Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
van valakinek nem ukrán streamje a city-tottenham meccshez? 😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
10 hónapja
Ebbol a csoportbol a Portugalon kivul kivetel nelkul mindenkit illene vernunk. Maradjunk annyiban, hogy kotelezo es ertheto elvaras minimum a potselejtezo, ha mar az sem lenne meg, oriasi blama lenne.Mérget azért nem vennék a pótselejtezőkre.....Remelem nem. Kell a jó és megbízható kapus teljesítmény a pótselejtozohoz.nyugi, most ő lesz a szar, mert ő fog védeni.Hat ez a Lipcse ugyan olyan semmilyen szarnak tűnik, mint tavaly a szezon második felében volt.Bezzeg ha Dibusz védett volna 😀
rob3r7o
csebi
Kenny
csebi
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
10 hónapja
potselejtezonek meg kell lennie onnan mar minden extra.Mérget azért nem vennék a pótselejtezőkre.....Remelem nem. Kell a jó és megbízható kapus teljesítmény a pótselejtozohoz.nyugi, most ő lesz a szar, mert ő fog védeni.Hat ez a Lipcse ugyan olyan semmilyen szarnak tűnik, mint tavaly a szezon második felében volt.Bezzeg ha Dibusz védett volna 😀
rob3r7o
csebi
Kenny
csebi
10 hónapja
Mérget azért nem vennék a pótselejtezőkre.....Remelem nem. Kell a jó és megbízható kapus teljesítmény a pótselejtozohoz.nyugi, most ő lesz a szar, mert ő fog védeni.Hat ez a Lipcse ugyan olyan semmilyen szarnak tűnik, mint tavaly a szezon második felében volt.Bezzeg ha Dibusz védett volna 😀
rob3r7o
csebi
Kenny
csebi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Remelem nem. Kell a jó és megbízható kapus teljesítmény a pótselejtozohoz.nyugi, most ő lesz a szar, mert ő fog védeni.Hat ez a Lipcse ugyan olyan semmilyen szarnak tűnik, mint tavaly a szezon második felében volt.Bezzeg ha Dibusz védett volna 😀
rob3r7o
csebi
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
kedvenc izlandi csapatom a Vestri megnyerte a kupát, jövőre ki kéne menni a konfetti liga selejtezőre, hátha nem Azerbajdzsánba kell utazniukAztán kapnak egy feröeri csapatot 🤣😛
Löfli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
www.economx.hu/gazdasag/beruhazasok-allami-beruhazasok-ipar-orban-viktor-ftc.814832.html

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
kedvenc izlandi csapatom a Vestri megnyerte a kupát, jövőre ki kéne menni a konfetti liga selejtezőre, hátha nem Azerbajdzsánba kell utazniuk

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
nyugi, most ő lesz a szar, mert ő fog védeni.Hat ez a Lipcse ugyan olyan semmilyen szarnak tűnik, mint tavaly a szezon második felében volt.Bezzeg ha Dibusz védett volna 😀
rob3r7o
csebi
10 hónapja
Az xG még mindig csak egy nagymintás statisztikai jelzőszám, konkrét meccsre értelmezhetetlen.Mi történik a Bayern meccsen? 9 kaput talált lövés, 1.47es xG-re kapott 6 gólt Gula. 3.5ös rating a fotmobon.chelsea 2.52re rúgott 5t most
Sixo
6 kaput találó lövésből
Negritis, a vajda
Ahogy pókerben is az AA a KK ellen preflop hu allinben 100-ból 82-szer nyer, de egy adott leosztásnak bármi lehet a kimenetele.
Hosszútávon ugyanúgy lehet 3xG-re nulla, mint hat lőtt gól egy adott meccsen, csak nagy mintán értelmezhető, nem 90 percen számonkérve.
10 hónapja
Hat ez a Lipcse ugyan olyan semmilyen szarnak tűnik, mint tavaly a szezon második felében volt.Bezzeg ha Dibusz védett volna 😀
rob3r7o
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Mi történik a Bayern meccsen? 9 kaput talált lövés, 1.47es xG-re kapott 6 gólt Gula. 3.5ös rating a fotmobon.chelsea 2.52re rúgott 5t most
Sixo
6 kaput találó lövésből
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Pottert mikor rúgják ki?majd ha el ballaggot
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Mi történik a Bayern meccsen? 9 kaput talált lövés, 1.47es xG-re kapott 6 gólt Gula. 3.5ös rating a fotmobon.
10 hónapja
Pottert mikor rúgják ki?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Hat ez a Lipcse ugyan olyan semmilyen szarnak tűnik, mint tavaly a szezon második felében volt.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
10 hónapja
Elkúrják főni nyaralását....Basszameg, hogy pont ezt nem tudtam nézni.
10 hónapja
Laimer elég gyenge pontja a védelemnek. Nem értem miért nem Guerreiro kezd bal oldalon és Stanisic jobb oldalon
10 hónapja
Chelsea akkor most igazol 3 kapust mégEgy normális mondjuk nem ártana, egy éve ezt mondja mindenki
KeyG
10 hónapja
Elkúrják főni nyaralását....
Draft

10 hónapja
Puskás szurkolók mind a 20 megy haza....
Draft

10 hónapja
West Ham szurkolók egy része 1-3 után haza
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Érdekes ez a Puskás-Debrecen sporija
Draft

10 hónapja
mi ez a meccs gecc