Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Hopi, és tényleg, kiesett a depor. Hát őszintén szólva kicsit sem bánom... Az olyan taplók, mint aldo duscher és társai gyülekezete évekig n1 volt a hate listámon, de már előtte sem tetszett...WyattNe haragudj de ez egy jó nagy baromság.. A 2000es évek elején a depor játszotta az egyik legszebb focit. Íme pár "tapló" abból az időből: Molina-Capdevilla (Romero)-Naybet-Andrade-Manuel Pablo-FRAN-Luque-Mauro Silva-Sergio-Djalminha-Valeron-Makaay-Tristan-Pandiani.. nehéz ezt a csapatot taplónak titulálni már bocs.. Duscher már a hanyatlás kezdetekor érkezett (a csodálatos 2004es év után amikor a Juve-t és az akkor csúcson lévő Milant (1-4es első meccs után 4-0 otthon 😊 ) vertük ki a BLből). Sajnos 2005től kezdett összeomlani a költségvetés, gyakorlatilag csődközeli helyzet volt már 5-6 éve a klubnál, csoda h eddig bent tudtak maradni minden évben.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hogy ez a Laczkó milyen hurka játékos..bármilyen Samp-os vidit nézek, ő sétálgat a bal oldalon...
több mint 14 éve
Hopi, és tényleg, kiesett a depor. Hát őszintén szólva kicsit sem bánom... Az olyan taplók, mint aldo duscher és társai gyülekezete évekig n1 volt a hate listámon, de már előtte sem tetszett...

több mint 14 éve
A Malaga volt talán kivétel, de odament Baptista, így nem tudtam ellenük drukkolni :/Igen, mondjuk a Mallorca is szimpatikus amióta nincs ott a Majom, de nekem a kiscsapatok közül a Depor, Villareal és Espanyol kiemelkedtek... És ezek azért nem. De hol van már az Alaves, Celta Vigo vagy Betis. Utóbbi 2 stabil UEFA kupa csapat volt évekig, amikor elindult Magyarországon a SportTVKiesett a Deportivo 😕 Szimpatikus kis csapat volt, amikor még nagyban rajongtam a sportért, hihetetlen, hogy így eltűntek...az a baj, hogy nekem a kiesőjelölt csapatok közül mindegyik szimpatikus... Így mindig meg kell válni valamelyiktől :/eaglesmcnabb
Szegényebb lesz nélkülük a spanyol élvonal, ha ugyan bárki ismer még más csapatot a 2 nagyon kívül...Black_Adder
Na meg a Recre is szimpatikus mióta megkapta a "bizsu az ékszer boltban" rangot, és 1 pont híján bentmaradtakBlack_Adder
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Igen, mondjuk a Mallorca is szimpatikus amióta nincs ott a Majom, de nekem a kiscsapatok közül a Depor, Villareal és Espanyol kiemelkedtek... És ezek azért nem. De hol van már az Alaves, Celta Vigo vagy Betis. Utóbbi 2 stabil UEFA kupa csapat volt évekig, amikor elindult Magyarországon a SportTVKiesett a Deportivo 😕 Szimpatikus kis csapat volt, amikor még nagyban rajongtam a sportért, hihetetlen, hogy így eltűntek...az a baj, hogy nekem a kiesőjelölt csapatok közül mindegyik szimpatikus... Így mindig meg kell válni valamelyiktől :/eaglesmcnabb
Szegényebb lesz nélkülük a spanyol élvonal, ha ugyan bárki ismer még más csapatot a 2 nagyon kívül...Black_Adder
Na meg a Recre is szimpatikus mióta megkapta a "bizsu az ékszer boltban" rangot, és 1 pont híján bentmaradtak
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Kiesett a Deportivo 😕 Szimpatikus kis csapat volt, amikor még nagyban rajongtam a sportért, hihetetlen, hogy így eltűntek...az a baj, hogy nekem a kiesőjelölt csapatok közül mindegyik szimpatikus... Így mindig meg kell válni valamelyiktől :/
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A Villareal szép focit játszik és a Malaga is feltámadt. Nekem régen még a Mallorca játéka tetszett...és egy kicsit Recreativo-s vagyok 😀 😀
több mint 14 éve
Kiesett a Deportivo 😕 Szimpatikus kis csapat volt, amikor még nagyban rajongtam a sportért, hihetetlen, hogy így eltűntek...Szegényebb lesz nélkülük a spanyol élvonal, ha ugyan bárki ismer még más csapatot a 2 nagyon kívül...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
vidi fieszta első élő kapcsolásánál egyből villant a fehérvári "csürhe", majd utána Csányi beszédénél is...kész van már a tabló? v még keresnek rá pár fotót 😀KÖSZÖNJÜK DRAGÓ!!! És a sors tényleg tud ilyet is, h góllal búcsúzhasson...nyáron meg kell erősíteni rendesen ezt a keretet, és előre a 29.-ért...
|
több mint 14 éve
Ezt mondják a fogadóirodák: http://www.oddschecker.com/football/football-specials/chelsea-specials/next-permanent-managerSchleckOMG, Sir Alex is ott van 67x szorzóval 😀 Valaki megrakja?
több mint 14 éve
Úristen, csak Redknapp ne. De Moyesnak sem örülnék teljességgel.SchleckVicces lenne, ha egy hozzájuk hasonló végtelenül középszerű menedzsere lenne a Chelsea-nek jövőre. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Szerintem Abra sincs ekkora mazochista. 😀Úristen, csak Redknapp ne. De Moyesnak sem örülnék teljességgel.Ne válogass 😀 Inkább imádkozz nehogy megint olaszt kapjatok 😀eaglesmcnabb
Ezt mondják a fogadóirodák: http://www.oddschecker.com/football/football-specials/chelsea-specials/next-permanent-manager
Jó jelek, és Villas-Boasnak nagyon örülnék. 😊Schleck
Közben hajrá Udinese! Óriásit küzdenek, nagoyn megérdemelnék a BL helyezést, de csak akkor persze, ha eladják a Chelseanek Alexis Sanchot. 😊
több mint 14 éve
kazahsztán bazmeg,jejejejeje :cool:JociLuxemburgi vagy liechtensteini túrát akarok, kazahsztán nem vonz 😀

több mint 14 éve
Ne válogass 😀 Inkább imádkozz nehogy megint olaszt kapjatok 😀Úristen, csak Redknapp ne. De Moyesnak sem örülnék teljességgel.Jó Carlot is kivágták. Nem úgy mintha oly nagy meglepetés lenne, de mégis. Úgy hallottam Avram Grant szabad lesz a nyáron, lehet lekéne rá csapni a Chelseanek. 😀tüsi91érdekes. addig én nem mondanék véleményt amíg nem tudom ki az utód, de idén gyalázat volt néha az edzői teljesítmény, másrészről meg nyilván jól jönne egy állandóság a kispadon
Hiddink, Villas-Boas, Redknapp v Moyes jöhetne :rolleyes: meg persze a Special One érkezése esetén se sírnék 😀kristof
Ezt mondják a fogadóirodák: http://www.oddschecker.com/football/football-specials/chelsea-specials/next-permanent-manager
Jó jelek, és Villas-Boasnak nagyon örülnék. 😊Schleck
több mint 14 éve
Úristen, csak Redknapp ne. De Moyesnak sem örülnék teljességgel.Jó Carlot is kivágták. Nem úgy mintha oly nagy meglepetés lenne, de mégis. Úgy hallottam Avram Grant szabad lesz a nyáron, lehet lekéne rá csapni a Chelseanek. 😀tüsi91érdekes. addig én nem mondanék véleményt amíg nem tudom ki az utód, de idén gyalázat volt néha az edzői teljesítmény, másrészről meg nyilván jól jönne egy állandóság a kispadon
Hiddink, Villas-Boas, Redknapp v Moyes jöhetne :rolleyes: meg persze a Special One érkezése esetén se sírnék 😀kristof
Jó jelek, és Villas-Boasnak nagyon örülnék. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jó Carlot is kivágták. Nem úgy mintha oly nagy meglepetés lenne, de mégis. Úgy hallottam Avram Grant szabad lesz a nyáron, lehet lekéne rá csapni a Chelseanek. 😀tüsi91érdekes. addig én nem mondanék véleményt amíg nem tudom ki az utód, de idén gyalázat volt néha az edzői teljesítmény, másrészről meg nyilván jól jönne egy állandóság a kispadon
Hiddink, Villas-Boas, Redknapp v Moyes jöhetne :rolleyes: meg persze a Special One érkezése esetén se sírnék 😀
több mint 14 éve
Éljen, jövőre csak a bajnokságra és az FA Kupára kell odafigyelni majd. :cool:Kíváncsian várom az offseasont és azt, hogy a FSG mennyire nyitja ki a pénztárcáját...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Jó Carlot is kivágták. Nem úgy mintha oly nagy meglepetés lenne, de mégis. Úgy hallottam Avram Grant szabad lesz a nyáron, lehet lekéne rá csapni a Chelseanek. 😀
több mint 14 éve
Ha volt már akkor bocs, akár mehetne vicc topicba is... 😀Mikor először olvastam, én is szörnyülködtem egy keveset ezen a draftoson...
http://mueses.blog.nepsport.hu/archives/2011/04/19/Stevie_GAY/
"Az átigazolásokra adok neked 50 millió fontot, plusz amit a draftból szerzünk még." 😂 😂 😂Asbee
több mint 14 éve
kazahsztán bazmeg,jejejejeje :cool:
több mint 14 éve
Az se semmi, amit a Wigan művel már évek óta, de nekem épp ezért szimpatikusak, mert valahogy mindig megcsinálják, mindig bennmaradnak. 😊Beérett N'zogbia 😀 :cool:
vassadi
több mint 14 éve
Ha volt már akkor bocs, akár mehetne vicc topicba is... 😀 http://mueses.blog.nepsport.hu/archives/2011/04/19/Stevie_GAY/
"Az átigazolásokra adok neked 50 millió fontot, plusz amit a draftból szerzünk még." 😂 😂 😂
több mint 14 éve
Hughes-nak is mindegy már, mert Gerához hasonlóan minden bizonnyal ő is távozni fog a nyáron. De ez így tényleg óriási... 😂 A "bánkidodón" röhögtem még, annyira ajnározta a Blackpoolt, aztán a végén épphogy, csak el nem sírta magát, amikor szembesülnie kellett azzal, hogy kiesnek. 😛 Bocsánat, ha kicsit nyersen fogalmazok, de a Birmingham megérdemelte a kiesést, ugyanúgy, ahogy a West Hamnek is kijárt már, ilyen színtelen-szagtalan focival menjenek csak a PL-ből. Az se semmi, amit a Wigan művel már évek óta, de nekem épp ezért szimpatikusak, mert valahogy mindig megcsinálják, mindig bennmaradnak. 😊
És hát megvolt a trófeaátadás is, ugye...
több mint 14 éve
Tudom, hogy Gera nem ezért csinálta, de akkor is megérdemli az a köcsög edző. 😛Hát sztem ez jó így, hogy Gera miatt nem jut ki a Fulham. Ha már szartak játszatni egész szezonban, akkor vágjon vissza valamivel szépen. 😛szabaÁ Lá magyar mentalitás mi? 😂Hanni