Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Akkor más csapatot kéne keresnem, csak nincs kedvem nulláról.Nem tudtok. De mással sem.Szerinted vele tudunk nyerni BL-t vagy PL-t, mert én kétlem.Én kirúgnám Arteta-t és hoznám Fabregast, hátha benne van bajnoki gén.Ezen szezonok után csak a Florentino Perez entitás baszná ki Artetat
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
Így felesleges kirúgni.
Őszentsége Sobri Jóska
9 hónapja
Nem, de jobbat sem talalsz nala jelenleg.Szerinted vele tudunk nyerni BL-t vagy PL-t, mert én kétlem.Én kirúgnám Arteta-t és hoznám Fabregast, hátha benne van bajnoki gén.Ezen szezonok után csak a Florentino Perez entitás baszná ki Artetat
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
9 hónapja
Ilyen a leszorított kéz reál módra 😂
9 hónapja
Nem tudtok. De mással sem.Szerinted vele tudunk nyerni BL-t vagy PL-t, mert én kétlem.Én kirúgnám Arteta-t és hoznám Fabregast, hátha benne van bajnoki gén.Ezen szezonok után csak a Florentino Perez entitás baszná ki Artetat
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
Így felesleges kirúgni.
9 hónapja
Ennèk bmeg mi kell tisztább 11-esv😔😔😔😔😲😲
9 hónapja
Igen, ha normálisan hajlandók igazolni, egyenlően vannak elsoztva a sérülések és nincs sok bukott pont érdekes bírói döntések miatt korán, akkor lehet.Szerinted vele tudunk nyerni BL-t vagy PL-t, mert én kétlem.Én kirúgnám Arteta-t és hoznám Fabregast, hátha benne van bajnoki gén.Ezen szezonok után csak a Florentino Perez entitás baszná ki Artetat
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
Teljesen agyabeteg faszság lenne kibaszni Artetat, meg emiatt a hét miatt fullba tolni a szarok vagyunk adjuk el mindenkit, basszunk ki mindenkit mentalitást.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Szerinted vele tudunk nyerni BL-t vagy PL-t, mert én kétlem.Én kirúgnám Arteta-t és hoznám Fabregast, hátha benne van bajnoki gén.Ezen szezonok után csak a Florentino Perez entitás baszná ki Artetat
Willie Parker
zacknorb
9 hónapja
Én kirúgnám Arteta-t és hoznám Fabregast, hátha benne van bajnoki gén.Ezen szezonok után csak a Florentino Perez entitás baszná ki Artetat
Willie Parker
Poloska vagyok.
9 hónapja
Barom
9 hónapja
Én kirúgnám Arteta-t és hoznám Fabregast, hátha benne van bajnoki gén.
9 hónapja
Haha, egy perc alatt két gól. ☺️
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Coubarsi, te vagy az? 😂
9 hónapja
Tudtam hogy mèg leaglább kèt gól mèg kelleni fog 😡😡😡😡😡
9 hónapja
Az igen, a 18. percben már húzzák az időt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Nem tudtam hogy nyakánál lerántani a másikat még csak nem is szabadrúgás
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
Nincs is olyan elképesztő jelentősége.Ez az m4 közvetítésekből nem derül ki valahogy 😂Mi a szerepe a kis EU-s zászlónak az eredményjelző mellett?Európa nap volt a héten
Kampman
zacknorb
Klaci79
9 hónapja
Ez az m4 közvetítésekből nem derül ki valahogy 😂Mi a szerepe a kis EU-s zászlónak az eredményjelző mellett?Európa nap volt a héten
Kampman
zacknorb
9 hónapja
Mi a szerepe a kis EU-s zászlónak az eredményjelző mellett?Európa nap volt a héten
Kampman
Poloska vagyok.
9 hónapja
Ettől mondjuk gyorsabbak nem leszünk belül.
9 hónapja
Jó kis free kick combo volt, Sakának illett volna belőni
9 hónapja
Most sem mutattak a hangulatot, csak bevagtak, hogy ket Barca-golnal orult nehany ember. Csak amikor a szakertokkel beszelgetnek, vegig a hatterben levo par fiatal latszodott, az eleg bena volt. 🤣Félidőben milyen hangulat lenne, mindenki megy a pulthoz meg a WC-be 😀😀Hat de legalabb raktak volna normalis helyre, hogy ugy tunjon, van itt barmifele hangulat es nem egy random Puskas-meccsen vagy Felcsuton. 😄Ez a studio eros, hogy beultettek a hatterbe hat 15 eves gyereket mezekben.Nem ültettek be senkit, ők mentek oda 😀😀
Stez
zacknorb
Stez
zacknorb
9 hónapja
Szabó István szépen benntartotta a Nyiregyházát, a Kecskemét meg mehet a faszba Gerástul. Ki lepődik ezen meg....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
9 hónapja
Modric.....anyám....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Félidőben milyen hangulat lenne, mindenki megy a pulthoz meg a WC-be 😀😀Hat de legalabb raktak volna normalis helyre, hogy ugy tunjon, van itt barmifele hangulat es nem egy random Puskas-meccsen vagy Felcsuton. 😄Ez a studio eros, hogy beultettek a hatterbe hat 15 eves gyereket mezekben.Nem ültettek be senkit, ők mentek oda 😀😀
Stez
zacknorb
Stez
Poloska vagyok.