Sanyibá fiatalít(Gula, Megyó). 😊Divat
A számok nem hazudnak
több mint 14 éve
Ezt vajon hány játékos tenné meg?Gary Neville... :cool:
Stevie G-nek jó a vendégszektorMikey
http://www.caughtoffside.com/2011/03/02/from-full-back-to-fan-gary-neville-gets-angry-in-the-stands-video/