Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
johnsonért jó pénzt lehet kapni ha eladjuk.

várom már a meccset
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 574
Kenny Dalglish has named his first Liverpool team since his return to the dugout for this afternoon's FA Cup third round clash with Manchester United.

The team in full is: Reina, Kelly, Skrtel, Agger, Aurelio, Lucas, Meireles, Kuyt, Gerrard, Maxi, Torres.
Subs: Gulacsi, Kyrgiakos, Babel, Wilson, Ngog, Poulsen, Shelvey.
A lehető legerősebb keret.

Johnson, Konchesky és Cole sehol. Jiháá.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
fetomy, közös megegyezés volt mindkettő.

Na de fél év SZAR munkáért 7,5 millió font? :o

Schleck, magyar soccerről nem szokásom írni. 😛

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Állítólag a gyökér 7,5 millió font végkielégítést kapott.

Fél év munkaviszony után nem rossz. Tiszta BKV. 😀

(Érdekességként, Rafa 6 év után kapott 6 milliót.)Mikey
Az utolsó sorig teljesen azt hittem, hogy Sowunmiról van szó. 😀F.Schleck
Ezzel nem voltál egyedül. 😀
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó

Rafa is kirúgva volt? csak merthogy ha kirúgják, akkor gondolom többet kell fizetni neki (meg hát egyébként is 6 év alatt az összegek változnak 😊 )
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

Az utolsó sorig teljesen azt hittem, hogy Sowunmiról van szó. 😀

több mint 14 éve

(Érdekességként, Rafa 6 év után kapott 6 milliót.)

több mint 14 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 481
Sowunmi elment Ciprusra 😕Hurka
Ott legalább meleg van... 😀

több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Sowunmi elment Ciprusra 😕Hurka
ahogy a jó "magyar" játékosnak kell

bundesliga 2 lett volna még opció
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Sowunmi elment Ciprusra 😕
több mint 14 éve
ez is igaz. de láttunk már példát az ellenkezőjére is 😊
mourinho for example 😊
több mint 14 éve
most láttam a hírt.hálaajóégnek h megtörtént. nem tudtok esetleg h dalglish milyen játékot csinált korábbi csapatainál?a.kacsa
Szerintem mindegy. Az már régen volt. 😊

Meg egyébként is, a kerethez kell alakítani a taktikát, és nem fordítva. 😊

több mint 14 éve
most láttam a hírt.hálaajóégnek h megtörtént. nem tudtok esetleg h dalglish milyen játékot csinált korábbi csapatainál?
több mint 14 éve
Egy nagy hajrával a 6. hely talán elérhető, de ahhoz kéne 1-2-3 jó igazolás januárban.Mikey
Megint ilyen Jovanovic-, Poulsen-, meg Raul Meireles-féle játékosok... Az megint csak többet ártana, mint használna. Bár az új tulaj már lehet, hogy szánna egy kis pénzt értelmes játékosokra, de nem hiszem, hogy nagyobb mértékű erősítésre lehet számítani.vassadi27
Mondjuk Meireles pont jó igazolás volt. Aztán Hodgson olyan posztokon játszatta, ahol életében nem játszott (pl. jobbszélen).
Jovanovic ingyen jött, és Rafa rendszerébe szvsz qrva jól illett volna, de ezt már nem fogjuk megtudni.
Poulsent pedig Hodgson hozta, és mindenki tudta, hogy egy kalap kaki lesz.

Henryék pedig rebuildet ígértek, szóval fiatalok fognak jönni. Róluk meg évek múlva derül majd csak ki, hogy jó igazolások voltak-e.
Ezért is mondtam, hogy a 6. hely talán meglehet, de a 8-9. hely már rendben lenne.

Ha kap némi motiválást a jelenlegi csapat, akkor azért a Bolton-Newcastle-Blackburn-féle vonulatot beelőzheti. 4-5 pont hátrány nem sok 18 meccsre.

több mint 14 éve
Egy nagy hajrával a 6. hely talán elérhető, de ahhoz kéne 1-2-3 jó igazolás januárban.Mikey
Megint ilyen Jovanovic-, Poulsen-, meg Raul Meireles-féle játékosok... Az megint csak többet ártana, mint használna. Bár az új tulaj már lehet, hogy szánna egy kis pénzt értelmes játékosokra, de nem hiszem, hogy nagyobb mértékű erősítésre lehet számítani.
több mint 14 éve
Szerencséje van az Arsenalnak, a Leeds majdnem megcsinálta ugyanazt, amit tavaly ellenünk. Ha búcsúztatták volna őket, eggyel kevesebb nagycsapattal kellett volna számolnunk a továbbiakban (feltéve, ha továbbmegyünk holnap a Liverpool ellen), de az újrajátszás nekünk még talán jobb is olyan szempontból, hogy így az 'ágyúsoknak' plusz egy meccs terhelés.
több mint 14 éve
Reálisan nézve nem sok esélyük maradt valamelyik BL-hely elérésére, de még egy egész tavasz van előttünk, a csapatnál nyilván nem fogják azt mondani, hogy "felejtsük el". Azt valószínűnek tartom, hogy az EL megnyerését tűzik ki elsődleges célként, de ameddig lehet, hajtani fognak a BL-indulásért.vassadi27
😊
BL-helyre már augusztus legelején sem volt sok esély.
Aztán ez a gyökér tett róla, hogy mostanra az EL-re se legyen sok.
Egy nagy hajrával a 6. hely talán elérhető, de ahhoz kéne 1-2-3 jó igazolás januárban.
Egyébként ha a 8-9. helyre behozza Kenny a csapatot, akkor már szvsz rendben lesz.

De valóban, az EL lehet az elsődleges szempont, mert ott szerencsére csak két meccsen dől el a továbbjutás, és két meccsen bármi lehet.

több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 293 — "Grammar maci"
ez a Bendtner az Arsenal Luca Toni-a, játsszon csak minél többet, ez a gyökér "évtized edzője" meg inkább lehozza Chamakh-ot hát GZ

remélem a bajnokságban is ezt hozza ezentúl ez a kiváló csapat...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Durva, hogy mennyire elfáradt fejben a Leeds. Nem baj húzzák ki Xel.
több mint 14 éve
A Poolnak már rohadtul nem fontos a bajnokság. BL helyre nem ér oda, az ELben is állnak még, szóval marad nekik az FA, mint érdekes dolog. Nem bántás, de az általad felírt kezdő, hát elég sok helyen problémás: pl. 2 szélsőhátvéd, belső középpálya (ugyanis Anderson 4-4-2be...), Carrick ebben nagyon szopón lenne, mint pl a WBA ellen az első félidőben, elöl ki tartja meg a labdát? Hernandez - Owenből inkább az utóbbi. Hernandez jó befejező, de mezőnyjátékban finoman fogalmazok: van hova előrelépnie. Bebe pedig inkább ne. Macheda meg már Genoaban van. Tuti a lehető legjobb lesz a rotáció meghagyásával persze.tüsi91
Reálisan nézve nem sok esélyük maradt valamelyik BL-hely elérésére, de még egy egész tavasz van előttünk, a csapatnál nyilván nem fogják azt mondani, hogy "felejtsük el". Azt valószínűnek tartom, hogy az EL megnyerését tűzik ki elsődleges célként, de ameddig lehet, hajtani fognak a BL-indulásért.
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Biztos vagyok benne, hogy most nem " B " csapattal állunk fel..az Öreg is lenyilatkozta, hogy tavaly hibát követett el, mert nem vette komolyan a FA Cup-ot...idén nem esik ebbe a hibába + pihentetni sem kell a spílereket mert a köv.meccs csak 16.-a a Spurs ellen...

A másik oldalról pedig új edző - nem is akárki a csapat számára - ill. az ellenfél kiléte miatt sem hiszem, hogy nem a legerősebb csapattal állnak ki...Keano
Én is ezt mondtam korábban, hogy szerintem Ferguson nyugodtan kiállhatna egy A-csapattal, tekintettel az egy hetes pihenőre. Ferguson most azt nyilatkozta, hogy Ferdinandot csak pihentették a Stoke ellen, Rooney és Van der Sar pedig talán játszhat a 'Pool ellen. A gond az, hogy Park és Valencia távollétében nehezebben lehet variálni a szélsőkkel, ha Rooney bevethető és 4-3-3-at játszunk, akkor valamivel könnyebb a helyzet, de Ferguson nem teheti meg azt, hogy az Obertan, Bebe, Macheda hármasból kettőt kezdőként küld pályára, és Giggs sem bírja már annyira a fokozott terhelést. Én egy A- és B-csapat közti átmenetre számítok, pl. Kuszczak - Neville, Smalling, Ferdinand, Fábio - Obertan / Bebe, Carrick, Anderson, Nani - Hernandez, Owen.

A Liverpoolnál érdekes a helyzet, mert ők hétközben bajnokit játszanak a Blackpoollal, ami fontosabb az FA-kupánál, Dalglish viszont a Manchester ellen és egyben a bemutatkozó meccsén nyilván nem kockáztathatja meg azt, hogy a második vonalat küldi pályára, és simán kizúgnak a kupából. Ezért kellett volna még Hodgsonnak maradnia erre a meccsre. 😛 😊vassadi27
A Poolnak már rohadtul nem fontos a bajnokság. BL helyre nem ér oda, az ELben is állnak még, szóval marad nekik az FA, mint érdekes dolog. Nem bántás, de az általad felírt kezdő, hát elég sok helyen problémás: pl. 2 szélsőhátvéd, belső középpálya (ugyanis Anderson 4-4-2be...), Carrick ebben nagyon szopón lenne, mint pl a WBA ellen az első félidőben, elöl ki tartja meg a labdát? Hernandez - Owenből inkább az utóbbi. Hernandez jó befejező, de mezőnyjátékban finoman fogalmazok: van hova előrelépnie. Bebe pedig inkább ne. Macheda meg már Genoaban van. Tuti a lehető legjobb lesz a rotáció meghagyásával persze.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
M1 állítólag.

Jövő héten Szegeden lesz, mi is játszunk egy meccset. 😊Döme
Tisztában vagyok a schedule-lel, remélem a tévés érdeklődés hatására belekiabáltok valami 18-as karikást a zajmikrofonba.Höri
gondolkodtam rajta, hogy menni kéne, mert ugye játszik a Pápa is, az M2 csak másfél órát ad belőle, valamint amerikaifoci-bemutató és még közvetlen járat is van busszal 😀Hurka
jaja, olyannyira van közvetlen járat, hogy én minden egyes vasárnap találkoztam a pápai busszal mikor autóztam vissza Szegedre 😀

több mint 14 éve
Biztos vagyok benne, hogy most nem " B " csapattal állunk fel..az Öreg is lenyilatkozta, hogy tavaly hibát követett el, mert nem vette komolyan a FA Cup-ot...idén nem esik ebbe a hibába + pihentetni sem kell a spílereket mert a köv.meccs csak 16.-a a Spurs ellen...

A másik oldalról pedig új edző - nem is akárki a csapat számára - ill. az ellenfél kiléte miatt sem hiszem, hogy nem a legerősebb csapattal állnak ki...Keano
Én is ezt mondtam korábban, hogy szerintem Ferguson nyugodtan kiállhatna egy A-csapattal, tekintettel az egy hetes pihenőre. Ferguson most azt nyilatkozta, hogy Ferdinandot csak pihentették a Stoke ellen, Rooney és Van der Sar pedig talán játszhat a 'Pool ellen. A gond az, hogy Park és Valencia távollétében nehezebben lehet variálni a szélsőkkel, ha Rooney bevethető és 4-3-3-at játszunk, akkor valamivel könnyebb a helyzet, de Ferguson nem teheti meg azt, hogy az Obertan, Bebe, Macheda hármasból kettőt kezdőként küld pályára, és Giggs sem bírja már annyira a fokozott terhelést. Én egy A- és B-csapat közti átmenetre számítok, pl. Kuszczak - Neville, Smalling, Ferdinand, Fábio - Obertan / Bebe, Carrick, Anderson, Nani - Hernandez, Owen.

A Liverpoolnál érdekes a helyzet, mert ők hétközben bajnokit játszanak a Blackpoollal, ami fontosabb az FA-kupánál, Dalglish viszont a Manchester ellen és egyben a bemutatkozó meccsén nyilván nem kockáztathatja meg azt, hogy a második vonalat küldi pályára, és simán kizúgnak a kupából. Ezért kellett volna még Hodgsonnak maradnia erre a meccsre. 😛 😊
több mint 14 éve

Az a baj, hogy ettől még a Liverpool kerete nagyon gyenge.
Persze az is igaz, hogy ha Dalglish nem tudja motiválni a srácokat, akkor senki.
Legalább ezzel nem lesz gond a továbbiakban.

Érdekes meccs lesz, az biztos.

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
a hétvégi teremtornát közvetíti valami tv?Höri
M1 állítólag.

Jövő héten Szegeden lesz, mi is játszunk egy meccset. 😊Döme
Tisztában vagyok a schedule-lel, remélem a tévés érdeklődés hatására belekiabáltok valami 18-as karikást a zajmikrofonba.Höri
gondolkodtam rajta, hogy menni kéne, mert ugye játszik a Pápa is, az M2 csak másfél órát ad belőle, valamint amerikaifoci-bemutató és még közvetlen járat is van busszal 😀