Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Így van, hozzá sem ér. Csak csendben kérdem, miért kellett neki odaérnie elsőnek? Pedig többen nagyon siettek. Egyáltalán miért is ment ő oda? Netán a biztos tömegjelenetet szándékozta a pályán kívülre is hozni, hogy bekapcsolódhasson mindenki. Így - megint - elkerülheti azt a kellemetlenséget, hogy a vereség(é)ről szóljon bármilyen elemzés.én ebbe mondjuk nagyon nem látom, hogy Fabregast akarta megrúgni... simán lépett, de visszatolták hirtelen és a jobb lába lendült.. kicsit felfújtnak érzem már ezt a vádatStezItt még jobban látszik talán: http://www.youtube.com/watch?v=umFCCI8O1WE&feature=player_embedded
Teljesen egyértelmű, hogy ez nem volt rúgás. De persze az index is lehozza kérdőjellel, mintha nem látnák...Schleck
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Mourinho-tól kitelik, hogy csak ezért elhozná.... Focizni sem kellene nekiMég mindig ez a két szar divatcsapat a téma?Torghelléről mit írjunk?
Nevetséges.
Inkább írkáljatok Torghelléről,azon legalább nevetni lehet,mert ez a Real-Barca rivalizálás már kurva unalmas.Bazzani
Nyílt titok, hogy amióta csapat nélkül maradt, már a Real, a Barca és a MÚ is tárgyalásban áll az ügynökével, de ő azt nyilatkozta, hogy a Milanban akar játszani.
Vele bajnokok leszünk és BL-t nyerünk. :cool:
Schleck: Persze, hogy lehozzák kérdőjelesen, nekik az a céljuk, hogy sokan kattintsanak a cikkre és olvassák el, nyilván így ezerszer többeknek akad meg a szeme a cikken. Ettől függetlenül mondjuk vicc az egész. Egy mázlija van a Barcának, hogy Ibra nem a Realba játszik, akkor repül Villa és Fabregas feje is. 😀Stez
több mint 14 éve
Még mindig ez a két szar divatcsapat a téma?Torghelléről mit írjunk?
Nevetséges.
Inkább írkáljatok Torghelléről,azon legalább nevetni lehet,mert ez a Real-Barca rivalizálás már kurva unalmas.Bazzani
Nyílt titok, hogy amióta csapat nélkül maradt, már a Real, a Barca és a MÚ is tárgyalásban áll az ügynökével, de ő azt nyilatkozta, hogy a Milanban akar játszani.
Vele bajnokok leszünk és BL-t nyerünk. :cool:
Schleck: Persze, hogy lehozzák kérdőjelesen, nekik az a céljuk, hogy sokan kattintsanak a cikkre és olvassák el, nyilván így ezerszer többeknek akad meg a szeme a cikken. Ettől függetlenül mondjuk vicc az egész. Egy mázlija van a Barcának, hogy Ibra nem a Realba játszik, akkor repül Villa és Fabregas feje is. 😀
több mint 14 éve
Itt még jobban látszik talán: http://www.youtube.com/watch?v=umFCCI8O1WE&feature=player_embeddedén ebbe mondjuk nagyon nem látom, hogy Fabregast akarta megrúgni... simán lépett, de visszatolták hirtelen és a jobb lába lendült.. kicsit felfújtnak érzem már ezt a vádatStezaz őrület tovább fokozódik !José csak fokozta a hangulatot. 😛
forrás Internet :
Mourinho belerúgott a fekvő Fabregasba?
A felvétel nem egyértelmű, de úgy látszik, mintha a Real Madrid edzője rúgó mozdulatot tenne....
a kommentálását már ki is hagyom... :/yooker
http://www.youtube.com/watch?v=d6gkgg9GCekxrace77
Teljesen egyértelmű, hogy ez nem volt rúgás. De persze az index is lehozza kérdőjellel, mintha nem látnák...
több mint 14 éve
Még mindig ez a két szar divatcsapat a téma?Ma ZTE - Vasas hiper rangadó 😀.
Nevetséges.
több mint 14 éve
Még mindig ez a két szar divatcsapat a téma?Nevetséges.
Inkább írkáljatok Torghelléről,azon legalább nevetni lehet,mert ez a Real-Barca rivalizálás már kurva unalmas.
több mint 14 éve
na én most alakítok egy Stez beszólásai klubot facebook-on 😀 😀 😀JC6+1
több mint 14 éve
Egyik kutya másik eb. Hányni tudnék mindkét csapattól, undorító bagázs mind a kettő.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na én most alakítok egy Stez beszólásai klubot facebook-on 😀 😀 😀
több mint 14 éve
úúú de szánalmas 😀az őrület tovább fokozódik !José csak fokozta a hangulatot. 😛
forrás Internet :
A felvétel nem egyértelmű, de úgy látszik, mintha a Real Madrid edzője rúgó mozdulatot tenne....
több mint 14 éve
fetomy, te mocskos Real spicli!
több mint 14 éve
Jajj ez de kamu... Nem az, hogy védjem Mourinhot, de ez már szánalmas sárdobálás kategória.
több mint 14 éve
én ebbe mondjuk nagyon nem látom, hogy Fabregast akarta megrúgni... simán lépett, de visszatolták hirtelen és a jobb lába lendült.. kicsit felfújtnak érzem már ezt a vádataz őrület tovább fokozódik !José csak fokozta a hangulatot. 😛
forrás Internet :
több mint 14 éve
az őrület tovább fokozódik !José csak fokozta a hangulatot. 😛
forrás Internet :
http://www.youtube.com/watch?v=d6gkgg9GCek
több mint 14 éve
ja és amit elfelejtettem. Egy olyan szabályt is bevezetnék, hogy akit egyszer egy meccsen hordággyal levittek a pályáról, az azon a meccsen már kurvára nem játszhasson. Elvégre azért viszik le mert alkalmatlan a játékra. Ezzel is kurva sok szimuláló rohadékot ki lehetne szűrni a játékból...eaglesmcnabbmár bocs de ez hülyeség, lehet h nem lenne annyi szimuláns rinyaroni, de velem is volt már olyan h megértek levinni,és utána mégis összedrótoztak, h vissza tudjak menni...meg mialapján döntőd el h vki télleg szimulál-e? ha bokán rúgnak az is fáj, és nem tudsz egyből ráállni, de miután visszafutsz a pályára ugyanúgy kifütyülnek...én azt tartom hülyeségnek, h tök apró sérüléseknél is hordágyat hozat be a spori(igaz nem tudom, h mi erre a konkrét szabály, meg pl a játékos visszaengedésre is)
|
több mint 14 éve
A bíró megoldhatná a dolgot. Meccs előtt bejelenteni, hogy MINDEN reklamálónak azonnal sárga lap jár. A fetrengő, magát a pályán ápoltató, majd a pályán kívül azonnal meggyógyuló játékost addig nem engedni vissza, mint amennyi ideig állt a játék miatta. A negyedik játékvezető ezt simán intézhetné. A Mourinho-Pepe vonulatnak meg hosszú-hosszú eltiltás és qrva nagy pénzbünti. Undorító mindkét csapat.apeszosnagy +1
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
😂 😂 😂
több mint 14 éve
jó, ez szerintem már csak az utó szarkavarása az egész balhénak, kitalációszerintem Kaká lekakálta a földön fekvő Fabregast, majd lecigányozta
több mint 14 éve
az őrület tovább fokozódik !forrás Internet :
a kommentálását már ki is hagyom... :/
több mint 14 éve
A bíró megoldhatná a dolgot. Meccs előtt bejelenteni, hogy MINDEN reklamálónak azonnal sárga lap jár. A fetrengő, magát a pályán ápoltató, majd a pályán kívül azonnal meggyógyuló játékost addig nem engedni vissza, mint amennyi ideig állt a játék miatta. A negyedik játékvezető ezt simán intézhetné. A Mourinho-Pepe vonulatnak meg hosszú-hosszú eltiltás és qrva nagy pénzbünti. Undorító mindkét csapat.
több mint 14 éve
Özil helyére Kaká jött.Én egyébként pedig szó nélkül megbüntetném a klubot, kezdésként. De ezeket anno már rohadt sokszor elmondtam. Ha valaki hentes módon lép be, szó nélkül legalább 10 meccses eltiltás, de akár simán több is, majd ha 2-3 hónapokat kell kihagynia egy belépő miatt, akkor talán észhez tér, hogy több ésszel focizzon. A tegnapelőtti balhéért meg szó nélkül vagy pontlevonással sújtanám mindkét csapatot, de nem 3-6-9 ponttal, hanem érezzék csak a tetteik súlyát, illetve akár a BL-ből is kizárnám őket, na akkor aztán végképp meggondolnák a csapatok, milyen mentalitással játszanak.
Csak hát sajnos ezt nem merik megtenni a szövetségben.
több mint 14 éve
ja úgy emlékeztem hogy őt még nem cserélték le. Ezen esetben természetesen javítom magamat, és őt is eltiltanám legalább 3 meccsre, mint ahogyan az összes olyan játékost vagy edzőt, akinek kurvára nincs a pályán a helye...Köcsög volt Marcelo, Pepe, Özil stb.Özilnek joga volt a pályán lenni?
Mourinho, Villa és Pinto ellenben a pályán sem szabadott volna legyen. mi a fasznak mentek fel oda.
Sok az éhező, az ilyen embereket egytől-egyig be lehetne darálni kolbásznak... Mondom ezt Real drukkerként.
Az Özil- Villa esetre is ez a véleményem. Özilnek joga volt a pályán lenni, Villa mi a fasznak ment föl vitát szítani, amikor a padon kellett volna ücsörögnie?
Menjen a jó kurva anyjába az ilyen, mondom ezt úgy hogy tudom hogy Özil sem volt szent.
Egyébként pl. Xabi Alonsot nem csípem de jelen esetben ő a példa. Hányszor tartottak rá a lábára ( Szuperkupa első meccs, tavalyi kupadöntő) rúgták fejbe, vagy éppen mellkasba( De Jong ugye-ugye a VB-döntőn pl.)
Ő mégsem fetrengett és reklamált egyszer sem. Jó ő sem szent, sokszor érkezik be késve, de valahogy ha felrúgják, mindig feláll, nem fetreng órákig a zöld gyepen...
Marcelo favágó volt ki is állították, megkapta a méltó jutalmát. Minek kell utána tömegbunyót szítani? semmi értelme... nem a játékosok feladata eldönteni mi a helyes, és mi nem. arra ott a bíró.eaglesmcnabb
Miben vonatkoznak rá másként a szabályok, amikor őt és Villát is lecserélték a balhé előtt néhány perccel?Stez
ja és amit elfelejtettem. Egy olyan szabályt is bevezetnék, hogy akit egyszer egy meccsen hordággyal levittek a pályáról, az azon a meccsen már kurvára nem játszhasson. Elvégre azért viszik le mert alkalmatlan a játékra. Ezzel is kurva sok szimuláló rohadékot ki lehetne szűrni a játékból...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Köcsög volt Marcelo, Pepe, Özil stb.Özilnek joga volt a pályán lenni?
Mourinho, Villa és Pinto ellenben a pályán sem szabadott volna legyen. mi a fasznak mentek fel oda.
Sok az éhező, az ilyen embereket egytől-egyig be lehetne darálni kolbásznak... Mondom ezt Real drukkerként.
Az Özil- Villa esetre is ez a véleményem. Özilnek joga volt a pályán lenni, Villa mi a fasznak ment föl vitát szítani, amikor a padon kellett volna ücsörögnie?
Menjen a jó kurva anyjába az ilyen, mondom ezt úgy hogy tudom hogy Özil sem volt szent.
Egyébként pl. Xabi Alonsot nem csípem de jelen esetben ő a példa. Hányszor tartottak rá a lábára ( Szuperkupa első meccs, tavalyi kupadöntő) rúgták fejbe, vagy éppen mellkasba( De Jong ugye-ugye a VB-döntőn pl.)
Ő mégsem fetrengett és reklamált egyszer sem. Jó ő sem szent, sokszor érkezik be késve, de valahogy ha felrúgják, mindig feláll, nem fetreng órákig a zöld gyepen...
Marcelo favágó volt ki is állították, megkapta a méltó jutalmát. Minek kell utána tömegbunyót szítani? semmi értelme... nem a játékosok feladata eldönteni mi a helyes, és mi nem. arra ott a bíró.eaglesmcnabb
Miben vonatkoznak rá másként a szabályok, amikor őt és Villát is lecserélték a balhé előtt néhány perccel?
több mint 14 éve
Az ártatlan muszlim elötte elég nagy elánnal taposgatta a földön a nyilvánvalóan kereszteshadjáratot folytató Fabregast...JayBŐ meg lehet, hogy lekeresztényezte előtte.
több mint 14 éve
Köcsög volt Marcelo, Pepe, Özil stb. Mourinho, Villa és Pinto ellenben a pályán sem szabadott volna legyen. mi a fasznak mentek fel oda.
Marcelo favágó volt ki is állították, megkapta a méltó jutalmát. Minek kell utána tömegbunyót szítani? semmi értelme... nem a játékosok feladata eldönteni mi a helyes, és mi nem. arra ott a bíró.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!