Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Eto'o-->Macskahalacska.Divat
A hülye Dzsudzsák.atapapa
nem hüjjék, csak van aza pénz=futballqrvák...

|
több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 388 — #neverpunt
Eto'o-->Macskahalacska.Divat
A hülye Dzsudzsák.

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Eto'o-->Macskahalacska...nagyon remélem, h abból a pénzből legalább 2 klasszist igazolunk!!!

|
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
A múlt fordulóban kétszeri vezetésről döntetleneztünk a Chivas USA ellen:

http://denversports.blog.hu/2011/08/23/rapids_csak_egy_pont_a_kulonleges_mezben

Ma éjjel következik a második meccs a BL-ben, a hondurasi Real Espana-hoz látogatunk, biztosan nehéz lesz, főleg hogy gyakorlatilag a tartalékokkal fogunk játszani. Tartok tőle, hogy alaposan megégetjük magunkat. :/

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
most találtam,ez tényleg csodálatos,még emlékszem is erre...megnyugodtam,hogy legalább Nasri marad

"Képzeljék el a legrosszabb esetet. Ha elveszítjük Fabregast és Nasrit, hogyan győzhetnénk meg bárkit is, hogy ambíciózus csapat vagyunk?"

Arséne Wenger, az Arsenal vezetőedzője augusztus 9-én.

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
én azt hiszem értem wengert, csak azt nem, hogy miért a city-t tömi játékosokkal, akikkel a 6 pontos meccseket fogják játszani. mondjuk sztem kurvára overrated nasri, de akkoris.

mindenesetre amíg mancini az edző, addig én nem aggódok.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
gsn 3 548
@Fourth_Official: Liverpool and Nacional have agreed a fee for defender Sebastian Coates.

Ez meg ki?Mikey
A Copa America legjobb fiatal játékosának választották idén, uruguayi középhátvéd.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 674 — Whoops, looks like something went wrong.
Marceloék 1 meccses eltiltást kaptak. 😂 😂 😂
Ezek a Blatterék komolyan tolják.

több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 127
Na közben fejlemény:
A Pool rábólintott a Milan ajánlatára Aquilanért: Kölcsönbe jön az a majom egy évre, 7 milliós opciós joggal aztán. Állítólag lesz egy olyan kitétel, miszerint ha Aquilani 20 meccsen pályára lép nálunk, akkor kötelezően meg kell vennünk 7 milláért.Stez
Ez nem túl merész vállalás, előbb sérül le Alberto, minthogy 20 meccset játsszon.

- - -

@Fourth_Official: Liverpool and Nacional have agreed a fee for defender Sebastian Coates.

Ez meg ki?

Továbbá pedzegetik, hogy ha Ngog megy a Boltonba, akkor Bellamy visszatérhet. Hát ennek qrvára örülnék!!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Nasri is megérdemli,amit kap,mostantól pénzben fürödhet,ilyen játékosokra nincs szükség,nekem nem fog hiányozni.Vele se voltunk sokkal előrébb...

több mint 14 éve
Marha jó nevek alkotják ezt a Cityt. Remélem a közösség romboló játékosok még sokáig ott maradnak. 😀
Felőlem bárki nyerhet PLt, ha a City előtt marad a ManU elégedett leszek. Undorító egy brigád.tüsi91
Szerintem meg. Na bumm.

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
Nasri->City
várható volt, de még mindig nem tudom minek kell a Citynek Nasri. így a középpálya még gyengébb lett az Arsenalnál, már egy normális kezdőt se képesek kiállítani. Eddigi hírek szerint 20 fölött fizettek érte, amennyit nem ér a Citynek Nasri.kisvanek4
Valószínű épp ezért 😀fetomy
a jó öreg football manageres taktika. megveszed az ellen játékosát, aki hozzád nem fér be, de legalább ő gyengül. Ők tudják. Jövőre jön Messi meg CR 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Marha jó nevek alkotják ezt a Cityt. Remélem a közösség romboló játékosok még sokáig ott maradnak. 😀
Felőlem bárki nyerhet PLt, ha a City előtt marad a ManU elégedett leszek. Undorító egy brigád.
több mint 14 éve
Több fronton is helyt akarnak állni, a PL meg lemorzsolja a játékosokat, így elképesztően vastag lesz a pad, olyannyira, hogy akár egy BL-ben, de akár egy PL meccsen akár több sérült esetén is komolyan esélyesek tudjanak maradni. A Citynél meg azért főleg a középpályán elég sérülékenyek a játékosok, a kulcsjátékosok.. Johnson, Barry, Silva.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nasri->City
várható volt, de még mindig nem tudom minek kell a Citynek Nasri. így a középpálya még gyengébb lett az Arsenalnál, már egy normális kezdőt se képesek kiállítani. Eddigi hírek szerint 20 fölött fizettek érte, amennyit nem ér a Citynek Nasri.kisvanek4
Valószínű épp ezért 😀
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 813
Nasri a City-é, hivatalos. Még éppen időben ahhoz, hogy ne játszhasson ellenünk a hétvégén.
több mint 14 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
Nasri->City
várható volt, de még mindig nem tudom minek kell a Citynek Nasri. így a középpálya még gyengébb lett az Arsenalnál, már egy normális kezdőt se képesek kiállítani. Eddigi hírek szerint 20 fölött fizettek érte, amennyit nem ér a Citynek Nasri.
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
ha ő a Mr X akkor az nagyon gáz. kevés nagyobb alibi focista van.
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Leginkább annak örülök a MU-nál a mutatott játékon kívül, hogy "visszabritesedtek".

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Na közben fejlemény:
A Pool rábólintott a Milan ajánlatára Aquilanért: Kölcsönbe jön az a majom egy évre, 7 milliós opciós joggal aztán. Állítólag lesz egy olyan kitétel, miszerint ha Aquilani 20 meccsen pályára lép nálunk, akkor kötelezően meg kell vennünk 7 milláért.
Hát remélem, hogy nem ő lesz a Mr.X, elkeserítő lenne.
Aztán állítólag már valami bennfentes azt mondta, hogy Aquilanit ha megvesszük, mert az is lehet, akkor rögtön továbbadjuk Montolivoért, illetve a Milannews.it szerint még De Rossi is képben van, mint a lehetséges Mr.X. Neki tudnék örülni, nagyon is!Stez
Signore Xaquilani! 😛

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Na közben fejlemény:
A Pool rábólintott a Milan ajánlatára Aquilanért: Kölcsönbe jön az a majom egy évre, 7 milliós opciós joggal aztán. Állítólag lesz egy olyan kitétel, miszerint ha Aquilani 20 meccsen pályára lép nálunk, akkor kötelezően meg kell vennünk 7 milláért.
Hát remélem, hogy nem ő lesz a Mr.X, elkeserítő lenne.
Aztán állítólag már valami bennfentes azt mondta, hogy Aquilanit ha megvesszük, mert az is lehet, akkor rögtön továbbadjuk Montolivoért, illetve a Milannews.it szerint még De Rossi is képben van, mint a lehetséges Mr.X. Neki tudnék örülni, nagyon is!

több mint 14 éve
Igen, csak eddig Modricot nem engedték el. Sehová sem. Kiverte a balhét, mondván, hogy a Tottenham tulaja tavaly azt ígérte neki, hogy elengedi őt, amennyiben egy nagy csapat jelentkezik érte.
Tegnap azonban Redknapp kijelentette, hogy elengedik Modricot, mivel tanulni akarnak Berbatovból, akit átigazolási szezon vége előtt egy nappal engedtek el és így nem tudták pótolni. És ugyebár állítólag a Chelsea ajánlatára rá is bólintottak azóta már. Szóval szerintem napokon belül ő is távozik. Abramovics meg most költekezik egy kicsit, biztos belátta, hogy elöregszik a csapat, már a bajnokságban sincs nagyon sanszuk, nem hogy a BL-ben, így valamit fordítani kell átigazolásokra, ha eredményt akarnak elérni.

több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Gabtsi.

Berbatov játékkészsége rengeteget fog még érni ennek a csapatnak. Oks, tegnap lendületben voltunk a gól után. Nem is lett volna indokolt behozni. Ám ha vmilyen csapat ellen pozíciós játékra kényszerülünk, értsd nincs területed, akkor nagyon sokat fog még érni, hogy rá feltudod tenni a labdákat, és képes húzni váratlan dolgokat, akár 16on belül, kívül bárhol, bárhogy.

Nem mellesleg Rooneyval és főleg Valenciával nagyon megértik egymást. Kifelé áll a rúdja nem vitás, de meghatározható láncszem lesz. Főleg ha netán Rooneyval történne valami. Mert aztán akkor bajok lehetnek.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ha már Chelsea: Mata a hírek szerint 25 millió fontért a kékekhez igazol, ma jelenthetik be hivatalosan.vassadi
már tegnap fent volt mind a Chelsea mind a Valencia hivatalos honlapján ellenben Modric körül nagy a csönd, én személy szerint Mata plusz Lukaku leigazolása után meglepődnék ha jönne.
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 476 — "Grammar maci"
ja, de a Tottenham is elfogadta állítólag a Chelsea ajánlatát Modricért, szóval hamarosan annak az ügynek a végére is pont kerülStez
Modric már tegnap se játszott ellenünk. Az viszont érdekes lesz, ha a Chelsea megveszi Matát 25 millió fontért, Modric-ért is kifizet legalább ugyanennyit, és gondolom Lukaku se volt olcsó...vassadi
Abra kinyitotta a bukszát vagy meglátta hogy leesik az olaj ára és vonja ki a pénzét 😂

Vicces lenne ha Modric gyémánt berakásokkal az arcán érkezne edzésre 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal