Soccer
41 feliratkozó
több mint 15 éve
Ezt kurva nehezen hiszem el...Sebiimi történt?pont nem figyeltem
több mint 15 éve
Ezt kurva nehezen hiszem el...
több mint 15 éve
Kassai mi a faszt fújt itt????
több mint 15 éve
Hát tartok a hétfői El Classicótól sajna jó ez a Madrid de hát három idényente egy vereség belefér 😊 Azért bízom benne legalább itthon nyerünk!
több mint 15 éve
Ibra bebaszta!!! 😀😀😀Megint semmit nem csinált eddig
több mint 15 éve
Hihetetlen sótlanul játszunk. Álldogálunk passzolgatunk és ennyi. Denilson mongyon le, utálom azt az embert, egy rohadt nagy 0 a teljesítménye.imáid meghallgattattak,lecseréltük
Jöjjön Nasri, mert kell egy kis kreativitás.Sebii
több mint 15 éve
Kis buzi Krisztina, ez is simán piros járna neki a rúgásért, de a hollandnak is
több mint 15 éve
Kíváncsi vagyok, meddig hagyja még pihenni Seedorfot a pályán Allegri. 60. perc, de lófaszt se csinál megint, csak lassítja a játékot
több mint 15 éve
Hihetetlen sótlanul játszunk. Álldogálunk passzolgatunk és ennyi. Denilson mongyon le, utálom azt az embert, egy rohadt nagy 0 a teljesítménye.Jöjjön Nasri, mert kell egy kis kreativitás.
több mint 15 éve
zsír, vezetnek a madridi majmok, ha behúzzuk a meccset, mi is továbbmegyünk 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Franciában focizott nem tudom mettől 2006-ig. Szerintem biztos van, bár ki tudja... az okos afrikaiak, gondolják minek az nekik... 😊Köcsög útlevélre gondolsz? Az van. 😛A támadó kijelentésének ellentmond, hogy a Juventus keretében az olaszországi szabályok szerint nem szerepelhet még egy EU-n kívüli játékos, mivel a szerb szélsőnek, Milos Kraszicsnak sincsen uniós útlevele.StezDe van francia útlevele (vagy mije) is, nem?Little Jarry
Egyébként nem tudom, szerintem nincs.Stez
több mint 15 éve
Köcsög útlevélre gondolsz? Az van. 😛A támadó kijelentésének ellentmond, hogy a Juventus keretében az olaszországi szabályok szerint nem szerepelhet még egy EU-n kívüli játékos, mivel a szerb szélsőnek, Milos Kraszicsnak sincsen uniós útlevele.StezDe van francia útlevele (vagy mije) is, nem?Little Jarry
Egyébként nem tudom, szerintem nincs.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A támadó kijelentésének ellentmond, hogy a Juventus keretében az olaszországi szabályok szerint nem szerepelhet még egy EU-n kívüli játékos, mivel a szerb szélsőnek, Milos Kraszicsnak sincsen uniós útlevele.StezDe van francia útlevele (vagy mije) is, nem?
több mint 15 éve
Jó kérdés, bár tudtommal nem csak egy EU-s útlevéllel nem rendelkező játékos lehet a csapatban, hanem 3 vagy 4, ha meg így van, elküldenek mást, Krasic maradni fog.Manchester City: Adebayor elmondta, a Juventusban folytatjaKraszicsot nem fogják elküldeni. Azaz csak akk lehetséges ha vmeiknek hirtelen lesz egy uniós útlevele amit nem naon szeretnék.empty taxi
A támadó kijelentésének ellentmond, hogy a Juventus keretében az olaszországi szabályok szerint nem szerepelhet még egy EU-n kívüli játékos, mivel a szerb szélsőnek, Milos Kraszicsnak sincsen uniós útlevele.
Stez
több mint 15 éve
Manchester City: Adebayor elmondta, a Juventusban folytatjaKraszicsot nem fogják elküldeni. Azaz csak akk lehetséges ha vmeiknek hirtelen lesz egy uniós útlevele amit nem naon szeretnék.
A támadó kijelentésének ellentmond, hogy a Juventus keretében az olaszországi szabályok szerint nem szerepelhet még egy EU-n kívüli játékos, mivel a szerb szélsőnek, Milos Kraszicsnak sincsen uniós útlevele.
Stez

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 15 éve
erősen úgy néz ki hogy elmarad a Paks-Fradi szombaton 😐JociPápán van az egyik legjobb pálya itt az NB1-ben. De sztem nem az lesz az egyetlen meccs, ami elmarad, én pl. csodálkoznék, ha a Hali-Szolnok meg lenne tartva
több mint 15 éve
erősen úgy néz ki hogy elmarad a Paks-Fradi szombaton 😐JociEzt én is megmondhattam volna. Olyan trágya az a pálya, hogy jön egy kis dér és vége. Itt tartunk. Máshol vígan játszanak karácsonykor nálunk meg az enyhe télen is megy a sírás, hogy alkalmatlanok a pályák. Lehet, hogy csak nyáron kéne játszani úgyse vagyunk érdekeltek olyan helyen ahol ez zavart okozna.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
erősen úgy néz ki hogy elmarad a Paks-Fradi szombaton 😐
több mint 15 éve
Manchester City: Adebayor elmondta, a Juventusban folytatjaEmmanuel Adebayor, a Manchester City támadója úgy nyilatkozott, a Juventus megegyezett az angol klubbal, hogy a togói csatár a torinóiaknál folytatja kölcsönben.
„Nem tudom, hogy mi nem tetszik bennem Roberto Mancininek, de soha nem ad lehetőséget nekem. Januárban klubot váltok, és elárulhatom, hogy a City megegyezett a kölcsönadásomról a Juventusszal. Arra számítok, hogy már decemberben távozhatok" – mondta Adebayor.
Mint ismeretes, a torinói klubbal kapcsolatban nem csak Adebayort emlegetik, hanem a PSV magyar szélsőjét, Dzsudzsák Balázst is.
A köcsög a köcsögöknél folytatja. Nem jó, megint csak erősödik a Juve. 😕
több mint 15 éve
Az MLS-döntő bővebb összefoglalója, és a denveri hősköltemény megéneklése:http://denversports.blog.hu/2010/11/23/mls_a_rapids_lett_a_bajnok
😊
több mint 15 éve
hát lehet Lució megindulásaiba kell bíznunk, Eto'o mellett ő teljesített még elfogadhatóan a szezonba... 😊Lució fejel majd. 😊Capello lesz az Inter mestere?Special One utána is őt akarták, de akkor se vállalta, kötve hiszem, h azóta meggondolta volna magát...
Mint ismert, tegnap a Chievo vendégeként is vereséget szenvedett az immáron öt forduló óta nyeretlen bajnoki címvédő, és ezzel a bajnokság egyharmadánál járva már kilenc pontos a lemaradása a városi rivális Milanhoz képest. A La Gazzetta dello Sport azt írja, hogy vélhetőleg a szerdai, FC Twente elleni BL-meccs lesz az utolsó Inter-meccs Benitezzel a padon. Marco Tronchetti Provera, a kék-feketék egyik fő részvényese Fabio Capello hazacsábításával próbálkozik, míg a másik jelölt egy szintén korábbi Milan játékos, Leonardo.
😊
Ja és Eto'o 3 meccsen eltiltást és pénzbüntetést kapott.Stez
egész jól megúszta Samu...dehogy 3 meccsig ki fog gólt lőni azt továbbra se tudom. 😊Divat
Tudom, hogy akkor is őt akarták, de akkor biztosabb volt a helye angliában, most a franciák utáni vereség után simán el tudnám róla képzelni, hogy továbbáll esetleg, de persze pénzfüggő ez is.Stez
örülnék Capellonak, de sztem be kell érnünk Spalettivel v Leonardoval, de edzőtől függetlenül mképpen kell igazolnunk csatárt, szélsőt és hátvédet is 😊
|
több mint 15 éve
Lució fejel majd. 😊Capello lesz az Inter mestere?Special One utána is őt akarták, de akkor se vállalta, kötve hiszem, h azóta meggondolta volna magát...
Mint ismert, tegnap a Chievo vendégeként is vereséget szenvedett az immáron öt forduló óta nyeretlen bajnoki címvédő, és ezzel a bajnokság egyharmadánál járva már kilenc pontos a lemaradása a városi rivális Milanhoz képest. A La Gazzetta dello Sport azt írja, hogy vélhetőleg a szerdai, FC Twente elleni BL-meccs lesz az utolsó Inter-meccs Benitezzel a padon. Marco Tronchetti Provera, a kék-feketék egyik fő részvényese Fabio Capello hazacsábításával próbálkozik, míg a másik jelölt egy szintén korábbi Milan játékos, Leonardo.
😊
Ja és Eto'o 3 meccsen eltiltást és pénzbüntetést kapott.Stez
egész jól megúszta Samu...dehogy 3 meccsig ki fog gólt lőni azt továbbra se tudom. 😊Divat
Tudom, hogy akkor is őt akarták, de akkor biztosabb volt a helye angliában, most a franciák utáni vereség után simán el tudnám róla képzelni, hogy továbbáll esetleg, de persze pénzfüggő ez is.