Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
egyébként jövő héten a Vasas-Fradi a Puskásban leszHurka
"kettős rangadó"

|
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
😀
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
egyébként jövő héten a Vasas-Fradi a Puskásban lesz
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egyik kutya, másik eb.
mindkettő ugyanolyan sáros ebben a storyban mint a másik. az én fejembe meg az nem fér, hogy ezt miként képzelik, és hogy egyesek még védik is a feleket.gabtsi
én láttam már karatés magyar edzőt, de hogy egy világ által elismert Mou nyomogatja egy másik "edző" szemét... soha életemben...
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
http://www.youtube.com/watch?v=UqSAY8DbIh8
Ezen látszódik kb 0:06nál,hogy Villától kap egy elég faszát :/JoeyPorter
lol mit kapott? meglökte? és erre a törökgyereket nyócan nembírták levinni a pályáról...vicc azis, inkább focizott volna...braxa88
Nyilván nem azért fogta az arcát,mert meglökte...JoeyPorter
OK, ha ez bizonyíték, akkor Abidal fejét lerúgta vasárnap Khedira. Soha nem láttál még olyat a spanyol bajnokságban, hogy valaki úgy fogja az arcát (bármelyik testrészét), hogy hozzá sem értek?! Btw szerintem Villa csak mellbe lökte, és van olyan cikk, amelyik azt írja, hogy Özil épp Fabregas taposásával volt elfoglalva. Ennek is van annyi realitása, mint hogy Özil pofont kapott.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
jaj szegény ártatlan barcelóna, jaj jaj

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
egyik kutya, másik eb.
mindkettő ugyanolyan sáros ebben a storyban mint a másik. az én fejembe meg az nem fér, hogy ezt miként képzelik, és hogy egyesek még védik is a feleket.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Azért remélem sokan elgondolkoznak a tegnapi meccs és nyilatkozatok után, hogy jelenleg ki a világ egyik, hanem a legjobb edzője. Nem José Mourinho. A vérlázító, pökhendi nyilatkozatával nagyon nagy öngólt rúgott, míg Pep a következőt mondta:

„A képek magukért beszélnek, vannak dolgok, amelyeket nem szabadna megtenni. Rosszul végződhet, ha nem vetünk véget ennek. Én szólhatok a játékosaimnak, és a lehető legjobban viselkedhetek, bár nem szeretnék senkinek sem leckét adni. A Madridnak nincs miért ünnepelnie minket, és megvárnia, hogy megkapjuk a trófeát. Mourinhónak nem kell ismernie Tito Vilanovát, noha én ismerem Karankát és Rui Faríát. Számunkra Tito nagyon fontos: kisebb csapatoknál kezdett dolgozni, most itt van velünk, és nélküle nem tartanánk itt."

Ennyi a történet. Mourinho arrogáns viselkedése ráragad a játékosaira is, és amíg ő lesz ott az edző, addig nem lesz szerethető a csapat. Állítom, hogy ő adta meg a jelet Marcelo-nak, hogy gyilkolhat. Simán kinézem belőle.

Lehet, hogy régen nagy edző volt, de teljesen elszállt és szépen csúszik lefelé...JC6
ráadásul ilyet nyilatkozik, hogy a labdaszedők mekkora köcsögök voltak, mi ez már?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azért remélem sokan elgondolkoznak a tegnapi meccs és nyilatkozatok után, hogy jelenleg ki a világ egyik, hanem a legjobb edzője. Nem José Mourinho. A vérlázító, pökhendi nyilatkozatával nagyon nagy öngólt rúgott, míg Pep a következőt mondta:

„A képek magukért beszélnek, vannak dolgok, amelyeket nem szabadna megtenni. Rosszul végződhet, ha nem vetünk véget ennek. Én szólhatok a játékosaimnak, és a lehető legjobban viselkedhetek, bár nem szeretnék senkinek sem leckét adni. A Madridnak nincs miért ünnepelnie minket, és megvárnia, hogy megkapjuk a trófeát. Mourinhónak nem kell ismernie Tito Vilanovát, noha én ismerem Karankát és Rui Faríát. Számunkra Tito nagyon fontos: kisebb csapatoknál kezdett dolgozni, most itt van velünk, és nélküle nem tartanánk itt."

Ennyi a történet. Mourinho arrogáns viselkedése ráragad a játékosaira is, és amíg ő lesz ott az edző, addig nem lesz szerethető a csapat. Állítom, hogy ő adta meg a jelet Marcelo-nak, hogy gyilkolhat. Simán kinézem belőle.

Lehet, hogy régen nagy edző volt, de teljesen elszállt és szépen csúszik lefelé...
több mint 14 éve
Melehov Chicago Bears 119
Tegnap kint voltam a Siófok-Vidi meccsen, az első kb. 15 percet nem láttam, késve értem oda.
Íme az én személyes véleményem:
Összességében a Vidi minőségibb játékot mutatott, főleg középpályán, azonban sztem Nekünk (Siófok) több helyzetünk volt. 1. félidő végén többször is vezethettünk volna, a Vidi kapusa nagyokat védett, főleg a szögleteknél. 2. félidőben sztem jobbak voltunk, de a végén a Vidi felpörgött, a szurkolók is keményen bíztatták őket, elég para volt siófoki szempontból, de megúsztuk.
Nem volt rossz meccs, voltak izgalmak, egymás faragása, helyzetek is akadtak amik kimaradtak, a Vidi még egy öngólt is majdnem összehozott, viszont gólok nem ártottak volna....
A két csapat majdnem egy szinten volt, sztem ez a Vidi szempontjából cink. Akár nyerhettünk is volna, én az 1 pontnak is örülök és az is jó volt, hogy újra fullon volt a siófoki "stadion".

"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 433
Németországban címlap..hogy még olyat nem láttak, mint, ahogy David Víja megüti Özil-t.... alattomos köcsög gyerek... Amadeus91
Azt, h meglökte? Huha, olyat aztán tényleg senki sem csinált még...
több mint 14 éve
3-1-es vereség az 1. meccsen a Kaposvár ellen, picsába 😕
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
Németországban címlap..hogy még olyat nem láttak, mint, ahogy David Víja megüti Özil-t.... alattomos köcsög gyerek...

ezért rühellem a Barcát meg a spanyolokat... fetreng az összes aztán még sunyi is egyik másik.
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Én az öziles dologra lennék nagyon kíváncsi még mindig. Visszanézve párszor a videót úgy látszik, hogy Piquének szövegel és mutogat, de a dolog előzménye nem látszik.Schleck
lol mit kapott? meglökte? és erre a törökgyereket nyócan nembírták levinni a pályáról...vicc azis, inkább focizott volna...braxa88
Nyilván nem azért fogta az arcát,mert meglökte...

több mint 14 éve
maximilien 214 — #5
Ehhez bazmeg azért pofa kell...

„Az első perctől az utolsóig látványos mérkőzés volt. Nem tudok mást mondani. De a második félidő első percétől kezdve a labdaszedők bujkáltak. Ez kiscsapatoknál szokott előfordulni, amikor bajban vannak. Pepe és Marcelo nagy meccset játszott. A bíró azért van, hogy megbüntesse azokat a szabálytalanságokat, amelyeket lát. Pepének úgy adtak sárga lapot, hogy semmi különöset nem csinált. Marcelo pirosat kapott – mindannyian tudjuk, hogyan végződnek a pálya egy bizonyos részén történő belépők" – mondta Mourinho, aki tagadta, hogy belenyúlt Tito Vilanova szemébe, akinek a nevét sem tudta.somoskovig
ezt honnan idézted? mert tegnap nem ezt nyilatkozta
szerk.
oké,megvan. ez már mai.
magát teszi inkább hülyévé,minth azt mondja,elszállt a 2 borsónyi agyú brazil újfent.

http://twitter.com/bencsics05
több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 233 — Saturday Night Lights

„Az első perctől az utolsóig látványos mérkőzés volt. Nem tudok mást mondani. De a második félidő első percétől kezdve a labdaszedők bujkáltak. Ez kiscsapatoknál szokott előfordulni, amikor bajban vannak. Pepe és Marcelo nagy meccset játszott. A bíró azért van, hogy megbüntesse azokat a szabálytalanságokat, amelyeket lát. Pepének úgy adtak sárga lapot, hogy semmi különöset nem csinált. Marcelo pirosat kapott – mindannyian tudjuk, hogyan végződnek a pálya egy bizonyos részén történő belépők" – mondta Mourinho, aki tagadta, hogy belenyúlt Tito Vilanova szemébe, akinek a nevét sem tudta.somoskovig
A világ legnézettebb sportjának egyik élcsapat-edzője 😛, egyszer úgyis elkapják egy sötét sikátorban.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Én az öziles dologra lennék nagyon kíváncsi még mindig. Visszanézve párszor a videót úgy látszik, hogy Piquének szövegel és mutogat, de a dolog előzménye nem látszik.Schleck
lol mit kapott? meglökte? és erre a törökgyereket nyócan nembírták levinni a pályáról...vicc azis, inkább focizott volna...
több mint 14 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 180 — Chiefs GM

„Az első perctől az utolsóig látványos mérkőzés volt. Nem tudok mást mondani. De a második félidő első percétől kezdve a labdaszedők bujkáltak. Ez kiscsapatoknál szokott előfordulni, amikor bajban vannak. Pepe és Marcelo nagy meccset játszott. A bíró azért van, hogy megbüntesse azokat a szabálytalanságokat, amelyeket lát. Pepének úgy adtak sárga lapot, hogy semmi különöset nem csinált. Marcelo pirosat kapott – mindannyian tudjuk, hogyan végződnek a pálya egy bizonyos részén történő belépők" – mondta Mourinho, aki tagadta, hogy belenyúlt Tito Vilanova szemébe, akinek a nevét sem tudta.

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 668 — Whoops, looks like something went wrong.
biztos megérdemelte, végig járt a pofája a balhénál is, de amúgy a meccsen is, valamit odaszólhatott gondolom

több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Ezen látszódik kb 0:06nál,hogy Villától kap egy elég faszát :/

több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Ez a CCL elég komolytalan részünkről, nem tetszett az első meccs, hiába győztünk 3-2-re. Eleve a fél csapat nem játszott, és a hétvégi bajnokira tartalékoltuk az öregeket, és az elején nagyon úgy tűnt, hogy lenézzük a salvadoriakat, és csak az arcot küldtük ki a pályára, pedig technikailag sokkal jobbak voltunk, ők viszont motiváltan küzdöttek - szerintem számukra sokkal többet jelent egy ilyen nemzetközi kupa, mert ők nem az MLS-ben játszanak hétről hétre, meg akarták most mutatni magukat.
Tíz másoperc után egy tizenegyesből vezettek; ahogy elkezdtünk játszani, egyenlítettünk; utána Pickens oda adott egy labdát az ellenfélnek, 1-2; Moor összehozott még egy penalty-t, amit elsőre be is fújtak, utána a nagy tudású asszisztens megállapította, hogy szimulálás volt - lehet, hogy a szabálytalanság nem volt olyan komoly, de elkaszálta kicsit, és tuti nem színészkedett a srác, mert Moor véletlen rálépett, ahogy elesett és át akart lépni felette, ekkor sérült meg, hordágy, kisautó minden volt, de "színészkedett", LOL, mindenesetre nem lett tizi; aztán egy fejesnél felugrottak ketten és a salvadori orrba verte Moor-t - azonnali red card, ejha; szünet előtt egyből egyenlítettünk, 2-2; a második félidő elején pedig bevittük a GWG-t, onnantól cicázós edzést tartottunk kb.
Kandji két góllal tért vissza az első kezdő meccsén az ACL után, neki nagyon örültem, ő volt kb az egyetlen játékosunk, aki hajtott a meccsen, a harmadik gólt pedig a szintén sokat mellőzött Akpan lőtte.
Ezek után hétvégén a Chivas USA-t le kell győzni, ha már ennyire tartalékolunk rá.
Jövő kedden pedig a hondurasi Real Espana ellen szerintem komolyabb erőfeszítésre lesz szükség idegenben.

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 476 — "Grammar maci"
hát ez a Mou-s kép nagyon odaver, mindjárt kirúgnak a munkahelyemről úgy röhögök (bajszos nagyon király) 😂

Elég beteg személyiség lehet José ha egy ilyet rezzenéstelen arccal megcsinál, csodálom hogy csak ellökte az ürge és nem kezdte el püfölni. Mivel eddig mindig kikapott szegény a Nou Campban nem lett volna fair a küzdelem 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 668 — Whoops, looks like something went wrong.
Azt bírom, hogy a sztárok csak pofáznak, de a cserekapus fojtogatja a másik csapat sokadedzőjét 😀 😀 😀 Annyira tipikus.Amadeus91
Hát ha a valaha focipályák közelébe került egyik legnagyobb tahóról van szó, akkor ez főleg várható. 😀Schleck
én már igazán egy sztár bunyót akarok látni...mondjuk ah C.Ronaldo elkalapálja Messi-t vagy valami ilyesmi. Ez is poén..de nem akkora már. 😀Amadeus91
majd ha nem ő kapja az aranylabdát, akkor veri meg 😀
most mire föl akarja megverni? elvégre népszerűss a fészbuk alapján, mint Messi 😀

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 132 — #NoStress
Ezek a fejek mind zseniálisak:

Nem tudom ki a bajusz középen, de priceless.
Ahogy Mourinho higgadt mozdulata is a rezzenéstelen arcú Dirty Harryt, vagy Segalt idézi, mintha egy legyet nyomna agyon tökéletesen érzelemmentesen, plüfty.

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
Azt bírom, hogy a sztárok csak pofáznak, de a cserekapus fojtogatja a másik csapat sokadedzőjét 😀 😀 😀 Annyira tipikus.Amadeus91
Hát ha a valaha focipályák közelébe került egyik legnagyobb tahóról van szó, akkor ez főleg várható. 😀Schleck
én már igazán egy sztár bunyót akarok látni...mondjuk ah C.Ronaldo elkalapálja Messi-t vagy valami ilyesmi. Ez is poén..de nem akkora már. 😀