NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
5
3
18:00 North Carolina vs TCU [Aviva Stadium, Dublin] -- NET4+ / Disney+
Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Fülembe forró ólmot öntsetek.
11 hónapja
Azt kell mondjam az argentin kommentátorok jobbak, mint Faragó Ricsi
11 hónapja
bezzeg most befújják Cucu ellen a kezezést 😛

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Köszi!Streamet tud valaki dobni?www.plplayer.com/
SirPub
Sixo
Ezt még anyám is két cekkerrel...
11 hónapja
Nem játszik Kerkez egyből bomba gólt lő a posztriválisA szerencsésen bepattan róla inkább írja le a szitut, mint a bombagól.
alatriste
zacknorb

Liverpool Fc
11 hónapja
Pont így akarta mindkettő 😉Nem játszik Kerkez egyből bomba gólt lő a posztriválisA szerencsésen bepattan róla inkább írja le a szitut, mint a bombagól.
alatriste
zacknorb
11 hónapja
Nem játszik Kerkez egyből bomba gólt lő a posztriválisA szerencsésen bepattan róla inkább írja le a szitut, mint a bombagól.
alatriste
11 hónapja
6p alatt gól, gólpassz. Jól van Mo, most már sétálgathatsz 😊

Liverpool Fc
11 hónapja
Itt a vége fuss elvége
11 hónapja
Nem játszik Kerkez egyből bomba gólt lő a posztrivális

Liverpool Fc
11 hónapja
A góldzerzö neve: picsaszerencse
11 hónapja
Röff röff röff
11 hónapja
Balfasz Olimpiakosz
11 hónapja
Komoly kis jubileumok:Szoboszlai 100
Oblak 500
11 hónapja
@JC6 kérdezted a múltkor az idegenbeli EL-jegyeket. Nem tudom, hogy melyik volt (van) tervben, de Genkbe most kezdték árulni: ulloi129.hu/2025/09/17/elindult-a-jegyek-ertekesitese-a-genk-elleni-europa-liga-meccsre/

11 hónapja
Ezzel a KTE-Honved folytatassal is vallatni lehetne.
11 hónapja
Nekem még jó a tavalyi előfizu, kövi körre akarnám aktiválni a kódot, ha lesz.
11 hónapja
Volt Digisként átváltottam One-ra, és itt a családi csomaghoz most jár, RTL Prémium, Net+ (TV2 Prém. is). Így most 2400 forinttal fizetek többet, és van BL és Net+ miatt NFL is.Engem már vagy egy éve (?) átvettek, de sehogy nem tudok rájönni, ezt hol lehetne érvényesíteni.
Elég jó üzlet, ha valaki váltatni szeretne.
Nomac
11 hónapja
Nekem ma reggel voltak bekötni, és a srác azt mondta kicsit rugdosni kell őket, mert van hogy nem küldik, fel is hívtam őket. Akkor azt mondta az ügyintéző, 48 órán belül jönnek a kódok, és egy órája meg is jöttek, sikerült is regelnem, nálam működik.Volt Digisként átváltottam One-ra, és itt a családi csomaghoz most jár, RTL Prémium, Net+ (TV2 Prém. is). Így most 2400 forinttal fizetek többet, és van BL és Net+ miatt NFL is.Egy gáz van, hogy nálunk kuponkód hibát ír ki mind a háromra és most mehetünk reklamálni.
Elég jó üzlet, ha valaki váltatni szeretne.
Nomac
Dzsokijuing