Soccer

41 feliratkozó

9 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 894
ez a fasz sípos geci mindent befúj nekik?!!!!!
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 785 — Kinek mit intézett a kormánya
Ebbe a Realba egy komplett vedelem es egy komplett kp kell, hogy versenykepes legyen. Ennyi felelmetesen buta vedot nemigen lattam meg egymas mellett, bar Tchou nem vedo, de hogyha a helyere berakjak az U21-es csapat akarmelyik kozephatvedjet, lehozza jobb jatekkal a meccset. De a masik harom is detto.
Stez
Raul Asencio olyan szinten overrated amúgy, ha nem a Realban lenne semmit nem hallanál róla

Poloska vagyok.
9 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 620 — Whoops, looks like something went wrong.
Ebbe a Realba egy komplett vedelem es egy komplett kp kell, hogy versenykepes legyen. Ennyi felelmetesen buta vedot nemigen lattam meg egymas mellett, bar Tchou nem vedo, de hogyha a helyere berakjak az U21-es csapat akarmelyik kozephatvedjet, lehozza jobb jatekkal a meccset. De a masik harom is detto.

9 hónapja
NB2 New England Patriots 28 152 — nabege2@yahoo.com
Vazze a Forest is chokerkedik?
9 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Ki gondolta volna, hogy a Barca 0-2ről megint fordítani fog ...
Sixo
mindenki? 😀
Klaci79
Hansi az utóbbi időben sokat tanulmányozza Bogesz munkásságát…

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
9 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 094 — #NoStress
Hihetetlen a Barca idei támadójátéka, ráadásul ezzel a rengeteg fiatal spanyollal, brutál meccsenkénti gólátlaggal.

9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 785 — Kinek mit intézett a kormánya
Ha Raphinha nem overlapben hanem underlapben próbál elmenni ez piros már

Poloska vagyok.
9 hónapja
Sixo
mindenki? 😀
9 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 257
Sixo
Én, 15x pénzért.
9 hónapja
Még egy Barca gól és vegason egy félidő alatt bárkire fogadtál hogy nyer, nyertél

Poloska vagyok.
9 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 084 — LIGHTS OUT!

9 hónapja
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 113 — je suis poloska
Ancelotti semmiből sem tanul. Kurvara nem vagja mit kéne csinalni.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 805
Takarodjon mindenki el a fehér meztől jó távolra.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
9 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 505 — Omar's Coming Yo!
zsenialis😃

9 hónapja
Az kez volt amugy

9 hónapja
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 113 — je suis poloska
Hat ez macska-egér... viniciusnak meg egy jo labdaérintese nem volt🤣

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Ez a Vinicius annyira buta, hogy nezni is faj amugy, amit vedekezesben muvel.

9 hónapja
0-2...mi így szeretjük kezdeni a meccset 😀
Klaci79
Engemár rohadtul idegesít.... abban biztos voltam hogy egyet kapunk az első negyed órában de mèg rá is dupláztunk.... legalább a szèpítès is jött hamar....
dande2
egy nagy védelmi hiba és egy másik, ahol a kontra miatt volt rendezetlenség...
felállt védekezésnél is ez benne van, különösen ilyen játékosok ellen...meglepne ha 2-vel megúsznánk...de többet rúgni lehet...persze nem ártana, ha kicsit határozottabbak lennénk a kapu előtt

Szerkesztette: Klaci79
9 hónapja
Védelmek nincsenek

Poloska vagyok.
9 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 296 — Így remélem megfelelek nektek.....
Klaci79
Engemár rohadtul idegesít.... abban biztos voltam hogy egyet kapunk az első negyed órában de mèg rá is dupláztunk.... legalább a szèpítès is jött hamar....
9 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
Psv mit hajrázott

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
9 hónapja
Na azt valaki elarulja, Cubarsi miert Viniciust kiserte vegig szemmel, amikor vele ment az embere, mikozben mogotte elfutott Mbappe es kozephatved letere nem is figyelte, mogotte van e tamado? Egy dolog, hogy egy meterrel minden tarsa mogott ragadt ismet, egy masik, hogy neki ilyenkor befele kell mozognia, pont az esetlegesen erkezo center miatt.

Ez ket szarvashiba volt fel perc alatt, mas kerdes, hogy itt az o feladata az lett volna elsodlegesen, hogy ne ragadjon be es Mbappe lesen legyen a kiugratasnal.

9 hónapja
9 hónapja
soha nem fogom megérteni ezt a lesszabáoyt...máskor egy ilyen szituációban simán les, most nem...mondjuk nincs ezzel bajom, ez ne legyen les, csak máskor is legyenek ilyen nagyvonalúak
Klaci79
Nem Mbappé felé ment a labda, teljesen vétlen lesen volt
KeyG
nem kell elmagyarázni a szabályt, láttam én is, csak ilyet már intettek be, mondván nem volt új szituáció, hiába ért bele rosszul a védő
szerintem se volt ez les, csak máskor intettek már be hasonlót
9 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 805
soha nem fogom megérteni ezt a lesszabáoyt...máskor egy ilyen szituációban simán les, most nem...mondjuk nincs ezzel bajom, ez ne legyen les, csak máskor is legyenek ilyen nagyvonalúak
Klaci79
Nem Mbappé felé ment a labda, teljesen vétlen lesen volt

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!