Soccer
41 feliratkozó
több mint 15 éve
Internek volt két száz százalékos helyzete, majd kaptak kettőt + piros... 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Chivu 😀Most kell kitömnie a Schalke-nak az Intert és meg is van a továbbjutás.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Hmm, úgy tűnik kiesik a 2. számú csapatom... kösz (kr)Áúúcs!Viszont amit az Inter művel 😀 Parádé.
Raul-t meg mindig is bírtam, igazi klasszis...
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
lol inter
több mint 15 éve
Most nézem amúgy Schalke nem szarozik 😂
több mint 15 éve
Assou-Ekotto mekkora isten 😀

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 15 éve
Defoe-t hozd be.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 15 éve
Ezt a Fever feldolgozást vajon hogy gondolta a tv2 az összefoglaló alá? 😀SchleckHát azért a Firework a Bernabeuban se gyenge 😂
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Omg, de buta ez a colos. Így nem nagyon fog bejönni a fogadásom, hogy a real max 1-gyel nyer.Schlecknekem jól jött, mivel arra tettem h nem lő gólt a spurs. 2.03-as oddsért király volt 😊
több mint 15 éve
Kezdi elveszteni a fonalat a sporey,előbb nem adja meg a tizit,aztán,hogy kompenzálja,nem ad sárgát Ramosnak :/ Remélem összeszedi magát a Reallal együtt,2 gól még kell a biztos továbbjutáshoz
több mint 15 éve
Ez a bíró egy vicc. Mondanom sem kell...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Ezt a Fever feldolgozást vajon hogy gondolta a tv2 az összefoglaló alá? 😀
több mint 15 éve
Többet vártam a Realtól. Most simán betudnának rámolni 2-3 gólt, ha nagyon akarnának.
több mint 15 éve
Ezért a másodikért nem adtam volna sárgát...
több mint 15 éve
Omg, de buta ez a colos. Így nem nagyon fog bejönni a fogadásom, hogy a real max 1-gyel nyer.
több mint 15 éve
nah, ki is esett a Spurs, hála Crouchnakfarok
több mint 15 éve
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága az FTC–Újpest mérkőzésen történt rendezési hiányosságok, valamint a hazai és a vendégszurkolók rendzavarásai miatt az FTC-t – mint visszaesőt – 500 000 forint, az Újpestet 100 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte – adta hírül az MLSZ honlapja. bravó mlsz!csak a szokásos
az viszont tetszik ahogyan reagáltunk az úttest közleményére 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
azért itt se kellett sokáig várni 😊Inter bekezdett 😀kristofreal meccs meg még el sem kezdődött 😀braxa88
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Inter bekezdett 😀
több mint 15 éve
Nekem csak ezzel az eltiltással az a bajom, amikor pont Drogba fuckozott a kamerába, ő ezért nem kapott semmit az FAtől. Mondjuk most megkapja a Wigan ellenit. Lehet ez is benne van.tüsi91Én is a City-meccs miatt sajnálom igazán, a Fulhamet - már csak az ősszel történtek miatt is - ütni kell otthon.
Kíváncsi vagyok, Rooney 'fuck'-olós esetének parodizálása során mik születnek majd...
http://www.youtube.com/watch?v=xJvGE7Vvd4M
Szerk.: Rooney fellebbez; azt mondják, akár még egy meccset (Newcastle ellen idegenben) is kaphat (aztán majd szép lassan eljutunk az Arsenal elleni rangadóig...).
több mint 15 éve
Nekem csak ezzel az eltiltással az a bajom, amikor pont Drogba fuckozott a kamerába, ő ezért nem kapott semmit az FAtől. Mondjuk most megkapja a Wigan ellenit. Lehet ez is benne van.Rooney tegnapi "érzelemkitörése" miatt vizsgálatot indít az FA. Nem akarok vészjósló lenni, de Drogbát hasonló eset miatt tiltotta el az UEFA a 2009-es BL-elődöntő emlékezetes visszavágója után... :/ (mellesleg Rooney-nak volt az a vitatott esete a Wigan elleni meccsen is)vassadiSzerintem ezért nem szabadna eltiltani. Ha eltiltják akkor abban már benne lesz a Wigan elleni is. Drogba eset teljesen más volt, akkor ő a játékvezetőt élesen kritizálta, Rooney pedig csak boldog volt, kicsit felszabadult...Duff
Nyílván nem szép/kulturált dolog ez, de egy 0-2ről megfordított meccsen előfordulhat ilyen szvsz. Ettől függetlneül megint ökör volt, ezt sohasem fogja kinőni. Fulham elleni nem lehet gond, a másikon meg a szezon egyik legfontosabb meccsét (nekem fontosabb, mint a holnapi pl, és a kinti drukkereknek is legalább egál a fontossági mércén) nélküle is megkell nyerni. Ilyen jellemtelen, undorító brigád még a Chelsea sem volt soha, sőőőt.
több mint 15 éve
Csak a Tottenham!!! 😀JC6Jaja, remélem is, hogy szép eredményt érnek el ma este, hogy aztán sima győzelem legyen a White Hart Lane-en. 😛