Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Amúgy nehogy már Arteta legyen a felelős hogy a két jó helyzetünk kimarad mert Saka mellérúgja és Partey meg Trossard egymást nézik, aztán 1 perc alatt rúgnak kettőt elfutásból4 éve ezt írom kb. Kellene egy 30 gólos PL csatár, egy erőgép kp Rice mellé, egy rotàlható belső védő meg egy jobb/bal bekk, aki Timbernél (ill évekig Zinchenkonál meg Tierney-nél jobb képességű).Mondjuk szerintem o mondja meg adott listarol, kit szeretne. De Gabriel Jesus papiron nagy win lehetett volna, jol is kezdett rohadtul, arrol nem Arteta tehet, hogy a pali akkor is megserul, ha ralep a feher vonalra. Es meg mindig csak 28 eves.Még mindig nem Arteta igazol pls ne keverjük a szarba csapást a csapba szarással.Kellett volna egy gólfosó csatár, 3 éve nem hoz, hanem bohóckodunk árnyékékekkel meg szélsőkkel, aztán csodálkozunk, h ki-ki meccsen nem megy a szekér.Igen, ha normálisan hajlandók igazolni, egyenlően vannak elsoztva a sérülések és nincs sok bukott pont érdekes bírói döntések miatt korán, akkor lehet.Szerinted vele tudunk nyerni BL-t vagy PL-t, mert én kétlem.Én kirúgnám Arteta-t és hoznám Fabregast, hátha benne van bajnoki gén.Ezen szezonok után csak a Florentino Perez entitás baszná ki Artetat
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
Teljesen agyabeteg faszság lenne kibaszni Artetat, meg emiatt a hét miatt fullba tolni a szarok vagyunk adjuk el mindenkit, basszunk ki mindenkit mentalitást.
zacknorb
Persze idén durva injury bug volt, de amúgy is lerottyantunk minden év végére.
Költeni azért költ Kroenke, csak vhogy nem jól oszlik el.
Sztem Cesc megérne egy próbát, rosszabb nem lenne, csak más.
Willie Parker
zacknorb
El kell hozni Gyokerest, o talan birja a gyurodest. Ha nem jonnek koros seruleshullamok, mint iden, ez az Arsenal egyaltalan nincs messze egy PL-cimtol.
Sot, kb egy minosegi csatarra, egy vagy ket korrekt kozeppalyasra es egy vedonyire van, utobbi is a rotalas es a serulesek miatt kene.
Stez
El Neny, Jorginho, Martinelli, Jesus kalibereknek nincs helyük. Én szkeptikus vagyok Raya-val is, oda egy Oblak kaliber kellene.
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
Akkor jó 🤷Támadó a kezezéssel előnyt szerzett, nem lehet gól.Ez kéz volt, az nem…igaz ott gól lett volna ha nincs ott a keze, itt meg…,szarjon sünt ez a f….ó liga. Remelem lesz pár szar estéjük! De kupa és bajnoki cím, még ennyit se vártam az idei évtől!Ferminnél kéz volt btwNagyon remélem hogy nem veszik el 🙈😡
Willie Parker
dande2
Klaci79
A védő term testhelyzetben beleér kézzel (mint Cucurella), nincs tizi.
Ez a normális ügymenet és jó is így.
Willie Parker
9 hónapja
Most azért komoly pénzek jöttek BL-ből is, meg ez a csapat nyilván lényegesen olcsóbb, mint a Messi féle volt. Nem lehet már gond a pénz, ha igen, tényleg takarodjon az összes vezető.Innentől nekem senki ne dumáljon arról hogy ez Barca liga...Flick totál belenyúlt egy arany generációs társaságba....újra tényező lesz a Barca....csak a pénzügyek és regisztráció okozhat majd némi fejfájást ...mert ahogy Perezt ismerjük biztos itt fog támadni....
Legalább volt annyi benne hogy gyorsan lefújta
dande2
ThundersNFL a Paraszt
9 hónapja
Támadó a kezezéssel előnyt szerzett, nem lehet gól.Ez kéz volt, az nem…igaz ott gól lett volna ha nincs ott a keze, itt meg…,szarjon sünt ez a f….ó liga. Remelem lesz pár szar estéjük! De kupa és bajnoki cím, még ennyit se vártam az idei évtől!Ferminnél kéz volt btwNagyon remélem hogy nem veszik el 🙈😡
Willie Parker
dande2
Klaci79
A védő term testhelyzetben beleér kézzel (mint Cucurella), nincs tizi.
Ez a normális ügymenet és jó is így.
9 hónapja
Pedig simán lehetett látni,hogy ti simán jobbak vagytokEz kéz volt, az nem…igaz ott gól lett volna ha nincs ott a keze, itt meg…,szarjon sünt ez a f….ó liga. Remelem lesz pár szar estéjük! De kupa és bajnoki cím, még ennyit se vártam az idei évtől!Ferminnél kéz volt btwNagyon remélem hogy nem veszik el 🙈😡
Willie Parker
dande2
Klaci79
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Innentől nekem senki ne dumáljon arról hogy ez Barca liga...Flick totál belenyúlt egy arany generációs társaságba....újra tényező lesz a Barca....csak a pénzügyek és regisztráció okozhat majd némi fejfájást ...mert ahogy Perezt ismerjük biztos itt fog támadni....
Legalább volt annyi benne hogy gyorsan lefújta
dande2
Draft

9 hónapja
Nem a mostani Oblak, hanem a prime4 éve ezt írom kb. Kellene egy 30 gólos PL csatár, egy erőgép kp Rice mellé, egy rotàlható belső védő meg egy jobb/bal bekk, aki Timbernél (ill évekig Zinchenkonál meg Tierney-nél jobb képességű).Erőgép kp jön Zubimendi.
El Neny, Jorginho, Martinelli, Jesus kalibereknek nincs helyük. Én szkeptikus vagyok Raya-val is, oda egy Oblak kaliber kellene.
Willie Parker
Rotálható belső védők ott van Gabriel-Saliba-Calafiori-Kiwior, több mint rendben.
Szélre White-Timber-MLS (egy zseni a csávó konkrétan!!!) plusz Zini, Tierney, több mint rendben.
Arra meg had ne térjek ki hogy Raya>>>Oblak itt, de milyen szinten (és már overall is, Oblak idén nagyon overrated), Raya idén is remekelt.
zacknorb
9 hónapja
Ez kéz volt, az nem…igaz ott gól lett volna ha nincs ott a keze, itt meg…,szarjon sünt ez a f….ó liga. Remelem lesz pár szar estéjük! De kupa és bajnoki cím, még ennyit se vártam az idei évtől!Ferminnél kéz volt btwNagyon remélem hogy nem veszik el 🙈😡
Willie Parker
dande2
9 hónapja
Amúgy ahhoz képest, h Flick szerint nem illik a jatekvezetokkel foglalkozni azért az elmúlt meccseken neki is sikerült egy párszor.
„History is a set of lies agreed upon.”
9 hónapja
4 éve ezt írom kb. Kellene egy 30 gólos PL csatár, egy erőgép kp Rice mellé, egy rotàlható belső védő meg egy jobb/bal bekk, aki Timbernél (ill évekig Zinchenkonál meg Tierney-nél jobb képességű).Erőgép kp jön Zubimendi.
Willie Parker
Rotálható belső védők ott van Gabriel-Saliba-Calafiori-Kiwior, több mint rendben.
Szélre White-Timber-MLS (egy zseni a csávó konkrétan!!!) plusz Zini, Tierney, több mint rendben.
Arra meg had ne térjek ki hogy Raya>>>Oblak itt, de milyen szinten (és már overall is, Oblak idén nagyon overrated), Raya idén is remekelt.
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
9 hónapja
Ha fordul a labdabirtoklás, az nem annulálja?Nem, mert előnyt szerzett, úgy h nála maradt/hozzá került végül a játékhelyzetben
Sinisa
9 hónapja
Mbappe nyomott egy vb-döntőt. Baszott hármat és szart sem ért.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Innentől nekem senki ne dumáljon arról hogy ez Barca liga...Legalább volt annyi benne hogy gyorsan lefújta
9 hónapja
Grat a Barcának!
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
9 hónapja
Vegyél be Xanaxot ha már idegállapotban voltál eddig isFerminnél kéz volt btwNagyon remélem hogy nem veszik el 🙈😡
Willie Parker
dande2
Draft

9 hónapja
Na ez a rohadt nagy csalás 😡😡😡😡😡😡😡😡Miért, simán látszott élőben, nemhogy lassìtva VAR-ral...
dande2
9 hónapja
Ha fordul a labdabirtoklás, az nem annulálja?
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
9 hónapja
De, a támadó előnyszerzésekor mindigFerminnél kéz volt btwNagyon remélem hogy nem veszik el 🙈😡
Willie Parker
dande2
9 hónapja
Na ez a rohadt nagy csalás 😡😡😡😡😡😡😡😡
9 hónapja
Ancelotti lehet menni Brazília....Xabi Alonso lesz mit helyreállítani.....
Draft

9 hónapja
Ferminnél kéz volt btwNagyon remélem hogy nem veszik el 🙈😡
Willie Parker
9 hónapja
Ferminnél kéz volt btw
9 hónapja
Kell balhatved is, nalam pl Kerkez lenne fit nagyon ide. Zubimendi eseteben en mindig felek a spanyoloktol, hogy eleg szivosak-e a PL-hez, nem tudom, pont a kozeppalyara hoznek e megint valakit, ahol box to boxban kell robotolni es rombolni. A spanyol fele rombolas gyakran nem tul fit az angoloknal. De meglatjuk. Kicsit feltenem ezt az Arsenalt, nehogy Arteta spanyolositsa, egyszeruen ez nem illik oda. Nalam az etalon kozeppalyas az Bruno Guimares lenne egyebkent.Ha megvan Zubimendi ami kb fix, akkor egy 9es kell, szerintem egy Martinelli upgrade, és kész. Mélyíteni meg tudnak akadémiáról meg olcsóbban.Mondjuk szerintem o mondja meg adott listarol, kit szeretne. De Gabriel Jesus papiron nagy win lehetett volna, jol is kezdett rohadtul, arrol nem Arteta tehet, hogy a pali akkor is megserul, ha ralep a feher vonalra. Es meg mindig csak 28 eves.Még mindig nem Arteta igazol pls ne keverjük a szarba csapást a csapba szarással.Kellett volna egy gólfosó csatár, 3 éve nem hoz, hanem bohóckodunk árnyékékekkel meg szélsőkkel, aztán csodálkozunk, h ki-ki meccsen nem megy a szekér.Igen, ha normálisan hajlandók igazolni, egyenlően vannak elsoztva a sérülések és nincs sok bukott pont érdekes bírói döntések miatt korán, akkor lehet.Szerinted vele tudunk nyerni BL-t vagy PL-t, mert én kétlem.Én kirúgnám Arteta-t és hoznám Fabregast, hátha benne van bajnoki gén.Ezen szezonok után csak a Florentino Perez entitás baszná ki Artetat
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
Teljesen agyabeteg faszság lenne kibaszni Artetat, meg emiatt a hét miatt fullba tolni a szarok vagyunk adjuk el mindenkit, basszunk ki mindenkit mentalitást.
zacknorb
Persze idén durva injury bug volt, de amúgy is lerottyantunk minden év végére.
Költeni azért költ Kroenke, csak vhogy nem jól oszlik el.
Sztem Cesc megérne egy próbát, rosszabb nem lenne, csak más.
Willie Parker
zacknorb
El kell hozni Gyokerest, o talan birja a gyurodest. Ha nem jonnek koros seruleshullamok, mint iden, ez az Arsenal egyaltalan nincs messze egy PL-cimtol.
Sot, kb egy minosegi csatarra, egy vagy ket korrekt kozeppalyasra es egy vedonyire van, utobbi is a rotalas es a serulesek miatt kene.
Stez
zacknorb
9 hónapja
SZEDD KI!!!!