Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Jamesonnal meg Tullamore Dew-val. Csak hogy ne fájjon annyira.ne viccelj, ez lesz a csoportkör egyetlen meccse, ahol nem játszik svájc és végig nézek, szóval garantáltan lendületes, jó iramú találkozó várhatójjncaaÉs az írek lemossák a horvátokat a pályáról! :cool:Gabesz92
több mint 14 éve
OFF. Mezei is hozza az m1 szintet. Nála már Alonso az olaszoknak szurkolt. 😊Shawn84Ja, pedig mindenki tudja, hogy igazából hetek óta rémálmok gyötrik, hogy olasznak vagy spanyolnak szurkoljon.
több mint 14 éve
Öreg Knézyt egy kommentátor sem fogja überelni egy darabig 😉csak hát tudjuk hogy 80% tehetség, a maradék 20 csak a gének 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
ne viccelj, ez lesz a csoportkör egyetlen meccse, ahol nem játszik svájc és végig nézek, szóval garantáltan lendületes, jó iramú találkozó várhatójjncaaÉs az írek lemossák a horvátokat a pályáról! :cool:
több mint 14 éve
Szerintem arra gondolt hogy túl jó lesz a kommentátor és kevés lehetőség lesz röhögni.Shawn84Így helyes 😛 Mert nekem aztán nem baj ha baromságokat beszél a kommentátor, legalább feldobja a meccset, ha az unalmas, márpedig az amerikaifoci után kicsit alapból is az nekem.
több mint 14 éve
OFF. Mezei is hozza az m1 szintet. Nála már Alonso az olaszoknak szurkolt. 😊
több mint 14 éve
Hoppá ezek a szakértők Lewandowskin kívül is tudnak ír játékost megnevezni 😮fetomyManti Te'o, Tyler Eifert
több mint 14 éve
Szerintem arra gondolt hogy túl jó lesz a kommentátor és kevés lehetőség lesz belekötni.ne viccelj, ez lesz a csoportkör egyetlen meccse, ahol nem játszik svájc és végig nézek, szóval garantáltan lendületes, jó iramú találkozó várhatójjncaaAzért a Zombori nálam ki szokta verni a biztosítékot. Meg az Iván. Aki csak Peléről meg a régiekről tud beszélni.Shawn84Jajj ne, csak Zomborit ne... Akkora egy szánalmas kamufasz, hogy bármikor beférne az m1 mezőnyébe.
Egyébként én tartok ettől a meccstől, azért az eddigieket nagyon feldobta Knézy és barátai :/fetomy
több mint 14 éve
Hoppá ezek a szakértők Lewandowskin kívül is tudnak ír játékost megnevezni 😮
több mint 14 éve
Torres 😂Torres viszont reménytelenebb mint ahogy én előzetesen gondoltam 😊
Az olaszok annyira nem is reménytelenek, mint előzetesen gondoltam.vassadi
több mint 14 éve
ne viccelj, ez lesz a csoportkör egyetlen meccse, ahol nem játszik svájc és végig nézek, szóval garantáltan lendületes, jó iramú találkozó várhatóAzért a Zombori nálam ki szokta verni a biztosítékot. Meg az Iván. Aki csak Peléről meg a régiekről tud beszélni.Shawn84Jajj ne, csak Zomborit ne... Akkora egy szánalmas kamufasz, hogy bármikor beférne az m1 mezőnyébe.
Egyébként én tartok ettől a meccstől, azért az eddigieket nagyon feldobta Knézy és barátai :/fetomy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Torres 😂Az olaszok annyira nem is reménytelenek, mint előzetesen gondoltam.
több mint 14 éve
a kommentátorokról van szó, a szakkommentátorok tekintetében csak a magyar átlagot hozzák, bár ha Kovács Kálmánt meghívják majd egy svájci VB-selejtezőre kommentálni emelkedne a színvonal 😀Azért a Zombori nálam ki szokta verni a biztosítékot. Meg az Iván. Aki csak Peléről meg a régiekről tud beszélni.Shawn84A Méhes közvetíti. Akkor ez bizony fasza lesz. A Méhes amilyen csúnya, olyan jó kommentátor.Shawn84kész felüdülés lesz ez ezután a 3 idióta után. nagy kár hogy nem a sport tv-s embereket vitték ki, néha azok is hibáznak de ennyi irritáló dolgot biztos nem mondanak még ha csajt fűznek akkor sem 😉davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Azért a Zombori nálam ki szokta verni a biztosítékot. Meg az Iván. Aki csak Peléről meg a régiekről tud beszélni.Shawn84Jajj ne, csak Zomborit ne... Akkora egy szánalmas kamufasz, hogy bármikor beférne az m1 mezőnyébe.
Egyébként én tartok ettől a meccstől, azért az eddigieket nagyon feldobta Knézy és barátai :/
több mint 14 éve
volt egy kis balhé a meccs előtt a lengyelek be támadtak pár írt,horvátot 😀

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 14 éve
halkan hallak!tessék?Ventura? :oStezMi a picsa van a sporttvvel már?? Fél órán belül meccs és már róluk beszélnek?? Most honnan tudom meg, hogy Várhidi mit gondol a magyar fociról, hát magyarok vagyunk, nem arról kéne beszélni???fetomyigen,vissza kell szokni a sport1-es közvetítésbe nem lesz könnyű dolgunk de együtt menni fog!!!Kiss

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 14 éve
Azért a Zombori nálam ki szokta verni a biztosítékot. Meg az Iván. Aki csak Peléről meg a régiekről tud beszélni.A Méhes közvetíti. Akkor ez bizony fasza lesz. A Méhes amilyen csúnya, olyan jó kommentátor.Shawn84kész felüdülés lesz ez ezután a 3 idióta után. nagy kár hogy nem a sport tv-s embereket vitték ki, néha azok is hibáznak de ennyi irritáló dolgot biztos nem mondanak még ha csajt fűznek akkor sem 😉davemayer
több mint 14 éve
hát a szalonremit megtehettem volna, de akkor biztos nem ez a végeredmény, bár remélem Méhes már igazi mexikói kommentátorkodással nyomja majd le a meccsetezért kell 40 fogadást kötni, én sík ideg vagyok végig 😀HöriÉn pl észre se veszem legtöbbet mert inkább a játékot figyelem. Nálatok ez akkor fordítva van?Shawn84én bármennyire is elengedtem magam, nem sodortak el az eseményekjjncaa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Ventura? :oMi a picsa van a sporttvvel már?? Fél órán belül meccs és már róluk beszélnek?? Most honnan tudom meg, hogy Várhidi mit gondol a magyar fociról, hát magyarok vagyunk, nem arról kéne beszélni???fetomyigen,vissza kell szokni a sport1-es közvetítésbe nem lesz könnyű dolgunk de együtt menni fog!!!Kiss
több mint 14 éve
Ott nálam a Szaniszló a Nr1. de Méhes rögtön utána a 2.
több mint 14 éve
A Méhes közvetíti. Akkor ez bizony fasza lesz. A Méhes amilyen csúnya, olyan jó kommentátor.Shawn84kész felüdülés lesz ez ezután a 3 idióta után. nagy kár hogy nem a sport tv-s embereket vitték ki, néha azok is hibáznak de ennyi irritáló dolgot biztos nem mondanak még ha csajt fűznek akkor sem 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Mi a picsa van a sporttvvel már?? Fél órán belül meccs és már róluk beszélnek?? Most honnan tudom meg, hogy Várhidi mit gondol a magyar fociról, hát magyarok vagyunk, nem arról kéne beszélni???fetomyigen,vissza kell szokni a sport1-es közvetítésbe nem lesz könnyű dolgunk de együtt menni fog!!!

Samaras játszott?
több mint 14 éve
Méhes a legjobb, főleg NBA meccseit bírom.
több mint 14 éve
A Méhes közvetíti. Akkor ez bizony fasza lesz. A Méhes amilyen csúnya, olyan jó kommentátor.
több mint 14 éve
Mi a picsa van a sporttvvel már?? Fél órán belül meccs és már róluk beszélnek?? Most honnan tudom meg, hogy Várhidi mit gondol a magyar fociról, hát magyarok vagyunk, nem arról kéne beszélni???