Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 476 — "Grammar maci"
arsenalos a gól... atyaúristen 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 641 — Poloska confirmed
Suárez megérkezett kinyírni az ArsenaltHabi
Kinyírja az Arsenal saját magát. Meg lesz az 5.-6. hely 😐
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
a két csere összehozta egy kis segédlettel...

JT Daniels fan
több mint 14 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
Frimpong te mocskos favágó kurva. Fekete lapot az ilyennek nem pirosat...Hanni
annyira tudtam az első sárgája után, hogy nem fogja végigjátszani a meccset. de kit lehetett volna behozni a helyére? ha lett volna értelmes cseréje, akkor behozta volna Wenger sztem....
több mint 14 éve
Frimpong te mocskos favágó kurva. Fekete lapot az ilyennek nem pirosat...Hanni
nem tudom, hogy mire gondolt amikor már volt egy sárgája...
Suárez megérkezett kinyírni az Arsenalt

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Frimpong te mocskos favágó kurva. Fekete lapot az ilyennek nem pirosat...
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 127
Az utolsó ~30 percre remélem Suárez be tud jönni a trágya Henderson helyére.
Downing az egyetlen támadó, akitől várható valami váratlan, az meg kevés.

Legalább Kelly és Enrique jó. Nem véletlen erőlteti a dolgokat középen az Arsenal.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Évek óta cutolni kellene az egész Arsenal orvosi stábot....
több mint 14 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
Na nézzük. Egy ilyen összeállítású Arsenal ellen nyerni kéne.Mikey
elkezdődött a szezon az Arsenalnál is ahogy látom: az elmúlt 60 percnyi játék alatt 3 védő sérült le...nem is a kezdővel van a baj, hanem a cserepad valami szégyen, tavaly ez a cserepad lett volna egy ligakupa meccs harmadik fordulójában, idén úgy látszik ők ülnek a tétmeccseken
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
fenébe, Maric nem játszik ma...
több mint 14 éve
http://tv.stream.com.ru/ digire katt az alján, nekem behoztadavemayer
az egy nagy köszönet! 😊
nagyon jó a minősége is a streamnek! tényleg köszi

JT Daniels fan
több mint 14 éve
http://tv.stream.com.ru/ digire katt az alján, nekem behozta

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Na nézzük. Egy ilyen összeállítású Arsenal ellen nyerni kéne.Mikey
ha van vmi értelmes streamed Mikey akkor lécci dobd fel ide 😊

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 127
Na nézzük. Egy ilyen összeállítású Arsenal ellen nyerni kéne.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
te vagy még a szép...JC6
+1..fetomy
Igazából aki a mai futball közegét ismerve Messit szídja, az egy idióta. Bocs, de ez van.szaba
Miért? Mást szabad ŐT nem? Érinthetetlen? Bocs, de tényleg nem értem, mitől lenne kivétel.
több mint 14 éve
na Webb (és a partjelzője) megint alkotott a Sunderland meccsen: a S'land védője óriási bravúrral kiüti a 2 méterről érkező fejest a kapu torkából kézzel - szöglet... 😀

De persze csak a Unitednak kedvez... Ja, a Sunderland a United 2 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 668 — Whoops, looks like something went wrong.
nekem is van egy fasza változatom:
-70. perc tájéka Leo "Isten" Messi labda nélkül felrúgta az egyik Real Madrid játékost, amiért nem kapott lapot.
-majd egy következő play során ismét Messi szabálytalankodott, bíró fújt ugye és a törpe elrúgta a labdát, amiért megint nem kapott sárga lapot.
ugye ez 2 yellow lenne ami red card
csak, hogy tárgyilagos legyek van Persiet miért is állították ki a Barca ellen? labda nélküli fault és gólhelyzetben, les állásnál kapura lőtt, amiért megkapta a második sárgát. És akkor a Barca fanok mondták, hogy mekkora egy köcsög majom debiál állat ez a Persie, hogy ezt így megoldotta.
Most is lehetett volna hasonlo a scennario. És ezt nem azért írtam, mert Real fan vagyok (mert nem, én annak a Rómának drukkolok amelyik kikapott most a Slovantol 1-0ra 😀), hanem mert mindenki a Realt tudja csak oltaniHabi
Ugyanez volt Ronáldinnyével is mikor még a fénykorát élte ott,aztán a vége fele már villant neki is 1-2 pirosJoeyPorter
jó lenne már Messi-t is szívatni, vagy legalább a lábát eltörni, mert nagyon irritáló figura. Hiába tud csodás dolgokat művelni a pályán, ha egy közben egy hülye paraszt.Amadeus91
na, bagoly mondja verébnek eset, Krisztinával a Real fanok seggében 😀
az meg a másik, hogy a lehető legundorítóbb dolog, hogy másnak a sérülését kívánod
én a nőket kívánom inkább

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 273
jó lenne már Messi-t is szívatni, vagy legalább a lábát eltörni, mert nagyon irritáló figura. Hiába tud csodás dolgokat művelni a pályán, ha egy közben egy hülye paraszt.Amadeus91
te vagy még a szép...JC6
+1..fetomy
Igazából aki a mai futball közegét ismerve Messit szídja, az egy idióta. Bocs, de ez van.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
te vagy még a szép...JC6
+1..
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
te vagy még a szép...JC6
tudod már hányszor mondták? 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
te vagy még a szép...
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
Barcelona - Real Madrid hosszabbításának összefoglalója (ha folytatódott volna):
JC6
-70. perc tájéka Leo "Isten" Messi labda nélkül felrúgta az egyik Real Madrid játékost, amiért nem kapott lapot.
-majd egy következő play során ismét Messi szabálytalankodott, bíró fújt ugye és a törpe elrúgta a labdát, amiért megint nem kapott sárga lapot.
csak, hogy tárgyilagos legyek van Persiet miért is állították ki a Barca ellen? labda nélküli fault és gólhelyzetben, les állásnál kapura lőtt, amiért megkapta a második sárgát. És akkor a Barca fanok mondták, hogy mekkora egy köcsög majom debiál állat ez a Persie, hogy ezt így megoldotta.
Most is lehetett volna hasonlo a scennario. És ezt nem azért írtam, mert Real fan vagyok (mert nem, én annak a Rómának drukkolok amelyik kikapott most a Slovantol 1-0ra 😀), hanem mert mindenki a Realt tudja csak oltaniHabi
Ugyanez volt Ronáldinnyével is mikor még a fénykorát élte ott,aztán a vége fele már villant neki is 1-2 pirosJoeyPorter
jó lenne már Messi-t is szívatni, vagy legalább a lábát eltörni, mert nagyon irritáló figura. Hiába tud csodás dolgokat művelni a pályán, ha egy közben egy hülye paraszt.
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Barcelona - Real Madrid hosszabbításának összefoglalója (ha folytatódott volna):
JC6
Ugyanez volt Ronáldinnyével is mikor még a fénykorát élte ott,aztán a vége fele már villant neki is 1-2 piros

több mint 14 éve
JC6
Most is lehetett volna hasonlo a scennario. És ezt nem azért írtam, mert Real fan vagyok (mert nem, én annak a Rómának drukkolok amelyik kikapott most a Slovantol 1-0ra 😀), hanem mert mindenki a Realt tudja csak oltani

JT Daniels fan
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 273
José csak fokozta a hangulatot. 😛
http://www.youtube.com/watch?v=d6gkgg9GCekxrace77
én ebbe mondjuk nagyon nem látom, hogy Fabregast akarta megrúgni... simán lépett, de visszatolták hirtelen és a jobb lába lendült.. kicsit felfújtnak érzem már ezt a vádatStez
Itt még jobban látszik talán: http://www.youtube.com/watch?v=umFCCI8O1WE&feature=player_embedded
Teljesen egyértelmű, hogy ez nem volt rúgás. De persze az index is lehozza kérdőjellel, mintha nem látnák...Schleck
Ebből hülyeség rúgásra következtetni. Amúgy nekem az tetszik a legjobban, hogy Eto'o még anno mekkora himnuszt talált fel ezzel a 'madrid cabron saluda al campeon'-nal. 😀