Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Hopsz, Eto'o már majdnem biztosan Mahacskala.
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/etoo-az-anzsi-mahacskalahoz-igazol-2090150?nocacheSchleck
nagyon-nagyon nemjó hír 😕gabtsi
Sneijderileg? Mint valaki írta nem rég írta, lehet még ezzel jöttök ki jól a helyzetből, ha Eto'o helyére nem tudnak találni olcsón helyettest.
Egyébként ez a 340.000-es fizu teljesen nonsense.Schleck
jaja 😕 abban reménykedtem h itt joseph elvesztését ott sneijderrel kompenzálják nekem. napokban el kell dőlnie. meglátjuk, imho nem segít az ügyön.

fizetésben egyetértek. két hét alatt begyűjti a kaposvár költségvetését. 3 hónap alatt a teljes magyar nb1-et megvenné kilóra 😀

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 688 — Poloska confirmed
Közben az MTK női csapata BL selejtezőn 12:0ra verte az ellenfelet 😀
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/etoo-az-anzsi-mahacskalahoz-igazol-2090150?nocacheSchleck
nagyon-nagyon nemjó hír 😕gabtsi
Sneijderileg? Mint valaki írta nem rég írta, lehet még ezzel jöttök ki jól a helyzetből, ha Eto'o helyére nem tudnak találni olcsón helyettest.
Egyébként ez a 340.000-es fizu teljesen nonsense.

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
nagyon-nagyon nemjó hír 😕

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Elég volt az amit a Sturm ellen láttamAmadeus91
Innentől nincs miről beszélni.

Magyar szinten=magyar válogatottsághoz elegendő szint, magyar nemzetiségű játékosok közötti szint.fetomy
az sem túl magas. Gondold végig, hogy ezek közül a játékosok közül hány férne be egy top válogatottba? A magyar "sztárok" még a padig sem jutnának egy holland válogatottban, de még a belgában sem biztos. Jelenleg egyetlen embert tudnék mondani; Szalait, akinek felajánlották anno, hogy magyar válogatott helyett német U-válogatott lehessen.Amadeus91
nyilván nem túl magas, de mivel nem arról beszélünk, hogy kit vegyen meg a Barca, hanem hogy ki legyen bent a magyar válogatottban, ez a mérce. Szerintem leszámítva 1-2 embert, azért annyira nem villoghatunk európai szintű játékosokkal. Persze elmennek német-olasz-spanyol hátsó-középcsapatokba, esetleg angol másodosztály-vagy első vége csapatba néhányan, de attól még közel sem európai szinten jó játékosok. Nyilván Elek nem lenne Holland válogatott, de ki lenne a magyarok közül?

Szóval amíg a magyar keretet vitatjuk, addig ne az legyen a mérce, hogy a hollandba ki férne be, mert akkor nulla fős kerettel dolgozna Egervári úr. A magyarba pedig Elek vastagon belefér, akkor is, ha te láttad 1 meccsen amin épp nem annyira ment neki.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
„A magyar Stieber Zoltán ezúttal még csak a tv előtt nézhette, ahogy a magyarok felkészülési mérkőzést játszanak Izland ellen. Amennyiben azonban a jövőben is tartja a Mainzban mutatott jó formáját, úgy valószínűleg hamarosan ő is meghívót kaphat Egervári Sándor szövetségi kapitánytól" – írja a mainz05.de.

gondolom...Divat
mert a sok szerencsétlen Vidi játékos beleillik? Láttam a Bundesliga-ban múlt héten Stiebert a Leverkusen ellen..hát garantálom, hogy ez a srác beleillene a válogatottba, mert a leghajtósabb magyar futballista Dárdai óta. Látszik, hogy nem itt nevelték.Amadeus91
Kezdeni úgyse kezdene Dzsudzsi helyén, így nem tudom mire ez a nagy sírás. Persze a kispadra odaférne pár ember helyére, de nem hiszem, hogy az lenne a válogatott kulcskérdése, hogy ki a balszélső cserénk.
Egyébként a múltkori meccsen úgy halálra dicsérted, hogy én már azt hittem, hogy valami világklasszis teljesítményt nyújtott. Erre a kickeren ott a 4-es osztályzat, csapata legrosszabbjaként. 😀

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/etoo-az-anzsi-mahacskalahoz-igazol-2090150?nocache

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 706

Magyar szinten=magyar válogatottsághoz elegendő szint, magyar nemzetiségű játékosok közötti szint.fetomy
az sem túl magas. Gondold végig, hogy ezek közül a játékosok közül hány férne be egy top válogatottba? A magyar "sztárok" még a padig sem jutnának egy holland válogatottban, de még a belgában sem biztos. Jelenleg egyetlen embert tudnék mondani; Szalait, akinek felajánlották anno, hogy magyar válogatott helyett német U-válogatott lehessen.
több mint 14 éve

Magyar szinten=magyar válogatottsághoz elegendő szint, magyar nemzetiségű játékosok közötti szint.
több mint 14 éve
mert a sok szerencsétlen Vidi játékos beleillik?Amadeus91
Az a rengeteg két játékos? Akik közül pl. Elek magyar szinten kifejezetten jó, fiatal, mellesleg gólt lőtt? Lipták helyett meg lehetne épp mást, kérdés, hogy jobb lenne-e, mert hogy Lipták nem jó az oké, de sok más magyar belső védő sincs aki jó. De mondhatod a többi válogatott vidi játékost is amúgy, akik benne voltak az izlandi keretben, ha ilyen sokan voltak, tágra nyílt szemekkel várom.
Mellesleg én úgy tudom, te rühelled az nb1-et, azért láttál néhány vidi meccset, ami alapján szidod őket, vagy csak csapódsz a divathoz, meg alapozol 2 meccsre?

(halkan teszem hozzá, van még olyan vidis név, akin nem lepődnék meg, ha 1-1 barátságoson kipróbálnák, -legalábbis én kipróbálnám- mert nem rosszak)fetomy
Magyar szinten 😀 ez jó volt. Elég volt az amit a Sturm ellen láttam, és valljuk be őszintén, a Sturm sem egy veretes nyugat-európai csapat.
több mint 14 éve
mert a sok szerencsétlen Vidi játékos beleillik?Amadeus91
Az a rengeteg két játékos? Akik közül pl. Elek magyar szinten kifejezetten jó, fiatal, mellesleg gólt lőtt? Lipták helyett meg lehetne épp mást, kérdés, hogy jobb lenne-e, mert hogy Lipták nem jó az oké, de sok más magyar belső védő sincs aki jó. De mondhatod a többi válogatott vidi játékost is amúgy, akik benne voltak az izlandi keretben, ha ilyen sokan voltak, tágra nyílt szemekkel várom.
Mellesleg én úgy tudom, te rühelled az nb1-et, azért láttál néhány vidi meccset, ami alapján szidod őket, vagy csak csapódsz a divathoz, meg alapozol 2 meccsre?

(halkan teszem hozzá, van még olyan vidis név, akin nem lepődnék meg, ha 1-1 barátságoson kipróbálnák, -legalábbis én kipróbálnám- mert nem rosszak)
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 566
"Liverpool FC confirmed today that they had agreed a fee with Newcastle United for the transfer of Jose Enrique." - liverpoolfc.tv

Háát... a tavalyi Newcastle elleni meccsekről nem nagyon rémlik, hogy olyan jó játékos lenne.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 877
Angliában a Tottenham-Everton már biztosan nem kerül megrendezésre a hétvégén. Kíváncsi vagyok, hány meccsel rajtol el a PL... :/
több mint 14 éve
hehe Lock Out Spanyolországban?

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/spanyolorszag-sztrajkba-lepnek-a-profi-futballistak-csuszhat-a-szezon-2090139
több mint 14 éve
„A magyar Stieber Zoltán ezúttal még csak a tv előtt nézhette, ahogy a magyarok felkészülési mérkőzést játszanak Izland ellen. Amennyiben azonban a jövőben is tartja a Mainzban mutatott jó formáját, úgy valószínűleg hamarosan ő is meghívót kaphat Egervári Sándor szövetségi kapitánytól" – írja a mainz05.de.

gondolom...Divat
mert a sok szerencsétlen Vidi játékos beleillik? Láttam a Bundesliga-ban múlt héten Stiebert a Leverkusen ellen..hát garantálom, hogy ez a srác beleillene a válogatottba, mert a leghajtósabb magyar futballista Dárdai óta. Látszik, hogy nem itt nevelték.
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Németország 3-2 BrazíliaAmadeus91
A német válogatott elég félelmetes. Özil nem is játszott, és egy csomó -nagyon- fiatal (Götze, Schürrle, Hummels, Badstuber) aki most épül be az eddig sem túl öreg átlagéletkorú csapatba, de már nagyon biztató jeleket mutat.iktriad
Badstuberben én annyira nem bíznék...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Oláh csak szerintem az egyik legnagyobb köcsög a magyar játékosok között?
több mint 14 éve
abdi és andrezinho cutolvaJoci
A sportban olvastam valami Abdi Oláh Lóránt afférról, de nem találtam semmi bővebbet róla. Esetleg valaki tudja?kittli
állítólag összeverekedtek edzésenJoci
abdi cigányozott, oláh niggerezett azt ott a balhé biztos 😛

Pedig a fradiról gondoltam, hogy esetleg hamarosan elkezdhetnek felzárkózni, ha kicsit összekapják magukat, de hát egy Abdi nélkül már jóval nehezebb lesz, azért ő elég jól nyomta..
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 640 — Amerikai sportok rajongója
Jolvan 2 epkezlab, jobb jatekossal kevesebb a keretben 😊
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
A sportban olvastam valami Abdi Oláh Lóránt afférról, de nem találtam semmi bővebbet róla. Esetleg valaki tudja?kittli
állítólag összeverekedtek edzésen

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 910 — Steelers fan
A sportban olvastam valami Abdi Oláh Lóránt afférról, de nem találtam semmi bővebbet róla. Esetleg valaki tudja?

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
abdi és andrezinho cutolva

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 413 — Invisible man

gondolom...Divat
Ők nem olvasták, hogy nem illik bele a válogatott taktikájába.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan

gondolom...

|
több mint 14 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 694 — C-lver'N'Blacc
Felszámolási eljárást kezdeményeztek a Vasas ellen

A linket nem tudom telóról berakni de nson van.

Just Win Baby!
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 322 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Özil nem is játszottiktriad
nincs ideje, mert forgatni kell a sorozatját az RTL-re 😀Höri
Miért, már Erdogan Atalay (aka Semir)is otthagyta a Cobra 11-et? 😊