Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
azért ezzel a Real védelemmel kéne valamit csinálni, mert nagyon gyenge. Az meg továbbra is rlz ahogy Pepe meg Marcelo irtja a gnómokat 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Maccabbi - Pana 3-0 se semmi.Első félidő: Hearts - T'ham 0:3... kitudja a Paks mennyit kapott volna..
több mint 14 éve
valahogy nem lep meg ez a Hearts 0-3 Tottenham a 40. percben 😊
több mint 14 éve
vitte is a mixem...kiba gyenge is volt, most is azt mondom, h simán hozni kellett volna a hazait 2-3 góllal...idegenbe meg sima X, dehát tudjuk h ez 7!!! védővel se sikerült...
másik ami szemet szúrt: Aalesund - AZ 2-1
emlékszem itt is mondták a hazai meccs után a fradi fanok, hogy mennyire gyengék a norvégok...kristof
|
több mint 14 éve
vitte is a mixem...De az AZ is az 😀
másik ami szemet szúrt: Aalesund - AZ 2-1
emlékszem itt is mondták a hazai meccs után a fradi fanok, hogy mennyire gyengék a norvégok...kristof
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
vitte is a mixem...másik ami szemet szúrt: Aalesund - AZ 2-1
emlékszem itt is mondták a hazai meccs után a fradi fanok, hogy mennyire gyengék a norvégok...
több mint 14 éve
HJK - Schalke 2-0. Bumm neki!. Magyar csapat mikor nyer ilyen meccset.... (Paks)
több mint 14 éve
Tököli -> ZTE (nem kell eltradelnem fantasyben) 😊iktriadBajnok a ZTE! Pedig reménykedtem, hogy Torghelle jön, de azért Tököli sem rossz. 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egyre undorítóbb ez a párharc. Én már meg se nézem. Nem érdekel a rugdosódás és a fetrengés a nagy semmiért. Ez már nem El Clásico hanem el fightico. Semmi köze nincs se a hagyományokhoz se a focihoz. Isteni szerencse, hogy néha gólt is rúgnak egymásnak. Egyáltalán nem várom, hogy találkozzanak a bajnokságban ne adj isten a BL-ben mert akkor 2 hétig azt lehet majd megint hallani, hogy ez a szemét feldobta magát, az meg felrúgott mindenkit a Mourinho meg egy szar edző. Tele van a hátam közepe ezzel az egésszel. Nem értem miért nem lehet normális meccset játszani (és itt senki ne kezdje el, hogy másik miatt mert egykutya mindkét csapat).Matthew99+1.
Barcás vagyok, nagyon régóta, a szar korszakban is a csapattal voltam, de néhányan, amit leművelnek, esküszöm, az olaszoktól nem látom.. Busquestet például ebben a tekintetben nagyon nem bírom.
több mint 14 éve
Ha a Madrid 2. góljára gondolsz, ott nem emelgette senki a kezét. Ha a meccs 2. góljára gondolsz (bár azt a lövés szerű izét beívelésnek látni, hát...?), ott azért volt miért jelentkezni. Ramos és CR gól utáni reakciójából ítélve - Ramos kikotorja a hálóból a labdát és sprintel vele a középkezdéshez, mintha 3 perccel a vége előtt még egy gólt kéne lőniük, CR meg inkább csitítgatja a többieket, dehogyis én voltam - szerintem les volt, mert Ramos hozzáért (ezt látta CR is), innentől viszont CR lesen állt és minimum be akart avatkozni a játékba, tehát még ha bele se ért a labdába (szerintem egyébként igen), akkor is "aktív" lesen volt. Ha Ramos nem ért volna hozzá, akkor CR úgy ünnepli magát... nagyon.nézd meg a második gól előtt a beívelést, már a beíveléskor négyen jelentkeznek reklamálni a barcából. a szabály egyszerű lenne, aki jelentkezik kap egy sárgát..............sutianaperre abszolút +1 !Mou a legjobb edző, mindenkivel (szinte mindenkivel) megtalálja a hangot, remekül veszi le a játékosai válláról a feszültséget. A Barca ellen meg én is arra mennék, hogy minél több lábat eltörjek...gusztustalan amit művel az a csapat évek óta. És nem a játékra, vagy a gólokra gondolok..hanem a fetrengésre, ami ma már ráragadt a spanyol válogatottra is. Örülnék ha Mourinho egy nap a Bayern edzője lenne.Amadeus91
lehet a Barcára mondani hogy sokszor szimulálnak (ami abszolút déli mentalitás , tehát mindenkire igaz )
Mou nem tud veszíteni frusztrált teljesen!Túl hergeli a játékosait , és az hogy
minden meccsükön van 1 vagy akár több Szándékos , komoly sérülésveszéllyel járó,teljesen indokolatlan szabálytalanság , amit még meg is reklamál és csodálkozik ha kiállítás van belőle az elfogadhatatlan...
ez csakis az ő sara!Biztos hogy a játékosok azért csinálják meg mert az öltözőben megkapják az engedélyt és a megfelelő motivációt az ilyenekre tőle...yooker
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Egyes hírek szerint a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez nem elégedett Mourinho gyilkolós buzdításaival és mentalitásával, ezért még a héten felkeresi László Csabát és felajánlja neki a Real vezetőedzői állását. Lesz nemulass.Stezés akkor hallhatjuk: "Pepe törd el a lábát" bár az ilyen favágóknak nem kell mondani...
és akkor az Üllőin összeállhat a José+Lipcsei páros...cél a BL-döntő!!!
|
több mint 14 éve
Egyre undorítóbb ez a párharc. Én már meg se nézem. Nem érdekel a rugdosódás és a fetrengés a nagy semmiért. Ez már nem El Clásico hanem el fightico. Semmi köze nincs se a hagyományokhoz se a focihoz. Isteni szerencse, hogy néha gólt is rúgnak egymásnak. Egyáltalán nem várom, hogy találkozzanak a bajnokságban ne adj isten a BL-ben mert akkor 2 hétig azt lehet majd megint hallani, hogy ez a szemét feldobta magát, az meg felrúgott mindenkit a Mourinho meg egy szar edző. Tele van a hátam közepe ezzel az egésszel. Nem értem miért nem lehet normális meccset játszani (és itt senki ne kezdje el, hogy másik miatt mert egykutya mindkét csapat).

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
én is utálom ezt a szinészkedést, (plusz azt is, hogy mondjuk Messi simán elrughatja a labdát amikor nem tetszik neki egy fújás és semmilyen következménye sincs), de ettől még ez a Pepe, Marcelo duót el kéne zavarni a picsába.nézd meg a második gól előtt a beívelést, már a beíveléskor négyen jelentkeznek reklamálni a barcából. a szabály egyszerű lenne, aki jelentkezik kap egy sárgát..............sutianaperre abszolút +1 !Mou a legjobb edző, mindenkivel (szinte mindenkivel) megtalálja a hangot, remekül veszi le a játékosai válláról a feszültséget. A Barca ellen meg én is arra mennék, hogy minél több lábat eltörjek...gusztustalan amit művel az a csapat évek óta. És nem a játékra, vagy a gólokra gondolok..hanem a fetrengésre, ami ma már ráragadt a spanyol válogatottra is. Örülnék ha Mourinho egy nap a Bayern edzője lenne.Amadeus91
lehet a Barcára mondani hogy sokszor szimulálnak (ami abszolút déli mentalitás , tehát mindenkire igaz )
minden meccsükön van 1 vagy akár több Szándékos , komoly sérülésveszéllyel járó,teljesen indokolatlan szabálytalanság , amit még meg is reklamál és csodálkozik ha kiállítás van belőle az elfogadhatatlan...
ez csakis az ő sara!Biztos hogy a játékosok azért csinálják meg mert az öltözőben megkapják az engedélyt és a megfelelő motivációt az ilyenekre tőle...yooker
több mint 14 éve
nézd meg a második gól előtt a beívelést, már a beíveléskor négyen jelentkeznek reklamálni a barcából. a szabály egyszerű lenne, aki jelentkezik kap egy sárgát..............Mou a legjobb edző, mindenkivel (szinte mindenkivel) megtalálja a hangot, remekül veszi le a játékosai válláról a feszültséget. A Barca ellen meg én is arra mennék, hogy minél több lábat eltörjek...gusztustalan amit művel az a csapat évek óta. És nem a játékra, vagy a gólokra gondolok..hanem a fetrengésre, ami ma már ráragadt a spanyol válogatottra is. Örülnék ha Mourinho egy nap a Bayern edzője lenne.Amadeus91Ennyi a történet. Mourinho arrogáns viselkedése ráragad a játékosaira is, és amíg ő lesz ott az edző, addig nem lesz szerethető a csapat. Állítom, hogy ő adta meg a jelet Marcelo-nak, hogy gyilkolhat. Simán kinézem belőle.erre abszolút +1 !
Lehet, hogy régen nagy edző volt, de teljesen elszállt és szépen csúszik lefelé...JC6

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
what a joke3-1-es vereség az 1. meccsen a Kaposvár ellen, picsába 😕Hurkaegyre messzebb a ciprusi div3-as ajánlat 😕Höri
több mint 14 éve
3-1-es vereség az 1. meccsen a Kaposvár ellen, picsába 😕Hurkaegyre messzebb a ciprusi div3-as ajánlat 😕
több mint 14 éve
Mou a legjobb edző, mindenkivel (szinte mindenkivel) megtalálja a hangot, remekül veszi le a játékosai válláról a feszültséget. A Barca ellen meg én is arra mennék, hogy minél több lábat eltörjek...gusztustalan amit művel az a csapat évek óta. És nem a játékra, vagy a gólokra gondolok..hanem a fetrengésre, ami ma már ráragadt a spanyol válogatottra is. Örülnék ha Mourinho egy nap a Bayern edzője lenne.Ennyi a történet. Mourinho arrogáns viselkedése ráragad a játékosaira is, és amíg ő lesz ott az edző, addig nem lesz szerethető a csapat. Állítom, hogy ő adta meg a jelet Marcelo-nak, hogy gyilkolhat. Simán kinézem belőle.erre abszolút +1 !
Lehet, hogy régen nagy edző volt, de teljesen elszállt és szépen csúszik lefelé...JC6
több mint 14 éve
az 1. percben rögtön kaphattam volna egy sárgát, egyébként az 55. percben megsérültem, akkor már 2-0 volt oda, jövő hét vasárnap szabaföldre megyünk 😊3-1-es vereség az 1. meccsen a Kaposvár ellen, picsába 😕Hurkanem baj, fel a fejjel, remélem amikor látszott a vereség azért pepéztél/marcelóztál egy keveset 😂davemayer
ha valakit érdekel: http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jegyzokonyv_nez.asp?p_merk_id=536719
több mint 14 éve
3-1-es vereség az 1. meccsen a Kaposvár ellen, picsába 😕Hurkanem baj, fel a fejjel, remélem amikor látszott a vereség azért pepéztél/marcelóztál egy keveset 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Egyes hírek szerint a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez nem elégedett Mourinho gyilkolós buzdításaival és mentalitásával, ezért még a héten felkeresi László Csabát és felajánlja neki a Real vezetőedzői állását. Lesz nemulass.
több mint 14 éve
Kb. max 4000 nézővel...egyébként jövő héten a Vasas-Fradi a Puskásban leszHurka"kettős rangadó"Divat
Tököli -> ZTE (nem kell eltradelnem fantasyben) 😊
több mint 14 éve
Ennyi a történet. Mourinho arrogáns viselkedése ráragad a játékosaira is, és amíg ő lesz ott az edző, addig nem lesz szerethető a csapat. Állítom, hogy ő adta meg a jelet Marcelo-nak, hogy gyilkolhat. Simán kinézem belőle.erre abszolút +1 !
ez csakis az ő sara!Biztos hogy a játékosok azért csinálják meg mert az öltözőben megkapják az engedélyt és a megfelelő motivációt az ilyenekre tőle...
több mint 14 éve
egyébként jövő héten a Vasas-Fradi a Puskásban leszHurka"kettős rangadó"
|
több mint 14 éve
egyébként jövő héten a Vasas-Fradi a Puskásban lesz