Soccer

41 feliratkozó

9 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 259 — Invisible man
Dibusz már az öltözőbe indult?
Matthew99
Amúgy szerintem igen, mert full úgy éreztem hogy fújja le, erre paksi labdaszerzés és engedi tovább és gól.
zacknorb
Hányszor hallottam életem során, hogy sípszóig játszunk. Úgy látszik Dibusznak nem voltak ilyen edzői.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
9 hónapja
ozibozi New York Giants 20 943
Túl korán jött a gól 😕
9 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
Matthew99
Amúgy sztem ja, pont elindult mert a sporit nezte aki mar lefújta volna

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 785 — Kinek mit intézett a kormánya
Matthew99
Amúgy szerintem igen, mert full úgy éreztem hogy fújja le, erre paksi labdaszerzés és engedi tovább és gól.

Poloska vagyok.
9 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 487 — Bla, bla, bla
😁🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
9 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 614 — Whoops, looks like something went wrong.
Dibusz es Varga is valogatott formaban. Ja nem ide.

9 hónapja
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905
És ott vaaaan! 😀

Jól időzített gól.

„History is a set of lies agreed upon.”
9 hónapja

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
9 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 152
Kaszinós kaján vigyora priceless.

Kicsit olyan gól, mint a tavalyi döntőn
9 hónapja
Mocskos gulácsi
9 hónapja
Ott van...

9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 785 — Kinek mit intézett a kormánya
XDD

Poloska vagyok.
9 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 487 — Bla, bla, bla
HIVATALOS: A Juventus megállapodott abban, hogy a következő három szezonban a Jeep és a VisitDetroit lesznek a klub hivatalos mezszponzorai.

Amúgy ez hogy sikerült? 😊
Bazzani
ha mar ugyis ujra felhuzzak a gyarakat akkor lesz ujra latnivalo Detroitban.
csebi
Mert felhúzzák?
Tudom off de nem szoktam ilyenekről olvasni.
Bazzani
Igen, elég nagy a mozgolódás, mi is viszünk még idén gépsort a GMnek, Detroitba, de egy csavarhúzót sem foghatunk meg, mert nincs munkavállásink, uh csak a instruálhatjuk a kinti partner melósait...🥴
Én is boccs, az off-ért!🤐

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
9 hónapja

Sixo
Nagy marha lenne ha nem a Realban lenne korszakos sztár, és inkább a
PL-ben lenne egy BL-ért -minden évben— küzdő fickós kis Vlk .

Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 152
Szappanos jól csúszott
9 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 084 — LIGHTS OUT!

9 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 903
Dibusz 😃
9 hónapja
Azért Böde meg a Varga, akik szépen beárazták a csatárokat így 30 felett./magyarban/
Majd most egymás ellen megmutatják.
Ketten vannak vagy 70 évesek majdnem.

9 hónapja
Ez a Paks mondjuk nagyon gyenge, felforgatta Bognar, de szerintem ido kerdese, hogy golt kapjanak.
Stez
A bajnoki volt a B csapat. Ez most sokkal jobb papíron és Böde is a végére van tartogatva.

Szerkesztette: Matthew99

9 hónapja
Hát elég sok hiányzik még a teltházhoz.
Matthew99
egy csomo ember a stadion elott ragadt
Stez
Biztos ideges lennék...
Matthew99
Hat nyilvan, de ez azert nagy bravur, leven a Puskasban nagyjabol minden meccs telt hazas, tehat nem varatlan, hogy akkor most megjelenik 40-50 ezer ember. Hogy ezt a bravurt hogy hoztak ossze, nem tudom, de ebbol meg lesz cirkusz szerintem, bar nem tudom, azota bejutott-e mindenki.
Stez
Környezetemben a székek harmada üres volt, 10. percre tele lett minden. Kis minta.

Poloska vagyok.
9 hónapja
Ez a Paks mondjuk nagyon gyenge, felforgatta Bognar, de szerintem ido kerdese, hogy golt kapjanak.

9 hónapja
Matthew99
Stez
Biztos ideges lennék...
Matthew99
Hat nyilvan, de ez azert nagy bravur, leven a Puskasban nagyjabol minden meccs telt hazas, tehat nem varatlan, hogy akkor most megjelenik 40-50 ezer ember. Hogy ezt a bravurt hogy hoztak ossze, nem tudom, de ebbol meg lesz cirkusz szerintem, bar nem tudom, azota bejutott-e mindenki.

9 hónapja
Matthew99
Stez
Biztos ideges lennék...

9 hónapja
Matthew99
Stez
jobb helyeken azt mondjak, hogy kesessel indul a meccs.
De veletlen lenne, hogy pont a Fradi meccsen baszodik el a Puskas beleptetese?😃
Kenny
Nem tudom, nem fogok osszeeskuves-elmeleteket gyartani. 😀 En annak orulok, hogy nem toltak semerre a meccset es 19-es, igy legalabb nem szopok vele 23-ig. 😀

9 hónapja
Matthew99
Sok nyomi fagyista aki megtehette, azért vett csak jegyet, hogy a pontokat megkapja, és majd a Rossi VB meccsekre a selejtezőkre előre kerüljön a jegy megvételekor.
#ilyen a rendszer MLSZ