NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

11 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 254 — LIGHTS OUT!
Közben a Forrest kiesett a Liga Kupában, a másodosztályú Swansea ellen., pedig a 93. percben még vezettek. Ange elég borzalmasan kezdi az ottani regnálását.Lehet ide fog jönni Józsi?

11 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 557 — Cowboys fan
Slotnak az lesz a legnagyobb gondja, hogy a Liverpool a szezonban eddig pont annyit jatszik mindig, amit kell, jon a mak is parszor, a brit sajto meg megallas nelkul a seggeben log, mert egy ilyen szupercsapattal folyamatosan galat var.
Stez
Nem most kell jól játszani, csak az elmúlt 10 évben hány meg hány csapat tolta baszott jól az idény első felében, tavasszal meg nem voltak sehol.
Volt így a Real, City, Barca és Bayern is.
Ezek a rossz/szar győzelmek sokat fognak jelenteni idény végén, főleg a bajnokságban.
De ha csak a Liverpoolt meg a PSG-t nézed meg tavaly, az idény első és második felében az sokat mondó.
KeyG
Mondjuk a bajnokságban tavaly nagyon sokat ért a Pool baszó startja.
Plusz utána meg lehet hogy hengerelnek, de nem jön a mák és pontvesztés, vagy tizis kiesés lesz belőle, ez az amit nem tudni.
zacknorb
plusz ne felejtsük el, hogy nálunk van a tavalyi bajnokság góllövőlistájának első és második helyezettje, és az asszisztkirály is, és a bundásliga góllövő-ötödikje és assziszt-ezüstérmese. nem kizárólag Salah formájától függ majd végre, hogy rúgunk-e gólt.
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 304 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Slotnak az lesz a legnagyobb gondja, hogy a Liverpool a szezonban eddig pont annyit jatszik mindig, amit kell, jon a mak is parszor, a brit sajto meg megallas nelkul a seggeben log, mert egy ilyen szupercsapattal folyamatosan galat var.
Stez
Nem most kell jól játszani, csak az elmúlt 10 évben hány meg hány csapat tolta baszott jól az idény első felében, tavasszal meg nem voltak sehol.
Ezek a rossz/szar győzelmek sokat fognak jelenteni idény végén, főleg a bajnokságban.
De ha csak a Liverpoolt meg a PSG-t nézed meg tavaly, az idény első és második felében az sokat mondó.
KeyG
Mondjuk a bajnokságban tavaly nagyon sokat ért a Pool baszó startja.
Plusz utána meg lehet hogy hengerelnek, de nem jön a mák és pontvesztés, vagy tizis kiesés lesz belőle, ez az amit nem tudni.
11 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 15 466
Stez

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
11 hónapja
Stez
meg az, hogy 33 nap alatt a csapat legjobb mezőnyjátékosa lenyomott 7x95 percet, és nem látni, mikor lehetne pihentetni.

illetve talán majd jövő kedden a Mikiegér kupában, a Soton ellen.
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 304 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
11 hónapja
Stez SMU Mustangs 50 037 — Whoops, looks like something went wrong.

11 hónapja
barom Olimpiakosz miatt elment a szelvényem (Bodo DV, Oli H, Pool H), pedig hetven percet játszottak emberelőnyben.
és az lett volna a vicces, ha a Pool-meccs hatodik percben jön a korai kifizetés, és a kapott pénzből visszaforgatok DV-re, és amikor bemákolja az Atleti a második gólt gólt, akkor kiveszem onnan is a pénzt, és visszaforgatom Liverpool W-re.
11 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 207 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
@warr_b örülhet, az ifi BL-ben a Szkanderbég u19-es csapata 10-0-ra elpicsázta az Inter Escaldest, mondjuk még lesz visszavágó is...
Löfli
☺️
Pedig bírom az andorraiakat is...

Amúgy figyeled a Laci fanok milyen csöndben vannak? 😁

Ja, 26-án Derby!!!

Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
Slot timenak hívja a Pool a 80. perc utáni részt, mind1, csórók majd megtanulják, hogy a bolond nyerőgép egy idő után nem fog adni, és mindig a ház nyer #kaszinósGyuribölcsességei
zacknorb
elég lenne minden második-harmadik ordító helyzetet berúgni...
11 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 394 — "Montoya por favor!"
Slot nem tudom milyen és mekkora szarba lépett, de azóta csúszik vele az biztos 😀
Heisman nádor
Már ha azt nem nézzük, hogy a három gól mellett volt négy olyan helyzet, amit többé-kevésbé illett volna beverni.

Ennek a meccsnek a 70. percre 4:1-nek kellett volna lennie, ehhez képest sikerült magunkra húzni őket.
slowmotion
Az hogy nem tudja a csapat kihasználni a helyzeteit, de ezelől mindig megmenekül a csapat az utolsó pillanatban, az ugyanúgy szerencse.
Ott a Broncos-Colts. Lutz FG lezárhatta volna a meccset, nem tette, és megbüntettek végül.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Slot timenak hívja a Pool a 80. perc utáni részt, mind1, csórók majd megtanulják, hogy a bolond nyerőgép egy idő után nem fog adni, és mindig a ház nyer #kaszinósGyuribölcsességei
11 hónapja
jegyezzük meg, hogy Bradley majdnem csinált egy Patkányramost, csak nem fordította bele a dobásba a srácot, úgyhogy túlélte sérülés nélkül a kis panyol
slowmotion
Arról nekem is pont Ramos PTSD-m lett.
11 hónapja
jegyezzük meg, hogy Bradley majdnem csinált egy Patkányramost, csak nem fordította bele a dobásba a srácot, úgyhogy túlélte sérülés nélkül a kis panyol

Szerkesztette: slowmotion
11 hónapja
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 469 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
@warr_b örülhet, az ifi BL-ben a Szkanderbég u19-es csapata 10-0-ra elpicsázta az Inter Escaldest, mondjuk még lesz visszavágó is...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Slot nem tudom milyen és mekkora szarba lépett, de azóta csúszik vele az biztos 😀
Heisman nádor
Már ha azt nem nézzük, hogy a három gól mellett volt négy olyan helyzet, amit többé-kevésbé illett volna beverni.

Ennek a meccsnek a 70. percre 4:1-nek kellett volna lennie, ehhez képest sikerült magunkra húzni őket.
11 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 394 — "Montoya por favor!"

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 384 — The Mathematician
hugo b+

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 469 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Simeone bunyó!

Don't blink!
11 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 384 — The Mathematician
Pool elpoolozta?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Pontosan
zacknorb
bepooloztuk

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
JéBé Green Bay Packers 8 237
Mindegyik Szob szoglet eletveszely volt.
11 hónapja
Pool elpoolozta?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Pontosan
11 hónapja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 999 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Pool elpoolozta?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
bekapcsoltam a Liverpool streamet, csak hogy lássam ezt a szörnyű Athletico mezt, de nem is olyan szörnyű, cserébe Llorente mekkora gólt baszott 😀

Don't blink!
11 hónapja
AZ ANFIELD RÉME