Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
bunyóóóóóóóóóó, 😂
több mint 14 éve
jól van,tudtam,hogy nem kell leírni,hogy hosszabbítás lesz...lehetett sejteni...
több mint 14 éve
Kaká bejött, 2-2 😛Jaja,tudta,hogy a röviden a védő úgy is luftot rúg ezért nyomta oda 😀 Pepe gólpassz 😂
azért még mindig király 😀Stez
több mint 14 éve
Kaká bejött, 2-2 😛azért még mindig király 😀
több mint 14 éve
Már megint Casillasnak mondja Valdest az a szerencsétlen.... 😀Cesc a haját is elbaszta,a karrierje mellett... 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
OMG, Pepe meg Marcelo............ vicc, hogy ezek focizhatnak...
több mint 14 éve
ezt a Barcát abszolút semlegesként is öröm nézni
több mint 14 éve
ne tőlem kérdezd, fogalmam sincs..drukkoljatok holnap az U18-as I.osztályú bajnokimon, a Kaposvárt fogadjuk 11-kor 😊Hurkahétköznap miért kell délelőtt játszani? másnap iskola? 😀Höri
több mint 14 éve
drukkoljatok holnap az U18-as I.osztályú bajnokimon, a Kaposvárt fogadjuk 11-kor 😊Hurkahétköznap miért kell délelőtt játszani? másnap iskola? 😀
több mint 14 éve
Ha Busquets színészkedik az sárga,amikor Di Mariát elkaszálja Iniesta az meg még csoda,hogy szabadrúgás...
több mint 14 éve
nem csodálkozok hogy nem kap több gólt a barca, már náluk is egy casillas véd. 😀
több mint 14 éve
OLvasva a közvetítést, a Siófok közelebb állt a győzelemhez... A Vidinek javítania kell az idegenbeli mérlegén...JC6mármint hol olvasva?
Siófokra obizni járunk mindig is 😀
több mint 14 éve
1-1, Benzema, az isteniszerk.: ja nem Krisztina, csak a kommentátor Benzema nevét üvölti folyrton 😀
több mint 14 éve
drukkoljatok holnap az U18-as I.osztályú bajnokimon, a Kaposvárt fogadjuk 11-kor 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
OLvasva a közvetítést, a Siófok közelebb állt a győzelemhez... A Vidinek javítania kell az idegenbeli mérlegén...
több mint 14 éve
Siófok-Vidihez talált valaki streamet? Megnéztem már egy pár oldalon de nem találtam :/Hall Of Greenén is nézném pedig, Thomas a pályán van végre
több mint 14 éve
Siófok-Vidihez talált valaki streamet? Megnéztem már egy pár oldalon de nem találtam :/Hall Of GreenNem közvetítik.
több mint 14 éve
Siófok-Vidihez talált valaki streamet? Megnéztem már egy pár oldalon de nem találtam :/
több mint 14 éve
Háh Bajnainak Gordonnak betörték az orrát egy meccsen, mint kiderült egy kis cigó gyerek volt aki öcsémnek csapattársa 😀
több mint 14 éve
Ma este BL meccset játszik a Bayern, Galliani azt nyilatkozta, hogy az igazolásokkal mi a BL-ben akarunk esélyes csapatot már idén, ergó ha ma Schweinsteiger játszik, akkor őt szerintem nem hozzuk el, mivel már nem játszhatna nálunk a BL-ben.Reméljük Hamsík jön..
Vaaagy, leigazoljuk Beckhamet 😀 Jól ad be, Sanyi sorra fejelhetné a gólokat
több mint 14 éve
amúgy is madridista http://torghellesanyifans.hupont.hu/2/hirekStez kollega, én asszem rájöttem ki a Mr. X:Sansztalan, mi nem igazolunk elit játékost, aki mellesleg igazi bajnok is.Stez
Fortuna Düsseldorf: felbontották Torghelle Sándor szerződését :cool:Divat

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Stez kollega, én asszem rájöttem ki a Mr. X:Sansztalan, mi nem igazolunk elit játékost, aki mellesleg igazi bajnok is.
Fortuna Düsseldorf: felbontották Torghelle Sándor szerződését :cool:Divat
több mint 14 éve
Stez kollega, én asszem rájöttem ki a Mr. X:Fortuna Düsseldorf: felbontották Torghelle Sándor szerződését :cool:
|
több mint 14 éve
áh, mi nem vagyunk hajlandóak ilyen éves fizetést adni, csak Ibrának.. szóval ha ide akarna jönni, akkor kénytelen lenne lemondani némi zséről, mert nálunk az utóbbi években pont nagy visszafogás van, ami a fizetéseket illeti.. de én már úgy vagyok az egésszel, hogy jöjjön Hamsík, azt csá, leszarom a többit, majd megoldja Prince a posztot mondjuk. 😀Tudod mit csinál Basti 6-sban? "Labdaátvétel, vissza passz" nincsenek filléres labdák..nincs semmi. Féléve 0. 40 millió euróért elengedném, mert ezért bűn évi 10 milliát fizetni. Kérdés, hogy nektek van-e rá évi 10 millió eurótok.Amadeus91nézd én elég sokat látom Bastian-t játszani meg amúgy is...de megmondom őszintén, hogy ahogy féléve játszik (mióta megkapta a 10 millió/év szerződését) nagyon gyenge. Minden csak nem lendületes... nem jelentene nektek sem előre lépést. Pláne ennyiért. Olvasom a(z) acmilan fórumot néha...hát ti sem néztek sok Bundesliga-t..max BVB meccset.Amadeus91Én nem is szoktam nézni, nem is tagadom. Pirlo sem játszott lendületesen szinte sosem, a maga higgadt, nyugodt tempójában elkaristolt, de adta a filléres labdákat és remekül irányított hátravont szerepkörből. Schweinsteiger feladata is ugyanez lenne, ezt hidd el, hogy tökéletesen el tudná végezni. A lendületet nekünk Hamsíknak, vagy annak az irányítónak kell hoznia a támadójátékba, aki érkezni fog. És de, elhiheted, hogy nekünk előrelépést jelentene, nagyon is. Olyan rendszerbe kerülne bele, ami már fel van építve és ahová ő a játékstílusával tökéletesen beleillik, mint utolsó láncszem. És nálunk ez a poszt kulcsfontosságú, úgyhogy megérné a pénzét.
Hamsík meg 25-30 millió körül van. Simán megéri ezt a pénzt. Amint egy nagyobb csapatba bekerül, ahol folyton az emberek szeme előtt lesz, rögtön felértékelődik majd, mint játékos. Rohadt fiatal ráadásul, évek óta olaszban nyomul, így megvan a tapasztalata is, alkalmazkodással sem kéne baszakodnia, mint pl egy Gansonak és hát ugyebár EU-s helyet sem foglalna el tőlünk.
Simán megérne ennyit. Arról nem is beszélve, hogy ezt az árat az alkudozózseni Galliani tutira le tudná faragni ezt az összeget, valamint egy csomó jó játékosunk van, akitől szabadulni akarunk és simán bevonhatnánk az üzletbe. Kulcsposzt ez is, nincs mese, ha ide akarunk hozni játékost, akkor ki kell nyitnunk a pénztárcánk.Stez