Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Kubatov nem erdemli meg, az a nagy helyzet. Amit az elmult egy-ket evben tol, azok utan meg a semleges szurkolok sem a Fradi ellen drukkolnak, hanem annak, hogy KG szivja meg.Az biztos hogy ezt a fradi semmikepp sem erdemli meg, ez a mai brutal gáz voltDehogy kell elvenni, nem tortent ott semmi durva. 😀Tudtam, hogy nem merik elvenni.Én nem vennem el, Szappanos nekifutott a fradisnak, aztan összesett
Stez
davemayer
Csak felkur, hogy szurja el ezt igy a Paks.
Stez
davemayer
9 hónapja
És pont a Paks ellen 😮Ezt iktriadnak ajánlomFog talalni egy golt ugyis, de amugy ez a Fradi... felelmetesen gyenge.Dehogy is.
Stez
Kampman
Kampman
9 hónapja
Az biztos hogy ezt a fradi semmikepp sem erdemli meg, ez a mai brutal gáz voltDehogy kell elvenni, nem tortent ott semmi durva. 😀Tudtam, hogy nem merik elvenni.Én nem vennem el, Szappanos nekifutott a fradisnak, aztan összesett
Stez
davemayer
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
9 hónapja
Lófaszt, Szappanos rosszul indult ki, látta, h a labda nem lesz meg, aztán játssza a hülyétNem volt egy világi kontaktNem, csak a kapus a labdát, a Fradi játékos a kapust nézi…5-ön belül. Ha nem sérül bele, az nem szabálytalan?
Willie Parker
Klaci79
9 hónapja
De nem ő futott neki a kapusnak, állt. Szappanos fut őnekiAaa ne tegyünk úgy h Zacsi nem nézte volna Szapoanost és hogyan tudja akadályozni. Ezért van ötös h ott a kapusnak előnye vanTudtam, hogy nem merik elvenni.Én nem vennem el, Szappanos nekifutott a fradisnak, aztan összesett
Stez
davemayer
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
9 hónapja
Dehogy kell elvenni, nem tortent ott semmi durva. 😀Tudtam, hogy nem merik elvenni.Én nem vennem el, Szappanos nekifutott a fradisnak, aztan összesett
Stez
davemayer
9 hónapja
Ezek szerint nyugodtan neki lehet menni ezentúl a kapusnak és nem szabalytalanság. Innentől a Fradié a kupa.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
9 hónapja
Nem volt egy világi kontaktPont ez az, itt nem az volt hogy lefogjak a kapust vagy ráugrik a támadó, a kapus egyszerűen nekifutott aztan meg eldobta magát
Willie Parker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
9 hónapja
Aaa ne tegyünk úgy h Zacsi nem nézte volna Szapoanost és hogyan tudja akadályozni. Ezért van ötös h ott a kapusnak előnye vanTudtam, hogy nem merik elvenni.Én nem vennem el, Szappanos nekifutott a fradisnak, aztan összesett
Stez
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
9 hónapja
Nem volt egy világi kontaktNem, csak a kapus a labdát, a Fradi játékos a kapust nézi…5-ön belül. Ha nem sérül bele, az nem szabálytalan?
Willie Parker
9 hónapja
Tipik Paks, a 77. percben elkezdodott idohuzasnal tudtam, hogy ez a siralom Fradi valahogy fog talalni egy golt.
9 hónapja
Nem volt egy világi kontakt
9 hónapja
Fordítva???!!! Szappanos nekiment a Fradi játékosnak, aki teljesen másfele ment, mint a labda véletlen? Te ezt komolyan gondolod?! Mond hogy csak viccelsz…Simán nekiment Szappanosnak a Fradi játékos…Forditva, de inkabb eldobta magat a kapus
Klaci79
davemayer
9 hónapja
Na kb Ezért utálja minden normális ember ezeket
9 hónapja
Tudtam, hogy nem merik elvenni.Én nem vennem el, Szappanos nekifutott a fradisnak, aztan összesett
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
9 hónapja
Mekkora egy mákos csapat ez a Fradi.
„History is a set of lies agreed upon.”
9 hónapja
Lol
9 hónapja
Lol...megadtak!
9 hónapja
Ez amúgy szabálytalan volt
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
9 hónapja
Hát ha ez szabályos, akkor az gáz.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
9 hónapja
Simán nekiment Szappanosnak a Fradi játékos…Forditva, de inkabb eldobta magat a kapus
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
9 hónapja
Ez a Joseph közelebbről lövi a gólokat mint anno PippoPedig az nagy szó
davemayer
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
9 hónapja
Kapustámadás 5 belül