Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
hatalmas a különbség... a Barca fejben nincs ott a meccsen és egálban van a Reallal, amelyik küzd, hajt és mindent bevet... én legalábbis ezt láttam... és ha meg a Barca fejben ott van... nem sok sansza lesz a Madridnak, úgy gondolom... és hatalmas szopás, mert brutálisan jók, de még ez is kevés ehhez a BarcáhozStez
én tulajdonképpen tanácstalannak láttam a Barcat az első meccsen,a mákos Messi gólt azért ne aposztrofáljuk már tudásnak....
a Madrid meg nincs ott fejben,ez a meccs végén is látszott,akik ott vannak,azok nem csinálnak ilyet a 94.percben,legyenek bármilyen frusztráltak is...
jobb még a Barca,ezt nem vitatom,de a Realra kiváncsi leszek,hogy mit tud kezdeni a helyzettelNewman
dehogynem, ott voltak végig... egyszerűen csak van néhány hentes, akik nem bírják elviselni a vereséget és főleg a Barca-Real rivalizálással járó dolgokat és nem bírja magát visszafogni.. egyrészt... de azért nem véletlen, hogy folyton ugyanazzal a 2-3 játékossal vannak ezek a problémák, mondjuk mert alapból hentesek, mint Pepe, vagy buták, mint a tök... mint Marcelo
mert Marcelo meg úgy gondolja, hogy divat utálni a Barcát, eképp ha szarban vagyunk, törjük is el a másik lábát..Stez
nem úgy láttam,hogy ott vannak végig
akik ott vannak végig,azok nem csak 1 gólt rúgnak 10 ziccerből.....szerintem,mert ez a Realnál csak bénaság,a Barcanál meg az,hogy nincsenek ott fejben,ezt már ismerjük
na mind1,a Barca még mindig jobb,a lélektani fölényről inkább ne is beszéljünk,elég szar lehet a Real játékosoknak ellenük játszani
a lényeg,hogy az Arsenal ütni fog mindenkit 😂

több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 641 — Poloska confirmed
A bunyó nincs fent még? A gólokat már láttam 😀
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 668 — Whoops, looks like something went wrong.
Hát mondjuk tény, nem lehet egyszerű azzal a tudattal játszani, hogy kb. akármit csinálunk, a Barca jobb és akármit teszünk, a Barcát utolérni nem lehet, nagy szopás

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 886
Hatalams lélektani előny van már a Barcánál ami hatalmas nyomásként jelentkezik a túldolalon, pláne így hogy utolso perces góllal kaptak ki. Nem lesz egyszerű innen a Madridnak, kurva gáz már ami van hiába nagyon jók.
több mint 14 éve
nem látok akkora különbséget,fejben kéne rendbe tenni őket

am az gáz,hogy Cesc 2 napja igazolt a Barcaba és már van egy kupája? 😂Newman
hatalmas a különbség... a Barca fejben nincs ott a meccsen és egálban van a Reallal, amelyik küzd, hajt és mindent bevet... én legalábbis ezt láttam... és ha meg a Barca fejben ott van... nem sok sansza lesz a Madridnak, úgy gondolom... és hatalmas szopás, mert brutálisan jók, de még ez is kevés ehhez a BarcáhozStez
én tulajdonképpen tanácstalannak láttam a Barcat az első meccsen,a mákos Messi gólt azért ne aposztrofáljuk már tudásnak....
a Madrid meg nincs ott fejben,ez a meccs végén is látszott,akik ott vannak,azok nem csinálnak ilyet a 94.percben,legyenek bármilyen frusztráltak is...
jobb még a Barca,ezt nem vitatom,de a Realra kiváncsi leszek,hogy mit tud kezdeni a helyzettelNewman
dehogynem, ott voltak végig... egyszerűen csak van néhány hentes, akik nem bírják elviselni a vereséget és főleg a Barca-Real rivalizálással járó dolgokat és nem bírja magát visszafogni.. egyrészt... de azért nem véletlen, hogy folyton ugyanazzal a 2-3 játékossal vannak ezek a problémák, mondjuk mert alapból hentesek, mint Pepe, vagy buták, mint a tök... mint Marcelo
mert Marcelo meg úgy gondolja, hogy divat utálni a Barcát, eképp ha szarban vagyunk, törjük is el a másik lábát..

több mint 14 éve
tavaly is volt esélye... de a Barca az első meccsen fejben kb. a pályán sem volt, mégis ikszelték a meccset, ez azért minősíti őket, hogy habár a Real ezen a nyáron is nagyon erősödött, de még mindig nem Barca szint...Stez

jobb még a Barca,ezt nem vitatom,de a Realra kiváncsi leszek,hogy mit tud kezdeni a helyzettel

több mint 14 éve
Azaz már annyi kupát szerzett a Barcában, mint tette azt nálatok? 😀Schleck
kb.
de a kezdet nálunk is könnyű volt,szar évek várnak a Barcara.... 😛

több mint 14 éve
Nem fostam magam össze a Barcatól,az idei Realnak bőven van esélye a bajnoki címre,csak Marcelot meg Pepét takarítsák el a francba.Newman
tavaly is volt esélye... de a Barca az első meccsen fejben kb. a pályán sem volt, mégis ikszelték a meccset, ez azért minősíti őket, hogy habár a Real ezen a nyáron is nagyon erősödött, de még mindig nem Barca szint...Stez

hatalmas a különbség... a Barca fejben nincs ott a meccsen és egálban van a Reallal, amelyik küzd, hajt és mindent bevet... én legalábbis ezt láttam... és ha meg a Barca fejben ott van... nem sok sansza lesz a Madridnak, úgy gondolom... és hatalmas szopás, mert brutálisan jók, de még ez is kevés ehhez a Barcához

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Azaz már annyi kupát szerzett a Barcában, mint tette azt nálatok? 😀

több mint 14 éve

ez az Arsenalt minősítiJoci
kuss 😀

több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Nem fostam magam össze a Barcatól,az idei Realnak bőven van esélye a bajnoki címre,csak Marcelot meg Pepét takarítsák el a francba.Newman

ez az Arsenalt minősíti

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve

am az gáz,hogy Cesc 2 napja igazolt a Barcaba és már van egy kupája? 😂

több mint 14 éve
most nézem, azért Mourinho is milyet kakaskodott 😂

több mint 14 éve
tavaly is volt esélye... de a Barca az első meccsen fejben kb. a pályán sem volt, mégis ikszelték a meccset, ez azért minősíti őket, hogy habár a Real ezen a nyáron is nagyon erősödött, de még mindig nem Barca szint...

több mint 14 éve
Blevi 8 986 — Lions & Cowboys fan
Sose gondoltam, hogy egy konfliktus során majd Mascherano lesz az, aki csitít valakit. 😂gerle
Pinto is valahogy odakeveredett a végére,hihetetlen...Viszont Özillel nem tudom mi történhetett,kíváncsi leszek majd a videokra :/JoeyPorter
Jó hát Pinto a házi bunyós Ő minden ilyennél ott van 😀 kapott is már eltiltást, a vére 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
pici gól 😊

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=STxsspTeV6Q
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Sose gondoltam, hogy egy konfliktus során majd Mascherano lesz az, aki csitít valakit. 😂gerle
Pinto is valahogy odakeveredett a végére,hihetetlen...Viszont Özillel nem tudom mi történhetett,kíváncsi leszek majd a videokra :/

több mint 14 éve
Ezt minek kellett félpályán 94 percben, idióta... nem így kellett volna végződnie.
több mint 14 éve
csak a bunyóért kapcsoltam be a tv-t, így az utolsó 3 percért már megérte nézni a meccset, a szórakozás megvolt 😀

több mint 14 éve
Ezt minek kellett félpályán 94 percben, idióta... nem így kellett volna végződnie.
több mint 14 éve
Nem fostam magam össze a Barcatól,az idei Realnak bőven van esélye a bajnoki címre,csak Marcelot meg Pepét takarítsák el a francba.

több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 774 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
pinto mellé hozzák ide Materazzit, ö segítség lenne ilyen szitukban. 😂 😛

több mint 14 éve
gerle 185 — Buckeye
Sose gondoltam, hogy egy konfliktus során majd Mascherano lesz az, aki csitít valakit. 😂

több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 433
beszarás, h a real sosem tudja elviselni a vereséget. marcelonak meg pepenek még a "majom" szó is dícséret.
több mint 14 éve
fight! 😀😀:😀😀😀
na végre, erre vártam 😀