Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 538
ne viccelj, ez lesz a csoportkör egyetlen meccse, ahol nem játszik svájc és végig nézek, szóval garantáltan lendületes, jó iramú találkozó várhatójjncaa
És az írek lemossák a horvátokat a pályáról! :cool:Gabesz92
Jamesonnal meg Tullamore Dew-val. Csak hogy ne fájjon annyira.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
OFF. Mezei is hozza az m1 szintet. Nála már Alonso az olaszoknak szurkolt. 😊Shawn84
Ja, pedig mindenki tudja, hogy igazából hetek óta rémálmok gyötrik, hogy olasznak vagy spanyolnak szurkoljon.
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 605 — je suis poloska
Öreg Knézyt egy kommentátor sem fogja überelni egy darabig 😉

csak hát tudjuk hogy 80% tehetség, a maradék 20 csak a gének 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 490
ne viccelj, ez lesz a csoportkör egyetlen meccse, ahol nem játszik svájc és végig nézek, szóval garantáltan lendületes, jó iramú találkozó várhatójjncaa
És az írek lemossák a horvátokat a pályáról! :cool:

több mint 14 éve
Szerintem arra gondolt hogy túl jó lesz a kommentátor és kevés lehetőség lesz röhögni.Shawn84
Így helyes 😛 Mert nekem aztán nem baj ha baromságokat beszél a kommentátor, legalább feldobja a meccset, ha az unalmas, márpedig az amerikaifoci után kicsit alapból is az nekem.
több mint 14 éve
OFF. Mezei is hozza az m1 szintet. Nála már Alonso az olaszoknak szurkolt. 😊
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Hoppá ezek a szakértők Lewandowskin kívül is tudnak ír játékost megnevezni 😮fetomy
Manti Te'o, Tyler Eifert

több mint 14 éve
Azért a Zombori nálam ki szokta verni a biztosítékot. Meg az Iván. Aki csak Peléről meg a régiekről tud beszélni.Shawn84
Jajj ne, csak Zomborit ne... Akkora egy szánalmas kamufasz, hogy bármikor beférne az m1 mezőnyébe.

Egyébként én tartok ettől a meccstől, azért az eddigieket nagyon feldobta Knézy és barátai :/fetomy
Szerintem arra gondolt hogy túl jó lesz a kommentátor és kevés lehetőség lesz belekötni.
több mint 14 éve
Hoppá ezek a szakértők Lewandowskin kívül is tudnak ír játékost megnevezni 😮
több mint 14 éve
Torres 😂

Az olaszok annyira nem is reménytelenek, mint előzetesen gondoltam.vassadi
Torres viszont reménytelenebb mint ahogy én előzetesen gondoltam 😊
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 252 — no es importante
Azért a Zombori nálam ki szokta verni a biztosítékot. Meg az Iván. Aki csak Peléről meg a régiekről tud beszélni.Shawn84
Jajj ne, csak Zomborit ne... Akkora egy szánalmas kamufasz, hogy bármikor beférne az m1 mezőnyébe.

Egyébként én tartok ettől a meccstől, azért az eddigieket nagyon feldobta Knézy és barátai :/fetomy
ne viccelj, ez lesz a csoportkör egyetlen meccse, ahol nem játszik svájc és végig nézek, szóval garantáltan lendületes, jó iramú találkozó várható

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 911
Torres 😂

Az olaszok annyira nem is reménytelenek, mint előzetesen gondoltam.
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 731 — "Grammar maci"
A Méhes közvetíti. Akkor ez bizony fasza lesz. A Méhes amilyen csúnya, olyan jó kommentátor.Shawn84
kész felüdülés lesz ez ezután a 3 idióta után. nagy kár hogy nem a sport tv-s embereket vitték ki, néha azok is hibáznak de ennyi irritáló dolgot biztos nem mondanak még ha csajt fűznek akkor sem 😉davemayer
a kommentátorokról van szó, a szakkommentátorok tekintetében csak a magyar átlagot hozzák, bár ha Kovács Kálmánt meghívják majd egy svájci VB-selejtezőre kommentálni emelkedne a színvonal 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve

Egyébként én tartok ettől a meccstől, azért az eddigieket nagyon feldobta Knézy és barátai :/
több mint 14 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
volt egy kis balhé a meccs előtt a lengyelek be támadtak pár írt,horvátot 😀

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 14 éve
Mi a picsa van a sporttvvel már?? Fél órán belül meccs és már róluk beszélnek?? Most honnan tudom meg, hogy Várhidi mit gondol a magyar fociról, hát magyarok vagyunk, nem arról kéne beszélni???fetomy
igen,vissza kell szokni a sport1-es közvetítésbe nem lesz könnyű dolgunk de együtt menni fog!!!Kiss
Ventura? :oStez
halkan hallak!tessék?

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 14 éve
A Méhes közvetíti. Akkor ez bizony fasza lesz. A Méhes amilyen csúnya, olyan jó kommentátor.Shawn84
kész felüdülés lesz ez ezután a 3 idióta után. nagy kár hogy nem a sport tv-s embereket vitték ki, néha azok is hibáznak de ennyi irritáló dolgot biztos nem mondanak még ha csajt fűznek akkor sem 😉davemayer
Azért a Zombori nálam ki szokta verni a biztosítékot. Meg az Iván. Aki csak Peléről meg a régiekről tud beszélni.
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 252 — no es importante
Én pl észre se veszem legtöbbet mert inkább a játékot figyelem. Nálatok ez akkor fordítva van?Shawn84
én bármennyire is elengedtem magam, nem sodortak el az eseményekjjncaa
ezért kell 40 fogadást kötni, én sík ideg vagyok végig 😀Höri
hát a szalonremit megtehettem volna, de akkor biztos nem ez a végeredmény, bár remélem Méhes már igazi mexikói kommentátorkodással nyomja majd le a meccset

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 50 033 — Whoops, looks like something went wrong.
Mi a picsa van a sporttvvel már?? Fél órán belül meccs és már róluk beszélnek?? Most honnan tudom meg, hogy Várhidi mit gondol a magyar fociról, hát magyarok vagyunk, nem arról kéne beszélni???fetomy
igen,vissza kell szokni a sport1-es közvetítésbe nem lesz könnyű dolgunk de együtt menni fog!!!Kiss
Ventura? :o

több mint 14 éve
Ott nálam a Szaniszló a Nr1. de Méhes rögtön utána a 2.
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 731 — "Grammar maci"
kész felüdülés lesz ez ezután a 3 idióta után. nagy kár hogy nem a sport tv-s embereket vitték ki, néha azok is hibáznak de ennyi irritáló dolgot biztos nem mondanak még ha csajt fűznek akkor sem 😉

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
igen,vissza kell szokni a sport1-es közvetítésbe nem lesz könnyű dolgunk de együtt menni fog!!!

Bode
Samaras játszott?
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 50 033 — Whoops, looks like something went wrong.
Méhes a legjobb, főleg NBA meccseit bírom.

több mint 14 éve
A Méhes közvetíti. Akkor ez bizony fasza lesz. A Méhes amilyen csúnya, olyan jó kommentátor.
több mint 14 éve
Mi a picsa van a sporttvvel már?? Fél órán belül meccs és már róluk beszélnek?? Most honnan tudom meg, hogy Várhidi mit gondol a magyar fociról, hát magyarok vagyunk, nem arról kéne beszélni???