NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
47
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
18
5
New Orleans Saints - New York Jets
14
7
New York Giants - Minnesota Vikings
11
4
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
10
5
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
9
6
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
5
4
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
3
3
Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
A Fradi Fb oldala megkóstolta Fiolát😆😆😆
8 hónapja
De hát letörte az orrát 😊jászai Mari-díjas alakítás volt azért 😀mou megtepett egy orrot.
megneznem a fradi padjan.1 meccs utan a busz ala dobna mindenkit
YoungZeeZee
r.baggio
eaglesmcnabb

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
8 hónapja
jászai Mari-díjas alakítás volt azért 😀mou megtepett egy orrot.
YoungZeeZee
r.baggio
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
mou megtepett egy orrot.
YoungZeeZee

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
8 hónapja
mou megtepett egy orrot.Teljesen szétesett az ember
YoungZeeZee
8 hónapja
Pontosan. Mostanában gyakran bejön.Ezt jinxnek híjjákNagyon 0-0 szagú meccs ez a mai. 🙄Drogrendészetre kutyának ne menjél ilyen orral.
Mikey
Sixo
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
És Iktriad elmorzsol egy könnycseppet,hogy mennyi kis ügyes padawanja van😁😁😁Ezt jinxnek híjjákNagyon 0-0 szagú meccs ez a mai. 🙄Drogrendészetre kutyának ne menjél ilyen orral.
Mikey
Sixo
slowmotion
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
YoungZeeZee
9 409
mou megtepett egy orrot.megneznem a fradi padjan.1 meccs utan a busz ala dobna mindenkit
8 hónapja
amúgy én se, múltkor mondta a bemondó hogy a kupában ebben a laza cuccban vanKomolyan?! Nem rémlik, hogy bármikor is láttam volna nem a megszokott ruházatával.Simeone-val mi van, mosásban van a fekete ing meg a kabát?😊ez nála a kupa-szerkó
zavi27
eaglesmcnabb
zavi27
egyébként ma is bizonyította hogy nagy koponya, megint egy minden téren nulla első félidő után sikerült belenyúlnia, és feljavultak a másodikra, simán lőhettek volna minimum két gólt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
Nehèz szülès volt😅
8 hónapja
csalódott vagyok hogy a Brighton és a Fulham két nap alatt elqrta a BL helyetDe a Notts County akár még osztályozó nélkül is feljuthat
gyakorlatilag, Chelsea-MC-Aston Villa-Newcastle-re szűkült a mezőny a 4-5. helyért
sapka
8 hónapja
csalódott vagyok hogy a Brighton és a Fulham két nap alatt elqrta a BL helyetgyakorlatilag, Chelsea-MC-Aston Villa-Newcastle-re szűkült a mezőny a 4-5. helyért
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
8 hónapja
Komolyan?! Nem rémlik, hogy bármikor is láttam volna nem a megszokott ruházatával.Simeone-val mi van, mosásban van a fekete ing meg a kabát?😊ez nála a kupa-szerkó
zavi27
eaglesmcnabb
8 hónapja
Simeone-val mi van, mosásban van a fekete ing meg a kabát?😊ez nála a kupa-szerkó
zavi27
8 hónapja
Simeone-val mi van, mosásban van a fekete ing meg a kabát?😊
8 hónapja
YoungZeeZee
9 409
mi az a pupillazott? nso "a lelátón helyet foglaló Jürgen Klopp és Mario Gómez is csak pupillázott, amint Angelo Stiller húsz méterről a léc alá tüzelte kapásból a szöglet után kifejelt labdát"
8 hónapja
Teljes rejtély...
8 hónapja
Nunez kap sárgát 😀 😀Utána elmondta a 2 angol szót amit ismer
Nomac
Fuck off
Poloska vagyok.
8 hónapja
Aki Szobót lerúgta miért nem kapott lapot
8 hónapja
Nunez kap sárgát 😀 😀
8 hónapja
Ezek megint mik? Vicc ez a játékvezetés..
8 hónapja
YoungZeeZee
9 409
ha mar fiola es itt irtatok, hogy milyen szar volt ma is.szoval rossi behivta ugy h negativ spiralban van o meg a csapat, igy kezdett. szar volt es meg mindig szar.
ez kb olyan mint mikor meghivta szalait mert onbizalom kell neki.
ezert irtam, hogy akar egy bode vagy barki aki pont hot abban a honapban hivja be, tobb ertelme lenne, mint apolni a lelkeket.
8 hónapja
Kerkezék sem igen nyertek már lassan Vagy 2 hónapja,
ma meg a szinte kieső Ipswich is elverte őket otthon.