Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 48 288 — Whoops, looks like something went wrong.
Nah, Montolivo néhány napon belül Milan játékos lesz. :cool:
Bár még mindig jobban örülnék Hamsíknak.. 😀
De nem ő lesz Mr.X, remélem az Schweinsteiger lesz akkor már, vagy esetleg Messi. 😂

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
utóbb még én leszek a köcsög 😊Hurka
nem vagy köcsög,csak nem vetted a poént 😛Joci
egyébként ez tényleg jó poén volt 😀 Még jó, hogy max a mondat elejének van igazságalapja 😀fetomy
és a végének? :rolleyes:

|
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
egyébként ez tényleg jó poén volt 😀 Még jó, hogy max a mondat elejének van igazságalapja 😀fetomy
ha nem mész, akkor holnap a chaten eredménykövetés? 😀
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
fetomy védj meg hurkátólJoci
egyébként ez tényleg jó poén volt 😀 Még jó, hogy max a mondat elejének van igazságalapja 😀
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
nem vagy köcsög,csak nem vetted a poént 😛

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
utóbb még én leszek a köcsög 😊
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Fradi, pff 😛 Hungary's Team 😂

Tomi, megvan a jegyed holnapra? Úgynézem telt ház várható az online jegyeladás alapján..petey
nyugi,majd az ezer Graz drukker úgyis leszurkol titeket nem kell aggódni 😛

piros-kék a fideszoton nem sárga,holnap este kiestek a picsá.. 😀Joci
ehhez csak gratulálni tudok..Hurka
Szvsz ebbe semmi durva nem volt. Ez csak szimpla szurkálódás. Nem hiszem, hogy Joci egy magyar csapat ellen drukkolna.
több mint 14 éve
ne bántsd szegény ződ szívét Hurka, csak azért szólogat be, mert miután kiejtettük telt ház előtt a Sturmot, már nem fog tudni mibe belekötni 😛
több mint 14 éve
fetomy védj meg hurkától

több mint 14 éve
Akkor most mi megállapodtunk az m1-el, az Aktobe meg a dagitv-vel, a fradi meg nem lesz sehol?fetomy

Tomi, megvan a jegyed holnapra? Úgynézem telt ház várható az online jegyeladás alapján..petey
Még nincsen. Épp én is azt nézem. Gondoltam majd várok úgy kedd-szerdáig, hogy hol hogy lesznek a helyek, erre most per pillanat választhatok, hogy megyek a fedett tribün első 2-3 sorába, vagy az eredményjelző alatti szektor első 2 sorába 😀

Lényegében biztos a telt ház úgy látom..
több mint 14 éve
Akkor most mi megállapodtunk az m1-el, az Aktobe meg a dagitv-vel, a fradi meg nem lesz sehol?fetomy

piros-kék a fideszoton nem sárga,holnap este kiestek a picsá.. 😀Joci
ehhez csak gratulálni tudok..
több mint 14 éve

piros-kék a fideszoton nem sárga,holnap este kiestek a picsá.. 😀

több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 643 — Csodabogár

Tomi, megvan a jegyed holnapra? Úgynézem telt ház várható az online jegyeladás alapján..

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
meg a Paks se. de majd legközelebb 😀

több mint 14 éve
Akkor most mi megállapodtunk az m1-el, az Aktobe meg a dagitv-vel, a fradi meg nem lesz sehol?
több mint 14 éve
A DigiSport közvetíti a Kecskemétnek a visszavágóját, az igen..
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Szerintem Morgan a király(nő)...
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Lehet divat vagyok, de nekem múlthéttől Hope Solo a kedvenc soccer playerem.szaba
Hihetetlen overrated. Mint csaj is, de főleg mint kapus.Schleck
Nem baj, én szeretek bandwagonra ülni. 😀szaba
hát koxoskám erre én is felülök... 😊

|
több mint 14 éve
gsn 3 548
Tökéletes képet ad róla (nem a labdarúgói képességeiről) az, hogy játszott a Cruzeiro-Corinthians, a Milan-Inter és a Barca-Real csapataiban is. 😉fetomy
A Cruzeiro és a Corinthians nem tradicionális riválisok. A Cruzeiro legnagyobb riválisa a belo horizontei vetélytárs, az Atletico Mineiro, míg a Cornak a három paulista nagycsapat, a Sao Paolo, a Palmeiras és a Santos.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 657
Lehet divat vagyok, de nekem múlthéttől Hope Solo a kedvenc soccer playerem.szaba
Hihetetlen overrated. Mint csaj is, de főleg mint kapus.Schleck
Nem baj, én szeretek bandwagonra ülni. 😀
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Hihetetlen overrated. Mint csaj is, de főleg mint kapus.

több mint 14 éve
Teljesen felesleges mentegetni. Tökéletes képet ad róla (nem a labdarúgói képességeiről) az, hogy játszott a Cruzeiro-Corinthians, a Milan-Inter és a Barca-Real csapataiban is. 😉 Innentől nyilván nincsen semmi meglepő abban, hogy szart a klubjára aki iszonyú sok pénzt pazarolt belé 😊fetomy
Azért ez így elég erős túlzás. Ha még ezek egymás után lettek volna megérteném, de mindegyik páros között elmúlt jó pár év.FViktor93
a csapatot minősíti, ha riválisnak eladja. Az a játékosról árulkodik, ha riválishoz megy. Az eltelt évek azért nem számítanak, mert a lényeg pontosan azt mutatja, hogy egyik klubhoz sincs semmilyen kötődése. Ezzel persze nincsen semmi baj, manapság 90%-ban leszarják a játékosok, hol játszanak, ha az ősi rivális több pénzt ad, oda mennek. Szimplán nekem nem szimpatikus egyáltalán. Főleg, hogy a karrierje véletlenül pont úgy alakult, hogy csak olyan csapatokban játszott, amik riválisai egymásnak 😊
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 657
Lehet divat vagyok, de nekem múlthéttől Hope Solo a kedvenc soccer playerem.
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Teljesen felesleges mentegetni. Tökéletes képet ad róla (nem a labdarúgói képességeiről) az, hogy játszott a Cruzeiro-Corinthians, a Milan-Inter és a Barca-Real csapataiban is. 😉 Innentől nyilván nincsen semmi meglepő abban, hogy szart a klubjára aki iszonyú sok pénzt pazarolt belé 😊fetomy
Azért ez így elég erős túlzás. Ha még ezek egymás után lettek volna megérteném, de mindegyik páros között elmúlt jó pár év.
több mint 14 éve
Teljesen felesleges mentegetni. Tökéletes képet ad róla (nem a labdarúgói képességeiről) az, hogy játszott a Cruzeiro-Corinthians, a Milan-Inter és a Barca-Real csapataiban is. 😉 Innentől nyilván nincsen semmi meglepő abban, hogy szart a klubjára aki iszonyú sok pénzt pazarolt belé 😊