Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Gattusonak most van érvényes szerződése, neki jövőre jár le.Hm egyre gyanősabb h max 2 új kp érkezik, ami szvsz kevés lehet :/empty taxiÉn pedig abban vagyok egyre biztosabb, hogy Seedorffal nem hosszabbítunk. :/ Gattusót mindenképpen meg kell tartani, és szerintem (vagy legalábbis remélem, hogy) ezt Gallianiék is tudják, remélhetőleg a napokban vele is sikerül megállapodni. Tudom, hogy Seedorf már túl van a zeniten, és csak egy-egy olyan periódusa van minden szezonban, amikor régi önmagát idézi, de nekem valahogy hiányozna. :rolleyes: Akárcsak Maldini; vagy Nesta, ha majd befejezi; Gattuso és Ambrosini sem lesz már sokáig Milan-játékos, de el kell fogadni, hogy egy korszaknak vége, generációváltás közepén van a csapat.
Tegnap egyébként arról lehetett olvasni, hogy Diegót hoznánk a Wolfsburgtól 10 millió euróért.vassadi
Diego meg illik az utóbbi évek játékospolitikájába: olcsón szerezni tehetséges játékost (személyiség full mind1), mondjuk a Juvéban ő már megégett Olaszországban, de ennyi brazillal a csapatban szvsz kijöhet neki a lépés + van olasz útlevele így az EU-n kívüli hellyel sem kell barmolni.
See hatalmas kedvencem, örülök ha marad, de ha megy is, megértem a vezetést.
Szerk. Töki meg a Lázár Lipták vezette védelmet gyalázta de rendesen a kupadöntőben 😛

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Azok a csatárok. Bazzeg 😀 Tököli és Szabics 😂 Visszamentünk 7-8 évet???? 😂 Németh meg sajnos nagyon sérülékeny. Szétrúgják.
több mint 14 éve
ha magyar válogatott keret, akkor a fikázásom nem maradhat el, de ez nonszensz (Stieber, Vass, Tőzsér...)Kapusok: Király Gábor (1860 München), Bogdán Ádám (Bolton Wanderers), Fülöp Márton (Ipswich Town)
Védők: Lázár Pál (Videoton), Lipták Zoltán (Videoton), Juhász Roland (Anderlecht), Vanczák Vilmos (Sion), Laczkó Zsolt (Sampdoria), Pintér Ádám (Zaragoza)
Középpályások: Gera Zoltán (Fulham), Koman Vladimir (Sampdoria), Elek Ákos (Videoton), Varga József (DVSC-TEVA), Vadócz Krisztián (Osasuna), Dzsudzsák Balázs (PSV), Koltai Tamás (Győri ETO), Hajnal Tamás (VfB Stuttgart), Czvitkovics Péter (DVSC-TEVA)
Támadók: Tököli Attila (Kecskeméti TE-Ereco), Szabics Imre (Sturm Graz), Németh Krisztián (Olympiakosz Volosz)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Hm egyre gyanősabb h max 2 új kp érkezik, ami szvsz kevés lehet :/empty taxiÉn pedig abban vagyok egyre biztosabb, hogy Seedorffal nem hosszabbítunk. :/ Gattusót mindenképpen meg kell tartani, és szerintem (vagy legalábbis remélem, hogy) ezt Gallianiék is tudják, remélhetőleg a napokban vele is sikerül megállapodni. Tudom, hogy Seedorf már túl van a zeniten, és csak egy-egy olyan periódusa van minden szezonban, amikor régi önmagát idézi, de nekem valahogy hiányozna. :rolleyes: Akárcsak Maldini; vagy Nesta, ha majd befejezi; Gattuso és Ambrosini sem lesz már sokáig Milan-játékos, de el kell fogadni, hogy egy korszaknak vége, generációváltás közepén van a csapat.
Tegnap egyébként arról lehetett olvasni, hogy Diegót hoznánk a Wolfsburgtól 10 millió euróért.
több mint 14 éve
Ambrosini is aláírt.vassadiHm egyre gyanősabb h max 2 új kp érkezik, ami szvsz kevés lehet :/

Madden hates me.
több mint 14 éve
Ambrosini is aláírt.
több mint 14 éve
Biztos lesznek távozók. A Real nem arról híres, hogy egyben tartják az egész csapatot évekig.
több mint 14 éve
Univerzális cserejátékos. Nem volt az rossz igazolás.SebiiAnnyi támadó lesz már,hogy max a cserék cseréje lehet.Persze ha nem adnak el senkit a támadó szekcióból :/
több mint 14 éve
Univerzális cserejátékos. Nem volt az rossz igazolás.Sebii+1

Madden hates me.
több mint 14 éve
begyűjtjük az összes puskás-díjas játékost :cool: 😀legalább ingyen volt..
child please!
több mint 14 éve
Univerzális cserejátékos. Nem volt az rossz igazolás.
több mint 14 éve
Altintop->Real..nem tudom hogy sírjak,vagy nevessekmaximilienMost olvasom, én speciel nevetek. 😂
több mint 14 éve
Altintop->Real..nem tudom hogy sírjak,vagy nevessek
több mint 14 éve
Mazzarri legalább olyan tehetséges edző mint Allegri...empty taxiLehet, de a Juvénél ugyanaz várna rá, mint Delnerire.
több mint 14 éve
Mazzarri legalább olyan tehetséges edző mint Allegri...Közben Flaminit felajánlottuk Fabregasért és fizetnénk mellé még 35 milliót.Nem hiszem, hogy az Arsenalnál szívesen látnák Flaminit... 😊 De őt mindenképpen el kell távolítani, lehetőleg valami csereüzlet keretében, vagy legalább pénzt kapjunk érte.
közben úgy tűnik, hogy a Juvénak Conte lesz az új edzője 😀
zebra barátaink jól tolják az utóbbi 1-2 évbenStez
Hétvégén még szinte biztosra vették, hogy Mazzarri otthagyja a Napolit a Juve kedvéért. Szerintem vele is csak ugyanúgy jártak volna (vagy fognak járni), mint Delnerivel (még a két edző helyzete is ugyanaz, "BL-be vezetem a középcsapatot, aztán megyek a júvéhez, de kiderül, hogy ide már kevés vagyok, meg ők is kevesek, ..."), de Conte... 😂vassadi

Madden hates me.
több mint 14 éve
Nesta és Pippo aláírt még egy évre.Jóóó. Kiderült az is, Pirlo tutira megy
több mint 14 éve
Valóban nem sikeredett túl színvonalasra az EL fináléja, azt is mondhatnám, hogy tipikus döntő volt. Ettől függetlenül a Porto megérdemelten győzött, óriási, amit idén produkálnak (bár a Bragától sem kis teljesítmény, hogy eljutottak idáig). Kíváncsi lennék, hogy ha Villas-Boas, Falcao, és Hulk is maradna, mit alkotnának jövőre a BL-ben.
több mint 14 éve
Megvolt a CONCACAF BL csoportkörének sorsolása. Ellenfelünk lesz a hondurasi Real España, a mexikói Santos Laguna vagy a hondurasi Olimpia; valamint a salvadori Isidro Metapan vagy egy selejtezőből érkező csapat.Mi a véleményetek az erőviszonyokról? 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez valami félelmetes 😀http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2011/05/18/Alugyujtok_lehet_huzni_a_paba/
több mint 14 éve
Sajnos gyenge kis EL döntő lett ez, de minden tippem bejött: győztes, első gól és ki szerez gólt a meccsen. 😀 De nem ez a lényeg: a Braga a 2. félidőben sem tudott megújulni, nulla támadójáték. A Porto hiába támadó szellemű nem bírt a Braga védelmével (leszámítva az egyetlen védelmi megingást, mely gólt eredményezett; bár az is inkább szép akció volt). Még Mourinho mester portoi edzősködését is le fogják idén pipálni a Portoiak.
Lesz még egy kupa vasárnap nekik.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
Igen, igen és igen!!!! Falcao gólt szerzett és az elsőt. Nagyot kaszáltam, szerintem megyek Hawaii-ra idén. 😊Félretéve a viccet: eddig elég gyenge a meccs, összefoglalóban max. a gólt lehet mutatni (ami nagyon szép fejes volt egyébként). Remélem második félidőre emelkedik a színvonal.
Igazából a Braga taktikája jön be: beállnak védekezni és nem engedik a csatárokat ill. a támadó középpályásokat játszani. Nagyon jó a védelmük (kivéve a gólszituációt). Falcao-t elnyomják, Guarín és Hulk próbál betörni messzebbről de ez sem jön be eddig. A Braga meg nagyon impotens támadó szekcióban. Inkább kontrákra építenek. De nekik ez a játékuk. De szerintem ez kevés lesz a Porto ellen.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
És be is jött az első gól tipped. Eddig szerintem is igencsak kioltják egymást. A Porto próbál csinálni valamit de jól védekezik a Braga. A második félidőben viszont ki kell jönniük és ez szerintem újabb Porto gólokat fog hozni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
De szerintem ez elég nyilvánvaló meccs lesz eredmény szempontjából. A mutatott játék az más, mert eddig elég lanyha a meccs. 😕Szerintem az emberek nagy rész is a Porto győzelmét tippelné.
több mint 14 éve
Mindjárt kezdi az EL döntőt. Porto nyer, Falcao lövi az első gólt. Ez az én tippem. Vaskos pénzt tettem ezekre.danylyNem vagy valami kockázatkedvelő 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.