Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Na megvan a bronz 😊 nagy csoda köszönjük Pruknernek. Bár én soha nem szerettem igazán Dragit de örülök annak is, hogy góllal búcsúzott azért megérdemelte. Nagyon kíváncsi vagyok sikerül-e megerősíteni a keretet s eljutunk e vmeddig. Bízom benne igen.Összességében jó idényem volt szurkolói szempontból Fradi 3. Barca bajnok (s remélem majd Bl győztes is 😛 ) Spurtől szép az 5. hely is egyedül a Juve katasztrófa de az nagyon.... soha rosszabbat!
Fly Eagles
több mint 14 éve
Hát sztem ez jó így, hogy Gera miatt nem jut ki a Fulham. Ha már szartak játszatni egész szezonban, akkor vágjon vissza valamivel szépen. 😛szabaÁ Lá magyar mentalitás mi? 😂
több mint 14 éve
DRAGÓNERDRAGÓNER
DRAGÓNER
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Hát sztem ez jó így, hogy Gera miatt nem jut ki a Fulham. Ha már szartak játszatni egész szezonban, akkor vágjon vissza valamivel szépen. 😛
több mint 14 éve
menedzserük egyik nyilatkozata miatt nem biztos még az a hely 😊 gyönyörű sztori ez így, Gera szép búcsújával együtt"Gera piros lapja azt jelenti, hogy a Fulham lecsúszott az EL-ről mert a Blackpool lett a PL legsportszerűbb csapata..."s most a Blackpool megy az ELbe?
az igenJJ
az komoly lenne, hogy jövőre két Championshipes csapat ott lenne a nemzetközi porondon 😀tüsi91

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
"Gera piros lapja azt jelenti, hogy a Fulham lecsúszott az EL-ről mert a Blackpool lett a PL legsportszerűbb csapata..."s most a Blackpool megy az ELbe?
az igenJJ
az komoly lenne, hogy jövőre két Championshipes csapat ott lenne a nemzetközi porondon 😀
több mint 14 éve
"Gera piros lapja azt jelenti, hogy a Fulham lecsúszott az EL-ről mert a Blackpool lett a PL legsportszerűbb csapata..."az igen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A City vereségének örülök, Gera csúnya búcsújának Fulham-től nem...
több mint 14 éve
berosálok ..a wolves kikapásra áll és így is bentmaradó, míg a Bham 1-1-el is kiesik...JC6Végén a City is kikapott. A szokásos: feljutást követően bravúros első szezon, majd kiesés.
Ilyen Wigan meg bennmarad....
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
berosálok ..a wolves kikapásra áll és így is bentmaradó, míg a Bham 1-1-el is kiesik...
több mint 14 éve
😀Anderson ma jol nyomja. De am is, amikor lehetőséget kap, nem nagyon szokott szarul játszani.DuffEz az Evans remélem eltakarodik a nyáron.DuffAndersonnal vagyok én hasonlóan így.
Áhh ne bassz, gyerünk Wolves 1 gólt kaparjatok be.
EZzzzzzzzzzzzzzzz azzzzzzzzzzzzz!tüsi91
4 év alatt volt 10 jó meccse....
Evansnek legalább az a 10 zsinórban volt.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bravó Gera 😂Hannimi az, hogy bravó?
nem bírta el a nyomást, ez van...
több mint 14 éve
Anderson ma jol nyomja. De am is, amikor lehetőséget kap, nem nagyon szokott szarul játszani.Ez az Evans remélem eltakarodik a nyáron.DuffAndersonnal vagyok én hasonlóan így.
EZzzzzzzzzzzzzzzz azzzzzzzzzzzzz!tüsi91
több mint 14 éve
Ez az Evans remélem eltakarodik a nyáron.DuffAndersonnal vagyok én hasonlóan így.
EZzzzzzzzzzzzzzzz azzzzzzzzzzzzz!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bravó Gera 😂Hannimi az, hogy bravó?
nem bírta el a nyomást, ez van...
több mint 14 éve
Bravó Gera 😂
több mint 14 éve
Ez az Evans remélem eltakarodik a nyáron.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kristof büszke lehet, tavasszal a DVTK 12 meccsen 36 pontHurkaaz is vagyok 😊 http://www.sfstats.net/soccer/streaks/wins
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PNPXZGkEuZE - ez meg a tegnapi meccsről :cool:
több mint 14 éve
Jaj nekem, Cole kezd az Aston Villa ellen ... ennyire nyíltan nem kéne feladni a meccset. 😂Remélem megmarad a csapat a 6. helyen.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Na ja. Volt benne irónia vastagon.. 😊 '91-ben voltam utoljára focimeccsen. Azóta sem, és nem is tervezem. De figyelek! 😀Még a végén NB1-es lesz a Pécs. Oszt' járhatok "élvonalbeli" meccsre....apeszosdivatszurkoló 😀zinedine5
több mint 14 éve
Deport sajnálom. Komoly, ami Spanyolországban lezajlott az utolsó körben, a forduló előtt Vadóczékat még a kiesés veszélye fenyegette, aztán végül a kilencedik helyen zártak.A következő szezonban az utóbbi évek egyik, ha nem legerősebb mezőnye várható a BL-ben:
http://en.wikipedia.org/wiki/2011%E2%80%9312_UEFA_Champions_League#Teams
több mint 14 éve
ja de, a soccerways tabellája becsapottkomoly, hogy ha ma nem nyer a Monaco a Lyon ellen (sőt még ez esetben sem biztos, ha a Nancy is begyűjti a három pontot), akkor egy hétvégén eshet ki hazája bajnokságának első osztályából a BL-történet legjobb meccsét produkáló két csapatNem néztél el valamit?Tegnap a Monaco nyert a Montpellier ellen 😐JoeyPorter
http://www.youtube.com/watch?v=zECVrdFqG5MJJ
így mondjuk nem hangzik akkor olyan jól 😊 bár durvának durva

---
több mint 14 éve
Még a végén NB1-es lesz a Pécs. Oszt' járhatok "élvonalbeli" meccsre....apeszosdivatszurkoló 😀